Benim kayinvalidem de annemi aramis anchusa ya baski yapin beni dinlemiyor acilen cocuk yapmalari lazim demis..ohaoldumsmile.. Annem de agzinin payini vermis " bu beni ilgilendirmez anchusaya asla boyle birsey ne sorarim ne soylerim, onlarin bilecegi is ne zaman cocuk yapacaklari demis" :2:
Mevlana'dan bir hisse koyalım yerine otursun ,
İki kişi sokak ortasında ağız dalaşı yaparak tartışıyorlardı.Biri dedi
ki: -Bana bak!.. Ben öyle bir adamım ki, bana bir söylesen bin cevap alırsın!..
Oradan geçmekte olan Mevlânâ bu sözü duyunca hemen adamın yanına varıp çenesi altına kadar sokularak şöyle dedi: -Ben de öyle bir adamım ki, bana bin söylesen bir tane dahi cevap alamazsın!..
Bir söze bin cevap vereceğini söyleyen adam, bir tane dahi cevap veremedi..
insallah canım. ben de bayramda ziyaret ettim mustakbel kayınvalidemi. kahveleri yapmak için ayaklandım otur otur lutfen, ben yaparım dedi. olur mu öyle şey dedim ben de. neden olmasın, olur tabi dedi göz kırptı. erkek arkadaşıma da "ben kendi kaynanamdan çok çektim, asla öyle biri olmam. hem spatz ne kadar saygılı, güleryüzlü;siz de çok mutlusunuz ben daha ne isteyimki" demiş...
Benim kayinvalidem de annemi aramis anchusa ya baski yapin beni dinlemiyor acilen cocuk yapmalari lazim demis..ohaoldumsmile.. Annem de agzinin payini vermis " bu beni ilgilendirmez anchusaya asla boyle birsey ne sorarim ne soylerim, onlarin bilecegi is ne zaman cocuk yapacaklari demis" :2:
evet kızlaar sade yeşil çay ile meyveliler arasında fark olur mu hangisi daha iyidir
merci cnmmm muckk
heyyyy kızlar napıyorsunuz, ben bugün sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum, bizim eve çok yakın hem yürümüş olurum, hem de çok güzel şeyler oluyor, bayılıyorum :))
heyyyy kızlar napıyorsunuz, ben bugün sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum, bizim eve çok yakın hem yürümüş olurum, hem de çok güzel şeyler oluyor, bayılıyorum :))
hii yegenim bizde kaliyordu tuvalet aliskanligi verdigimizde cok iyi bilirim o donemi.... tuvalette az mi alkis ve tezahurat yaptik kendisine, az mi sifonun arkasindan baybay diye bagirdik el salladik yaptiklarina....opuyorumnanaktan
korkma korkma.. normal insanlarda var bu hayatta.... sana normali denk gelsin insallah..
Arsiz insanla ugrasmak en zoru zaten..ir de en zoru evine misafir olarak gelmis insani idare etmek. Sirf misafir diye guleryuzlu davranmak icinden gelmese bile...Kabus gibi birsey o...
Mevlana'dan bir hisse koyalım yerine otursun ,
İki kişi sokak ortasında ağız dalaşı yaparak tartışıyorlardı.Biri dedi
ki: -Bana bak!.. Ben öyle bir adamım ki, bana bir söylesen bin cevap alırsın!..
Oradan geçmekte olan Mevlânâ bu sözü duyunca hemen adamın yanına varıp çenesi altına kadar sokularak şöyle dedi: -Ben de öyle bir adamım ki, bana bin söylesen bir tane dahi cevap alamazsın!..
Bir söze bin cevap vereceğini söyleyen adam, bir tane dahi cevap veremedi..
yazmayı unutmuşum yanında bir parça ekmek ve ev yapımı acı sos yedim biraz.selam kızlar.
anchusa hoşgeldin.özlettin kendini.
lachesis biz de birazdan annemle buluşucaz oazara gidicez.ama bizimki seninki kadar güzel değil.küçükyalı pazarı.
akşamma ablama yemeğe davetliyiz. sabahtan beri yediklerimi yazayım. akşama girersem toparlar hepsini yazarım.
sabah: 1 parça ekmek başka bir şey yiyemedim.
ara: 3 tane sultani biküvü
ara: küçük kase yoğurt
öğle: 1 küçük yuvarlak ekemk(halk ekmeğin akdeniz ekmeğinden tadı hoşuma gitti. 1 yaşındaki yeğenime doktor tavsiye etmiş)
kahvekokusu sana çok hak veriyorum. şu görümceler konusunda . ya aslında görümcemle o kadar laf çarpıtmaları dışında bi şey yaşamadık .ama kayınvalidem özünde çok iyi bir insan. çok iyiy davranıyır. ama hayatımda ilk defa evine gittim. gideceğimiz 15 gün öncesinden belliydi. yalnız yaşıyor. sahura kalkamıyorum diye 1 ay kardeşinde kalmış. evinde gittiğimde haliyle hiç temzilik falan yapmamış,kötüydübayram sbahı evine gitmiş.. benim de en can alıcı noktamdır. aynı ilçede yaşıyorlar. insan bir gün önceden gündüz gidip evini temzlemez mi ya? nese hayal kırıkliği yaşadım bu konuda.
yaşadığın hayal kırıklığı bir tek temizlik konusunda olsun kuşum ya:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?