biz artık abur cuburdan uzaklaşmışız ya 1 balva yada 1 bisküvi bile bize çokmuş gibii geliyoo,,başkasında normal geliyoo,ama kendmiz yiyince çokk geliyo....sağlıklı beslenme şeklinii öyle bir benimsemiş vre çevremdekileree kendimii öyle tanıtmışımm kiii,bayramda şeker ikramına bile yeğenelrimm teyzem,halam yemezzz ona vermeyinn diyolardı....
bugün neler yemişim. yazayım da ben de göreyim.
sabah: 1 küçük dilim ekmek ve zeytin.
okulda arkadaş küçük bir parça kete ikram etti.
ara: 1 baklava.toplantıda su böreği ve baklava vardı. böek yemedimm.
öğle: yarım tabak bulgur pilavı, 1 büyük sb ayran, 2 turşu
akşam: öğlenin aynısı:))
ara: 1 kase dondurma
okulda da yeni öğrtemnelr odasına bisküvi,çikolta girmesii yasakkk,yazı yazıp astımm...3 gündrüü herkess uyuyoo kuralaa,elmalar,şeftaliler,erikler var masada....meyve getiriyoo herkes.....umarımm başarılı oluurummm,...sen de yapabilirisnnn,,etkili gibi şimdilik.....
koçumm , sen yokken melahate 50 mekikkk ödevv vermiştimmmmm....
kızlar hepinize meraba tam geçmişi okuyup bişiler yapıodum elektrikler gitti
hazır gelmişken size bugünki menümü yazıyım
sabah 3 dilim ekmek peynir
öğlen 1 bardak süt
aralarda soda 1 kutu meyve suyu
akşamda koca bi kase brokoli salatsı
öğlen bisküvü çöplendim bide arkadaşlardan
spor olarakta öğlen slimlerimi yaptım(watere duyulurulur)
watercım rampları yapmışın aferin sana onu yapınca zaten başka bişi yapmaya gerek kalmıo
bu arada arkadaşlar bişi dicem size 27sinde eşim gelio benim,hazır böle koçsuz takılıoruz ya ben hiç koç olmadım bu cuma koç olmaya gönüllüyüm uyar mı sizede haber edin bana
naber lache kaçtım bu gecelik hastaneden yarın sabah 7.30 da giriyorum ameliyata bana şans dile ayrıca notunu aldım teşekkür ederim diğer arkadaşlarada teşekkürler dönünce görüşürüs öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?