50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim cnm Allah herkesin gönlüne göre versin..
tamam koçum sporu asla ihmal etmeyeceğim.dün yaptıktan sonra bacaklarım çok ağrıyo bugün basen bölgesi fln ama yılmak yok zumba da hoşuma gitti aslında oynamayı fln çok sevmem aslında ama deneyeceğim :)
son olarak da tekrar diyorum yemek konusunda pek uzman değilim kendim yaptım die bana güzel gelmiş olabilir mideni bozmayım bi de ben

Merhaba.Bende aranıza katılmak istiyorum.Yeni üye oldum.Uzun süredir takip ediyordum sizi.Sonunda cesaretimi topladım ve kilo vermeye karar verdim.Ama sizle birlikte daha iyi bir diyet süreci geçiririm herhalde :)
Çok fazla bilgim yok gruplar hakkında sanırım bir koç eşliğinde yapılıyor.Şu kiloları veriyimde herşeye varım ben :)Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum :):):)

canım benım mısafırım vardı o yuzden ugrayamadım 1 gun once cok yuruyus yaprım carsıya evden 2 kere gıdıp geldım yanı 1 saati gecmıstır dunde semıner vardı ve eve gelırken yıne yurudum eve geldıgımde oyle yorgundumkı aslında plates yapacaktım ama dırek uyumusum bugun rump yapacagım yıne ınsaaallah

canım sana kızmaya yuzum yok cunku bende aynı durumdayım ama butun emeklerımız gıdıyor yaa daha cok dıkkatlı olmalıyız bırde sen spora baslayıp beslenmene dıkkat ettıgın ıcın cok kızmak ıstemedım cunku zaten farkındasın. canım sen yaz menulerını ben burdayım yorumlarım. dun bır ara kızmıssın kımse yorumlamıyor yazmıyacagım demıssın benım sen kızma dulcim ben yorumlayacagım

WATERCIM yazmayı unutmuşum, fırında balık yap bence güzel balık bulursan, canım çekti

tamam guzeller ben bırazdan pazara cıkacaktım bırcok sebzeyle bırlıkte balıkda alırım

Aklımdayken hemen söylüyüm canım, spordan sonra esneme hareketleri çok ama çok önemli. Hem vücudun estetiği açısından, hem de o ağrılar açısından. Hiç bi zaman ihmal etme.

Merak etme, benim zevkime çok uygun. Annem 1 kaşık yağla yaptım diyince inanmıyordum, yağlı diyordum, demek ki doğru söylüyormuş sempatiksalakcinni

Bu kadar zumba konuştuk, ben zumba yapayım. Zumba live yapacağım :dance:

hosgeldin canım bende gecen sene basladıgımda 53 54 arasıydım ve burda 50 ye kadar dusmustum su an ınatla tartılmıyorum kac oldugumu bılmyrm benım hedefte 48 47 falan ınsaallah hep beraber amacımıza ulasırız tabıkı beslenme ve spor bunlara dıkkat etmeden sonuc alınmaz

tamam dulcienacım çok sağol..hepiniz çok sağolun kızlar desteğiniz için.sinnerangel hoşgeldin cnm ben de fazla eski sayılmam hep beraber eriteceğiz inş

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Ben de katılmadan önce 1 kaç gün biraz bakınmıştım Biz her hafta kendi aramıza koç seçiyoruz. Onun dışında her cuma kilomuzu bildiyoruz. Bu hafta pepper yapıyo listeyi. Normalde özel mesaj yoluyla bildiyoruz ama sen şu an özel mesaj gönderemezsin sanırım msj sayın az diye. Buraya yaz boyunu kilonu, seni de ekleyelim liste.

Onun dışında her gün menünü ve yaptığın sporları paylaşıyorsun, bizde senin daha iyi beslenmen için önerilerimizi söylüyoruz. yerimseniben

Sporu bırakmamışsın, bu da bişi kaydirigubbakcemile5 Kızsan da bana dokunmaz zaten sempatiksalakcinni :roflol: Doğru diyon, canım ikimizden farkındayız ne halt yediğimizi çok şükür. Yok ya kızmadım da sitem ettim azcık, garipsedim bi de. Eskiden de bi tek sen yorumluyordun olumunekankayizsmile

Görüşürük

Tabiki sporsuz diyetsiz olmaz.ben her gün 45 dakika plates yapmaya başladım.ve 10 dk kadar kol egzersizi yapıyorum.Fazla kaçırdığımda ip atlıyorum.Zaten 2 gündür başladım diyete.Ve hep buradaki yazıları okuyarak cesaret buldum :):) :1rolleyes::1rolleyes:

görüşürüz canım kolay gelsin.:))

Çok sevinirimmm :dance: Boyum 156 kilom 54 :):):)

canım sen zaten farkındasın olayın spora da başlamıssın sonuda guzle olur ınsaallah

selam kizlar;

guzel muhabbetinizi okusdum ama yntlamaya vakit yokk

dulci grafigin iyiymis, su fazla siskinligini de atarsan tam super olur.
zaten atarsin onu da eminim.

menume yorumunu okudum, cok cezalik hallerim vardi du,

ammmaaa bugun dunden de beter oldu, yazsam mi bilemedim,
yazayim da motivasyon olsun aksama spor yapmak icin bari

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
1 dilim dana jambon
domates, salatalik
limonlu yesil cay

ara
2 ad. corekotlu biskuvi

ogle
1 kase ezogelin corbasi
1 parca tavul izgara
1 dilim kavun
yarim porsiyon sufle

ara
1 fincan turk kahvesi
1 ad. lokum

valla resmen tokezledim.
hicccyorum yapmaya ugrasma kocum kendim biliyorum hatalarimi. ama ekstra diyceklerin varsa de tabi :-((((

aksam sporlardan spor begeneyim kendime, diy mi??

EVET BEN O İRADENİN ENNN guzel ornegini verdim bugun

:çok üzgünüm:

mahvoldum, bittim ben smilesii

Yokk canımm o kadar değil.sadece sufle lokum ve kaşar peynir fazla gelmiş.(Kaşar peynirde 2 peynir türünün olmasından dolayı) akşamı çok hafif tutarak ve sporu arttırarak sorun haledilir opuyorumnanaktan bu kadar basit canımm :):1rolleyes:

tamam dalsicim ,
şimdi biberiye çayı içiyorum ,
eve geçince de masum şeyler atıştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…