50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden olmasın canım :) Çok teşekkürler bu gazla gidersem baya vericem gibi geliyo inşalah hepimiz kurtuluruz bu fazlalardan kaydirigubbakcemile5 Ben yarından itibaren yazamaya başlarım diye düşünüyorum yediklerimi herkese kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar ben 48,5 kiloyum ama regl olacağım
sabah:
1dilim kepek ekmeği
yarm domates
1 adet zeytin
biraz peynir

saat2 de
1 adet elma
1 kaşık yoğurt

saat 5te
bir paket eti form bisküvi
2 bardak şekersiz çay

saat 6 bçuk
3 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt

saat 7 buçuk
biraz çikolata

ilerleyen saatlerde meyve felan yemeyi planlıorum

kızlaaar birazdan anneme gideceğiz hemen menümü vereyim:
bugün limonlu ballı suyumu içemedim
saat 10.30: 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates,salatalık,biber
1 dilim buğday ekmeği

saat 14.00: 8 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt

saat 16.00: 1 armut

saat 18.00: 1 mandalina

saat 19.30: 8 kaşık kuru fasülye
4 kaşık pilav
ekmeğin köşe kısmındaki dilimin yarısı (2 lokma) buğday ekmeği
salata

şimdi anneme gidiyoruz orada da yeşil çay içeceğim ve meyve yiyeceğim.Israrlara boyun eğmek yok

bu arada yediğim lokmayı sayar oldum valla

kızlar bende acayip bir durum var sürekli uyumak istiyorum uyanıyorum kafamı kaldıramıyorum buldugum her arada uyumak ıstıyorum spor yaparken bıle uyumak ıstıyorum geceleri geç yatıyorum uyku duzensızlıgındenmi acaba anlamadım. bırde benım ev cok sıcak olur ondanmı kaynaklanıyorkı mutfakda oturuyorum artık uyumayayım dıye:))) tabı bırde sporumu bıtırsem super olacak

zükseddin sen 10 günde 1 kilo değil 2 kilo bile verirsin
hemde çok rahat bence ama gevşeme sakın
eğer veremezsen sana bi tüyo veririm halledersin

mesai başladıya ondandır
alışırsın zamanla

Eda'cım diyet listen öncekinden daha güzel göründü gözüme sen zamanla mı oluşturdun bunu yoksa profesyonel birine mi sordun bilmiyorum ama eski listenle kıyaslayınca hem sağlıklı hem de dikkatli görünüyor.48.5 ,47 idi hedefin bişey kalmamış bakıyorum istediğin kiloya geldiğinde dikkat etmen yeterli olacak gibi artık tebrik ederim:)) darısı başımaaaaaboshayallersmile

Bi süre karışıktı gündemim yazamadım bişey ama dikkat ettim yine de.

sabah: şekersiz nescafe ve simit+karper

öğlen: yarım ıspanaklı krep

akşam üzeri ,1 kase yoğurt ve çeyrek ekmak arası çğer( dayanamadım napim)

Akşam bir tane bitter çikolata ve fanta

şimdi şekersiz çay.

pazartesi günü biraz daha dikkatli bir listeye geçeceğim inş.

selam kızlar.

ay DEMİRCİK yazını ilk gördüğümde, iyi galiba bize haber veriyor dye sevindim. ama üzüldüm olamamışsın. neyse bunda da muhakkak vardır bir hayır. peppermint in dediği gibi anlatacak bol maceralı ameliyat öncesi öykülerin var.

bugün yediklerimi yazayım.sağlıklı beslenemedim sanırım ama yazayım gene de. yarından itibaren daha güzel besleneceğim.son 1 haftadır dengemi bozdum.

