50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buu arada yapılan bir kaçamakkkk.....yarına telafii edersinn.....şimdii yatmadan 50 mekik çekk,,,üzüntünn biterrr...hem de vicdanın rrahatlar....
aynenn yaaa,öğrenciler olmayınca plan falan boş geliyooooo....,yumurtaa tavuk olayıı bizimkisi........

biz artık abur cuburdan uzaklaşmışız ya 1 balva yada 1 bisküvi bile bize çokmuş gibii geliyoo,,başkasında normal geliyoo,ama kendmiz yiyince çokk geliyo....sağlıklı beslenme şeklinii öyle bir benimsemiş vre çevremdekileree kendimii öyle tanıtmışımm kiii,bayramda şeker ikramına bile yeğenelrimm teyzem,halam yemezzz ona vermeyinn diyolardı....

evet dediğin gibi önceden bu yediklerim moralimi bozmazdı

ay senin yeğenler de çok komikmiş :roflol:

okulda da yeni öğrtemnelr odasına bisküvi,çikolta girmesii yasakkk,yazı yazıp astımm...3 gündrüü herkess uyuyoo kuralaa,elmalar,şeftaliler,erikler var masada....meyve getiriyoo herkes.....umarımm başarılı oluurummm,...sen de yapabilirisnnn,,etkili gibi şimdilik.....

Kızlaar bugün uslu bi kızdım :) yürüyüşümü de yaptım.yediğim bi külah dondurmayı saymazsanız.Yeşilçay aldım marketten de.kepek ekmeğe geçiş yaptım vs.. yalnız evde egzersiz de yapmak istiyorum ama internetten nerelerden bulabileceğimi nasıl hareketler yapabileceğimi bilmiyorum bana bu konuda özelden ya da burdn yardımcı olur musunuz.egzersiz konusunda hiç bilgim yok da.şimdiden teşekkürler

mrbb,sen yenisinn galiba.....hoşgeldinnn...SENDE ZAYIFLA sitesine gir ordan,CALLAN,LESLİ,CARDİO,TİBET,SLİM İN 6 ara,indir ,izle ve beğendişğinii yapp...+zumba dansıı googleden ara ve bakk...benim bildiklerimm bunlar umarımm yardımcı olabilmiirmm..

ndrcn , nesmekaya gerekli açıklamayı yapmış spor konusunda. ben de kepekli ekmek yerine çavdar ya da tam buğday ekmeği yemeni önerrirm. kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş.

nesme , kurul toplantısı vardı.müdüre hanımın ikramıydı onlar. bzizm kimse uymaz.55 kişiyiz okulda herkes başka bir telden.. ama bizim grup nispeten daha sağlıklı besleniyor.

Az yemişsin ve sebze meyve yok. Pilav yediğinden şiş hissediyorsun kendini yerimseniben Spor nerde!!!

:roflol: :roflol: Son nokta budur sanırım :roflol:

ikramıı rdeetmekk olmaz canımmm yanii.....kocamann okulll ,biizmkii 20 kişilik hatta 2 odamızz var bziim odada 5 kişiyiiz....o yüzdenn sözümmü dinletebiliyorumm......eskii okulumda 8-9 kişi oluyodukk,,butrasıı bana çok kalabalık geliyoooo..sziin okuluu düşünemiyorummmm.........

naber lache kaçtım bu gecelik hastaneden yarın sabah 7.30 da giriyorum ameliyata bana şans dile ayrıca notunu aldım teşekkür ederim diğer arkadaşlarada teşekkürler dönünce görüşürüs öpüyorum opuyorumnanaktan

geç kaldın kuşum baya aradık oysaki koç:)
eşinin bitti mi askerlik gözün aydın opuyorumnanaktan

canım inşallah çok iyi geçer ameliyatın, sen de sakin ol korkulcak bişey yok, iyi şanslar tatlım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…