50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar

Bugün hastaneye gittim saç dökülmesi için, 3 tüp kan aldılar, zaten kansızım iyice bi garip oldum. Kendimi toparlayınca spor yapacam. Tahlil için aç karna gittiğimden:

Kahvaltı:
12:30 2 poğaca

Birazdan bi bardak süt içeceğim. Akşama toplu menümü yazarım.

dulcinea canım koçluğun hayırlı olsun öncelikle,
haklısın valla ama bizim işyerinde yemek çıkmıyor yemek kupuno var herkes dışardan söylüyor
ve doğal olarak fastfood tarzı şeyler var ben kendim evden getirmeye çalışıyorum dolayısıyla hep soğuk şeyler getirmek zorundayım inanki aklıma bişey gelmiyor yapmak için patates haşlayıp haşlaıp oturuyorum:)) ben istemezmiyim bir çorba içeyim mafoldumben diye acındırırmışım:)yok valla halledicem o işi düşünücem bişeyler sen bugün öğlen yediğimi duysan vurursun beni 1 şeftali 3 salatalık:1shok::1no2:

canım çok tşk ederim aranıza aldığınız için:) ben bu gün sabah 1 dilim ekmek 3 adet zeytin salatalık domates yedim ve şekersiz çay içtim sonra arada 1 adet meyve yedim sonra öğle yemeğinde çok az ekmeksiz yemek yedim saat 3 de 1 adet meyve yedim akşm ne yicem bilmiyorum...iyi mi sizce böyle devam etmelimiyim..

dulcineacigimm cok sagol. canim kadinbudu kofteyi cok severim ben isyerinde de nadir cikiyor belki ayda 1 belki de 2 kere. onun disinda hep izgara kofte aliyorum cnm.
evet Allahtan dun spor yaptim da kurtardim durumu, bugun de yapicam spor cnm..

aslinda dedigin dogru menu yazmak benim icin su bakimdan avantaj; yediklerimi toplu halde gorunce diyorum ki bugun sut eksik, et, sebze eksik vss ve hemen onu telafi ediyorum; dengeli beslenme bakimindan cok etkili oluyor. bu saye de belki bu kadar dengeli yiyorum.
sirkette bi arkadasim var o da bana seninle ayni seyi soyluyor; hergun nasil boyle yediklerine dikkat edebiliyosun diyor..
menu yazmanin dezavantaji ise az once soyledigim sey, o da benim asiri kirilgan yapimdan kaynaklaniyor sanirim.
ama haklisin kirilmak da iyi arada ki kendimize dikkat edelim

canim tiroidime 1-2 yil once baktirmistim normaldi.
son aylarda yeniden baktirmayi cok istedim; bir turlu firsat bulup gidemedim;
canim daha once de soylemistim ya kilo bizim aile de yapisal, o yuzden benim kilomu korumam bile cok cok iyi..
bir de ben dengeli besleniyorum ama hicc rejim yapmiyorum ki, yani sabah 1 dilim kepek ekmegi peynir, oglen 1 parca izgara et aksam salata sekkinde bi rejim hic yapmadim.

sporsuz bu yaptiklarimsa sadece kilomu korumami sagliyor.

canim belim yuzumden uzuun sure spor yapamadim biliyosun,
en son gittigim doktor pilates onerdi ben de pilatese basladim 1 ay kadar yaptim sonra ramazan basladi, ara vermek zorunda kaldim..

simdi kilo vermemi hizlandirmak icin cardio yapmaya karar verdim; haftada 2-3 gun cardio, 2-3 gun de pilates yapicam ins. canim.

bakalm bu sefer ne olacak cnmm

bence çok güzel devam aynen ekmeğin beyaz ise tam buğday yemende fayda var canım hatta öğünlerde 1 dilim ekmek(buğday-kepek)yemekteki yağı emiyormuş.

misraaaa senin icin oneriler listesi cnm

- zeytinyagli fasulye
- z.yagli pirasa
- salata cesitleri
- soguk sandwich (kepekli, yesillikli)

simdilik bunlar aklima geldi cnmcigimmm

misraaaa senin icin oneriler listesi cnm

- zeytinyagli fasulye
- z.yagli pirasa
- salata cesitleri
- soguk sandwich (kepekli, yesillikli)

simdilik bunlar aklima geldi cnmcigimmm

fasulye getiriyordum fakat mevsimi geçti
diğerleri olur canım çok sağol pırasayla aram yok ama:))
asıl ben brokoli bekliyorum bayılırım yoğurlu salatasına hergün yesem bıkmamcokacimcoook

çok sağol canım benim:) evet 11 gibi kalktım o yüzden birleştirdim ikisini.Ama yemeği yaparken boğazım durmadı azıcık domates yedim bi kaşık da kıyma bir kase çorba ve 1 tane de karnıyarık yiyeceğim akşam yemeğinde 6da. Yemekten sonra da uzuuun bi yürüyüş

çok yememişim demii:)

dulcinea koçluğun hayırlı olsun canım :) gerçi koçluk hakkında pek bi bilgim yok ama öğreneceğim takip ede ede çok da geçmiş olsun.

yooo gayet iyi bence.

dulcinea koçluğun hayırlı olsun canım :) gerçi koçluk hakkında pek bi bilgim yok ama öğreneceğim takip ede ede çok da geçmiş olsun.

her hafta birisi koç oluyor, yediğimiz yemekleri değerlendiriyor, bize önerilerde bulunuyor ve gerektiğinde ceza veriyor(spor cezası, bişey yememe cezası vs). ona karşı sorumluyuz yani.

Kızzzzzzzzlar herkese iyi akşamlar hemen bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazim siz de dengeli mi hatalarım var mı söyleyin:) hatırlatıyim tekrar, kilo almamak , kilomu korumak, olursa da 1 kilo verebilmke istiyorum canlarım ...
bugün 15 dk egzersiz yaptım bayağı kasları çalıştırdım ama :) 15 dk yürüdüm normal tempoda,birazdan 15-20 dakika daha egzersiz yapacağım
sabah : 1dilim kepekli ekmek,bir parça light peynir,yarım domates,çeyrek salatalık,1 zeytin yedim
saat 13.00'da : adaçayı ve bir bardak şekersiz çay içtim
saat 14.00'da : 1 adet mercimek köftesi ( ama içinde öyle yağı felan doğru dzgün yoktu bile :) diyet köfte )
aralarda bol bol su,
saat 18.30'da : 2 yemek kaşığı ıspanak,yarım kase yoğurt, 1dilim kepek ekmeği..
az önce biraz dondurma yedim
saat 21.30'da form bisküvi ve saat 23.30'da biraz yoğurtla meyve yiyeceğim:)
bugüne bakıyorumda yine toplamda 1000 kalori almış olacağım, üstüne çıkamıyorum yaww 1 kilo vermek istesem ne kadar zamanda verebilirim SİZCE kızlar?
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

canım biraz yetersiz omuş gibi tatlım yaa zaten spor yapıyorsun en az 1300 kalorilik bir plan yapmalısın buna yaşınıda ekledim yaniii

mideni üzmeyecek birkaç takviye falan ekle istersen bide arkadaşlar yorumlasın onlar daha iyi anlıyorr bu işi yerimseniben
öptüümmmŞeniz

canım doğru söylüyon da nasıl eklicem anca bu kadar oluyor
ben hamur işi sevmiyorum
kızartma yasak
bu yazdıklarımla da doyuorum :S
ara öğün severimd aha çok
ama daha ne yiyeblirimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…