Ben daha çok kızarsın diye düşünmüştüm sempatiksalakcinni Watercım çok doğru diyorsun valla, ben bu yaza kadar bunun farkında değildim. Ben sarelle çok güzel bi ara alternatifi, o kadarcık da olsun. Abartmadan 1 er 2 şer çay kaşığı erken saatlerde yersen zarara uğramadan bitirsin kavonozu kaydirigubbakcemile5
Güne kötü başlamışsın öğlen toparlamışsın buyrunnnnnnnnn
Buarada ben hergün spor yaptım senle konuştuğumuzdan bu yana guclubacismile
Nerdeydin sen 2 gündür, senden başka kimse benim menü ve sporuma yorum yapmıyo zaten :)
WATERCIM yazmayı unutmuşum, fırında balık yap bence güzel balık bulursan, canım çekti
koçum yazmayı unutmuşum
3 akşamdır pilates yapıyorum ,hundred ve bacak hareketi ağırlıklı
sabah 1 simit yedim , öğlen bir şey yemeyi düşünmüyorum ,
akşam abartmadan yerim
yarın da dikkat ederimeyvahedigeldismile
öyle yaparım artık watercım , aç kurt gibi gitmemek lazım
bence fırında balık yap , hafif ve güzel olur
teşekkür ederim cnm Allah herkesin gönlüne göre versin..
tamam koçumsporu asla ihmal etmeyeceğim.dün yaptıktan sonra bacaklarım çok ağrıyo bugün basen bölgesi fln ama yılmak yok zumba da hoşuma gitti aslında oynamayı fln çok sevmem aslında ama deneyeceğim :)
son olarak da tekrar diyorum yemek konusunda pek uzman değilim kendim yaptım die bana güzel gelmiş olabilir mideni bozmayım bi de ben
Merhaba.Bende aranıza katılmak istiyorum.Yeni üye oldum.Uzun süredir takip ediyordum sizi.Sonunda cesaretimi topladım ve kilo vermeye karar verdim.Ama sizle birlikte daha iyi bir diyet süreci geçiririm herhalde :)
Çok fazla bilgim yok gruplar hakkında sanırım bir koç eşliğinde yapılıyor.Şu kiloları veriyimde herşeye varım ben :)Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum :):):)
Merhaba.Bende aranıza katılmak istiyorum.Yeni üye oldum.Uzun süredir takip ediyordum sizi.Sonunda cesaretimi topladım ve kilo vermeye karar verdim.Ama sizle birlikte daha iyi bir diyet süreci geçiririm herhalde :)
Çok fazla bilgim yok gruplar hakkında sanırım bir koç eşliğinde yapılıyor.Şu kiloları veriyimde herşeye varım ben :)Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum :):):)
canım benım mısafırım vardı o yuzden ugrayamadım 1 gun once cok yuruyus yaprım carsıya evden 2 kere gıdıp geldım yanı 1 saati gecmıstır dunde semıner vardı ve eve gelırken yıne yurudum eve geldıgımde oyle yorgundumkı aslında plates yapacaktım ama dırek uyumusum bugun rump yapacagım yıne ınsaaallah
canım sana kızmaya yuzum yok cunku bende aynı durumdayım ama butun emeklerımız gıdıyor yaa daha cok dıkkatlı olmalıyız bırde sen spora baslayıp beslenmene dıkkat ettıgın ıcın cok kızmak ıstemedım cunku zaten farkındasın. canım sen yaz menulerını ben burdayım yorumlarım. dun bır ara kızmıssın kımse yorumlamıyor yazmıyacagım demıssın benım sen kızma dulcim ben yorumlayacagım
hosgeldin canım bende gecen sene basladıgımda 53 54 arasıydım ve burda 50 ye kadar dusmustum su an ınatla tartılmıyorum kac oldugumu bılmyrm benım hedefte 48 47 falan ınsaallah hep beraber amacımıza ulasırız tabıkı beslenme ve spor bunlara dıkkat etmeden sonuc alınmaz
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Ben de katılmadan önce 1 kaç gün biraz bakınmıştımBiz her hafta kendi aramıza koç seçiyoruz. Onun dışında her cuma kilomuzu bildiyoruz. Bu hafta pepper yapıyo listeyi. Normalde özel mesaj yoluyla bildiyoruz ama sen şu an özel mesaj gönderemezsin sanırım msj sayın az diye. Buraya yaz boyunu kilonu, seni de ekleyelim liste.
