50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaa sızleri okuyordum nasılsınız napıyorsunuz guzeller

standart canım şimdi kociş gelecek dışarı çıkarız kalan birkaç iş var bi ucundan tutayım bariisempatiksalakcinni

sende umarım iyisindir b 12 vitamini al 1 hataya kendine gelirdin
tavsiyem apikobal ben onu kullanıyorum öteki sanki işe yaramıyo gibi geliyoo bide magnezyum al bayaa toparlıyooolumunekankayizsmile

öpüldünüz kızlaarrrrr opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

çok sagol tavsiyelerin için canım olmazsa tahlilde yaptırmayı dusunuyorum size iyi gezmeler iyi eğlencelr

hmm havalar yapıo cnm çok geçmiş olsun :) yaseminin önerileri çok mantıklı bence de :)

bencede mantıklı yakın zamanda doktora gıdemezsem o ilacı alırım. sen neler yapıyorsun canım? ben dizi tekrarı falan izliyorum sanırım ütüden kaçmak için kendime birseyler buluyrm

Aynen valla yaa aslında bugün acayip sıkıldım evde nedense.normalde de evde yalnızım ama çok sıkıldım.gönülçelen izliyorum :) yemek düşünüom bi de

Aynen valla yaa aslında bugün acayip sıkıldım evde nedense.normalde de evde yalnızım ama çok sıkıldım.gönülçelen izliyorum :) yemek düşünüom bi de

bende yaprak dökümünü izledim içim iyice sıkıldı sözde bugun sevgilim gelecekti işleri bitmedi bırak gelmeyi telefonuma bile cvp veremyr bilmem artık ne zaman gelir o yuzden ne pişirecegımı falanda ılmıyrm en ıyısı kıtapmı okusam acaba

valla ben de aynısını düşündüm.eşim çalışıo sıkıntıdan patladım yaa..ton balıklı makarna (yağsız) ve bol salatada karar kıldım :) uyusam mı kitap mı okusam bilemedim
ben de çıkayım kitap okuyum bari

akşam yemeğine yetişebilirmi bilmiyorum ben yemege de karar veremedim artık kahvaltı yaparz zaten en sevdiği şey kahvaltıdır hadi kitap okuyalım o zaman görüşürz

selam kızlar. nasılsınız?

yaklaşık 2 saattir ütü yapıyoruym. 2 makine falan yaptım. ama oyalana oyalana.tv izliyorum,arada nete bakıyorum.daha da var.
eşim evde yok ben de takılıyorum tek başıma.akşama carrefoura falan gideriz. çok severim markette dolaşmayı. gerçi çok kalabalıktır bugün okul hazırlığı falan.yediklerimi toplu olarak akşama yazarım.

aynen valla ben de gelse de markete gitsek özdileğe fln die düşünüyordum çok sıkıldım çünkü bugün

ütüye yarın devam edeceğim. yeni astığım çamaşırlar var.

üff fatmagülün suçu ne yi izledim. içim şişti. böyle acıklı şeylere dayanaamıyorum.

eşim yoldaymış geliyor. birazdan çıkarız. taze fasulye pişiriyorum daha olmadı. olsa da geçe kalmadan yesek.

tamam canım son 2 gün sebze yiyom sadece son günde full sinemakili çay içiorum(müsil ilacım yok zati)

valla benden sabahtan yapıom genellikle artık.akşama bırakınca çok üşeniorum

ayyy o fatmagülün suçun son sahenesi psikolojimi bozdu resmen,tecavüz sahnesi ii canlandırılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…