50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

branş öğrtemenleri çok kıskanırdım...ne güzzel boş sattleri oluyooooo diye ,bu yıl ben de 4 oldummm benim de boş saatlerim olcakkkkkk........

tamam canım tavsiyelerin ve yardımın için opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar

The Kings of Salsa yı izledim bu akşam. Tek kelimeyle mükemmeldi. Hala etkisi altındayım. :dance:

5 gün daha Türkiye'deler. Turne programı:

19 Eylül - Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
20 Eylül - M1 Merkez Gaziantep Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
21 Eylül - M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Saat: 19:00
22 Eylül - M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi Saat: 19.00
23 Eylül - Real Antalya Alışveriş Merkezi Saat: 20:00

Hem de ücretsiz

sabah erken uyanmay bbşalyınca vü
cut bir süre sonra alışıyooo,alışırıız biz dee...sabhları ben de erken kakıp yürüyş ya da okula yüryerek gitmwyi planlıyorummmm baalımm uygulayabilcekmiiyim....

ben hayatta yapamazdım. sabah uykusuna bayılırım.ancak mecburi durumalrda uyanabilirim.

teşekkürlerrr...bugün ben konyadaydımm ve afişinii görüpppp canım çekmiştiii,,,mademmm güzelllll gidelimmm ozamna.....azcık sosyalleşelimm demi.....

tabiki tecavüz edenlerden bırıyle evlenecek ve bu kısı de kendı kasabalarındaki cocuk olacak bence. diğerleri zengin arkaları da var onlar evlenmez.

ben de öyle düşünüyorum ama çok da merek ediyorum.aslında izlerken içim de daraldı. 1-2 bölüm daha izleyip karar vereceğim.tamam mı devam mı? diye.

yarın eşim evde yok. gidemeyiz :sinifsinif: sağol canım söyledğin için.

aslında o çocuk tecavüz etemdi kiiii....ama evevt o fakir ona kalır kız......

ben orasını anlamadım o tecavuz ettı mı yoksa etmedı mı pek bakamadım o sahneye ama cok sınırlendım ınsan kendı kasabalısında ki nişanlı bır kızın arkadasları tarafından tecavuz edılmesıne ızın verırmı. hiç mi namus kavramı yokmus anlamadım yaa ben sacmalamaya basladım uff altı ustu bır dızı degılmı ama ınsanın psıkolojısını etkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…