50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize meraba tam geçmişi okuyup bişiler yapıodum elektrikler gitti
hazır gelmişken size bugünki menümü yazıyım
sabah 3 dilim ekmek peynir
öğlen 1 bardak süt
aralarda soda 1 kutu meyve suyu
akşamda koca bi kase brokoli salatsı
öğlen bisküvü çöplendim bide arkadaşlardan
spor olarakta öğlen slimlerimi yaptım(watere duyulurulur)
watercım rampları yapmışın aferin sana onu yapınca zaten başka bişi yapmaya gerek kalmıo
bu arada arkadaşlar bişi dicem size 27sinde eşim gelio benim,hazır böle koçsuz takılıoruz ya ben hiç koç olmadım bu cuma koç olmaya gönüllüyüm uyar mı sizede haber edin bana

canım doğru söylüyon da nasıl eklicem anca bu kadar oluyor
ben hamur işi sevmiyorum
kızartma yasak
bu yazdıklarımla da doyuorum :S
ara öğün severimd aha çok
ama daha ne yiyeblirimki

senin için bi araştırabilirim geçen gün yulaf müsli ilgili bir yazı eklemiştim sana değişik bir alternatif
olabilir nohut haşlaması ile salata meselaaa ara öğünü seviyorum dedin diye bunları yazıyorum makarna salatası ama ton balıklı lütfen en azından balığı bu şekilde tüket
artı vücudunun belli oranda yağada ihtiyacı var
sen arada bu tarz konularıda araştırırsan inan çok yararını görürsün ,
iyi akşamlar canım ben kaçtımmyerimseniben

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sagol canımmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

Teşekkürler MISRACIM. Senin işin cidden zormuş, ben senin yerinde olsam kendimi tutamaz bol bol fast food yerdim. Sn iradelisin maşallah yerimseniben
Pepperin önerileri gayet güzel. Bence en güzel alternatif sandviç.. Aklına ne türlü yeşillik geliyosa içine koyabilirsin. Onun dışında ister peynir ister haşlama et vs vs. Eğer kupon normal restaurantlarda geçiyorsa o zaman daha kolay olur senin için.

Bu gün cidden çok az yemişsin, böyle günlerde süt iç bence. Süt baya bi tok tutuyo insanı. Sporunu bekliyorum yerimseniben

TOFYYCİM bugün pek kendim de olmadığım için gelen hususları yazamadım sana... Gördüğüm kadarıyla öğlen çok az yemişsin. Gün içinde kesinlikle aç kalmamalısın. Ana öğünlerde karnını doyurmalısın, yoksa sonraki öğünlerde gözümüz doymak bilmiyo yerimseniben En ideali 3 ana 3 ara öğün.. ya da 2 ara... Ara öğünlerde sağlıklı çerez ve meyvelere öncelik tanıyoruz. Yeşil çay içiyoruz bol bol. Spordan sonra yoğurt yemek yağ yakımını arttırıyomuş. Şimdilik bu kadar

He bi de her zaman için hedefimiz ömür boyu uygulayabiliceğimiz sağlıklı bi beslenme düzenini yerleştirmek vücuda... Yoksa verdiğini geri alırsın er ya da geç.

Kilo fazla yokmuş boyuna göre... Hayatınca sağlıksız kızartmaları çıkartman yeterli hedef kilona ulaşmana. Ama güzel vücut için spora yüklenmelisin kaydirigubbakcemile5

PEPPERCİM
annaştık, ayda iki kere kadınbudu köfteye izin var. Spor yapanlar için ayrı bi liste mi oluştursam napsam, çok az kişi spor yapıyor.

Bak böyle dedim diye hemen cozutma ama, senin gibi beslenme düzeni oturtsam kendime, kilo vermemeye razıyım. Düzensiz beslenince insanda vitamin eksikliği, kansızlık gibi problemler oluyor. Sen ise hasta olmadan kendine bakıyorsun, cildini güzelleştiriyorsun. Senin aile faktörünü unutmuşum canım. O çok etkili bi faktör. Neyseki sen sürekli dikkat ediyorsun, sanırım sen benim gibi beslensen kilo alırdın baya.

