Çok güzel bi başlangıç yapmışsın, tebrikler, devamını da bekliyoruz. kaydirigubbakcemile5
Boyumuz da yakın kilomuz da, rakip mi olsak senle aklinialirimsmile
Peppercim öncelikle teşekkürler, o grafiğin ilk kısmında burdaki herkesin çok yardımı dokundu opuyorumnanaktan
Menüne gelince: Sabah kahvaltını sağlam yapmanda bence hiç bi sakınca yok. Ben bi ara öyle bi taktik uygulamıştım, işe de yaramıştı. Ama tabi sonrasında daha az yiyeceksin. İş yerinde olduğun için bazen aralar da bisküvi yemen de normal, ben 2 adet bisküvi yesem, hiç bişi yemedim sayıyorum geneldebi başlayınca en az yarım paket sempatiksalakcinni Öğle yemeğin de çok iyi ama yarım porsiyon suffle kesinlikle cezalık. Zaten kavun yemişsin, suffleye ne gerek vardı. Yarın tatlı yok sana :1closedeyes: Lokumuna diyecek sözüm yok, onu da yemesen ara yapmamış olacaksın zaten.
Akşam sebze haşlama ve yanında yoğurt ye mümkünse... Max iki dilim ekmekSpor da yap kesin vereliniortak
Eşine kurufasülye yap, kendin de türlü ye benceSonra sen diyettesin diye ben de mi diyette olacam diye laf eder
DEMİRCİK, hiç moralini bozma bu yüzden, anlıyorum günün gitti, yok yere erken stres yaşadın. Ama çok önemli bi ameliyat netice, tüm şartlar güzelken ameliyat olman senin için en iyisi.
kızlar selam 1 kilo vermiş bulunmaktayım bugüne bugün 50 kiloyum artıkın ve iddianın bitimine 10 gün kaldı benim vermem gereken 1 kilo daha var
bugün kilo verdiğimi gördüm ya hemen gevşettim kendimi biton kurabiye yedim
gün içinde yaptığım tek ii şey zayıflatan çay içmem artı spor yapacak olmam 45 dk
desteklerinizi benden esirgemeyin son 10 gün 1 kilo için...
kızlar bende acayip bir durum var sürekli uyumak istiyorum uyanıyorum kafamı kaldıramıyorum buldugum her arada uyumak ıstıyorum spor yaparken bıle uyumak ıstıyorum geceleri geç yatıyorum uyku duzensızlıgındenmi acaba anlamadım. bırde benım ev cok sıcak olur ondanmı kaynaklanıyorkı mutfakda oturuyorum artık uyumayayım dıye:))) tabı bırde sporumu bıtırsem super olacak
52,8 çıktım eve gelince ama sabaha daha az çıkarım diye umuyorum
beni topiğin birden en çok kilo alacak insanı ilan edebilirsiniz
kızlar selam 1 kilo vermiş bulunmaktayım bugüne bugün 50 kiloyum artıkın ve iddianın bitimine 10 gün kaldı benim vermem gereken 1 kilo daha var
bugün kilo verdiğimi gördüm ya hemen gevşettim kendimi biton kurabiye yedim
gün içinde yaptığım tek ii şey zayıflatan çay içmem artı spor yapacak olmam 45 dk
desteklerinizi benden esirgemeyin son 10 gün 1 kilo için...
