50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim,

regli olanlar da bir onceki haftaki kilolarini bildirsinler. regliyim diye de belirtsinler.

soyle toplu halde kim kac kilo gorelim, ok???
ben hem regliyim hem sabah tartilmayi unuttum ve yemek yedim, insallah yarina yaparim bildirim

tatile gitsem burda işim ne yavrum :) yarın gitcez. evet ben genelde öyle besleniyorum, sıkıcı şeyler yemiyorum kaydirigubbakcemile3
iyi yolculuklar. bizde pazartesi cikiyoruz yola. bu sefer arabayla gitmeyecegiz ama...

evt kızlar yaa sormayın valla anlatır dururum artık ilerde resmen şaka gibi ya herkes gidiyo pat diye giriyo ameliyata ben kaldım yaa benden önce kaç kişiyi aldılar inanamazsınız pat pat hepsi giyinip giyinip önümden geçip gittiler soruyorum eee ben ne zaman bekle senide alacaklar ee akşamüstü oldu gaz bitti bu ne yaa e o kadar ameliyata normaldir gazın bitmesi dedim ya şans yok bende diee inanmadınıs yok işte yaa çok komik o kadar hazırlan git sonra toparlan dön eve bide herkese sööledim beklio millet bugün arıyolar ayyy ne güzel gelio sesin diyolar bende gülüyorum artık ne diyeyim olmadım diyorum kimisi evden çıkıyorum şimdi kaçıncı kattasın fln diye arıyo ziyaret için yane ne diyeyim artık yaa çok sinirim bozuldu valla ama dediğiniz gibi bundada bir hayır var diyorum bende bakalım artık olunca yazarım size oldum diye başka türlü olmucak yanee akrabalarada o ameliyat elbisesini giyince haber vercem giriyorum artık gelin diee napiim ohaoldumsmile

kızlaar 20 min express zumba yaptım çok keyifliydi fkat ben biraz tabiri caizse odunum oyun konusunda.Hiç beceremem ve sevmem oynamayı kimi hareketleri beceremedim kimi zaman da yetişemedim hızlarına..sizce yine de işe yaramış mıdır? şakır şakır ter akıyo duşa gideyim bari :d

Çok güzel bi başlangıç yapmışsın, tebrikler, devamını da bekliyoruz. kaydirigubbakcemile5

Boyumuz da yakın kilomuz da, rakip mi olsak senle aklinialirimsmile

Peppercim öncelikle teşekkürler, o grafiğin ilk kısmında burdaki herkesin çok yardımı dokundu opuyorumnanaktan

Menüne gelince: Sabah kahvaltını sağlam yapmanda bence hiç bi sakınca yok. Ben bi ara öyle bi taktik uygulamıştım, işe de yaramıştı. Ama tabi sonrasında daha az yiyeceksin. İş yerinde olduğun için bazen aralar da bisküvi yemen de normal, ben 2 adet bisküvi yesem, hiç bişi yemedim sayıyorum genelde bi başlayınca en az yarım paket sempatiksalakcinni Öğle yemeğin de çok iyi ama yarım porsiyon suffle kesinlikle cezalık. Zaten kavun yemişsin, suffleye ne gerek vardı. Yarın tatlı yok sana :1closedeyes: Lokumuna diyecek sözüm yok, onu da yemesen ara yapmamış olacaksın zaten.

Akşam sebze haşlama ve yanında yoğurt ye mümkünse... Max iki dilim ekmek Spor da yap kesin vereliniortak

kızlar öğlen türlü yedim akşama ne yapsam ki :S eşim kurufasülye fln istiyo ama :S
Eşine kurufasülye yap, kendin de türlü ye bence Sonra sen diyettesin diye ben de mi diyette olacam diye laf eder

DEMİRCİK, hiç moralini bozma bu yüzden, anlıyorum günün gitti, yok yere erken stres yaşadın. Ama çok önemli bi ameliyat netice, tüm şartlar güzelken ameliyat olman senin için en iyisi.

ayy demircik ilahi,

hayret bu hastanelere yaaaaa; gaz nasil bitermis, biyerde yedegi yokmuymus bunun yaaa ... pufff cok sacma.

neyse hayirlisi olsun.

anchusa
ok cnm yarin yap bildirimi, zaten listey belki pzt. sabah yayinlicam, hem tum bildirimler bitsin hem de belki h.sonu giremem nete diye.

ndrcn masallahin var, hizli giris yaptin topige;-))

Oleeey sonunda başka biri de zumba yaptı hihoyyyt :dance: Ben de zumba live yaptım, 55 dk düşün ne hale geldiğimi Hiç bi video beni bu kadar terletemiyor. Normalde çabuk yoruluyorum, ama çok zevkli olunca spor yapıyo gibi olmuyo insan. Eğlenmeye zaman ayırıyorum sanki. Bi kaç yapıştan sonra yetişiyorsun hızlarına. Zaten hareketleri yavaş yavaş anlatan bi video da var Benim de öyle dans etmişliğim yok, ama latin danslarını çok sevince insan öğreniyo.

