lachem ,
benim yerime de gez bol bol,
en sevdiğim şeyi yapacaksın bugünkaydirigubbakcemile5
sana iyi eglencelerrr....buradada yarin var...
lachesis biz de birazdan annemle buluşucaz oazara gidicez.ama bizimki seninki kadar güzel değil.küçükyalı pazarı.
kahvekokusu sana çok hak veriyorum. şu görümceler konusunda . ya aslında görümcemle o kadar laf çarpıtmaları dışında bi şey yaşamadık .ama kayınvalidem özünde çok iyi bir insan. çok iyiy davranıyır. ama hayatımda ilk defa evine gittim. gideceğimiz 15 gün öncesinden belliydi. yalnız yaşıyor. sahura kalkamıyorum diye 1 ay kardeşinde kalmış. evinde gittiğimde haliyle hiç temzilik falan yapmamış,kötüydübayram sbahı evine gitmiş.. benim de en can alıcı noktamdır. aynı ilçede yaşıyorlar. insan bir gün önceden gündüz gidip evini temzlemez mi ya? nese hayal kırıkliği yaşadım bu konuda.
ay ben menümü yazmayı unuttum hemen yazıyım. pek iyi değil ama eyvahedigeldismile
sabah geç kalktım biraz
bir avuç fındık ve bir avuç çikolatalı fındık yedim
öğlen 2 dolu kase pul biberli yoğurt yedim
arada fındık yedim 2-3 tane.
akşam yoğurtlu yağsız makarna yedim 1 tabak, 2-3 çatal da acılı ezme yedim.
arada bir avuç draje. 4-5 taneye tekabül ediyor.
sonra bir küçük çavdarlı ton balıklı sandviç ile, bir küçük beyaz ekmekli italyan salatalı sandviç yedim. yanında meyveli gazoz içtim.
spor olarak 5 mil yürüdüm, slim pack yarısını yaptım.
ay aynen canım ya gecenin bu saati brokoli yedim çok ilginç demi boğazımı tutabilene aşkolsun
ayy saol canım ayın 27sinde kavuşacaz allahın izniyleboshayallersmile
günaydın kızlaarrcanım gerçekten mii??? mutlu oldum bak şimdi yeni kalktım gidip kahvaltı yapayım öpüldünüz şekerleer
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk beyaz peynir
domates, salatalik
1 kk kasar peynir
limonlu yesil cay
ara
-
ogle
1 dilim kusbasili pide
1 pardak sikma portakal suyu
ara
2 ad. incir
ara2
2 bardak tarcinli karabiberli cay
1 ad. corekotlu biskuvi
aksam
3 fincan bitki cayi
1 dilim kepek ekmegi
az peynir, yesil zeytin
ara
1 ad. corekotlu biskuvi
spor
25 dk. start it up
5 dk. stretch
oglenki pidenin kalorisi fazla oldugundan aksam pek bisey yemedim.
dünün böceklik menüsü:çok üzgünüm:
sabah:
1 dilim kepek ekmek
zeytin
peynir
çay
ara:
yeşil çay
şeftali
öğlen :
salatalık 3 adet
akşam:
şinitsel 1 adet
1 dilim kepek ekmek
ara:
dondurma
1 avuç çerez
Secretcım o dediğin formulü bilmiyorum ama buraya menü ve sporları düzenli olarak yazman daha faydalı olacaktır. Sağlık beslenip kilo vermelisin, aksi halde 3 haftada hedefine ulaşırsın ama dikkat etmediğin 3 haftada kiloları fazlasıyla geri alırsın.slm kızlar kilo vermem durdu 57 kiloda kaldım şimdi şu elmalı yağ eritme formülünü uyguluyorum 4. gün bakalım bir haftanın sonunda ne olcakve 3 haftam kaldı 53 inmem lazımm
canım uykusuzdum yemeğimi yiyim hemmen yattım :çok üzgünüm:
menümü yazarsam burası dağılırr:roflol: sen zaten tahmin edersin amaalülülülülülü
sabah 7.00 : 2 kaşık müslii
ara 8.30 : 3 minik kurabiye
spor 10.00 : 2 saat orta tempo yürüyüş
öğle13.00 : 2 dilim ekmek bol pul biberli sucuk :dilcikar:
her zaman yimem aslında:1rolleyes:
ara: çay çıkulata
1 saat yürüyüş
akşam 20.00 :1 kase yetmedi 2 kase çorba
4 kaşık patlıcanlı bir yemek 2 dilim ekmek bol yeşillk
1 saat sonra
2 madlen çukulata
işte budur canıma.s
tomatesleri yollaaaa:teytey:
-nesfit tek basina yeter cnm (yani sutle ) ama hergun nesfit yeme, kahvaltilarini degistir hergun mumkun oldugunca
- 1200-1300 sanirim. kizlar daha iyi bilir gerci .. ama 1200 un altina dusmemeliyiz, cok sagliksiz
- 10 da kahvalti ise 11.30 gibi bir ara ogun yap, 1de de yemegini ye cnm
- evde yapacaksan 35-40 dk idealdir sanirim. bir de hergun yapma, arada kaslarini dinlendir. haftada 4-5 gun iyidir.
