50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaa koy bir bakayım bende de cok vardır bu lekelerden senın kullandıgını bılıyordum da acaba cilde zararı olurmu ondan korkuyrm lekelerimde giderse cildim de baska sorunum yok zaten super olur. bu ilacı eczaneden aldın degıl mı?

bakk melahatciimm bizle de paylaşşşş...mesela muz kabızlık yapar diye duyarız ya ,onu da doktora sormuştumm,mUZUN özelliği bağırsak düzenleyici olmasıı dedii..kabızken de ishalkende yemek lazımm demişti..sen de olursuun 36 çok azimlisinn...

netten baktım ama çok da araştırmadım. bir yerde şeftali kabızlığı gideriir yazıyor. bir yerde de ishali önler yazıyor. çok tezat şeyler anlamadım. galiba bünyeden bünyeye değişiyor.

heh galiba şeftali de bağrsak düzenleyici o zaman.

eczanedne canım 5 tl civarıdıı .aslında uzman tavsiyesiyle kullanmakkk mantıklıı daa ...ben kafama göre kullandımmm ...bi de her ciltte aynı etkiyii yapmayabilir,,,,,kullanmadna önce iyiice araştırr.....

nesmecim gördüm resimleri gercekten ne kadar farketmiş yaa bembeyaz olmuş cildin maşaallah bende kasımın başında kullanmaya başlıyacagım hatta ekim sonu gibi kac gunde farketti bittikten sonra kullanmayı bıraktın degıl mi? benim bu çiller küçük yaşta başlamıştı gunesın altında bisiklet kullanıyordum da şimdi hep güneş koruyucu kullanıyorum ama eskiler yeter zaten

sadece lekelii yerlerde kullandımmm(kaşlarımın arası+sağ gözaltımmmm+azcıkta sol yanakk)ve gerçektenn cilt rengiiimi de açtııı iyii olduu yanii..ben 6 gün kullandımmm.ilk 2 gün günde 2 kere sürdümm.sonra sadece gecelerii sürdümm.gündüzleri de bepanthen mavi krem sürdümm..3.günde falan soyulmaya başaldıı resmenn kabuk gibi souylarakk lekelerr gitt...

pahalı degılmıs alır bıraz kullanırım sorun cıkarırsa bırakırım artık.benim cilt karmadır.

ucuz yaa maddii kaybın olmazzz ama cildin de bozulmazz uamrımmm,ben memun kaldımmm bi denrsiinn ...ilk 2-3 gün çok kızardıı cildimm korkma yanii......kuruluk hissettikçe bepanthen sür....eim cildimm nemsiz ve kuruu.....

pazartesi okullar açılıyor. water , nesme okula kaçta gideceksiniz? benim derdim şimdiden başladı.biz normalde tam günüz.ama bu dönem misafir okulumuz var.sabahçıyız. 7.15 de okulda olmamız lazım.benim evden 6.30 civarında çıkmam lazım. ve okulun o tarafa o saatte otobüs yok. ayarlanacak sanırım .ama o saatte kalkmayalı çok uzuzn zaman oluyor. en son lisede kalkıyordum.

benim o zaman tüm yüze uygulamam gerekiyor yada kucuk kucuk aralıklarla bıtırmem gerekiyor soyulurken kötü bir göruntu olmaz degılmı okula gıdecegız ya

canım bu sene benımde pztsi cuma gorevlendırmem var ve okul bana da cok uzak bu okulda bu sene baska okulu mısafır edecegı ıcın sabahcı olmus ders 7:30 da baslıyacakmıs ama pztsi gunu 8:30 da gel dedı mudur heralde program falan yok heralde yoksa gel sabahtan derdı. tabıkı cok zor olacak alısmak ama alışırız yaa bir bakmısız tekrar tatil gelmiş yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olur ınsaallah

tamam canım cok sagol

ayyy üzüüldüümm snein için....canım bziizm 8.30da başlar ders ve 3.05 te biter.bziizm eve oul yüüüryerk 20-25dk arabyla 3-4 dk dır..bazen 8 15 te falan kalkıpp okula yetiştiiğimm olur......bu da köyde yaşamanınn avantajı.....o satttee çok zorr klkmmakk yaaa,,kolay gelsinn sana....

benim o zaman tüm yüze uygulamam gerekiyor yada kucuk kucuk aralıklarla bıtırmem gerekiyor soyulurken kötü bir göruntu olmaz degılmı okula gıdecegız ya

uygularsınnn yüzünde gece sürersinns adcce ,gündüz de bepanhten süürünce pul pul olmuyoooo..yooooo kötüü görünmez yaaaaa......gece kızarıyoooooo ,gündüze bişey kalmıyoooooo..

aynen ben de öyle düşündüm ve kızdım.. hala etkisindeyim.çok etkileyici oynamış rolünü .
demnii yanii...kız eğitimsiz falan ama çok yetneklii valla..o benim türkiyenin yıldızlarındaki favorimdii...ben geleceği görebilen biriyim.....
sağoll canımm hepimiz içinn hayırlı olsun,evet ya çok çabuk geçiyo zamna...ayyy yaşlanıyoruzzzzzzzzzzz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…