İşe yaramaz mı hiç, terlettiği oranda kaloriler de gidiyo hihoyyyt

ndrcn masallahin var, hizli giris yaptin topige;-))[/QUOTE]

peppercim bu iyi anlamda dimi :) yoksa yanalış bir şey mi yaptım? (kendimi çok konuşuyor ve çok soru soruyor hissediyorum da o yüzden soruyorum)

ndrcn masallahin var, hizli giris yaptin topige;-))

peppercim bu iyi anlamda dimi :) yoksa yanalış bir şey mi yaptım? (kendimi çok konuşuyor ve çok soru soruyor hissediyorum da o yüzden soruyorum)[/QUOTE]

cnm elbette iyi anlamda,

kimnisi geliyor ama hayalet gibi geziyor topikte,

sen se diyet, sporlarrrr... iyi gidiyorsun yani yerimseniben

bir ara ben d eyapiyordum zumba da sonra pes ettim. ama o donem baya ise yaramisti....

nee 55 dk mı tebrikler valla canımmm :) dün start it up bugün zumba yarın tekrar start yaparım artık bu arada dulci evde türlü kalmadı mecburen ben de kuru yiyeceğim az yerim ama :)

sağol canım vallahi sayenizde desteğiniz için çok teşekkürler inanıyorum vereceğim kilolarımı 165 boyunda 53- 54 kilo bi hatun olacağım hatta 50

peppercım bu arada ben hala 55 im ne indim ne çıktım kaldım bu kiloda ameliyata kadar diyete devam bir iki kilo inerim belki sonrasında garanti ineceğimde o güne kadar birascık daha versem hoş olacak yane:))))

nee 55 dk mı tebrikler valla canımmm :) dün start it up bugün zumba yarın tekrar start yaparım artık bu arada dulci evde türlü kalmadı mecburen ben de kuru yiyeceğim az yerim ama :)

he heee ben de dun aksam kuru fasulye pisirdim bugun icin. eve gidince de pilav yapicam yanina.
ama tabi ben pilav yemem, esim yer.

dulcicigimmm kuruya neden kiziyorsun;

et, tavuk, sebze, balik yememiz gerektigi gibi baklagil de yememiz lazim haftada 1..
cok faydali..
ben de valla faydali diye pisirdim. etli pisirdim hem de..
yerimseniben

bir ara ben d eyapiyordum zumba da sonra pes ettim. ama o donem baya ise yaramisti....

Senin spor kültürünü biliyorum zaten, zumba yapmadığına şaşırmıştım, haklıymışım şaşırmakta Keyifsiz enerjisiz hissettiğin bi zaman belki yine yapmaya başlarsın kendine gelmek için :dance:

PEPPERCİM ben kuru fasülyeye kızmıyorum ki, NDRCN öneri isteyince ben kuru hiç sevmediğimden eşine yapsın kendi de türlü yesin diye tavsiye ettim. Biraz kendi zevkime göre oldu sempatiksalakcinni Hem eşine de normal yağlı yapar diye şeyettim. Ama esas sebep, sevmeyince önerememem

peppercimmm menümüz aynı senle ben de yanına pilav yapcam ama pilav yemem ben de.Artık yemekleri tahta kaşıkla 2 ölçek koyarak yapıyorum.Tahta kaşığım derin değil.yanına da bol yeşillikli salata.ben de salata ve kuru ile doyarım.bu arada kızlar arkadaşın yolladığı listede:
yağsız salata,
1 kase çorba ya da 1ince dilim ekmek,
7-8 kaşık kurubaklagil yemeği,
1 kase yarım yağlı kaymaksız yoğurt
2 ince dilim esmer ekmek ya da 4 yemek kaşığı pilav veya makarna
yazıyor

52,8 çıktım eve gelince ama sabaha daha az çıkarım diye umuyorum
beni topiğin birden en çok kilo alacak insanı ilan edebilirsiniz

kızlar selam 1 kilo vermiş bulunmaktayım bugüne bugün 50 kiloyum artıkın ve iddianın bitimine 10 gün kaldı benim vermem gereken 1 kilo daha var
bugün kilo verdiğimi gördüm ya hemen gevşettim kendimi biton kurabiye yedim
gün içinde yaptığım tek ii şey zayıflatan çay içmem artı spor yapacak olmam 45 dk
desteklerinizi benden esirgemeyin son 10 gün 1 kilo için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…