50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm sanırım pek parlak değil ama :
sabah: nesfit
ara: 1 adet elma
öğlen: 5 kaşık kurufasülye
ara: 1 adet mandalina
akşam: 7 kaşık bol sebzeli ve tonbalıklı makarna (sadece soğanı kavururken 1 tatlı kaşığı kattım başka yağ yok), yağsız narekşili salata, 1 tane activia

şimdi dolaşmaya çıkıyoruz sanırım ara olarak 1 top dondurma yiyeceğim :)

ne kadar kötü bi menü oldu emin değilim

görüşürüz kızlar

Hiç ara öğün yapmamışsın boshayallersmile Spor da yok...

Ara öğüne pek fırsat bulamıyorum doğru diyorsun biraz o konuda kendimi alıştırmam gerek.işim çok hareketli benim sahada çalışıyorum hep hareket halindeyim ve araç kullanmıyorum akşamları da göbek titretiyorum o aletlerle bu yüzden arayı kapatıyorum sanırım.gerçi bugünden itibaren mekik eklemeye karar verdim programıma bakalım sonuç ne olacak.:kedi:

bugün neler yediklerimi yazayım.

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, maydonoz, peynir, 3 zeytin,haşlanmış yumurta

ara: 1 şeftali, 2 yulaflı bisküvi

öğle: 3köfte, salata, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

ara: yarım şeftali, 1 sb süt

akşam. 5 kaşık taze fasulye, ayran,1 dilim çavdar ekmeği

ara. yarım şeftali, 1 incir

meyve almam lazım şeftali yedim bütün gün ve çok sverim. ondan da sanırım taktım şeftaliye.

şeftali bazılarında kabızlık yapar amann dikkatsempatiksalakcinni

Bir bana yardım etmeliii (((

Herşey çok güzel başladı aslında
Sabah:
Yarım dilim ekmek (Buğday)
3 zeytin
K.k.k. peynir
1 yeşil biber
yarım dilim ekmeğede acıka tarzı bişey sürdüm çok az (Buğday)

Ara öğün:1 küçük elma

Öğlen:
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe kara lahana çorbası
(ekmek yok)

akşamNe oluyosa akşam oluyo bütün gün az yediğimden midir bilmem ama canım çok yemek istiyor.Ve ben bu akşam arkadaşımla dışardayım.Diyette yapılmaması gereken en kusurlu hareket burgera gittik nasıl yaptım bunuuuuu :/

Tavuk burger menü aldım.
Almaz olaydım.Çok üzgünüm.Yedikten sonraki o pişmalık beni mahvettii :gitme::gitme:

İyi haber 3 saatlik bir yürüyüş yaptım bugün 15 dk pilates 200 ip atlama ve 10 dk kol egzersizi

Ama bu benim en büyük sorunum akşamları çok yemek istiyorum
Napabilirim bunu engellemek için
Yardımm :gitme::1no2:

öğle ile akşam arası ara öğünün yok. acıkman çok normal. ben eğer dışardaysam ve ara öğün vaktimse ayran alıp içiyorum.

öğle ile akşam arası ara öğünün yok. acıkman çok normal. ben eğer dışardaysam ve ara öğün vaktimse ayran alıp içiyorum.

Cevap verdiğin için çok teşekkürler :) Normalde ara öğünüm var mutlaka ama bugün dışarda işlerim vardı vakit bulamadım.Bi baktım saat 6 olmuş ama ara öğünümü yediğimdede böyle oluyor.Anlamıyorum bilmiyorumkismile

mrbbbb
iyi aşamlar heresee
menümü yazayım:
sabah:klasik kahvaltı+2 brd çay
ara:2 erik
öğle:1/3 porsiyon iskender+salata
akşam:1 dilim yaş pastaa
şimdi:1 türk kahvesi+soda
bugün ben de alışverişyetdimmm,ciciler aldımmm yenii döndümm evee......gzüel bir duygu 1 beden küçük giysiler almak...geçen yıl 38 ve 28 dim.şimdi 36 ve 27 oldummm..yaşasınnnn..darısııı hepinizee....

melahatinde soylediği gibi 1. neden ara öğünün yok iki öğün arası uzun sanırım 2. neden öğle yemeği iki kepçe çorba ekmekde yok yanına salata ve 1 dilim ekmek koysan aksam ekmek yemesen daha iyi bence işin özü şu ki sabah az yiyince şekerin düşüyor akşam da gözün dönüyor karnın açlığıyla ne yediğini bilmiyorsun sonra vicdan azabı. sabah ve öğle yemeğine ağırlık ver akşam hafif yersin.

nesmecim nasılsın napıyorsun sen güneş lekeleri için krem kullanmıstın yan etkisini falan gördün mü lekelr gitti mi yaa birde bu lekeler çil gibimiydi sende de?

ama şeftali lifli olduğu içinn kaabızlık yapmaz ki....bana domtor şeftali,kayısı,incir,armut ve aelma yememii söylemişti kabızlık için.....

nesmecim sana 36 bile büyük gelmeli bence çünkü bayağı zayıfladın boyun uzun ve 48 kilosun bence sen 34 bile giyersin

waterciimm sağolll iiyimm ,sen nasılsınn?ben de etkili olduu expigment..bendekii bu yaz oluşann çil gibi lelerdiiii ve geçtiiiii güzel olduu cildimm...ama o kremii kasım ayında falan kullanmak gerekirmişş ulkerkkk öyle demiştii..ben güneşe hiç çıkmadımm o zamn şimdi de normal koruyucumu sürüp çıkıyomm yeni lekeler oluşmadıı....istersenn bi foto ekleyimm farkı farket......

ama şeftali lifli olduğu içinn kaabızlık yapmaz ki....bana domtor şeftali,kayısı,incir,armut ve aelma yememii söylemişti kabızlık için.....

ben yapıyor diye biliyorum hatta bazen bende de yapıyor ama bu değişiyor mesela ablam ishal olur şeftali yiyince başkaları kabız o yuzden dikkat etmesini söyledim. elma da şişkinlik ve gaz yapar ona da dikkat edin. incir kayısı armut bağırsak için birebir zaten

ben bir yerden daha duymuştum nesmecim.çok yenirse kabızlık yapabileceğni. nete bakacağım merak ettim.

inşallah biz de 36 beden oluruz.bazılarında 38 beden deçok güzel oluyor ama benim boyum kısa olduğu için 36 daha iyi oluyor.bi ara 40 beden alıyordum. şükür artık 38 rahat rahat oluyor.

yok canımmmm 36 tammm oluyoo,......önceden de 36ydımm zatenn geçen yıl 38 olmuştummm şimdii dağıttım 38 pant.larımııı ... hiç 34 olmadımmm bennnn....34 çocuk bedenii gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…