50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Edacım böyle kötü beslenmek için özel çaba sarfettin mi :) ancak bu kadar olur yani. Sağlıklı ve düzenli beslenmek amacın olmalı.

Nutcasecim hoşgeldin, gözüm kaç gündür seni arıyor kaydirigubbakcemile3 Sen geçmişi okuyorsun sanırım. Ben filme başlıcam, yarın görüşürük artıkın.

Nutcasecim hoşgeldin, gözüm kaç gündür seni arıyor kaydirigubbakcemile3 Sen geçmişi okuyorsun sanırım. Ben filme başlıcam, yarın görüşürük artıkın.
Yok geçmişi okumuyordum, günlük kalori ihtiyacımı hesaplıyordum bir siteden, ona dalmışım . Evet son zamanlarda pek yazmıyorum. Sana iyi seyirler. Görüşürüzalsanaalsanasmile.

günaydın kızlaaaar :) dulcinea içimi açtın cnm.yarım kaşık yağla yapmıştım cnm. darısı bugüneee yupiii

gunaydin kizlarrr.

bi meraba deyip menumu yazip hemen cikicam, biraz yogunum bugun.

ama isim hafiflediginde arada bakarim yine.

bikac hafta bildirimler bana, lachesisimizi dinlendirelim biraz, yorduk onu kac zamandir.

ben taktik degistireyim derken dengemi bozdum biraz; aksam yemeklerini keseyim dedim 2 gundur ama o da iyi bir fikir degil sanirim :-((

sabah
1kk kasar peynir
1,5 dilim kepek ekmegi
maydonoz
1 tatli kasigi bal
limonlu tarcinli yesil cay

ara
1 ad. lokum

ogle
1 kase cacik
1 parca tavuk sinitzel

- turk kahvesi
1 ad. lokum

ara
1 parca simit
1 tutam maydonoz
1 kk beyaz peynir

aksam
1 dilim tahilli ekmek dil peyniri ile
3 fincan bitki cayi

ara
1 nektarin, yarim muz, yarim armut
1 top sade dondurma

-- napmisim ben yaaa,
yazinca farkettim cok yemisim..

neyse,

opuldunuzzzz

gunaydinnnnnzemuszemus

bugun peppermint' bildirim yapmayı unutmayalım sakın kızlar!

Kızlar kahvaltıda haşlanmış yumurta yemek istiyorum ama yanında ne yemeli ne yemememeliyim..
pepper kolay gelsin cnm

gunaydin herkese.
günaydın canım
gunaydinnnnnzemuszemus

bugun peppermint' bildirim yapmayı unutmayalım sakın kızlar!

günaydın canım ama ben hastayım bildirim haftaya artık benim

herkese günaydınn

sabah
nesfit+süt

ara
yeşil elma+yeşil çay

ara
nesfit +süt

öğlen
kupirbilmiyorumkismile(az malzemeli)

akşam
fırında kaşarlı sucuklu ekmek(kepek ekmeği büyük 1 dilim)

ara:
dondurma,muz

(lütfen bukadar yememin sebebi olduğunu unutmayın:kedi:)

canım sen lokumu çok seviyosun galiba hergün 1 lokum var mutlakaolumunekankayizsmile

çok sağol canım benim yaa :) arkadaşın diyetisyen bi arkadaşı var ondan bi liste aldım o listeyi denyeceğim bakalım bu hafta neler olacak birebir listeyi deneyeceğim

çok sağol canım benim yaa :) arkadaşın diyetisyen bi arkadaşı var ondan bi liste aldım o listeyi denyeceğim bakalım bu hafta neler olacak birebir listeyi deneyeceğim
iyi bakalım dene, ben hiç sevmem listeleri tamamlayamam da, inşallah sen tamamlarsın :)

Herkese günaydınlarrrrrr
Sevkili Koçcum malesef temizliği ben yapmadım:1rolleyes:....
Tam girip okuyamıyorum herşeyi...Nasılsınız kızlar..Lancesis kuşum sen gittinmi tatile..ama fındıklı bir menunu okudum çok fenaydı...

kızlar iyi ki varsınız çok sağolun sayenizde çok azimliyim :) kocacığım bile hayretle izliyo beni.İster istemez o da uyuyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…