(spor salonuna gidersen 2 saat calistiriyorlar orda galba, ama oraya da hergun gidilmiyor , haftada 2-3 gun gidiliyor )
hii yegenim bizde kaliyordu tuvalet aliskanligi verdigimizde cok iyi bilirim o donemi.... tuvalette az mi alkis ve tezahurat yaptik kendisine, az mi sifonun arkasindan baybay diye bagirdik el salladik yaptiklarina....opuyorumnanaktan
slm
bende 58 kiloyum.yaz tatilinde ve ramazan ayında baya 3 kilo aldım boy olmayınca ne alırsam anında gösteriyo. boyumda 154 cm
yaza girmeden önce fitnesa filan gidiyodum evdede yediklerime dikkat ediyordum ama şimdi canım hiç istemiyo.bayramdan kalan şekerleri götürüyorum.
nasıl başlayayım neler yiyerek başlamalıyım ?
yazmayı unutmuşum yanında bir parça ekmek ve ev yapımı acı sos yedim biraz.
mrbbbb
nasılsınızz kızllar?
okuldaydımm ve sınıf temizledimm velileirmle beraberr,,remen yorgunluktan ölüyorum....çok kötü beslendimmmm..
sabah 8 gibi kalasik kahvaltı
şimdi 2 de 2 tane saç böreği+3 dilim kavun yedimm...hiçç ara yapamadımmm,temzilik bitsin diyee uğraştıkkkk..birazdan da yatcak gibiiymmmmm..yedilklerimiii eritmeye niyetim yok yani.....
kızlar herkese selamlar opuyorumnanaktan
bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşayım sizlerle hemen kaydirigubbakcemile5
gece saat 3 buçukta yattığım için sabah 11.30da kalktım kızlar
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
yarım domates
biraz light peynir
daha sonra 20 dakika egzersiz yaptım,tüm kaslarımı çalıştıran,yoğun hareketler yaptım..gerçekten 3 gündür yapmama rağmen gözle görülür farklar keşfediyorum ..
daha sonra duşa girdim,duştan çıktığımda giyinmemdi kremlerimi sürmemdi saat 1 oldu, bitki çayımı hazırlayıp içtim.. şimdilik bu kadar birazdan meyve yemeyi planlıyorum canım birşey istemiyor ama metabolizmayı hareketlendirmek şartt yerimseniben
eveet benim menüm de şöyle: akşam toparlarım ben de hepsini
09.45: limonlu ballı ılık su
10.00: nesfit fruits
11.30: bir küçük elma
13.00: yarım kase çorba, 3 kaşık sebzeyle sotelenmiş kıyma
15.00: 6 tatlı kaşığı höşmerim (100 grda 170 kalori varmış yaklaşık 70 gr fln yedim)
akşama da yaz türlüsü düşünüyorum ama bakalım..nasıl gdio kızlar??
Herkese merhabalar
Evde temizlik var bakamıyorum pekç...
dün yine barsaklarım kötüydü...yani yazılacak pek menü yok
öğle akşam çorba içitm sadece
bugunde MENÜM
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
3 zeytin
öğle
iki dlm ekmek arası peynir
ara
şeftali yerim
akşamda
haşlama patates yada prinç lapası yerim
1 saat sürmüş geçmişe yanıt yazmak kafamçokkarıştı
melahatt en guzeli onlardan birsey beklememek. O oyle dicen gececeksin. Benim kayinvalidem de bir kap yemek yapmamis bayrama inan ki.( gidenler arkasindan konusuyor).. Annem bayramlarda donatir sofralari. Herkesin zihniyeti duzeni ve titizlik anlayisi farkli. Benim gibi yap ve klozet kapak ortulerinle git gorumcene sen de, ama hic bunlari problem edip canini sikma....kahvekokusu sana çok hak veriyorum. şu görümceler konusunda . ya aslında görümcemle o kadar laf çarpıtmaları dışında bi şey yaşamadık .ama kayınvalidem özünde çok iyi bir insan. çok iyiy davranıyır. ama hayatımda ilk defa evine gittim. gideceğimiz 15 gün öncesinden belliydi. yalnız yaşıyor. sahura kalkamıyorum diye 1 ay kardeşinde kalmış. evinde gittiğimde haliyle hiç temzilik falan yapmamış,kötüydübayram sbahı evine gitmiş.. benim de en can alıcı noktamdır. aynı ilçede yaşıyorlar. insan bir gün önceden gündüz gidip evini temzlemez mi ya? nese hayal kırıkliği yaşadım bu konuda.
1 saat sürmüş geçmişe yanıt yazmak kafamçokkarıştı
ee koç olmak kolay değilopuyorumnanaktan
helal sana valla usenmeden herseyi okuyip cevap yazmissin dulci..
Teşekkürler opuyorumnanaktan Bi de okuyup yanıt yazamadıklarım var, sizin yazılarınıza alıntı yaptım da, baktım aşırı uzun olacak vazgeçtim yazmaktan. Özellikle senin o çocuk sorusu sorunu benim gelecekteki endişelerimden biri. Biz her ne kadar şimdiden kararlarımızı belli etsek de, ilerde bizle çok uğraşakları kesin. Türk toplumunun genel yargılarından burda da nasibimizi alıyoruz öyle ya da böyle.
Buarada senin kaynana burda nam saldı
kızlar bu arada kilo konusunda yeni kararlar aldım ben de. şu anki görüntümden memnunum. 2 kilo daha vereyim diyordum ama çok da şart değil. bundan sonra sağlıklı beslenmeye devam edeceğim.ara sıra kaçamak yapsam da bundan vicdan azabı duymayacağım. deli gibi her gün tartılmayacağım.en önemlisi sporu ihmal etmeyeceğim...
güzel mi kararlarım...?zemuszemus
ay sirf benim kaynana olsa, benim kaynana, lachesis in ve kahvekokusunun gorumcesi, ve nilufertin esinin ailesi... evliligin gercekleri guzelim...
oleeeyy sen de bendensin artikkkk... cok begendim coook kararlarini...
Kahvekosunu ilk kez okuyorum, lachesis şimdi hatırladım. Nedir bu kızların derdi, ben daha evlenmeden kaynanamla görüşmek istemiyorum. Direkt bana karşı bişiyi yok ama karakterini hiç sevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?