Daha iyi olmana çok sevindim peppercim, ama yine de hep aklında olsun belin. En ufak zorlayacak şeyden kaçın. Zaten senin kocan gayet yardımsever anlayışlı biriydi, ağır iş yaptırmaz kaydirigubbakcemile3

NDRCNCİM öğünleri böyle birleştirdiğin günler en az 2 ara öğün yapmalısın bence. Ben öyle yapıyordum kilo verdiğim dönemde sempatiksalakcinni Ara öğün de yapmazsan akşama kadar iyice acıkırsın, sonra akşam sağlam cozutursun yerimseniben

Yürüyüş yapıyorsun... Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Ekstra şekillendirmek için 10 dk a da olsa evde de spor yapmanı öneririm guclubacismile

Teşekkürler opuyorumnanaktan

EDACIM kahvaltıdan akşam yemeğine kadar bişi yememişsin sayılır. Akşam yemeğinde de çok az yemişsin zaten. Çok geç yatmıyorsan 19:00 dan sonra pek bişi yeme bi de, onun yerine gündüz daha iyi ye. Bi de spor yapıyorsun, yeterince protein vitamin vs almazsan depodakiler biter yerimseniben Kalori hesabını da boşver bence, burdaki menülerle kendi menünü karşılaştır. 5-6 kilo fazlası olan bile senden daha çok yiyor. 1 kilo versen nolur vermesen nolur... vücudunda gözle görülür farkı sporla alırsın guclubacismile

Aaa zukseddincim sen daha güzel beslenmezmiydin. Sabah hiç yeşillik ya da domates yok, akşam sadece haşlama sebze, yanında yoğurt olsaymış da protein alırmışsın. Arada zaten bişi yememişsin.

Sporun güzel bi tek...

Benim koçluk coma bitiyo ama sanırım yasemin koç olacak cumadan itibaren. O olmazsa sen olursun kaydirigubbakcemile5

Sıra geldi bana Yeni düzeltiyom kendimi o yüzden çok yüklenmeyin :ecrin_bebek:

12:30 2 poğaça
16:00 1 bardak süt
17:00 1 tabak tereyağlı makarna
19:00 yarım adet -domatesli, soğanlı ve bi sürü otlu gözleme

Spor:

Fat burning cardio nun ilk 10 dk sı (yeni indirdim, hip hop dans fitness videosu, yaptığım kısmını pek beğenmedim, o yüzden zumbaya geçiş yaptım.
15 dk zumba live :dance:

Spora da yeni başladığımdan çok yüklenmedim. Zaten dünkü 15 dk lık start it up bacaklarıma işlemeyi başarmış az da olsa.

slmmm ızlarrrrr,,
nasılsnızzz;?yedilerimii yazayımmmm:
sabah:1 yeşil çay +1 dilim çavdar ekmek+domates+salaltlk+maydonoz+peynir+zeytin+1 ceviz
ara:1/2 elmaa( kocaman elmanın yarısı )
öğle:1 yumurtalı menemen+yoğurt+1/2 dilim çavdar ekmek+maydonoz
ara:1 türk kahvesi+2 N**** (Siyahi)
ara:2 erik
akşam:bol otlu pattaes salatsı+ yoğurt çorbası
hareket:4km yürüüyş+bol hareetlii bir gün geçtiiiiii....+tibett yapcammmm+
bekli yatrken 50 mekik çekerimmmm+ardından tarçınlı süt içerimm.....

Nesmecim cidden harikasın, ben nasıl eleştirem o iki negroyu miktar yeterliyse diyecek bişim yok menüne.

Tibeti hiç bırakmadan 21 den mi devam ediyorsun canım? Ben tekrardan başlamayı deneyim, ama bileğe yüklenen hareketler yüzünden yapamadım.

sadece 2 gün yapapmıştımm ,hep yapıyomm 21 tanee...
Niye yaw, son zamanlarda gelmeye başladım ya bayanssulusmile

son zamanalrda ben girmemedimm yaaa ondan görmemidmms neii...süperimmm dimi....

sağol nesmecim. bu akşam içim sıkılıyor biraz. bugün pek iyi de beslenemedim. kaçamaklarım çok.

okulda yoğun musun? girmiyorsun bayadır.

boşver sıkma canınıııı yarın güzel beslenir telafii edersinnn senen...okuldan 12de geliyorum da net yoktuuu....okulda da yoğun geçiyo,itaplar,listeler,toplantılar,,yarın da sınıf temziliğim varr annenlerii çağırdımm amaa bakalımm kaç kişi gelcek.....+plnalara daha bugün bakabiliyorummmm,daha zümre,şube.....ayyyyyyyy....düşündükçee sıılıyomm valla.............

bugün neler yemişim. yazayım da ben de göreyim.

sabah: 1 küçük dilim ekmek ve zeytin.

okulda arkadaş küçük bir parça kete ikram etti.

ara: 1 baklava.toplantıda su böreği ve baklava vardı. böek yemedimm.

öğle: yarım tabak bulgur pilavı, 1 büyük sb ayran, 2 turşu

akşam: öğlenin aynısı:))

ara: 1 kase dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…