50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarrrrr

bildirimleri gomnderinnn

;-))

misra

lokumu severim ama alip da yemem normal zamanda, simdi bayramdan kalan lokumlari goturuyorum bu aralar :-( bitse iyi olacak daaa

canlarim,

regli olanlar da bir onceki haftaki kilolarini bildirsinler. regliyim diye de belirtsinler.

soyle toplu halde kim kac kilo gorelim, ok???

tatile gitsem burda işim ne yavrum :) yarın gitcez. evet ben genelde öyle besleniyorum, sıkıcı şeyler yemiyorum kaydirigubbakcemile3

off off ne bahtsızım dılcinea nın verdiği siteden zumba 20 min express indreyim bugün onu yapayım dedim bütün hepsi iniyor bunun part 2 inmiyor..part 2 olmayınca da video açılmıyor.telif hakkı nedeniyle ya da kullanıcı tarafından silinmiştir diyor.diğerleri değil de sadece part 2 nedense

Yok geçmişi okumuyordum, günlük kalori ihtiyacımı hesaplıyordum bir siteden, ona dalmışım . Evet son zamanlarda pek yazmıyorum. Sana iyi seyirler. Görüşürüzalsanaalsanasmile.

Nutcasecim sen 55 kilo değil miydin, ne zaman 52 oldun, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. :uhm:

günaydın kızlaaaar :) dulcinea içimi açtın cnm.yarım kaşık yağla yapmıştım cnm. darısı bugüneee yupiii
Yarım kaşık yağla da mı yapılıyomuş türlü, bu bilgiyi aklımda tutmalıyım bayanssulusmile

Bugün bomba gibi gördüm seni, çok sevindim. Burdaki herkes zaten burdaki atmosfer sayesinde kilo verdi. Tek başına olunca ancak belli bi süre dikkat edebiliyorsa, zaten o süre sonunda da başladığın yere geri dönüyorsun. Buraya sürekli takılınca hiç bi zaman amacını unutmuyorsun kaydirigubbakcemile5

Sabah kahvaltısı için haşlanmış yumurta çok iyi bi alternatif, besin değerleri açısından ayet zengin.. hem de tok tutuyo insanı. Lachesis önerisine katılıyorum.

Orda 3 farklı mirror var. Fileserve e baktım, 2. part çalışıyo yerimseniben

Canım ben sana dün dediydim zaten kesinlikle öğün atlama diye... Aç mideden korkacaksın kaydirigubbakcemile3
Lokumları bitirmeye çalıştığını anlamıştım. Son arandan 3 ara çıkarırım ben :roflol: Spor yaptığın zamanlar neyse de, dün spor yapmadığını varsayarak fazla buldum aranı. Akşam daha çok yiyip, aran az olsaymış senin için daha iyi olurmuş.

Sen saat kaçta akşam yemeği yiyorsun buarada?

Menünü beğendim mısracım. Ama muzu geç saatte büyük yemelim. İnsanı baya bi şişiriyo. Spor yine yok :mymeka:

Ay evet sen diyince hatırladım, temizletecem dediğini okumuştum bi yerde. sempatiksalakcinni Eeee madem öyle sen napıyon bu zaman zarfında, nerde spor :mymeka: Kızınla evcilik mi oynuyon yoksa kaydirigubbakcemile3

tatile gitsem burda işim ne yavrum :) yarın gitcez. evet ben genelde öyle besleniyorum, sıkıcı şeyler yemiyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

selamlar herkese ,
işlerimi anca bitirebildim..
dün yediklerim ;
  • sabah,
  • yarım simit
  • biberiye çayı
  • öğlen
  • 2 kaşık kağıt kebabı
  • 2 kaşık pilav
  • yarım dilim çavdar ekmeği
  • ara
  • cappucino(şekersiz-sade)
  • akşam
  • 1 porsiyon kabak türlüsü
  • yarım porsiyon domatesli pilav
  • 2 dilim beyaz ekmek

Yarım kaşık yağla da mı yapılıyomuş türlü, bu bilgiyi aklımda tutmalıyım bayanssulusmile

Orda 3 farklı mirror var. Fileserve e baktım, 2. part çalışıyo yerimseniben

valla canım ben yeni evliyim açıkçası pek de yemek yapmayı bilmiyorum tariflerden fln bakıyorum ama konserve yaz türlüsüydü dün yaptığım ve diyetteyim diye yarım kaşık yağ koydum oldu valla en azından kocam beğendi hatalı yapmış olabilirim de tabii :kedi:

evet cnm yeni farkettim ve yüklüyorum çok çok sağol opuyorumnanaktan

yaa kızlar iyi ki varsınız Allah razı olsun sizden :)

süper valla dulcinea darısı bize inşallah yaa :) bu arada bence de şişkinlik olabilir ve eminim çabucak dönersin zayıf günlerine...boy kaç bu arada cnm

