50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah'ım Ya Rabbim ,
ona neymiş , bunu mu dert edinmiş şimdi de kendineklava:

ne guzel demis mevlana.

kahvekokusu canim senin durumunu cok cok iyi anliyorum, nerden mi, annemden.
yillarca cok cekti babaannem ve halalarimdan; babaannem bize geldiginde annem depresyona girer hala (gercek anlamda depresyona girer ama, hasta olur kadincagiz stresten )
simdi bir halam var onunla birkac yildir kus, ancak birkac yildir, konusmayarak rahat etti annecigim.

ne guzel bak.
insallah hep boyle gider. benim k.validem de yani sekilde gencliginde cok cekmis, o yuzden esime hep diyormus ki siz mutlu olun ben baska birsey istemem gercekten ben de bunu samimi soyledigine inaniyorum.
oyle yapmacik da degildir, asiri sevgi gosterileri falan yapmaz, yaglar yakmaz, dogaldir. zaten oylesinden hic hoslanmazdim eger oyle olsaydi.

aaa, bu kadarina pes dogrusuu.

heyyyy kızlar napıyorsunuz, ben bugün sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum, bizim eve çok yakın hem yürümüş olurum, hem de çok güzel şeyler oluyor, bayılıyorum :))

heyyyy kızlar napıyorsunuz, ben bugün sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum, bizim eve çok yakın hem yürümüş olurum, hem de çok güzel şeyler oluyor, bayılıyorum :))

ayyy imrendim şimdi
benim yerime de gez
ah istanbul ne zaman görücem ben seni en yakın

ha ha aynı şeyleri biz de yapıyoruz alkışlar, bay baylar
yapınca sürpriz hediye vermeler

:lepi:

selam kızlar.

anchusa hoşgeldin.özlettin kendini.

lachesis biz de birazdan annemle buluşucaz oazara gidicez.ama bizimki seninki kadar güzel değil.küçükyalı pazarı.

akşamma ablama yemeğe davetliyiz. sabahtan beri yediklerimi yazayım. akşama girersem toparlar hepsini yazarım.

sabah: 1 parça ekmek başka bir şey yiyemedim.

ara: 3 tane sultani biküvü

ara: küçük kase yoğurt

öğle: 1 küçük yuvarlak ekemk(halk ekmeğin akdeniz ekmeğinden tadı hoşuma gitti. 1 yaşındaki yeğenime doktor tavsiye etmiş)

kahvekokusu sana çok hak veriyorum. şu görümceler konusunda . ya aslında görümcemle o kadar laf çarpıtmaları dışında bi şey yaşamadık .ama kayınvalidem özünde çok iyi bir insan. çok iyiy davranıyır. ama hayatımda ilk defa evine gittim. gideceğimiz 15 gün öncesinden belliydi. yalnız yaşıyor. sahura kalkamıyorum diye 1 ay kardeşinde kalmış. evinde gittiğimde haliyle hiç temzilik falan yapmamış,kötüydübayram sbahı evine gitmiş.. benim de en can alıcı noktamdır. aynı ilçede yaşıyorlar. insan bir gün önceden gündüz gidip evini temzlemez mi ya? nese hayal kırıkliği yaşadım bu konuda.

yazmayı unutmuşum yanında bir parça ekmek ve ev yapımı acı sos yedim biraz.

yaşadığın hayal kırıklığı bir tek temizlik konusunda olsun kuşum ya:gitme:

mrbbbb
nasılsınızz kızllar?
okuldaydımm ve sınıf temizledimm velileirmle beraberr,,remen yorgunluktan ölüyorum....çok kötü beslendimmmm..
sabah 8 gibi kalasik kahvaltı
şimdi 2 de 2 tane saç böreği+3 dilim kavun yedimm...hiçç ara yapamadımmm,temzilik bitsin diyee uğraştıkkkk..birazdan da yatcak gibiiymmmmm..yedilklerimiii eritmeye niyetim yok yani.....

kızlar herkese selamlar opuyorumnanaktan
bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşayım sizlerle hemen kaydirigubbakcemile5
gece saat 3 buçukta yattığım için sabah 11.30da kalktım kızlar
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
yarım domates
biraz light peynir
daha sonra 20 dakika egzersiz yaptım,tüm kaslarımı çalıştıran,yoğun hareketler yaptım..gerçekten 3 gündür yapmama rağmen gözle görülür farklar keşfediyorum ..
daha sonra duşa girdim,duştan çıktığımda giyinmemdi kremlerimi sürmemdi saat 1 oldu, bitki çayımı hazırlayıp içtim.. şimdilik bu kadar birazdan meyve yemeyi planlıyorum canım birşey istemiyor ama metabolizmayı hareketlendirmek şartt yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…