hii yegenim bizde kaliyordu tuvalet aliskanligi verdigimizde cok iyi bilirim o donemi.... tuvalette az mi alkis ve tezahurat yaptik kendisine, az mi sifonun arkasindan baybay diye bagirdik el salladik yaptiklarina....opuyorumnanaktanben iyiyim canım bebişte iyi çok şükür
kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum
zor oluyor
buguün de çalışıyorum anneannesinin derdi başından aşkındır yani
simit yedim sabah susamı midemi yaktı
aman aman aman alıngan kuzu
naptı senin görümcek
haddi bildirseydin sende
korkma korkma.. normal insanlarda var bu hayatta.... sana normali denk gelsin insallah..ay benim biricik topic arkadaşlarım...
ne zaman biticek bu görümcelerden, kaynanalardan çektikleriniz..valla siz anlattıkça tedirgin oluyorum, evlilik gözümü korkutuyor.
trufcum haddini bildiriyorum yeri geldikçe ama sürekli mücadele hali benim canımı sıkıyor ,
tatil boyu sürekli guard almaktan kendimi öyle germişim ki onlar gittikten sonra sinirlerim boşaldı ağladım bol bol..
COLOR="DarkRed"]Spatzcım ben çok mesafeli olmama rağmen ; görümcemde mahcubiyet duygusu olmadığı için sorun yaşıyorum,
çok ama çok dikkatli olmak gerek..[/COLOR]
Degil mi??? Hic alakasiz oldugumuz insanlarla iyi gecinmek zorundayiz..En azindan oyleymis gibi yapmak zorundayiz huzurun kacmamasi icin.. Erkeklerin beyni farkli bir sekilde calisiyor. Kadinlarin algisi daha bir degisik, o yuzden esinin normal buldugu seylerin seni rahatsiz etmesi cok normal. Biz de yasariz bunu.
ben de aynı şeyi sorucaktım kızlar. doğadanın çilekli yeşil çayı çıkmış, çok beğendim tadını. ama acaba aynı şekilde etkili midir?
ah canım benim ya...ne büyük haksızlık bu sana!
hii yegenim bizde kaliyordu tuvalet aliskanligi verdigimizde cok iyi bilirim o donemi.... tuvalette az mi alkis ve tezahurat yaptik kendisine, az mi sifonun arkasindan baybay diye bagirdik el salladik yaptiklarina....opuyorumnanaktan
korkma korkma.. normal insanlarda var bu hayatta.... sana normali denk gelsin insallah..
Arsiz insanla ugrasmak en zoru zaten..ir de en zoru evine misafir olarak gelmis insani idare etmek. Sirf misafir diye guleryuzlu davranmak icinden gelmese bile...Kabus gibi birsey o...
korkma korkma.. normal insanlarda var bu hayatta.... sana normali denk gelsin insallah..
Mevlana'dan bir hisse koyalım yerine otursun ,
İki kişi sokak ortasında ağız dalaşı yaparak tartışıyorlardı.Biri dedi
ki: -Bana bak!.. Ben öyle bir adamım ki, bana bir söylesen bin cevap alırsın!..
Oradan geçmekte olan Mevlânâ bu sözü duyunca hemen adamın yanına varıp çenesi altına kadar sokularak şöyle dedi: -Ben de öyle bir adamım ki, bana bin söylesen bir tane dahi cevap alamazsın!..
Bir söze bin cevap vereceğini söyleyen adam, bir tane dahi cevap veremedi..
cok guzelmis bu...Aklimda tutacagimMevlana'dan bir hisse koyalım yerine otursun ,
İki kişi sokak ortasında ağız dalaşı yaparak tartışıyorlardı.Biri dedi
ki: -Bana bak!.. Ben öyle bir adamım ki, bana bir söylesen bin cevap alırsın!..
Oradan geçmekte olan Mevlânâ bu sözü duyunca hemen adamın yanına varıp çenesi altına kadar sokularak şöyle dedi: -Ben de öyle bir adamım ki, bana bin söylesen bir tane dahi cevap alamazsın!..
Bir söze bin cevap vereceğini söyleyen adam, bir tane dahi cevap veremedi..
insallah canım. ben de bayramda ziyaret ettim mustakbel kayınvalidemi. kahveleri yapmak için ayaklandım otur otur lutfen, ben yaparım dedi. olur mu öyle şey dedim ben de. neden olmasın, olur tabi dedi göz kırptı. erkek arkadaşıma da "ben kendi kaynanamdan çok çektim, asla öyle biri olmam. hem spatz ne kadar saygılı, güleryüzlü;siz de çok mutlusunuz ben daha ne isteyimki" demiş...
edatuccar ,
sana tavsiyem 1400 kalorinin altına düşmemen ,
Allah muhafaza anoreksiya nevrozaya falan yakalanacaksın,
dikkat et kendine
aaa canım ciddimisin akannehir ben dün 20dk spor yapmama,1450 kalori almama rağmen,1450yi çok gördüm de kilo alırmıyım diyodum
umarim hep boyle gider... Baslarda benim de hic bir problemim yoktu.
anladım canım hımm peki tamam. peeeki ben spor yapmadığım zmaan, kilomu korumak için,yada olursa 1 kilo vrebilmek için,kaç kalori almalıyım?edatuccar bana kalırsa sen fazlasıyla takıyorsun kafana.metabolizmaya göre değişir tabi ama 1450 kaloriyle hem de spor da yaptıysan kilo almazsın. vücut yakar onu...
anladım canım hımm peki tamam. peeeki ben spor yapmadığım zmaan, kilomu korumak için,yada olursa 1 kilo vrebilmek için,kaç kalori almalıyım?
çok emin değilim ama 1200-1300 yeterli diye biliyorum.
dimi kızlar?
çok emin değilim ama 1200-1300 yeterli diye biliyorum.
dimi kızlar?
Benim kayinvalidem de annemi aramis anchusa ya baski yapin beni dinlemiyor acilen cocuk yapmalari lazim demis..ohaoldumsmile.. Annem de agzinin payini vermis " bu beni ilgilendirmez anchusaya asla boyle birsey ne sorarim ne soylerim, onlarin bilecegi is ne zaman cocuk yapacaklari demis" :2:spatz
gozun korkmasin canim;
benim Allah'a sukur ne k.validemle ne gorumcemle problemim yok (dilimi israyim; bir de masallah diyeyim de )
ilerde ne olur bilinmez gerci..
olgun, komplekssiz insanlar; oglumuz mutlu olsun yeter gorusundeler, o yuzden bize hic karismiyorlar.
(sadece bu aralar cocuk yapmiyor musunuz diye soruyorlar, onu da zaten uzak-yakin herkes soruyor, cok gormuyorum o yuzden )
slm
bende 58 kiloyum.yaz tatilinde ve ramazan ayında baya 3 kilo aldım boy olmayınca ne alırsam anında gösteriyo. boyumda 154 cm
yaza girmeden önce fitnesa filan gidiyodum evdede yediklerime dikkat ediyordum ama şimdi canım hiç istemiyo.bayramdan kalan şekerleri götürüyorum.
nasıl başlayayım neler yiyerek başlamalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?