Teşekkürler
MISRACIM. Senin işin cidden zormuş, ben senin yerinde olsam kendimi tutamaz bol bol fast food yerdim. Sn iradelisin maşallah yerimseniben
Pepperin önerileri gayet güzel. Bence en güzel alternatif sandviç.. Aklına ne türlü yeşillik geliyosa içine koyabilirsin. Onun dışında ister peynir ister haşlama et vs vs. Eğer kupon normal restaurantlarda geçiyorsa o zaman daha kolay olur senin için.
Bu gün cidden çok az yemişsin, böyle günlerde süt iç bence. Süt baya bi tok tutuyo insanı. Sporunu bekliyorum yerimseniben
TOFYYCİM bugün pek kendim de olmadığım için gelen hususları yazamadım sana... Gördüğüm kadarıyla öğlen çok az yemişsin. Gün içinde kesinlikle aç kalmamalısın. Ana öğünlerde karnını doyurmalısın, yoksa sonraki öğünlerde gözümüz doymak bilmiyo yerimseniben En ideali 3 ana 3 ara öğün.. ya da 2 ara... Ara öğünlerde sağlıklı çerez ve meyvelere öncelik tanıyoruz. Yeşil çay içiyoruz bol bol. Spordan sonra yoğurt yemek yağ yakımını arttırıyomuş. Şimdilik bu kadar
He bi de her zaman için hedefimiz ömür boyu uygulayabiliceğimiz sağlıklı bi beslenme düzenini yerleştirmek vücuda... Yoksa verdiğini geri alırsın er ya da geç.
Kilo fazla yokmuş boyuna göre... Hayatınca sağlıksız kızartmaları çıkartman yeterli hedef kilona ulaşmana. Ama güzel vücut için spora yüklenmelisin kaydirigubbakcemile5
PEPPERCİM annaştık, ayda iki kere kadınbudu köfteye izin var. Spor yapanlar için ayrı bi liste mi oluştursam napsam, çok az kişi spor yapıyor.
Bak böyle dedim diye hemen cozutma ama, senin gibi beslenme düzeni oturtsam kendime, kilo vermemeye razıyım. Düzensiz beslenince insanda vitamin eksikliği, kansızlık gibi problemler oluyor. Sen ise hasta olmadan kendine bakıyorsun, cildini güzelleştiriyorsun. Senin aile faktörünü unutmuşum canım. O çok etkili bi faktör. Neyseki sen sürekli dikkat ediyorsun, sanırım sen benim gibi beslensen kilo alırdın baya.
Daha iyi olmana çok sevindim peppercim, ama yine de hep aklında olsun belin. En ufak zorlayacak şeyden kaçın. Zaten senin kocan gayet yardımsever anlayışlı biriydi, ağır iş yaptırmaz kaydirigubbakcemile3
NDRCNCİM öğünleri böyle birleştirdiğin günler en az 2 ara öğün yapmalısın bence. Ben öyle yapıyordum kilo verdiğim dönemde sempatiksalakcinni Ara öğün de yapmazsan akşama kadar iyice acıkırsın, sonra akşam sağlam cozutursun yerimseniben
Yürüyüş yapıyorsun... Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Ekstra şekillendirmek için 10 dk a da olsa evde de spor yapmanı öneririm guclubacismile
Teşekkürler opuyorumnanaktan
EDACIM kahvaltıdan akşam yemeğine kadar bişi yememişsin sayılır. Akşam yemeğinde de çok az yemişsin zaten. Çok geç yatmıyorsan 19:00 dan sonra pek bişi yeme bi de, onun yerine gündüz daha iyi ye. Bi de spor yapıyorsun, yeterince protein vitamin vs almazsan depodakiler biter yerimseniben Kalori hesabını da boşver bence, burdaki menülerle kendi menünü karşılaştır. 5-6 kilo fazlası olan bile senden daha çok yiyor. 1 kilo versen nolur vermesen nolur... vücudunda gözle görülür farkı sporla alırsın guclubacismile