50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ndrcn
dogru dusunuyosun bastan alistirmamak lazim,
cunku bastan yaptigin biseyi birkez yapmazsan kotu olursun, bu hep boyledir hayattaa

spatz kararlarini ben de begendim cnm...

dulci sana sorulmuştu bu ama cevap verdiğini göremedim. siz ne zaman düşünüyorsunuz evlilik?

En az 2-3 kez cevap vermiştim de, sana denk gelmemiş yerimseniben Bi aksilik olmazsa seneye ekimde diye düşünüyoruz. Şu an tek engelimiz ev... zamanında teslim olursa hayırlısıyla evleneceğiz seneye süprizzzzz

Kararın bence çok güzel bi karar spatzcım, fazla zayıflığın vermiş olacağı kötü görüntüden sakınmış olacaksın hihoyyyt

Peppercim yola çıkmışsın sanırım, rica ederim... Şimdilik spora başlaman vücudunda etki yaratacaktır. Bi süre böyle devam et. Benim aklımda şöyle bişi var. Kesinlikle öğün atlama, miktarı azaltabilirsin çok az da olsa, ya da sebze meyveye daha çok ağırlık verebilirsin. Bi de yeşil çay içmeyi ihmal etme. Burda bi linguist zuzusu vardı bi zamanlar, ondan öğrenmiştim: Spordan önce yeşil çay ya da türk kahvesi içmek metabolizmayı hızlandırıyormuş. Ona da spor hocası demişti.

Rica ederim canım. Daha yeni evlisin, mutluluklar opuyorumnanaktan Umarım uzağa taşırsınız..

ay dur daha, evlendikten sonra esas basliyorlar. Simdiden samimiyete gerek yok. Mesafe koy aman...

Çok doğru diyorsun anchusacım... Bizim 8 yıl olacak yakında, hep onlarla iletişimi ertelemeye çalıştım ama özellikle askerlik dönemi mecburen iletişimi arttırdım. Bi de annesiyle birlikte üçümüzün bi tatil macerası var (en büyük hatam). Ben ne kadar iyi niyetli yaklaşsam da kadının karakteri cins, limitini doldurdu o yüzden artık bayramdan bayrama görüşüyoruz (o bile çok geliyo) boshayallersmile Zaten nişanı da bu yüzden mümkün oldukça geç istiyorum.

Alıntı güzeli seni kaydirigubbakcemile3 Özlemişim valla senin şu alıntılarını :)

Anladım canım, ben de kötü besliyordum ama birlikte dur diyelim işte elimizden geldiğince. Çok fazla almamışsın neyseki... Bugün de cozuttuysa spor yap, yeşil çay iç ve en azından yemekten sonra hemen uyuma.

Ben bugün tartıldım 4-5 ay önceki kilomdayım. Hala kararsızım bildirim yapmak konusunda sempatiksalakcinni

alıntı güzeli yazacağını biliyordum kimseye kaptırmam bu özelliğimisempatiksalakcinni

evet canım bu beslenme konusunda bayaa bi değiklik yaptım yanlız
hiç bişeydende kasmam odsa ayrı bir konu:1no2:

sbah yinee yulaf ezmemi yedim 1 bardak sütümü içtim tabii öğlen yemeği saatim kaçınca bayaa acıktım cokacimcoook
2 tabak pilav 1 bardak ayran ve bir posiyon tulumba tatlısınıhallettim:1shok:
yaparsan sevinirim canım

4 gözle bekliyorum bak delikafadulden
aslında sende kilo almamışın pek ben 54. 5 kadar düşmüştüm tatil ve bayram 2.5 kilo aldım yaa
işte böyle canım akşam yemeği yemiycem artık 2 ara yaparım diye düşünüyorum:1closedeyes:

eksik yazmışımdayerimseniben

slmmm
uyuydumm güzelleştimm...yeşil çay yapılmışşş onu içiyorummm..bu 3.fincanımmm..akşam yemeğii yiycekkk yer yok midemdee o yüzden domates +slaltlk+maydonoz koydum tabağa onlardan atıştırıyorummmm....öğlen yemmeğimm çoktuu çünküü halaa midemm doluuuu...ay daha tibetimi bile yapmadımmm sırtım ve omzum ağrıyooooo geçmezse yapmıycammmm

sen buralara uğramazsın artık:) uğra ama bak sonra geri alma kilocukları
ayy uğramam mı zaten telde tek konuştuğumuz şey yemek kendsi doğuda olduğu için full kebab muhabeti yapıos sonumuz ii değil ya hyarlısısempatiksalakcinni

bu arada bu başlığın yarısından fazlası öğretmen yahu, öğretmenler formlarına pek bir dikkat ediyor galiba :)
ayy evet hakketen ya nası denk gelmiş

yarin sabah bildirimlerinizi bana ozel mesaj atarsiniz kizlar.

ogleden sonra da listeyi yayinlariz olur mu??

ayy hatırlattığın ii oldu ya unutmuştum umarım yarın kilo vermiş olurumda bildirimi yaparım

