ben hem regliyim hem sabah tartilmayi unuttum ve yemek yedim, insallah yarina yaparim bildirimcanlarim,
regli olanlar da bir onceki haftaki kilolarini bildirsinler. regliyim diye de belirtsinler.
soyle toplu halde kim kac kilo gorelim, ok???
iyi yolculuklar. bizde pazartesi cikiyoruz yola. bu sefer arabayla gitmeyecegiz ama...tatile gitsem burda işim ne yavrum :) yarın gitcez. evet ben genelde öyle besleniyorum, sıkıcı şeyler yemiyorum kaydirigubbakcemile3
ayy hadi canim bol sans.
Allah kolayligini versin de cabucak atlat umarim.
ohh bizim kiz bir anda 2serden 4 kilo atip gelecekpp ) (biraz neselen diye ;-))
selaam ay inanmayacaksınız ama ben hala ameliyat olamadımmm akannehir valla artık ümidim fln kalmadı sebep ne biliomusunuz ameliyat esnasında bayıltmak için gaz veriolar ya ağızdan hani o gaz bitmişmiş o nedenle beni ameliyata alamamışlar ve saat beşe kadar aç ve susuz bekledim ya ben bööle şey görmedim koskoca devlet hastanesinde bayıltacak gaz yok bana salladılar gibi gelio ama hayırlısı yaa neyse arıcaklar salı gününe kadar eğer aramazlarsa zaten bu ayın 27 siydi benim ameliyat günüm o gün gideceğim zaten yazmıcam artık gidiyorum fln diee ameliyat sonrası yazarım artık oldum çıktım şööle bööle diye konuşurus yoksa yılan hikayesine döndü yanee ben bile sıkıldım bu durumdan tüm günüm gitti dün ya o stres birde başım tuttu açlıktan midem bulandı mahvoldum mafoldumben sesimide çıkarmadım orda açıklamayı yapanda sonuçta ameliyat edecek doktor yanee kavga etsem olmucak peki dedim toparlandım bide iki bavul fln gittim herşeyimi götürdüm evdeki gibi rahat olayım diee neyyse artık çıktım hastaneden eve döndüm bööle kızlar ya bu arada stresten bayramda aldığım bir kilo gitti o beni sevindirdi yeniden 55 oldum ama altına inemiyorum niyeyse kaldım bu kiloda artık ameliyat sonrası dediğin gibi cnmcım düşerim bir iki kilo daha bakalım sağolun ya çok destek oldunuz bana seviyorum sizi canlarım çok öptümmm :çok üzgünüm:
sana inanamiyorum ben. bak yillar sonra bile anlatacagin yilan hikayesi bir ameliyat maceran oldu iste...
Tabiki sporsuz diyetsiz olmaz.ben her gün 45 dakika plates yapmaya başladım.ve 10 dk kadar kol egzersizi yapıyorum.Fazla kaçırdığımda ip atlıyorum.Zaten 2 gündür başladım diyete.Ve hep buradaki yazıları okuyarak cesaret buldum :):) :1rolleyes::1rolleyes:
dulci grafigin iyiymis, su fazla siskinligini de atarsan tam super olur.
zaten atarsin onu da eminim.
yarim porsiyon sufle
valla resmen tokezledim.
hicccyorum yapmaya ugrasma kocum kendim biliyorum hatalarimi. ama ekstra diyceklerin varsa de tabi :-((((
aksam sporlardan spor begeneyim kendime, diy mi??
Eşine kurufasülye yap, kendin de türlü ye bencekızlar öğlen türlü yedim akşama ne yapsam ki :S eşim kurufasülye fln istiyo ama :S
kızlaar 20 min express zumba yaptımçok keyifliydi fkat ben biraz tabiri caizse odunum oyun konusunda.Hiç beceremem ve sevmem oynamayı kimi hareketleri beceremedim kimi zaman da yetişemedim hızlarına..sizce yine de işe yaramış mıdır? şakır şakır ter akıyo duşa gideyim bari :d
ndrcn masallahin var, hizli giris yaptin topige;-))
Oleeey sonunda başka biri de zumba yaptı hihoyyyt :dance: Ben de zumba live yaptım, 55 dk düşün ne hale geldiğimiHiç bi video beni bu kadar terletemiyor. Normalde çabuk yoruluyorum, ama çok zevkli olunca spor yapıyo gibi olmuyo insan. Eğlenmeye zaman ayırıyorum sanki. Bi kaç yapıştan sonra yetişiyorsun hızlarına. Zaten hareketleri yavaş yavaş anlatan bi video da var Benim de öyle dans etmişliğim yok, ama latin danslarını çok sevince insan öğreniyo.
İşe yaramaz mı hiç, terlettiği oranda kaloriler de gidiyo hihoyyyt
ayy demircik ilahi,
hayret bu hastanelere yaaaaa; gaz nasil bitermis, biyerde yedegi yokmuymus bunun yaaa ... pufff cok sacma.
neyse hayirlisi olsun.
ayy saçmaki hemde nasıl düşünsene acil ameliyata girecek bir hasta gelse gaz yok bekle canım diyecekler heralde söylenecek çok şey var ama sustum köprüyü geçene kadar napiim hayırlısı dulcecim kısmet böölemiş günümü beklicem artık....
nee 55 dk mı tebrikler valla canımmm :) dün start it up bugün zumba yarın tekrar start yaparım artıkbu arada dulci evde türlü kalmadı mecburen ben de kuru yiyeceğim az yerim ama :)
bir ara ben d eyapiyordum zumba da sonra pes ettim. ama o donem baya ise yaramisti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?