kızlaar ben kaçtıımmm
canım yaa sızleri okuyordum nasılsınız napıyorsunuz guzeller
standart canım şimdi kociş gelecek dışarı çıkarız kalan birkaç iş var bi ucundan tutayım bariisempatiksalakcinni
sende umarım iyisindir b 12 vitamini al 1 hataya kendine gelirdin
tavsiyem apikobal ben onu kullanıyorum öteki sanki işe yaramıyo gibi geliyoo bide magnezyum al bayaa toparlıyooolumunekankayizsmile
öpüldünüz kızlaarrrrr opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
watercım neyin var cnmm
hmm havalar yapıo cnm çok geçmiş olsun :) yaseminin önerileri çok mantıklı bence de :)
Aynen valla yaaaslında bugün acayip sıkıldım evde nedense.normalde de evde yalnızım ama çok sıkıldım.gönülçelen izliyorum :) yemek düşünüom bi de
valla ben de aynısını düşündüm.eşim çalışıo sıkıntıdan patladım yaa..ton balıklı makarna (yağsız) ve bol salatada karar kıldım :) uyusam mı kitap mı okusam bilemedim
ben de çıkayım kitap okuyum bari
selam kızlar. nasılsınız?
yaklaşık 2 saattir ütü yapıyoruym. 2 makine falan yaptım. ama oyalana oyalana.tv izliyorum,arada nete bakıyorum.daha da var.
eşim evde yok ben de takılıyorum tek başıma.akşama carrefoura falan gideriz. çok severim markette dolaşmayı. gerçi çok kalabalıktır bugün okul hazırlığı falan.yediklerimi toplu olarak akşama yazarım.
tamam canım son 2 gün sebze yiyom sadece son günde full sinemakili çay içiorum(müsil ilacım yok zati)zükseddin ben iddiaya 1-2 gün kala çok çok çok hafif besleniyordum bi nevi aç kalkıyodum sofradan
meyveyle sebzeyle sadece
tartılacağım günün akşamından bi müshil ilacı içiyodum bi de
en az 1 kilo garanti 2 sana kalmış canım kolay gelsin
valla benden sabahtan yapıom genellikle artık.akşama bırakınca çok üşeniorumcanım sabah kalktım hemen rumpımı yaptım bugun hava kapalı bayagı dınc kalktım sıcaklar kotu yapıyor heralde benı bugun ne guzel kış geliyor diye hayatımda ilk defa sevindim
canım uyumadıgım zamanlarda yapmaya calısıyorum. bugun sabahtan yaptım gun boyu dinç olayım diye
vayyy güzel düşünmüşsün ama o müsli ilacı bağırsakda tembellik yapar çok kullanmayın bence
ütüye yarın devam edeceğim. yeni astığım çamaşırlar var.
üff fatmagülün suçu ne yi izledim. içim şişti. böyle acıklı şeylere dayanaamıyorum.
eşim yoldaymış geliyor. birazdan çıkarız. taze fasulye pişiriyorum daha olmadı. olsa da geçe kalmadan yesek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?