teşekkürlerrr...bugün ben konyadaydımm ve afişinii görüpppp canım çekmiştiii,,,mademmm güzelllll gidelimmm ozamna.....azcık sosyalleşelimm demi.....
bilmiyorum ki canım ama ben daha kendımı 2. kocluk ıcın hazır hıssetmıyorum daha tam gaza gelemedım.:)))
Aynen, ben de bayadır bu denli sosyal olmamıştım kaydirigubbakcemile3 Yetenek sizsiniz diye yarışma programı vardı ya, onu kazanan çocuklar da show yaptı zemuszemus Bi de bu sıralar latin danslarına acaip ilgiliydim, tam zamanına denk geldi sositososito
Watercım koçluk insanı inan çok toparlıyo şakkıdı
sarhoşlardı ya,,,çocuk ta ne olduğunu anlayamdıı,,sonradannn algıladıı olayııı ama iiş işten geçmiştii tabiii,kendisii etmedi.....+o kzın nişanlı olduğunu bilmiyoo oğlann,,,çünkü o da kızdan etkilenmiştii,,hattta aşık olduuuuyduuu...
melahatcimm geçen yıldan form-belge ihtiyacın olursa özeldenn yazabilriisnnn..ben geçen yıl 3tümm ya....
benimm eee ee saatim geldii,,fredy eşliğindee uyuyyayımmmm...kendinize iii bakkınnnnn..iyi gceler tatalı rüyalar................
Olay pat diye kısıtlamak değil ki fıstık, olay pat diye dikkat etmeye çalışmak elinden geldiğince, gerisi geliyo zaten. Hiç haberim yok ki canım. Keşke pat diye çıksa gelse. YESA DUY SESİMİZİcanım oylede bır anda kısıtlarsam kendımı olmaz:)))) yanii hazır degılım daha . dulci yesa nerde yaa ozledık valla
ben de yatayım.iyi geceler hepinize.
yasemin uğruyormu ki?ben karşılaşmıyorumm hiçç..
Olay pat diye kısıtlamak değil ki fıstık, olay pat diye dikkat etmeye çalışmak elinden geldiğince, gerisi geliyo zaten. Hiç haberim yok ki canım. Keşke pat diye çıksa gelse. YESA DUY SESİMİZİ
Buarada eskiye baktım da, unutkanlık falan demişsin canım. O genelde b12 vitaminiyle alakalı oluyor, dikkat et kendine yerimseniben
Bi de kızlar bugün koç belli olmamış diye menülere yorum yapmak için seçtim ama yorum yapacak enerji olmadığını farkettim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?