canım zaten cok bırsey yememıssın gofret affedılır ama bence makarnanı yagsız yada az sıvı yagla yemege gayret goster bırde bunun aksam olması sakıncalı aslında sporunda super aferım sen sıkı basladın:dance:
Çok teşekkürler :) Bakalım ben sakin kafayla oturim liste yapim egzersizleri falan netleştirim.
O gofreti bugün yiyeceğimi biliyordum, sabah saalatalık falan doğramaya üşenince gofreti aradan çıkarayım dedim sempatiksalakcinniMakarnayı ben normalde ekstra yağ koymadan tam yağlı beyaz peynirle yapıyordum, bunu anam yapmış :ecrin_bebek: Mazeretleri de ne güzel sıralıyom di mi :roflol:
Teşekkürler canım, bugün kendimce ara öğün yaptığım için mutlu oldum valla. Spor ise tam bi bombaydı benim için. 55 dk lık full tempo dans resmen. Leslieye falan benzemiyo harcattığı enerji ama aşırı zevkli. hihoyyyt Sen ne zaman yapcan zumba sırnaşık şey İstediğin zaman söyle, link veririm
şimdilik rumpla toparlanmaya calısıyorum ben sonra sıkılınca senden link alırım canım. menun kotu degıl bence makarna öğleyin olsaydı o da sorun olmazdı bence tabıkı mıktarda oneli ben az miktarlarda oldugunu dusunyrm tabıkı
canım 12 giib yatıyorum.sağlıksız olduğunu biliyorum zaten de 1 haftadır böyleyim. yarından itibaren sağlıklı menülerime dönüyorum.ama akşamları ben 1 kepçe çorba ve yarım dilim ekmekle doymam ki.zaten o da sağlıksız. ama bugün yediklerime bakarsak yer değiştirse iyi olurmuş gerçekten.
canım 12 giib yatıyorum.sağlıksız olduğunu biliyorum zaten de 1 haftadır böyleyim. yarından itibaren sağlıklı menülerime dönüyorum.ama akşamları ben 1 kepçe çorba ve yarım dilim ekmekle doymam ki.zaten o da sağlıksız. ama bugün yediklerime bakarsak yer değiştirse iyi olurmuş gerçekten.
Benim en büyük sorunum doymamakyiyorum 1 saat geçmeden yine acıkıyorum. Neyseki okullar açılıyo.Sabah hafif bir kahvaltı.Okulda sadece bisküvi akşam da çorba ana yemek derken inşallah veririm 6-7 kilo.Göbek gitsin yeter ki hiçbi kıyafetim olmuyo
truffffffffffffffffffffffff hemen bana tüyoooo ver canım yaaa...evet 2 kilo vereyimde garanti olsun işim,gelince çünkü yemeğe vercez iater istemes kendimizi bi süreliğinezükseddin sen 10 günde 1 kilo değil 2 kilo bile verirsin
hemde çok rahat bence ama gevşeme sakın
eğer veremezsen sana bi tüyo veririm halledersin
mesai başladıya ondandır
alışırsın zamanla
evet gevşememem lazım ama gevşedim bugün hemen kilo verinceO sıfat ya bana, ya yasemine, ya da lachesis e ait sempatiksalakcinni
Tebrikler canımi yarın telafi edersin kurabiyeleri olur biter, çok havaya da girme aklinialirimsmile
Liste çıktığında adın olmazsa tekrar hatırlatırsın yerimseniben
Bi paket eti form bisküvi yiyeceğine öğlen adam akıllı bişi yeseymişsin daha iyi olurmuş. Regl dönemi 48,5 isen normalde daha da az çıkarsın...
Süper bi menü alkisalkisalkis
Uyku düzensizliğinden olabilir, iş dönemi yeni başladığından olabilir, kansızlık olabilir... bi sürü sebep var canım. Ya da miskinliktendir kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın yaa,eskilerden millet girmio artık çok sık ya..:1no2:
kızlar ozledım sızı
nasılsınızzzzz
şimdilik rumpla toparlanmaya calısıyorum ben sonra sıkılınca senden link alırım canım. menun kotu degıl bence makarna öğleyin olsaydı o da sorun olmazdı bence tabıkı mıktarda oneli ben az miktarlarda oldugunu dusunyrm tabıkı
Ramazanda ister istemez 3-4 kilo verdim canım. Özel bir çabam olmadı yaniNutcasecim sen 55 kilo değil miydin, ne zaman 52 oldun, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. :uhm:
O sıfat ya bana, ya yasemine, ya da lachesis e ait sempatiksalakcinni
canım benim nasılda bibiyon vallaaa peperın başını ağrıttım daha bugün sabahkini beğenmedim şu saattekini yazıver diyeee:roflol:
İlk başlarda miktar ayarlamakta çok zorlanırsın ama zamanla mide acıkıyo. Öğün atlamamak çok önemli bu yüzden.
Ben film izleyeceğim kızlar herkese iyi geceler
WATERCIM kendine iyi bak, yarın da bugün gibi uykulu olma, uykunu düzene sok
truffffffffffffffffffffffff hemen bana tüyoooo ver canım yaaa...evet 2 kilo vereyimde garanti olsun işim,gelince çünkü yemeğe vercez iater istemes kendimizi bi süreliğine
evet gevşememem lazım ama gevşedim bugün hemen kilo verince
sen nasılsın yaa,eskilerden millet girmio artık çok sık ya..:1no2:
water napıon ya nası gidio rumplar yapıon mu hergün,bak takibimdesin,sakın gevşeme:jeyyar:
bu arada arkadaşlar ben yatar hepinize ii geceler 1 saat sporumu yaptım,şu 10 güne kadar 1 kilo vereyimde bu topicten mezun olayım artık ya
zükseddin ben iddiaya 1-2 gün kala çok çok çok hafif besleniyordum bi nevi aç kalkıyodum sofradan
meyveyle sebzeyle sadece
tartılacağım günün akşamından bi müshil ilacı içiyodum bi de
en az 1 kilo garanti 2 sana kalmış canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?