09.45: limonlu ballı ılık su
10.00: nesfit fruits
11.30: bir küçük elma
13.00: yarım kase çorba, 3 kaşık sebzeyle sotelenmiş kıyma
15.00: 6 tatlı kaşığı höşmerim
17.00: bir adet salatalık
19.00: sekiz kaşık türlü (çok mu yemişim ne), 1 dilim buğday ekmeği (buğday ekmeği de normal ekmeğin iki katı fiyattaymış )
saat 14.00da 20 dk start it up yaptım.yarım saate kadar da yürüyüşe çıkacağım.gelince bi bardak yeşil çay içerim belki bir tane de meyve...

işte benden bu günlük bu kadar.Bu arada kızlar pepper e yapacağımız bildirim olayı nedir?

gayet güzelll,kararınnn,ben de sadce haftada 1 tartılıyorum çoktandır vermee değil korumadayım,sanıırm anchusa da öyleydii...çokta verince yüzümüz çirkinleşiyoooo....

aa ben seni çoktan olmuştur diyodumm,hattta nasıl geçtii falan yazmıştımmm.....bol şans umarım güzel geçer.......

yeşil çayın sadesi ile birlikte ballısı limonlusu nanelisi meyvelisi falan varmış kızlar yeni öğrendim dün markete gidince.farkeder mi hangisi olduğu.yoksa sadeyi mi içmeliyim
aktarlarda satılan sade yeşil çaylarda fazla toksin olduğundan çok tüketilirse zararlı olabilirmişşş..o yüzdenn işlenmiş olna yanii paketlilerden almakk gereiyomuşş.benim en sevdiğim çaykurun bergamut aromalısııııı .....ben yıllardırr çoğunu denddimmm en sonn bunda karrr kıldımm....

önce şekerlerii çocuklara dağıtt...sonra günde 5-6 öğün yee,,sık aralılarla azar azar beslenn...ana öğünleri atlma..klasikkk beyazlardan olabilidğimnce uzak durr+tabikiii spor hyappp......

ayyyy yazıkkk kızlarr isze,,,kaynannalr,görümcelerr ,,duyarsızlaşın birazz kendinizii üzmeyinnn boşverinn...yuh ya baskı altında çocukkk.....
09.45: limonlu ballı ılık su
...

işte benden bu günlük bu kadar.Bu arada kızlar pepper e yapacağımız bildirim olayı nedir?

sanırımm kilo bildirimii,her zamn lachessiee bildiriyodukkk,bu hafta özel mesajla pepperee yoluycaz demekkii....sabah aç karnına++wc ye gitttikten sonra çıplak tartıl.....

TRUF kolay gelsinn snaa,wc eğiitimii zorduur..
DULCİİ koçummm kolay gelsin..

eksik yazmışımdayerimseniben

Eksik haliyle de anlamıştım ben kaydirigubbakcemile3 Öğün atlayınca çok yedin doğal olarak... İyi düşünmüşsün 2 ara yemeyi. olumunekankayizsmile
Ama spor yazmamışsın...

Ben 52,5 a kadar düşmüştüm, ve kaç aydır genel 53 kiloydum. İnan şu an kilomu yazmaya utanıyorum sempatiksalakcinni

Alnının akıyla bugünü tamamlamışsın bence alkisalkisalkis Umarım türlü çok yağlı değildir.

Her hafta kilomuzu ve kaç kilo verdiğimizi lachesis e özelden mesaj yollarak bildiyoruz, ve o da cmt sabahı liste yapıp yayınlıyo, haftanın birincisini seçiyoruz. Bu haftalık peppere bildircez lachesis tatile gideceği için.

sağol nesmekayacım iyi dileklere inan çok ihtiyacım var bu günlerde...

Yanındayız trufcum opuyorumnanaktan

NESMECİM teşekkürler.

Sporlarımı yazayım ben de bari. (menümü de yazardım da kimse yorum yapmadı dün, benim de böylesi işime geliyo zaten lülülülülülü )

Zumba - 20 Minutes Express

Slim - Cool it Off (ilk 25 dakikası)

2 günüm yollarda geçti, daha bu sabah yatabilme olanağım oldu, ve bu saate kadar uyudum..
2 gün boyunca yürü ayakta dur otur şiştim resmen ve enerji için de bol bol yedim.
bugün de bütün gün uyurken arada kalkıp kalkıp yedim yedim yedim..
dengem bozuldu, akşam yürüyüşe de çıkamadım.
umarım 50-59 kilodakiler birlikte zayıflıyordan 60-69 kilodakiler birlikte zayıflıyor grubuna girmek zorunda kalmamışımdır. yarın sabah tartılacam bakalım ne olmuş kaydirigubbakcemile3

ben bu sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz lgiht peynir yarım domates yedim
20dk egzersiz yaptım
saat 3 buçukta 1 Nektari yedim
saat 5 te yarım kase yoğurt yedim
saat 7 de 1 muz yedim
saat 8 de madlen çikolata yedm 1 tane
saat 10 da bisküvili pasta yedm yarım dilim
saaat 11 de süt içtim
saat 12 de çok az bitter çikolata yedim
hiç yemek yiyemedim misafirlikteydim yaaaaa
yürüdüm bugün
bakıyorum da 1150 kalori almışım ama en az 150sini de yakmışım..of biliyorum çok dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…