Neden olmasın canım :) Çok teşekkürler bu gazla gidersem baya vericem gibi geliyo inşalah hepimiz kurtuluruz bu fazlalardan kaydirigubbakcemile5 Ben yarından itibaren yazamaya başlarım diye düşünüyorum yediklerimi herkese kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar ben 48,5 kiloyum ama regl olacağım
sabah:
1dilim kepek ekmeği
yarm domates
1 adet zeytin
biraz peynir
saat2 de
1 adet elma
1 kaşık yoğurt
saat 5te
bir paket eti form bisküvi
2 bardak şekersiz çay
saat 6 bçuk
3 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt
saat 7 buçuk
biraz çikolata
ilerleyen saatlerde meyve felan yemeyi planlıorum
kızlaaar birazdan anneme gideceğiz hemen menümü vereyim:
bugün limonlu ballı suyumu içemedim
saat 10.30: 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates,salatalık,biber
1 dilim buğday ekmeği
saat 14.00: 8 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
saat 16.00: 1 armut
saat 18.00: 1 mandalina
saat 19.30: 8 kaşık kuru fasülye
4 kaşık pilav
ekmeğin köşe kısmındaki dilimin yarısı (2 lokma) buğday ekmeği
salata
şimdi anneme gidiyoruz orada da yeşil çay içeceğim ve meyve yiyeceğim.Israrlara boyun eğmek yok
bu arada yediğim lokmayı sayar oldum valla
kızlar bende acayip bir durum var sürekli uyumak istiyorum uyanıyorum kafamı kaldıramıyorum buldugum her arada uyumak ıstıyorum spor yaparken bıle uyumak ıstıyorum geceleri geç yatıyorum uyku duzensızlıgındenmi acaba anlamadım. bırde benım ev cok sıcak olur ondanmı kaynaklanıyorkı mutfakda oturuyorum artık uyumayayım dıye:))) tabı bırde sporumu bıtırsem super olacak
O sıfat ya bana, ya yasemine, ya da lachesis e ait sempatiksalakcinni
Tebrikler canımi yarın telafi edersin kurabiyeleri olur biter, çok havaya da girme aklinialirimsmile
Liste çıktığında adın olmazsa tekrar hatırlatırsın yerimseniben
Bi paket eti form bisküvi yiyeceğine öğlen adam akıllı bişi yeseymişsin daha iyi olurmuş. Regl dönemi 48,5 isen normalde daha da az çıkarsın...
Süper bi menü alkisalkisalkis
Uyku düzensizliğinden olabilir, iş dönemi yeni başladığından olabilir, kansızlık olabilir... bi sürü sebep var canım. Ya da miskinliktendir kaydirigubbakcemile3
Bende katılabilir miyim aranıza
57 kiloyum aşırı bir göbek var boyum kısa olduğu için çok kötü duruyo
Geçen gün otobüsteydim genç bir bayan hamile sandı beni yer vermek istedi
Bende karar verdim kilo vercem acilennnn :sinifsinif:
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Kimmiş o bayan, el birliğiyle kulağını çekelim kaydirigubbakcemile3 Hiç takma canım öyle şeyleri. Bi ara ben de hamilelik sınırına yaklaşmıştım sempatiksalakcinni Ama insan kafaya koyunca gerisi geliyor. Buraya spor ve menülerini düzenli olarak yazarak işe başlayabilirsin kaydirigubbakcemile5
bilmiyorum artık neyden kaynaklanıyor dersler baslayınca ne yapacagım bılmıyrm
nerden başlayayımm bilmiyorum mafoldumben
kızlar ozledım sızı
nasılsınızzzzz
En iyi sen bilirsin watercım neden kaynaklandığını, benim düşüncem şöyle: Derslerin başlamasına az kaldı, önünde koca bi dönem var, tatile veda ediyon. Otomatikmen yorgunluk çöküyo. sempatiksalakcinni
Menümü önceden hazırladıydım
11:30 - 1 bardak yeşil çay
12:00 - 1 adet haşlanmış yumurta, 2 adet kakaolu gofret (hani büyük paketlerde satılan gofretler oluyo ya, ince uzun)
SPOR - Zumba Live (55 dk, ben böyle cardio görmedim, sırılsıklam oldum terden)
14:50 - 1/4 bardak süt (süt bitmiş) + 5 adet siyah üzüm
15:30 - 1 adet ceviz
16:00 - 1' er porsiyon zeytinyağlı fasülye + tereyağlı makarna
21:00 - karpuz
sabah: şekersiz nescafe ve simit+karper
öğlen: yarım ıspanaklı krep
akşam üzeri ,1 kase yoğurt ve çeyrek ekmak arası çğer( dayanamadım napim)
Akşam bir tane bitter çikolata ve fanta
şimdi şekersiz çay.
pazartesi günü biraz daha dikkatli bir listeye geçeceğim inş.
saat10 :yarım şeftali
saat 13: yarım şeftali daha
saat 14.30 : 1 ayran
saat 15.30 : 1 kepçe çorba , yarım dilim ekmek
saat 17.00: 1 şeftali, yarım dilim börek
saat 20.00 : 2 kepçe çorba, 2 servis kaşğı tavuklu yemek, 1 dilim ekmek
saat 22.30 : limonlu soda
sabah: yarım
Önce işe keyiflenmekle başla
Sağlıksız gıdaları hayatından çıkar.
Sabah kahvaltıyı atlama.
Gün için aç kalma, ara öğün yap (fındık ceviz meyve süt yoğurt)
Bol bol spor yap.
Bilgine güvenmiyorsan burdaki arkadaşların tecrübesinden faydalanmak için menünü buraya yaz, biz gereken uyarıları yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?