Onun dışında her gün menünü ve yaptığın sporları paylaşıyorsun, bizde senin daha iyi beslenmen için önerilerimizi söylüyoruz. yerimseniben
Sporu bırakmamışsın, bu da bişi kaydirigubbakcemile5 Kızsan da bana dokunmaz zaten sempatiksalakcinni :roflol: Doğru diyon, canım ikimizden farkındayız ne halt yediğimizi çok şükür. Yok ya kızmadım da sitem ettim azcık, garipsedim bi de. Eskiden de bi tek sen yorumluyordun olumunekankayizsmile
Görüşürük
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Ben de katılmadan önce 1 kaç gün biraz bakınmıştımBiz her hafta kendi aramıza koç seçiyoruz. Onun dışında her cuma kilomuzu bildiyoruz. Bu hafta pepper yapıyo listeyi. Normalde özel mesaj yoluyla bildiyoruz ama sen şu an özel mesaj gönderemezsin sanırım msj sayın az diye. Buraya yaz boyunu kilonu, seni de ekleyelim liste.
Onun dışında her gün menünü ve yaptığın sporları paylaşıyorsun, bizde senin daha iyi beslenmen için önerilerimizi söylüyoruz. yerimseniben
Sporu bırakmamışsın, bu da bişi kaydirigubbakcemile5 Kızsan da bana dokunmaz zaten sempatiksalakcinni :roflol: Doğru diyon, canım ikimizden farkındayız ne halt yediğimizi çok şükür. Yok ya kızmadım da sitem ettim azcık, garipsedim bi de. Eskiden de bi tek sen yorumluyordun olumunekankayizsmile
Görüşürük
Tabiki sporsuz diyetsiz olmaz.ben her gün 45 dakika plates yapmaya başladım.ve 10 dk kadar kol egzersizi yapıyorum.Fazla kaçırdığımda ip atlıyorum.Zaten 2 gündür başladım diyete.Ve hep buradaki yazıları okuyarak cesaret buldum :):) :1rolleyes::1rolleyes:
canım sen zaten farkındasın olayın spora da başlamıssın sonuda guzle olur ınsaallah
İnanıyorum inanıyorum.İsterse herkes başarır.Çok zor birşey değil.Sadece yediklerimize dikkat.Spor.Bol bol su :) En önemlisi irade :):):)
EVET BEN O İRADENİN ENNN guzel ornegini verdim bugun
:çok üzgünüm:
mahvoldum, bittim ben smilesii
tamam dulcienacım çok sağol..hepiniz çok sağolun kızlar desteğiniz için.sinnerangel hoşgeldin cnm ben de fazla eski sayılmamhep beraber eriteceğiz inş
Hımmm bak o zaman gözüme girdin kaydirigubbakcemile3 Hiç spor yazmak unutlur mu yahuBen daha yaparken kaç dk yaptığımı hesaplıyorum yazmak için sempatiksalakcinni sırnaşık şey
Sabah sabah 1 simiti yemek için özel bi çaba sarfettiğinden eminim aklinialirimsmile Sakın hiçbişi yememezlik yapma akşama kadar. Öğle yemeği olarak sebze haşlama, ya da 1 kase çorba olabilir... Hiç olması ara öğün yap canım.
ayy hadi canim bol sans.
