ok canım farketmes zati koçsuz kalmayalımdadelikafaduldenAaa zukseddincim sen daha güzel beslenmezmiydin. Sabah hiç yeşillik ya da domates yok, akşam sadece haşlama sebze, yanında yoğurt olsaymış da protein alırmışsın. Arada zaten bişi yememişsin.
Sporun güzel bi tek...
Benim koçluk coma bitiyo ama sanırım yasemin koç olacak cumadan itibaren. O olmazsa sen olursun kaydirigubbakcemile5
ay aynen canım ya gecenin bu saati brokoli yedim çok ilginç demi boğazımı tutabilene aşkolsunGün boyu o kadar az yiyince akşam kendini durduramıyorsun doğal olarak :1closedeyes:
ay ne kadar çok örtmen varmış bu sitede benle birlikte 4 kişiyiz sanırsamahh bu arada hoşbuldumm evet yeni katıldım24 yaşındayım öğretmenim.1.65 boy 59 kg..
geç kaldın kuşum baya aradık oysaki koç:)
eşinin bitti mi askerlik gözün aydın opuyorumnanaktan
canım inşallah çok iyi geçer ameliyatın, sen de sakin ol korkulcak bişey yok, iyi şanslar tatlım. a.s.
ayy saol canım ayın 27sinde kavuşacaz allahın izniyleboshayallersmile
NDRCN az kilo fazlan varmışİyi geceler
gunaydin kızlarrrrr...
anchusa hoşgeldinopuyorumnanaktan gözünaydın tatile gidiyormuşsunuz sonunda.
NDRCN melahatin dediğin gibi kepek ekmek kansızlık yapıyomuş. Tam buğday veya çavdar...
Çok ama çok sevdiğim zumbayı ben burdaki linklerden indirmiştim :)
Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set ********** Downloads - Freshwap.Net
Herkese gunaydin...
Ve herkesin gecmis bayrami kutlu olsun. Neler kacirdim cok merak ediyorum. Enteresan anektodlar var mi bayrama dair??
Pazartesi sonunda tatile cikiyoruz. Esimin rahatligi sonucu voyage larda yer kalmamis. O da kendini affettirmek icin daha iyi bir yere goturuyor beni. Umarim Voyage kadar begeniriz...
Benim bayram guzeldi. Ama donuste annem baklava koydu ve hala bitirmeye calisiyoruz. O yuzden cok menu yazma taraftari degilim....:kedi:
gunaydin kızlarrrrr...
gunaydin kizlar.
anchusa wellcome backkk
merak ettik seni, ozledik.
spatzyy naberrr
dulcii mesajini okudum sagol cnm, evet saglikli besleniyorum da bunun yaninda kilo da versem fena olmicak aslinda;
neyse bu sefer ins. o da olacak.
yalnizz tamm cok iyi motive olmusken tartim bozuldu :-(( farkli farkli tartiyor; ayarlariyla oynadim bu sefer iyice gitti, 123 tartti beni dun aksam)
belki kendiliginden duzelir bakalim.. umarim
dunku menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk beyaz peynir
domates, salatalik
1 kk kasar peynir
limonlu yesil cay
ara
-
ogle
1 dilim kusbasili pide
1 pardak sikma portakal suyu
ara
2 ad. incir
ara2
2 bardak tarcinli karabiberli cay
1 ad. corekotlu biskuvi
aksam
3 fincan bitki cayi
1 dilim kepek ekmegi
az peynir, yesil zeytin
ara
1 ad. corekotlu biskuvi
spor
25 dk. start it up
5 dk. stretch
oglenki pidenin kalorisi fazla oldugundan aksam pek bisey yemedim.
hoşgeldin canım özlettin valla kendini.zemuszemusHerkese gunaydin...
Ve herkesin gecmis bayrami kutlu olsun. Neler kacirdim cok merak ediyorum. Enteresan anektodlar var mi bayrama dair??
Pazartesi sonunda tatile cikiyoruz. Esimin rahatligi sonucu voyage larda yer kalmamis. O da kendini affettirmek icin daha iyi bir yere goturuyor beni. Umarim Voyage kadar begeniriz...
Benim bayram guzeldi. Ama donuste annem baklava koydu ve hala bitirmeye calisiyoruz. O yuzden cok menu yazma taraftari degilim....:kedi:
gunaydin kızlarrrrr...
ben de sizi ozledim... Benim de basima gelmisti tarti olayi.kendiliginden duzeldi..gunaydin kizlar.
anchusa wellcome backkk
merak ettik seni, ozledik.
spatzyy naberrr
dulcii mesajini okudum sagol cnm, evet saglikli besleniyorum da bunun yaninda kilo da versem fena olmicak aslinda;
neyse bu sefer ins. o da olacak.
yalnizz tamm cok iyi motive olmusken tartim bozuldu :-(( farkli farkli tartiyor; ayarlariyla oynadim bu sefer iyice gitti, 123 tartti beni dun aksam)
belki kendiliginden duzelir bakalim.. umarim
dunku menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk beyaz peynir
domates, salatalik
1 kk kasar peynir
limonlu yesil cay
ara
-
ogle
1 dilim kusbasili pide
1 pardak sikma portakal suyu
ara
2 ad. incir
ara2
2 bardak tarcinli karabiberli cay
1 ad. corekotlu biskuvi
aksam
3 fincan bitki cayi
1 dilim kepek ekmegi
az peynir, yesil zeytin
ara
1 ad. corekotlu biskuvi
spor
25 dk. start it up
5 dk. stretch
oglenki pidenin kalorisi fazla oldugundan aksam pek bisey yemedim.
hoş geldin canım
oh sonunda gidiyosunuz ta ben rahatladım
iyi tatiller geçirin şimdiden
günaydın canım
günaydın senin tartı sana şaka yapmış
YASEMİNCİM TONTİŞKOM, öyle menü spor yazmadan nereye kaçıyorsun kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?