saat10 :yarım şeftali

saat 13: yarım şeftali daha

saat 14.30 : 1 ayran

saat 15.30 : 1 kepçe çorba , yarım dilim ekmek

saat 17.00: 1 şeftali, yarım dilim börek

saat 20.00 : 2 kepçe çorba, 2 servis kaşğı tavuklu yemek, 1 dilim ekmek

saat 22.30 : limonlu soda

sabah: yarım

Bende katılabilir miyim aranıza

57 kiloyum aşırı bir göbek var boyum kısa olduğu için çok kötü duruyo

Geçen gün otobüsteydim genç bir bayan hamile sandı beni yer vermek istedi

Bende karar verdim kilo vercem acilennnn
:sinifsinif:

52,8 çıktım eve gelince ama sabaha daha az çıkarım diye umuyorum
beni topiğin birden en çok kilo alacak insanı ilan edebilirsiniz

O sıfat ya bana, ya yasemine, ya da lachesis e ait sempatiksalakcinni

Tebrikler canımi yarın telafi edersin kurabiyeleri olur biter, çok havaya da girme aklinialirimsmile

Liste çıktığında adın olmazsa tekrar hatırlatırsın yerimseniben

Bi paket eti form bisküvi yiyeceğine öğlen adam akıllı bişi yeseymişsin daha iyi olurmuş. Regl dönemi 48,5 isen normalde daha da az çıkarsın...

Süper bi menü alkisalkisalkis

Uyku düzensizliğinden olabilir, iş dönemi yeni başladığından olabilir, kansızlık olabilir... bi sürü sebep var canım. Ya da miskinliktendir kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum artık neyden kaynaklanıyor dersler baslayınca ne yapacagım bılmıyrm

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Kimmiş o bayan, el birliğiyle kulağını çekelim kaydirigubbakcemile3 Hiç takma canım öyle şeyleri. Bi ara ben de hamilelik sınırına yaklaşmıştım sempatiksalakcinni Ama insan kafaya koyunca gerisi geliyor. Buraya spor ve menülerini düzenli olarak yazarak işe başlayabilirsin kaydirigubbakcemile5

nerden başlayayımm bilmiyorum mafoldumben

bilmiyorum artık neyden kaynaklanıyor dersler baslayınca ne yapacagım bılmıyrm

En iyi sen bilirsin watercım neden kaynaklandığını, benim düşüncem şöyle: Derslerin başlamasına az kaldı, önünde koca bi dönem var, tatile veda ediyon. Otomatikmen yorgunluk çöküyo. sempatiksalakcinni

Menümü önceden hazırladıydım

11:30 - 1 bardak yeşil çay

12:00 - 1 adet haşlanmış yumurta, 2 adet kakaolu gofret (hani büyük paketlerde satılan gofretler oluyo ya, ince uzun)

SPOR - Zumba Live (55 dk, ben böyle cardio görmedim, sırılsıklam oldum terden )

14:50 - 1/4 bardak süt (süt bitmiş ) + 5 adet siyah üzüm

15:30 - 1 adet ceviz

16:00 - 1' er porsiyon zeytinyağlı fasülye + tereyağlı makarna

21:00 - karpuz

nerden başlayayımm bilmiyorum mafoldumben

Önce işe keyiflenmekle başla

Sağlıksız gıdaları hayatından çıkar.
Sabah kahvaltıyı atlama.
Gün için aç kalma, ara öğün yap (fındık ceviz meyve süt yoğurt)
Bol bol spor yap.

Bilgine güvenmiyorsan burdaki arkadaşların tecrübesinden faydalanmak için menünü buraya yaz, biz gereken uyarıları yaparız.

canım zaten cok bırsey yememıssın gofret affedılır ama bence makarnanı yagsız yada az sıvı yagla yemege gayret goster bırde bunun aksam olması sakıncalı aslında sporunda super aferım sen sıkı basladın:dance:

Hiç ara öğün yapmamışsın boshayallersmile Spor da yok...

Saat 15:30 a kadar 1 şeftaliyle olur mu hiç... alsanaalsanasmile Saat kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama gün boyun pek bişi yemeyip akşam 8 de sağlam yemişsin. 2 den erken yatmadığını umuyorum. 15:30 la 20:00 yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş.

Çok teşekkürler :) Bakalım ben sakin kafayla oturim liste yapim egzersizleri falan netleştirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…