50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürlerrr...bugün ben konyadaydımm ve afişinii görüpppp canım çekmiştiii,,,mademmm güzelllll gidelimmm ozamna.....azcık sosyalleşelimm demi.....

Aynen, ben de bayadır bu denli sosyal olmamıştım kaydirigubbakcemile3 Yetenek sizsiniz diye yarışma programı vardı ya, onu kazanan çocuklar da show yaptı zemuszemus Bi de bu sıralar latin danslarına acaip ilgiliydim, tam zamanına denk geldi sositososito

bilmiyorum ki canım ama ben daha kendımı 2. kocluk ıcın hazır hıssetmıyorum daha tam gaza gelemedım.:)))

Watercım koçluk insanı inan çok toparlıyo şakkıdı

sarhoşlardı ya,,,çocuk ta ne olduğunu anlayamdıı,,sonradannn algıladıı olayııı ama iiş işten geçmiştii tabiii,kendisii etmedi.....+o kzın nişanlı olduğunu bilmiyoo oğlann,,,çünkü o da kızdan etkilenmiştii,,hattta aşık olduuuuyduuu...

ayyy dizininn içine ne kadar girmişimmm ben öyle..............kınıyorum kendimiiiii evevt watercimm alt tarafı bir diziii......

canım oylede bır anda kısıtlarsam kendımı olmaz:)))) yanii hazır degılım daha . dulci yesa nerde yaa ozledık valla

ama yuzugu gormelılerdı tabı sarhosken gorsen ne olur bırde nısanlısını da gormustu yanı bırını sevdıgını bılıyor en azından bu bıle yeter cok ayıpladım kendısını evet sadece bır dızı ve bu cok kotu ornek oluyor artık gece dısarı cıkmaya korkacagız

benimm eee ee saatim geldii,,fredy eşliğindee uyuyyayımmmm...kendinize iii bakkınnnnn..iyi gceler tatalı rüyalar................

canım oylede bır anda kısıtlarsam kendımı olmaz:)))) yanii hazır degılım daha . dulci yesa nerde yaa ozledık valla
Olay pat diye kısıtlamak değil ki fıstık, olay pat diye dikkat etmeye çalışmak elinden geldiğince, gerisi geliyo zaten. Hiç haberim yok ki canım. Keşke pat diye çıksa gelse. YESA DUY SESİMİZİ

Buarada eskiye baktım da, unutkanlık falan demişsin canım. O genelde b12 vitaminiyle alakalı oluyor, dikkat et kendine yerimseniben

Bi de kızlar bugün koç belli olmamış diye menülere yorum yapmak için seçtim ama yorum yapacak enerji olmadığını farkettim :kedi:

evet canım bılıyorum da tahlıl yaptırsam daha ıyı olacak emin olayım. ilerde alzheimer olmaktan korkmaya basladım da şimdi boyleyse yaslanınca nolur bılmem. canım sen bugun dısarı cıkmıssın sen ınsaallah kacamak yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…