50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz bayanlaar ben de şimdi 37 dk zumba basics yaptım
merhabaa tatlım

ben bu bölümün eskilerindenmde bikaç aydır düzenli giremedim iştemafoldumben
bide senin kilon çokta fazla değil yanii boyuna göree ben daha fazlayım sendenbilmiyorumkismile
boy 1.60 kilo 56:sm_confused: yanii

şu zumbayı bende bi yapsam:uhm: dulsiiiiii link alabilirmiyim canım

sağolasın canımolumunekankayizsmile
evet bayaa kilo almışsın benimde dikkat zamanım geldii dün bir baktım selülitler tavan yapmış sporu bırakıncaakaydirigubbakcemile3

sanırım yeni evliydin boshayallersmile
ondandır zatenyerimseniben

bbugünde kimseler yok herkeslerr tatildee:sm_confused:

ben de ilk defa yapıyorum diyet spor bakalım inş veririm biraz:) evet cnm yeni evliyim nişan düğün arası aldım kiloyu.Sorma valla girip çıkıyorum yok kimse:) eşim çalışıyo ben evde yalnızım

akşam tonbalıklı makarna yesem 5-6 kaşık bişi olur mu ki:) öğlen kurufasülye yedim 5 kaşık 1 kase yoğurt ve 1 salatalık

ben de ilk defa yapıyorum diyet spor bakalım inş veririm biraz:) evet cnm yeni evliyim nişan düğün arası aldım kiloyu.Sorma valla girip çıkıyorum yok kimse:) eşim çalışıyo ben evde yalnızım

benim yaşım 34 en az 10 senedir yapmadığım şey kalmadı 64 ten aşşarı düşemiyordum geçen 2009 yazında kardeşim evlendi
bende 59 a düştüm böylecee işte bir senedirde hedefim 54 eylül sonuna 55 ekim sonuda kadar 54 e düşsem sonrada korurum artık ama kışın bu iş çok zor CADIARZU

benimde yapmam gereken bir yığın iş var ama elim varmıyoo:ecrin_bebek:

maşallah canımm inş amacına ulaşırsın kısa zamanda :) ben de 24 yaşındayım

sağolasın canım aslında ulaştım çokta dert etmiyorum ama sağlıklı besleniyorm bu sayede bu bölümün en yaramaz ve kafasına göre takılanı benimmbuyrunnnnnnnnn sırnaşık şey

destek aldım ya artık onu yapcam :) yanında salata yerim o zaman fazla etkilemez sanırım :) bir tahta kaşık yağ koyarım :)

kızlar çok sağolun :) salatalarıma yağ koymuyorum bi süredir nar ekşisi ile yiyorum :) tonbalığını makarnaya koymayı düşünmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…