50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaar hem siteye hem de sağlıklı beslenmeye yeni katıldığım için arada kafama takılanlar oluyo lütfen kızmayın :kedi:
1. nesfit fruits i kahvaltı olarak yememde sakınca var mı?tek başına mı yemeliyim yanında bişeyler de yemeli miyim?
2. günde ortalama ne kadar kalori almalıyım?
3. genelde 10da yapabiliyorum kahvaltı 12de direkt öğle yemeği mi yapayım ara ögün mü?
veee son olarak
4. günde ortalama ne kadar spor yapmalıyım? (zumba ve start it up indirdim)

affedin beni:kedi: çoook sağolun şimdiden kızlar sanırım çok soru sordum a.s.

-nesfit tek basina yeter cnm (yani sutle ) ama hergun nesfit yeme, kahvaltilarini degistir hergun mumkun oldugunca

- 1200-1300 sanirim. kizlar daha iyi bilir gerci .. ama 1200 un altina dusmemeliyiz, cok sagliksiz

- 10 da kahvalti ise 11.30 gibi bir ara ogun yap, 1de de yemegini ye cnm

- evde yapacaksan 35-40 dk idealdir sanirim. bir de hergun yapma, arada kaslarini dinlendir. haftada 4-5 gun iyidir.
(spor salonuna gidersen 2 saat calistiriyorlar orda galba, ama oraya da hergun gidilmiyor , haftada 2-3 gun gidiliyor )

hu huuuu ben geldiim hala giremedim ameliyata kızlar ya bekliyorum hastanede canım sıkıldı eşimde pc yi getirdi takılıyorum bakalım çağıracaklar birasdan açımda yaa geceden beri bişi yemedim ayy yılan hikayesine döndü bnm şu ameliyat olsamda kurtulsam yanee neyse kızlar bugün girerim heralde artık heyecan flnda kalmadı yane bana şans dileyin öptüüüm :)))

canımmm çok ama çok sağol valla Allah razı olsun sabırla yanıtladın bugün kadar tüm sorularımı :)

geldim kuşum..
2-3 gündür biraz yoğunluk vardı ,
sabah da adliyedeydim , ancak girmek nasip oldu ,
sen merak etmesen merak eden yok zaten beni :1closedeyes:
sen nasılsın nasıl geçti bayram?
yok aslinda herkesin aklindasinda dile getirmemislerdir..
iyiyim bayram guzeldi. bol bol anne yemegi yedim.yillardir gormedigim insanlari gordum.. Ben giderken kucuck olan cocuklar universiteye girmisler inanamadim. zaman ne cabuk akiyor ya...
Senin nasildi bayram. gorumcenle muhabbetiniz cok zor olmadi umarim..
hadi hayirlisi. heyecanin kalmamasi iyi bir bakima. umarim bugun olursun ameliyat. tekrar cok gecmis olsun..

ayy hadi canim bol sans.
Allah kolayligini versin de cabucak atlat umarim.

ohh bizim kiz bir anda 2serden 4 kilo atip gelecek pp ) (biraz neselen diye ;-))

canımmm çok ama çok sağol valla Allah razı olsun sabırla yanıtladın bugün kadar tüm sorularımı :)

cnm rica ederim ne demek;
yine sor yine yanitlariz ;-))

yerimseniben

ayy hadi canim bol sans.
Allah kolayligini versin de cabucak atlat umarim.

ohh bizim kiz bir anda 2serden 4 kilo atip gelecek pp ) (biraz neselen diye ;-))

cnm rica ederim ne demek;
yine sor yine yanitlariz ;-))

yerimseniben

evet kizlar en cok kiloyu ben verecegim diye hic kasmayin hafatnin birincisi demircikkkkk...

oh süper ,
anne yemeğinin kokusu bir bile bir başkadır..bolca tadını çıkarmışsındır inşallah..
benim bayram pek iyi geçmedi anchusacım , malum görümce hazretleri ortalığı karıştırdı gitti

noldu? umarim huzurunuzu kacirmamistir..
ben d ekayinvalidemi aradim ilk defa nbayramda.. yapmacikliktan kiriliyordu...cok komik bir diyalog yasadik...

noldu? umarim huzurunuzu kacirmamistir..
ben d ekayinvalidemi aradim ilk defa nbayramda.. yapmacikliktan kiriliyordu...cok komik bir diyalog yasadik...

eşime göre her şey normal ama benim huzurum kaçtı anchusa ,
uzun mesele anlatmakla bitmez..anlatıp da yorulmaya değmez..
şu formaliteler beni öldürüyormafoldumben

ben de sizi ozledim... Benim de basima gelmisti tarti olayi.kendiliginden duzeldi..

di mi herkese dert olmustu benim tatil...
sen nasilsin? bebis nasil???

ben iyiyim canım bebişte iyi çok şükür
kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum
zor oluyor
buguün de çalışıyorum anneannesinin derdi başından aşkındır yani

simit yedim sabah susamı midemi yaktı

aman aman aman alıngan kuzu
naptı senin görümcek
haddi bildirseydin sende

ay benim biricik topic arkadaşlarım...

ne zaman biticek bu görümcelerden, kaynanalardan çektikleriniz..valla siz anlattıkça tedirgin oluyorum, evlilik gözümü korkutuyor.

yeşil çayın sadesi ile birlikte ballısı limonlusu nanelisi meyvelisi falan varmış kızlar yeni öğrendim dün markete gidince.farkeder mi hangisi olduğu.yoksa sadeyi mi içmeliyim

trufcum haddini bildiriyorum yeri geldikçe ama sürekli mücadele hali benim canımı sıkıyor ,
tatil boyu sürekli guard almaktan kendimi öyle germişim ki onlar gittikten sonra sinirlerim boşaldı ağladım bol bol..

ay benim biricik topic arkadaşlarım...

ne zaman biticek bu görümcelerden, kaynanalardan çektikleriniz..valla siz anlattıkça tedirgin oluyorum, evlilik gözümü korkutuyor.

Spatzcım ben çok mesafeli olmama rağmen ; görümcemde mahcubiyet duygusu olmadığı için sorun yaşıyorum,
çok ama çok dikkatli olmak gerek..

eşime göre her şey normal ama benim huzurum kaçtı anchusa ,
uzun mesele anlatmakla bitmez..anlatıp da yorulmaya değmez..
şu formaliteler beni öldürüyormafoldumben

Degil mi??? Hic alakasiz oldugumuz insanlarla iyi gecinmek zorundayiz..En azindan oyleymis gibi yapmak zorundayiz huzurun kacmamasi icin.. Erkeklerin beyni farkli bir sekilde calisiyor. Kadinlarin algisi daha bir degisik, o yuzden esinin normal buldugu seylerin seni rahatsiz etmesi cok normal. Biz de yasariz bunu.

yeşil çayın sadesi ile birlikte ballısı limonlusu nanelisi meyvelisi falan varmış kızlar yeni öğrendim dün markete gidince.farkeder mi hangisi olduğu.yoksa sadeyi mi içmeliyim

ben de aynı şeyi sorucaktım kızlar. doğadanın çilekli yeşil çayı çıkmış, çok beğendim tadını. ama acaba aynı şekilde etkili midir?

ah canım benim ya...ne büyük haksızlık bu sana!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…