waterciimm sağolll iiyimm ,sen nasılsınn?ben de etkili olduu expigment..bendekii bu yaz oluşann çil gibi lelerdiiii ve geçtiiiii güzel olduu cildimm...ama o kremii kasım ayında falan kullanmak gerekirmişş ulkerkkk öyle demiştii..ben güneşe hiç çıkmadımm o zamn şimdi de normal koruyucumu sürüp çıkıyomm yeni lekeler oluşmadıı....istersenn bi foto ekleyimm farkı farket......
bakk melahatciimm bizle de paylaşşşş...mesela muz kabızlık yapar diye duyarız ya ,onu da doktora sormuştumm,mUZUN özelliği bağırsak düzenleyici olmasıı dedii..kabızken de ishalkende yemek lazımm demişti..sen de olursuun 36 çok azimlisinn...
eczanedne canım 5 tl civarıdıı .aslında uzman tavsiyesiyle kullanmakkk mantıklıı daa ...ben kafama göre kullandımmm ...bi de her ciltte aynı etkiyii yapmayabilir,,,,,kullanmadna önce iyiice araştırr.....
sadece lekelii yerlerde kullandımmm(kaşlarımın arası+sağ gözaltımmmm+azcıkta sol yanakk)ve gerçektenn cilt rengiiimi de açtııı iyii olduu yanii..ben 6 gün kullandımmm.ilk 2 gün günde 2 kere sürdümm.sonra sadece gecelerii sürdümm.gündüzleri de bepanthen mavi krem sürdümm..3.günde falan soyulmaya başaldıı resmenn kabuk gibi souylarakk lekelerr gitt...
fatamgülün suçu ne;gecenin bir yarısı yalnız dışarı çıkmak.......
pazartesi okullar açılıyor. water , nesme okula kaçta gideceksiniz? benim derdim şimdiden başladı.biz normalde tam günüz.ama bu dönem misafir okulumuz var.sabahçıyız. 7.15 de okulda olmamız lazım.benim evden 6.30 civarında çıkmam lazım. ve okulun o tarafa o saatte otobüs yok. ayarlanacak sanırım .ama o saatte kalkmayalı çok uzuzn zaman oluyor. en son lisede kalkıyordum.
ucuz yaa maddii kaybın olmazzz ama cildin de bozulmazz uamrımmm,ben memun kaldımmm bi denrsiinn ...ilk 2-3 gün çok kızardıı cildimm korkma yanii......kuruluk hissettikçe bepanthen sür....eim cildimm nemsiz ve kuruu.....
pazartesi okullar açılıyor. water , nesme okula kaçta gideceksiniz? benim derdim şimdiden başladı.biz normalde tam günüz.ama bu dönem misafir okulumuz var.sabahçıyız. 7.15 de okulda olmamız lazım.benim evden 6.30 civarında çıkmam lazım. ve okulun o tarafa o saatte otobüs yok. ayarlanacak sanırım .ama o saatte kalkmayalı çok uzuzn zaman oluyor. en son lisede kalkıyordum.
benim o zaman tüm yüze uygulamam gerekiyor yada kucuk kucuk aralıklarla bıtırmem gerekiyor soyulurken kötü bir göruntu olmaz degılmı okula gıdecegız ya
canım bu sene benımde pztsi cuma gorevlendırmem var ve okul bana da cok uzak bu okulda bu sene baska okulu mısafır edecegı ıcın sabahcı olmus ders 7:30 da baslıyacakmıs ama pztsi gunu 8:30 da gel dedı mudur heralde program falan yok heralde yoksa gel sabahtan derdı. tabıkı cok zor olacak alısmak ama alışırız yaa bir bakmısız tekrar tatil gelmiş yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olur ınsaallah
belki sana sabahtan ders vermezler. öyle olursa senin için çok iyi olur
fatamgülün suçu ne;gecenin bir yarısı yalnız dışarı çıkmak.......
demnii yanii...kız eğitimsiz falan ama çok yetneklii valla..o benim türkiyenin yıldızlarındaki favorimdii...ben geleceği görebilen biriyim.....aynen ben de öyle düşündüm ve kızdım.. hala etkisindeyim.çok etkileyici oynamış rolünü .
sağoll canımm hepimiz içinn hayırlı olsun,evet ya çok çabuk geçiyo zamna...ayyy yaşlanıyoruzzzzzzzzzzz.......canım bu sene benımde pztsi cuma gorevlendırmem var ve okul bana da cok uzak bu okulda bu sene baska okulu mısafır edecegı ıcın sabahcı olmus ders 7:30 da baslıyacakmıs ama pztsi gunu 8:30 da gel dedı mudur heralde program falan yok heralde yoksa gel sabahtan derdı. tabıkı cok zor olacak alısmak ama alışırız yaa bir bakmısız tekrar tatil gelmiş yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olur ınsaallah
tamam canım cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?