birkaç yararı varmış bnde tam hatırlıyamadım şimdi bnm takma sebebim iştah kesmesi laelaelaelaelae
sözde bi ara kolumdan hiç çıkarmamıştım 10 gün kadar o ara sanırım ya iştahı gerçekten kesti yada reglim bitmiş bnde normale dönmüştümkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol::mymeka:
Hımmm ilginçmiş. Ben açıkçası çok iştahlı biri değilimdir, sigarayı bıraktığımdan beri yaklaşık 6 aydır sürekli tatlı çikolata yemekten aldım kiloları tam 8 kilo aldım. Şimdi de sigara içmeden geri vermeye çalışıyorum. Yeniden sigaraya başlasam biliyorum ki rejime gerek kalmayacak ama, sağlığımı kaybetmektense kilo almayı tercih ediyorum.
SCYLLAA sakın canım başlama sigaraya.:Saruboceq:
o aldığın kılolar zaten gidiyor. kesinlıkle değmez tekrar sigaraya başlamaya.
ve bu arada tabii öncelikle kendini kılo vermekten bile zor olan o alışkanlıktan kurtardığın için tebrik etmelisin. :lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama buraya yaziyorum!! :) ocak'ta 50yim!!! 7 haftada 5 kilo cok rahat verilir di mi :)
kızlar 56 kilodayım hala biraz şişlik var ama et yemedim bi tadına baktım o kadar yiyemiyorum kokusu falan bi garip geliyor vejeteryan olcam bu gidişle tatlıda sokmadım ağzıma gerçi bir yere gitmedik daha bayramın bitiminde almamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?