Allah kolayligini versin de cabucak atlat umarim.
ohh bizim kiz bir anda 2serden 4 kilo atip gelecekpp ) (biraz neselen diye ;-))
selaam ay inanmayacaksınız ama ben hala ameliyat olamadımmm akannehir valla artık ümidim fln kalmadı sebep ne biliomusunuz ameliyat esnasında bayıltmak için gaz veriolar ya ağızdan hani o gaz bitmişmiş o nedenle beni ameliyata alamamışlar ve saat beşe kadar aç ve susuz bekledim ya ben bööle şey görmedim koskoca devlet hastanesinde bayıltacak gaz yok bana salladılar gibi gelio ama hayırlısı yaa neyse arıcaklar salı gününe kadar eğer aramazlarsa zaten bu ayın 27 siydi benim ameliyat günüm o gün gideceğim zaten yazmıcam artık gidiyorum fln diee ameliyat sonrası yazarım artık oldum çıktım şööle bööle diye konuşurus yoksa yılan hikayesine döndü yanee ben bile sıkıldım bu durumdan tüm günüm gitti dün ya o stres birde başım tuttu açlıktan midem bulandı mahvoldum mafoldumben sesimide çıkarmadım orda açıklamayı yapanda sonuçta ameliyat edecek doktor yanee kavga etsem olmucak peki dedim toparlandım bide iki bavul fln gittim herşeyimi götürdüm evdeki gibi rahat olayım diee neyyse artık çıktım hastaneden eve döndüm bööle kızlar ya bu arada stresten bayramda aldığım bir kilo gitti o beni sevindirdi yeniden 55 oldum ama altına inemiyorum niyeyse kaldım bu kiloda artık ameliyat sonrası dediğin gibi cnmcım düşerim bir iki kilo daha bakalım sağolun ya çok destek oldunuz bana seviyorum sizi canlarım çok öptümmm :çok üzgünüm:
ayy hadi canim bol sans.
Allah kolayligini versin de cabucak atlat umarim.
ohh bizim kiz bir anda 2serden 4 kilo atip gelecekpp ) (biraz neselen diye ;-))
selaam ay inanmayacaksınız ama ben hala ameliyat olamadımmm akannehir valla artık ümidim fln kalmadı sebep ne biliomusunuz ameliyat esnasında bayıltmak için gaz veriolar ya ağızdan hani o gaz bitmişmiş o nedenle beni ameliyata alamamışlar ve saat beşe kadar aç ve susuz bekledim ya ben bööle şey görmedim koskoca devlet hastanesinde bayıltacak gaz yok bana salladılar gibi gelio ama hayırlısı yaa neyse arıcaklar salı gününe kadar eğer aramazlarsa zaten bu ayın 27 siydi benim ameliyat günüm o gün gideceğim zaten yazmıcam artık gidiyorum fln diee ameliyat sonrası yazarım artık oldum çıktım şööle bööle diye konuşurus yoksa yılan hikayesine döndü yanee ben bile sıkıldım bu durumdan tüm günüm gitti dün ya o stres birde başım tuttu açlıktan midem bulandı mahvoldum mafoldumben sesimide çıkarmadım orda açıklamayı yapanda sonuçta ameliyat edecek doktor yanee kavga etsem olmucak peki dedim toparlandım bide iki bavul fln gittim herşeyimi götürdüm evdeki gibi rahat olayım diee neyyse artık çıktım hastaneden eve döndüm bööle kızlar ya bu arada stresten bayramda aldığım bir kilo gitti o beni sevindirdi yeniden 55 oldum ama altına inemiyorum niyeyse kaldım bu kiloda artık ameliyat sonrası dediğin gibi cnmcım düşerim bir iki kilo daha bakalım sağolun ya çok destek oldunuz bana seviyorum sizi canlarım çok öptümmm :çok üzgünüm:
üzülme demircik her işte bir hayır vardır..
geç olsun güç olmasınyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?