50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin yasemincim tontişkom, duyduğuma göre zumbayı deneyecekmişsin :lepi:

merhabaaa tatlışımmm

ben zaten pump ıt lı bişey yapıyordum yanii dansı sevdiğimden çok eğlenceli
koç işine gelince zukzettin yapmamış hiç zaten topikte yoğunlukta yok olmassa özelden mesaj atalım

geçen msn yaşamda yazmışlar b 12 alzheimer ı önlüyor diyee bende annemlere ha bre için diye çığrınıyorum kaydirigubbakcemile3
bana diyoki b12 şuna şuna iyi geliyomuş yasemin :1shok: bende

yaaa benim sakalım yok ben 1 senedir size ne diyommmmmmmmm:ecrin_bebek:

bilim adamlarının kafasına yeni dank etmişşalsanaalsanasmile salak adamlar o kadar insanı hasta et sonrada ee hadii içiverin gariiiiÇok üzgünüm çoook

ayy ne çok konuştuumm:teytey:

Yok canım o kadar da olumsuz düşünme, sen ihmal etmedikçe bişi olmaz... mislinliğinin de etkisi vardır.

Ne sen sor ne ben söyleyeyim Komple kaçamaklardan oluşuyo menüm ama miktar az

Pump it up ı ben hiç yapmadım canım, ama zumbayı seveceğine emin :dance: Pump it up ı indirem ben de bi ara. 20 dk expres den başlayabilirsin, seversen tüm videoları indirirsin...

Ben az evvel özelden mesaj attım, 600 sn beklemem gerek yeni mesaj atmak için, sen hallet canım şimdi, sonra unutmayak

pump it up çok hareketlii ben bayılıyorum delikafadulden
ama daha yapamam havalar müsade etmiyoo
senin zumbanın linkini versene ama linkin bazı yerleri silinik çıkıyooofisfisfis

hımmmmbide bende bi link var bide onu deneyeyim ben olmassa burayada yazarım canım sağol :hulya:

hımmmmbide bende bi link var bide onu deneyeyim ben olmassa burayada yazarım canım sağol :hulya:

Senin mesajını görmeden yazdım diğer mesajı

Canım linkler burda şifreli çıkıyo ya, o yüzden göndermedim. Orda 3 farklı mirror var. Linklere tıklayınca direkt sayfaya gidiyo işte. Fileserve den indirebilirsin hepsini. jdownloader kullanmıyorsan, fileserveden indirmek için safyanın sağ altındaki slower download yazan butona tıkla, resimdeki yazıyı gir............

Yesanın belki keyfi yoktur, ya da çok yoğundur...

Kızlar bana aşırı yorgunluk çöktü, kaçıyorum o yüzden. İyi geceler

Yasemincim bugün halledemezsen yarın akşam bakarız yine linklere

bence o kadarda vahim değil menün akşama makarnayı tercih etmeseydin keşke

ayyy dizininn içine ne kadar girmişimmm ben öyle..............kınıyorum kendimiiiii evevt watercimm alt tarafı bir diziii......
ayy evet ya alt tarafı bi dizi benim bozdu psikolojimş
yasemincim geçmişe bakarken gördüm mesajını okudum tabiki yaparım bu hafta en istekli olduğum dönem benim kilo vermek için hemde haftaya koçiş gelecek çünki
tamam tatlışım

ben özelden msj attım zukzettine burada galibaa şincikk gelirboshayallersmilebuyrunnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrr yarından itibaren herkesin menülerini yaorumlamaya çalışacam ve bende bu hafta kilo verme konusunda çok istekliyim herkese duyurulurrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:

Watercım ütüyü yarın yap bence, gece gece yorma kendin, yat uyu kaydirigubbakcemile3

canım heralde oyle olacak uykum da geldi

Kızlar yesa dün girmiş foruma, yazmadan çıkmış, yakın takipteyim

bu gece girmiiiişşş allaaa allaaa:sm_confused:

bakalım yakında cıkar ortaya:)))

