Herkese günaydınlarrrrrr
Sevkili Koçcum malesef temizliği ben yapmadım:1rolleyes:....
Tam girip okuyamıyorum herşeyi...Nasılsınız kızlar..Lancesis kuşum sen gittinmi tatile..ama fındıklı bir menunu okudum çok fenaydı...
tatile gitsem burda işim ne yavrum :) yarın gitcez. evet ben genelde öyle besleniyorum, sıkıcı şeyler yemiyorum kaydirigubbakcemile3
Yok geçmişi okumuyordum, günlük kalori ihtiyacımı hesaplıyordum bir siteden, ona dalmışım. Evet son zamanlarda pek yazmıyorum. Sana iyi seyirler. Görüşürüzalsanaalsanasmile.
Yarım kaşık yağla da mı yapılıyomuş türlü, bu bilgiyi aklımda tutmalıyım bayanssulusmilegünaydın kızlaaaar :) dulcinea içimi açtın cnm.yarım kaşık yağla yapmıştım cnm. darısı bugüneee yupiii
ben taktik degistireyim derken dengemi bozdum biraz; aksam yemeklerini keseyim dedim 2 gundur ama o da iyi bir fikir degil sanirim :-((
sabah
1kk kasar peynir
1,5 dilim kepek ekmegi
maydonoz
1 tatli kasigi bal
limonlu tarcinli yesil cay
ara
1 ad. lokum
ogle
1 kase cacik
1 parca tavuk sinitzel
- turk kahvesi
1 ad. lokum
ara
1 parca simit
1 tutam maydonoz
1 kk beyaz peynir
aksam
1 dilim tahilli ekmek dil peyniri ile
3 fincan bitki cayi
ara
1 nektarin, yarim muz, yarim armut
1 top sade dondurma
sabah
nesfit+süt
ara
yeşil elma+yeşil çay
ara
nesfit +süt
öğlen
kupirbilmiyorumkismile(az malzemeli)
akşam
fırında kaşarlı sucuklu ekmek(kepek ekmeği büyük 1 dilim)
ara:
dondurma,muz
(lütfen bukadar yememin sebebi olduğunu unutmayın:kedi:)
Herkese günaydınlarrrrrr
Sevkili Koçcum malesef temizliği ben yapmadım:1rolleyes:....
Tam girip okuyamıyorum herşeyi...Nasılsınız kızlar..Lancesis kuşum sen gittinmi tatile..ama fındıklı bir menunu okudum çok fenaydı...
tatile gitsem burda işim ne yavrum :) yarın gitcez. evet ben genelde öyle besleniyorum, sıkıcı şeyler yemiyorum kaydirigubbakcemile3
KAHVEKOKUSU akşam yarım porsiyon pilavla 2 dilim beyaz ekmek birlikte olmamış. Spor da yok :mymeka: Akşam yemeği ana öğünler arasında en az yememiz gerekeni, senin biraz ters olmuş
süper valla dulcinea darısı bize inşallah yaa :) bu arada bence de şişkinlik olabilir ve eminim çabucak dönersin zayıf günlerine...boy kaç bu arada cnm
bu akşam da bir davet var ,
orada da ilgi çekici mamalar gelicek önüme kesin,
ben nasıl tutucam kendimi yaaaaabilmiyorumkismile
Merhaba kızlar
Zaten eskiler benim kilo maceramı biliyor, yeni gelenler için grafiğimi koyuyorum, ibret olsun diye! sempatiksalakcinni
(uzun süredir dikkat etmiyordum, son 2 haftada aniden şiştim, ama ekstra bi şişkinlik de olabilir, kendimi davul gibi hissediyorum çünkü.)
http://tickers.tickerfactory.com/WeightPlot/wbgXiaq.png
bu akşam da bir davet var ,
orada da ilgi çekici mamalar gelicek önüme kesin,
ben nasıl tutucam kendimi yaaaaabilmiyorumkismile
Hımmm şahsen ben öyle durumlarda olması gerektiğini yenmesi taraftarıyım :lepi: Normal bi öğün ye abartmadan. Tatlı falan herşey serbest. Ertesi gün tabi ki ekstra özen göstereceksin yediğine ve spor yapacaksın. hihoyyyt
canım karnını hafıf doyur oyle gıt cok aç gıdersen hepsıne saldırabılırsın ye dıye ısrar ederlerse mıdem kotu dersın
arada yine elma yerim aksamda ya patlıcan yemeği , patlıcan közlemesi yada fırında balık daha karar veremedim sizce ne yapsam
canım koç olarak çok güzel bir örnek olmuş:))) yazları hep böyle oluyor bende hep kısın verırım yazın altüst olur hersey benımde arkadasım vardı ve eve mısafır gelıyor dıye hersey aldım ama bugun sarelle yedıkten sonra 2 hafta yemıyecegım dıye soz verdım kendıme
menum ıgrenc ama yazayımki dikkat edeyim
sabah
gec kalktıgım ıcın kahve ve acı badem kurabıyesi yedım
ara
1 elma
öğle
domates biberi ve bır damla yagla yumurtasız melemen gıbı yaptım
3 dilim peynir
sarelle:kedi:
1 dilim ekmek
3 bardak yeşil çay
arada yine elma yerim aksamda ya patlıcan yemeği , patlıcan közlemesi yada fırında balık daha karar veremedim sizce ne yapsam
koçum yazmayı unutmuşum
3 akşamdır pilates yapıyorum ,hundred ve bacak hareketi ağırlıklı
sabah 1 simit yedim , öğlen bir şey yemeyi düşünmüyorum ,
akşam abartmadan yerim
yarın da dikkat ederimeyvahedigeldismile
[/B][/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?