Peppercim çok teşekkürler... Merak etme sana çok yüklenmem, sana iyi gelmiyo, moralin bozuluyo çünkü kaydirigubbakcemile3 Ama zaten yüklenince de gayet önemsiz şeyler buluyordum yüklenecek, o yüzden için rahat olsun
Ara öğün atlamışsın... Kadınbudu köfte çok yağ çekiyo die biliyorum, onun yerine ızgara köfte tercih etmeye çalış bence yerimseniben Zaten gün içinde lokum ve dondurma yemişsin, o yüzden şekerpare olmamışlmaz:
Sporun süper :lepi: Ceza verecek bişi yok.
Sevgiler kaydirigubbakcemile3
Canım o kişiden kişiye değişiyo aslında. Mesela bana yarıyo, kişi kendine yarayınca karşısındakini de öyle sandığı için eleştiriyo, daha da iyi olsun diye menüleri.. Zaten ben sana diyordum, eleştirecek yer arıyorum diye, yani menülerin cidden çok güzel. Ben hayatım boyunca değil bi hafta peşpeşe 2 gün bile o kadar dengeli beslenemedim. Maşallahın var yani. Tüm bu şartlar altında aslında senin daha rahat kilo vermen gerekiyo. Biliyorum spor yapamadın bi süre ama ben kendimden yapmıyorum zaten, tüm bunlara rağmen senden daha rahat kilo verdim. Sen tirioidine baktırdın mı? Belin nasıl bi de?
!
canım çok tşk ederim aranıza aldığınız için:) ben bu gün sabah 1 dilim ekmek 3 adet zeytin salatalık domates yedim ve şekersiz çay içtim sonra arada 1 adet meyve yedim sonra öğle yemeğinde çok az ekmeksiz yemek yedim saat 3 de 1 adet meyve yedim akşm ne yicem bilmiyorum...iyi mi sizce böyle devam etmelimiyim..
misraaaa senin icin oneriler listesi cnm
- zeytinyagli fasulye
- z.yagli pirasa
- salata cesitleri
- soguk sandwich (kepekli, yesillikli)
simdilik bunlar aklima geldi cnmcigimmm
Kızlar benim tansiyonum düştü sanırım, biraz uzanayım, mesajlara sonra yanıt yazacağımÖptüm
Kızlar benim tansiyonum düştü sanırım, biraz uzanayım, mesajlara sonra yanıt yazacağımÖptüm
BOL ŞANS CANIM SAĞLIKLA DÖNERSİN İNŞALLAH ARAMIZA..
hoş geldin canım aramıza..
Tofyy hoşgeldin, senin mesaj arada kaynamış :kedi:
Nickin çok güzelmişBoy kaçtı? Menülerini ve sporlarını yazmaya başla, devamı kendinden gelir kaydirigubbakcemile5[/
tşk ederim cnm senin nickinde çok güzel:)boyum 1.60 kilom 56 tamam cnm menülerimi ve sporlarımı yazarım bu günden itibaren :)
öğlen yemeğin nerde tatlım? aralarda elma ye de öğlen olarak elma yeme, az olur yani, şimdi bir yoğurt yiyebilirsin mesela. gerçi geç kalktıysan bilemem, ben de geç kalkınca sabahla öğleyi birleştiriyorum.
nar ekşisi koyabilirsin tabi salatana.
bir de sporu ihmal etmeyelim
çok sağol canım benim:) evet 11 gibi kalktım o yüzden birleştirdim ikisini.Ama yemeği yaparken boğazım durmadı azıcık domates yedim bi kaşık da kıymabir kase çorba ve 1 tane de karnıyarık yiyeceğim akşam yemeğinde 6da. Yemekten sonra da uzuuun bi yürüyüş
çok yememişim demii:)
dulcinea koçluğun hayırlı olsun canım :) gerçi koçluk hakkında pek bi bilgim yok ama öğreneceğim takip ede edeçok da geçmiş olsun.
Kızzzzzzzzlar herkese iyi akşamlar hemen bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazim siz de dengeli mi hatalarım var mı söyleyin:) hatırlatıyim tekrar, kilo almamak , kilomu korumak, olursa da 1 kilo verebilmke istiyorum canlarım ...
bugün 15 dk egzersiz yaptım bayağı kasları çalıştırdım ama :) 15 dk yürüdüm normal tempoda,birazdan 15-20 dakika daha egzersiz yapacağım
sabah : 1dilim kepekli ekmek,bir parça light peynir,yarım domates,çeyrek salatalık,1 zeytin yedim
saat 13.00'da : adaçayı ve bir bardak şekersiz çay içtim
saat 14.00'da : 1 adet mercimek köftesi ( ama içinde öyle yağı felan doğru dzgün yoktu bile :) diyet köfte )
aralarda bol bol su,
saat 18.30'da : 2 yemek kaşığı ıspanak,yarım kase yoğurt, 1dilim kepek ekmeği..
az önce biraz dondurma yedim
saat 21.30'da form bisküvi ve saat 23.30'da biraz yoğurtla meyve yiyeceğim:)
bugüne bakıyorumda yine toplamda 1000 kalori almış olacağım, üstüne çıkamıyorum yaww1 kilo vermek istesem ne kadar zamanda verebilirim SİZCE kızlar?
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
canım biraz yetersiz omuş gibi tatlım yaa zaten spor yapıyorsun en az 1300 kalorilik bir plan yapmalısın buna yaşınıda ekledim yaniii
mideni üzmeyecek birkaç takviye falan ekle istersen bide arkadaşlar yorumlasın onlar daha iyi anlıyorr bu işi yerimseniben
öptüümmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?