Kızlar bana aşırı yorgunluk çöktü, kaçıyorum o yüzden. İyi geceler

Yasemincim bugün halledemezsen yarın akşam bakarız yine linklere

tamam canım ıyı gecelr sana

kızlarrrrrrrrrrrrr yarından itibaren herkesin menülerini yaorumlamaya çalışacam ve bende bu hafta kilo verme konusunda çok istekliyim herkese duyurulurrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:

koçluğun hayırlı olsun canım bende bu hafta uslu uslu durayımm da

şu üzerime yapışan 1 kilo gibi bir fazlalığımı atayım

ben 2 günlük detox tayapabilirim
varmı bana katılannnnn

koçluğun hayırlı olsun canım bende bu hafta uslu uslu durayımm da

şu üzerime yapışan 1 kilo gibi bir fazlalığımı atayım

ben 2 günlük detox tayapabilirim
varmı bana katılannnnn

evet yarından itibaren hepimize ortak bi gün belirleyelim bu hafta içinde en azından bigün detoks yapalım
bu hafta toplu detoks günü yapalım kontrol edelim birbirimizi
bu arada sporumu rump ıt up ı yaptım bugün ben
bu hafta içinde herkes spor yapsın arkadaşlar valla bakın sporsuz olmuo ben buraya takıldığım beri yemin ediom herşeyi yedim içtim çokta düsenli beslenemedim ama bu zamana kadar 8 kilo verdim ve sadece SPORLA...
ve dikkat ettiğim bi nokta oldu,spor yaptığım zamanlar sporum biter bitmes 1 bardak süt içtiğim zamanlar kilo daha kolay söküldü.
o zaman yapacaklarımızı sıralıyorum,
-bu hafta 1 gün detoks yapmaya dikkat edelim(herkes yapamayabilir tabiki,birlikte yaparsak gaza geliriz,ortak bi gün belirleyelim o yüzden)
-mekiksiz olmaz sabahları 5 dk erken uyanalım ve mekik işini sabahtan bitirelim
-slim serilerinden birisi bu hafta hergün yapılsın(slim yoksa yada inmiyorsa netten video ile birlikte sistematik düzenli spor yapılacak
-spordan sonra mutlaka ama mutlaka SÜT içilecek(herkes bu hafta dolabından sütünü eksik etmesin ve bana haber etsin sporumu yaptım sütümü içtim die)
-bitki çayı hergün içilecek artık mısır püskülü kiraz sapı mı olur,yoksa yeşil çay mı olur,maydonoz suyu mu olur orası size kalmış bitki çaysız bi günümüz geçmeyecek
-bana yediklerinizi yazmasanız bile mutlaka gün içinde yaptığınız SPORU,MEKİĞİ,BİTKİ ÇAYINI VE SÜTÜ MUTLAKA BELİRTİN BUNLARI SAKIN AMA SAKIN AKSATMAYALIM.
-VE SON OLARAK bu hafta karbonhidratı minumuma indirgeleyelim,makarnaydı pilavdı börekti vs vs..mümkün mertebe bu haftaki menülerimizden çıkaralım,karbonhidratı bikaç dlim ekmekten alalım sadece

hepimize BOL SPORLU bi hafta dliorum arkadaşlar,umarım çok şey istemiomdur,sizlerde benle birlikte bu yaptıklarımı yaparsınız kendimi yalnız hissetmem,birbirimzie destek olurus,bu hafta benim için çooooookkkk önemli arkadaşlar 8 gün sonra eşim gelecek yanıma hiçbi kaçamak yapmamam lazım bu hafta en önmeli haftam yani bu benim,1kilo kaldı çünkü vermem gereken,bendende destekleriniz esirgemeyin arkadaşlar...
hepinize ii sabahlar...

uzun uzun yazmıcam bugün gezmeye gittiğimiz için 4-5 saatt çooookk yoğunnn tempoluyduu yürüdüm hatta koştum bile denebilir :)
1300 kalorilik yiyecekler yedim toplamda ama 300 ü gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…