50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O gofreti bugün yiyeceğimi biliyordum, sabah saalatalık falan doğramaya üşenince gofreti aradan çıkarayım dedim sempatiksalakcinni Makarnayı ben normalde ekstra yağ koymadan tam yağlı beyaz peynirle yapıyordum, bunu anam yapmış :ecrin_bebek: Mazeretleri de ne güzel sıralıyom di mi :roflol:

Teşekkürler canım, bugün kendimce ara öğün yaptığım için mutlu oldum valla. Spor ise tam bi bombaydı benim için. 55 dk lık full tempo dans resmen. Leslieye falan benzemiyo harcattığı enerji ama aşırı zevkli. hihoyyyt Sen ne zaman yapcan zumba sırnaşık şey İstediğin zaman söyle, link veririm

şimdilik rumpla toparlanmaya calısıyorum ben sonra sıkılınca senden link alırım canım. menun kotu degıl bence makarna öğleyin olsaydı o da sorun olmazdı bence tabıkı mıktarda oneli ben az miktarlarda oldugunu dusunyrm tabıkı

Slim de baya bi etkili, özellikle kolları ağırlıksız o kadar nasıl çalıştırıyo şaşıyorum ama ben daha start it up ı bile tam yapmadım, yere yatmayı sevmiyom sırnaşık şey

16:00 da yedim watercım, ne öğlen ne akşam ama doğru diyon. Miktar gayet doyurucuydu :roflol:

Akşam yemeğini en geç 19:00 da tamamlamış olmalısın melahatcim. Normalde böyle olmadığını biliyorum Çok ilginçtir bu hafta bi çok kişi senin gibi, gündüz hiçbişi yemeyip geç saatlerde yiyo.

Bak kendin diyorsun, o kadarla doymam diye, esas enerji alman gereken zamanda ne kadar az yediğin ortaya çıkıyor. Uykunda enerjiyi napcan kaydirigubbakcemile3

Benim en büyük sorunum doymamak yiyorum 1 saat geçmeden yine acıkıyorum. Neyseki okullar açılıyo.Sabah hafif bir kahvaltı.Okulda sadece bisküvi akşam da çorba ana yemek derken inşallah veririm 6-7 kilo.Göbek gitsin yeter ki hiçbi kıyafetim olmuyo

İlk başlarda miktar ayarlamakta çok zorlanırsın ama zamanla mide acıkıyo. Öğün atlamamak çok önemli bu yüzden.

Ben film izleyeceğim kızlar herkese iyi geceler

WATERCIM kendine iyi bak, yarın da bugün gibi uykulu olma, uykunu düzene sok

Bende öyleydim ama porsiyonları küçülttükçe midede küçülüyor ve böyle bir sorun kalmıyor inanki benimde okulum başlıyor ama bisküvi doğru bir tercih değil bence diyet bile olsa onun yerine başka bişey tercih etmeni öneririm ben kepekli hamburger tipi bir ekmeğe bazen marul domates bazen peynirle yağsız tost yapıp çantaya atıyorum yanımdada ara öğün olarak 2 küçük elmam oluyo mutlaka tavsiye ederim.Ara öğünsüz olmaz.Metabolizman yavaşlar.yerimsenibenyerimseniben

zükseddin sen 10 günde 1 kilo değil 2 kilo bile verirsin
hemde çok rahat bence ama gevşeme sakın
eğer veremezsen sana bi tüyo veririm halledersin

mesai başladıya ondandır
alışırsın zamanla
truffffffffffffffffffffffff hemen bana tüyoooo ver canım yaaa...evet 2 kilo vereyimde garanti olsun işim,gelince çünkü yemeğe vercez iater istemes kendimizi bi süreliğine

evet gevşememem lazım ama gevşedim bugün hemen kilo verince

kızlar ozledım sızı
nasılsınızzzzz
sen nasılsın yaa,eskilerden millet girmio artık çok sık ya..:1no2:

water napıon ya nası gidio rumplar yapıon mu hergün,bak takibimdesin,sakın gevşeme:jeyyar:
bu arada arkadaşlar ben yatar hepinize ii geceler 1 saat sporumu yaptım,şu 10 güne kadar 1 kilo vereyimde bu topicten mezun olayım artık ya

zükseddin ben iddiaya 1-2 gün kala çok çok çok hafif besleniyordum bi nevi aç kalkıyodum sofradan
meyveyle sebzeyle sadece
tartılacağım günün akşamından bi müshil ilacı içiyodum bi de
en az 1 kilo garanti 2 sana kalmış canım kolay gelsin

dulcii bugün zumbanın basicleri yapmayı planlıyorum hareketleri öğrenmek için.50 dk mış...sanırım yavaş hareket ediyor olsalar da onun faydası olur.zaten 2 gündür yapıyorum üstüste bugün fazla yormayım dedim yürüyüşe ağırlık veririm akşam

canım sabah kalktım hemen rumpımı yaptım bugun hava kapalı bayagı dınc kalktım sıcaklar kotu yapıyor heralde benı bugun ne guzel kış geliyor diye hayatımda ilk defa sevindim

canım uyumadıgım zamanlarda yapmaya calısıyorum. bugun sabahtan yaptım gun boyu dinç olayım diye

vayyy güzel düşünmüşsün ama o müsli ilacı bağırsakda tembellik yapar çok kullanmayın bence

neyse bende dünkü menümü yazayım

sabah: 12.00 1 köfte bikç patates kızartması laelaelaelaelae
ara 1 dilim ekmek 3 kaşık barbunyaa :1ninca:

öğle yok
ara çay ve bikaç minik çukulata:sm_confused:

akşam :1 kase mercimek çorbası 4 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ekmek yemedim

gece: 4 kaşık pilav ama saat 4te yattımsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…