KAHVEKOKUSU akşam yarım porsiyon pilavla 2 dilim beyaz ekmek birlikte olmamış. Spor da yok :mymeka: Akşam yemeği ana öğünler arasında en az yememiz gerekeni, senin biraz ters olmuş

KAHVEKOKUSU akşam yarım porsiyon pilavla 2 dilim beyaz ekmek birlikte olmamış. Spor da yok :mymeka: Akşam yemeği ana öğünler arasında en az yememiz gerekeni, senin biraz ters olmuş

bu akşam da bir davet var ,
orada da ilgi çekici mamalar gelicek önüme kesin,
ben nasıl tutucam kendimi yaaaaabilmiyorumkismile

süper valla dulcinea darısı bize inşallah yaa :) bu arada bence de şişkinlik olabilir ve eminim çabucak dönersin zayıf günlerine...boy kaç bu arada cnm

Biliyorum canım yeni evli olduğu, dün mutluluklar dilediydim kaydirigubbakcemile3

Ben de yemekleri az yağlı seviyorum, annem hastane yemeği gibi seviyorsun diye dalga geçiyo benle. Ama bi kaç kez zeytinyağlı yaptığımda nolur nolmaz diye en az 2 kaşık yağ koyuyordum. Şimdi yarım kaşık yağla da olduğunu duydum ya, bi daha asla koymam o kadar. Max 1 kaşık bayanssulusmile

Merak etme bu azimle yakındır senin için zayıf günler de kaydirigubbakcemile3 Ama esas sonucu sporla alacağını unutma, kilo aynı kalsa da, spor daha çok farkettiriyor yerimseniben Teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Boyum 1,58

(buarada şurda bi sürü kişi spor yapıyo, kimse zumba yapmıyo, bakalım sen sevecek misin. delikafadulden Latin danslarını seversen kesin seversin diye ümit ediyorum.)

Hımmm şahsen ben öyle durumlarda olması gerektiğini yenmesi taraftarıyım :lepi: Normal bi öğün ye abartmadan. Tatlı falan herşey serbest. Ertesi gün tabi ki ekstra özen göstereceksin yediğine ve spor yapacaksın. hihoyyyt

canım koç olarak çok güzel bir örnek olmuş:))) yazları hep böyle oluyor bende hep kısın verırım yazın altüst olur hersey benımde arkadasım vardı ve eve mısafır gelıyor dıye hersey aldım ama bugun sarelle yedıkten sonra 2 hafta yemıyecegım dıye soz verdım kendıme

canım karnını hafıf doyur oyle gıt cok aç gıdersen hepsıne saldırabılırsın ye dıye ısrar ederlerse mıdem kotu dersın

menum ıgrenc ama yazayımki dikkat edeyim
sabah
gec kalktıgım ıcın kahve ve acı badem kurabıyesi yedım

ara
1 elma

öğle
domates biberi ve bır damla yagla yumurtasız melemen gıbı yaptım
3 dilim peynir
sarelle:kedi:
1 dilim ekmek
3 bardak yeşil çay

arada yine elma yerim aksamda ya patlıcan yemeği , patlıcan közlemesi yada fırında balık daha karar veremedim sizce ne yapsam

koçum yazmayı unutmuşum
3 akşamdır pilates yapıyorum ,hundred ve bacak hareketi ağırlıklı
sabah 1 simit yedim , öğlen bir şey yemeyi düşünmüyorum ,
akşam abartmadan yerim
yarın da dikkat ederimeyvahedigeldismile

öyle yaparım artık watercım , aç kurt gibi gitmemek lazım
bence fırında balık yap , hafif ve güzel olur

Ben daha çok kızarsın diye düşünmüştüm sempatiksalakcinni Watercım çok doğru diyorsun valla, ben bu yaza kadar bunun farkında değildim. Ben sarelle çok güzel bi ara alternatifi, o kadarcık da olsun. Abartmadan 1 er 2 şer çay kaşığı erken saatlerde yersen zarara uğramadan bitirsin kavonozu kaydirigubbakcemile5

Güne kötü başlamışsın öğlen toparlamışsın buyrunnnnnnnnn

Buarada ben hergün spor yaptım senle konuştuğumuzdan bu yana guclubacismile
Nerdeydin sen 2 gündür, senden başka kimse benim menü ve sporuma yorum yapmıyo zaten :)

Hımmm bak o zaman gözüme girdin kaydirigubbakcemile3 Hiç spor yazmak unutlur mu yahu Ben daha yaparken kaç dk yaptığımı hesaplıyorum yazmak için sempatiksalakcinni sırnaşık şey

Sabah sabah 1 simiti yemek için özel bi çaba sarfettiğinden eminim aklinialirimsmile Sakın hiçbişi yememezlik yapma akşama kadar. Öğle yemeği olarak sebze haşlama, ya da 1 kase çorba olabilir... Hiç olması ara öğün yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…