ayyy üzüüldüümm snein için....canım bziizm 8.30da başlar ders ve 3.05 te biter.bziizm eve oul yüüüryerk 20-25dk arabyla 3-4 dk dır..bazen 8 15 te falan kalkıpp okula yetiştiiğimm olur......bu da köyde yaşamanınn avantajı.....o satttee çok zorr klkmmakk yaaa,,kolay gelsinn sana....
sizin aralar çok heralde nesme . biz de normalde tam günüz. bizim ders 9 da başlıyor. 2.10 da bitiyor.ama bir dönem okuma saatimiz vardı.8.30 da başlıyordu.yoksa normalde 9.00 da başlıyor.
ayyy üzüüldüümm snein için....canım bziizm 8.30da başlar ders ve 3.05 te biter.bziizm eve oul yüüüryerk 20-25dk arabyla 3-4 dk dır..bazen 8 15 te falan kalkıpp okula yetiştiiğimm olur......bu da köyde yaşamanınn avantajı.....o satttee çok zorr klkmmakk yaaa,,kolay gelsinn sana....
uygularsınnn yüzünde gece sürersinns adcce ,gündüz de bepanhten süürünce pul pul olmuyoooo..yooooo kötüü görünmez yaaaaa......gece kızarıyoooooo ,gündüze bişey kalmıyoooooo..
canım bu sene benımde pztsi cuma gorevlendırmem var ve okul bana da cok uzak bu okulda bu sene baska okulu mısafır edecegı ıcın sabahcı olmus ders 7:30 da baslıyacakmıs ama pztsi gunu 8:30 da gel dedı mudur heralde program falan yok heralde yoksa gel sabahtan derdı. tabıkı cok zor olacak alısmak ama alışırız yaa bir bakmısız tekrar tatil gelmiş yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olur ınsaallah
belki sana sabahtan ders vermezler. öyle olursa senin için çok iyi olur
canım yok benım gıdecegım okul sabahcı dıger okul öğleci ve iki gün dolu olacak eger bosluk olursa onu sabah ılk derse koyun derım ama pek sanmıyorum ıkı dolmusla gıdılıyor ama ben carsıdan eve yurumeyı planlıyorum tabıkı erken kalkarsam aksam da yorgun olmazsam o gunku sporumda aradan cıkar.
ben o sahneden sonra bu dızıyı zor ızlerım ınsanın ıcını sıkıyor boyle dızıler
sizin aralar çok heralde nesme . biz de normalde tam günüz. bizim ders 9 da başlıyor. 2.10 da bitiyor.ama bir dönem okuma saatimiz vardı.8.30 da başlıyordu.yoksa normalde 9.00 da başlıyor.
benim kendi okulumda da okuma saati öğleden sonra ve bizim öğle aramız 15 dakika önce bitiyor öğleden alıyorlar aksam 15:10 da bitiyor sabahları 9 da baslıyor bızımde ve benım ev kendı okuluma yuruyerek 2 dakıka super oluyor 20 dakıka once kalkıp hoopp gıyınıp cıkıyorum:)))) tabı bu sene bu sefam 3 gun olacak sadece carsamba da 1 saat geç gidecegim o da guzel
ben izliycemmmmm merka ediyommm neler yaşıycakkk salakk kız.....
sabah erken uyanmay bbşalyınca vü
cut bir süre sonra alışıyooo,alışırıız biz dee...sabhları ben de erken kakıp yürüyş ya da okula yüryerek gitmwyi planlıyorummmm baalımm uygulayabilcekmiiyim....
Merhaba kızlar
The Kings of Salsa yı izledim bu akşam. Tek kelimeyle mükemmeldi. Hala etkisi altındayım. :dance:
5 gün daha Türkiye'deler. Turne programı:
19 Eylül - Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
20 Eylül - M1 Merkez Gaziantep Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
21 Eylül - M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Saat: 19:00
22 Eylül - M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi Saat: 19.00
23 Eylül - Real Antalya Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
Hem de ücretsiz
Yeni koçumuz kim??? Yasemin olacak diye söylemişti lachesis.
tabiki tecavüz edenlerden bırıyle evlenecek ve bu kısı de kendı kasabalarındaki cocuk olacak bence. diğerleri zengin arkaları da var onlar evlenmez.
Merhaba kızlar
The Kings of Salsa yı izledim bu akşam. Tek kelimeyle mükemmeldi. Hala etkisi altındayım. :dance:
5 gün daha Türkiye'deler. Turne programı:
19 Eylül - Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
20 Eylül - M1 Merkez Gaziantep Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
21 Eylül - M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Saat: 19:00
22 Eylül - M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi Saat: 19.00
23 Eylül - Real Antalya Alışveriş Merkezi Saat: 20:00
Hem de ücretsiz
yasemin uğruyormu ki?ben karşılaşmıyorumm hiçç..
aslında o çocuk tecavüz etemdi kiiii....ama evevt o fakir ona kalır kız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?