50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hii yegenim bizde kaliyordu tuvalet aliskanligi verdigimizde cok iyi bilirim o donemi.... tuvalette az mi alkis ve tezahurat yaptik kendisine, az mi sifonun arkasindan baybay diye bagirdik el salladik yaptiklarina....opuyorumnanaktan
ay benim biricik topic arkadaşlarım...

ne zaman biticek bu görümcelerden, kaynanalardan çektikleriniz..valla siz anlattıkça tedirgin oluyorum, evlilik gözümü korkutuyor.
korkma korkma.. normal insanlarda var bu hayatta.... sana normali denk gelsin insallah..

Arsiz insanla ugrasmak en zoru zaten..ir de en zoru evine misafir olarak gelmis insani idare etmek. Sirf misafir diye guleryuzlu davranmak icinden gelmese bile...Kabus gibi birsey o...

katılıyorum anchusacım,
bayan olmadan anlamak çok zor , eşime anlatmayı da bıraktım artık ,
görümceme karşı susmayı da..
yeri geldikçe lafı yapıştırıryorum , çıt çıkaramıyor..

spatzcım hayatım boyunca utanma duygusu olmayıp çok rahat davranan insanlar beni hep itmiştir..
onun bunu hissettiğinden de adım gibi eminim ,
onun bunu hissediyor olması bile benim için bir mutluluk..
canımı sıkmamayı öğrendim artık ben..

hem de çok büyük bir kabus ,
Allah bir daha yaşatmasın..

Mevlana'dan bir hisse koyalım yerine otursun ,

İki kişi sokak ortasında ağız dalaşı yaparak tartışıyorlardı.Biri dedi
ki: -Bana bak!.. Ben öyle bir adamım ki, bana bir söylesen bin cevap alırsın!..
Oradan geçmekte olan Mevlânâ bu sözü duyunca hemen adamın yanına varıp çenesi altına kadar sokularak şöyle dedi: -Ben de öyle bir adamım ki, bana bin söylesen bir tane dahi cevap alamazsın!..
Bir söze bin cevap vereceğini söyleyen adam, bir tane dahi cevap veremedi..

korkma korkma.. normal insanlarda var bu hayatta.... sana normali denk gelsin insallah..

insallah canım. ben de bayramda ziyaret ettim mustakbel kayınvalidemi. kahveleri yapmak için ayaklandım otur otur lutfen, ben yaparım dedi. olur mu öyle şey dedim ben de. neden olmasın, olur tabi dedi göz kırptı. erkek arkadaşıma da "ben kendi kaynanamdan çok çektim, asla öyle biri olmam. hem spatz ne kadar saygılı, güleryüzlü;siz de çok mutlusunuz ben daha ne isteyimki" demiş...

vereliniortakbaşka söze gerek yok bunun üstüne...

cok guzelmis bu...Aklimda tutacagim

umarim hep boyle gider... Baslarda benim de hic bir problemim yoktu.

kızlar benüm dün yedklerim 1450 kalori oldu
20 dk egzersizim vardı yaptım
ya sizce nbu kalor,yle kilo alma ihtimalim varmı

edatuccar ,
sana tavsiyem 1400 kalorinin altına düşmemen ,
Allah muhafaza anoreksiya nevrozaya falan yakalanacaksın,
dikkat et kendine

edatuccar ,
sana tavsiyem 1400 kalorinin altına düşmemen ,
Allah muhafaza anoreksiya nevrozaya falan yakalanacaksın,
dikkat et kendine

aaa canım ciddimisin akannehir ben dün 20dk spor yapmama,1450 kalori almama rağmen,1450yi çok gördüm de kilo alırmıyım diyodum

aaa canım ciddimisin akannehir ben dün 20dk spor yapmama,1450 kalori almama rağmen,1450yi çok gördüm de kilo alırmıyım diyodum

edatuccar bana kalırsa sen fazlasıyla takıyorsun kafana.metabolizmaya göre değişir tabi ama 1450 kaloriyle hem de spor da yaptıysan kilo almazsın. vücut yakar onu...

edatuccar bana kalırsa sen fazlasıyla takıyorsun kafana.metabolizmaya göre değişir tabi ama 1450 kaloriyle hem de spor da yaptıysan kilo almazsın. vücut yakar onu...
anladım canım hımm peki tamam. peeeki ben spor yapmadığım zmaan, kilomu korumak için,yada olursa 1 kilo vrebilmek için,kaç kalori almalıyım?

slm
bende 58 kiloyum.yaz tatilinde ve ramazan ayında baya 3 kilo aldım boy olmayınca ne alırsam anında gösteriyo. boyumda 154 cm

yaza girmeden önce fitnesa filan gidiyodum evdede yediklerime dikkat ediyordum ama şimdi canım hiç istemiyo.bayramdan kalan şekerleri götürüyorum.
nasıl başlayayım neler yiyerek başlamalıyım ?

spatz

gozun korkmasin canim;

benim Allah'a sukur ne k.validemle ne gorumcemle problemim yok (dilimi israyim; bir de masallah diyeyim de )
ilerde ne olur bilinmez gerci..

olgun, komplekssiz insanlar; oglumuz mutlu olsun yeter gorusundeler, o yuzden bize hic karismiyorlar.
(sadece bu aralar cocuk yapmiyor musunuz diye soruyorlar, onu da zaten uzak-yakin herkes soruyor, cok gormuyorum o yuzden )

Benim kayinvalidem de annemi aramis anchusa ya baski yapin beni dinlemiyor acilen cocuk yapmalari lazim demis..ohaoldumsmile.. Annem de agzinin payini vermis " bu beni ilgilendirmez anchusaya asla boyle birsey ne sorarim ne soylerim, onlarin bilecegi is ne zaman cocuk yapacaklari demis" :2:

fznb öncelikle hoşgeldin aramıza,
benim sana tavsiyem önce şeker yemeyi keserek başla bu işe,
sonra hergün ne yediğini gelip buraya yaz ,
her hafta bir koç seçiliyor aramızdan ; gerek o gerekse biz yediklerini eleştirerek sağlıklı beslenme konusunda yönlendiririz seni,
yeşil çay ve sporu da eksik etme hayatından ,
rahatlıkla kilo vereceğine inanıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…