Hoşgeldin yasemincim tontişkom, duyduğuma göre zumbayı deneyecekmişsin :lepi:
evet canım bılıyorum da tahlıl yaptırsam daha ıyı olacak emin olayım. ilerde alzheimer olmaktan korkmaya basladım da şimdi boyleyse yaslanınca nolur bılmem. canım sen bugun dısarı cıkmıssın sen ınsaallah kacamak yoktur
evet canım bılıyorum da tahlıl yaptırsam daha ıyı olacak emin olayım. ilerde alzheimer olmaktan korkmaya basladım da şimdi boyleyse yaslanınca nolur bılmem. canım sen bugun dısarı cıkmıssın sen ınsaallah kacamak yoktur
merhabaaa tatlışımmm
ben zaten pump ıt lı bişey yapıyordum yanii dansı sevdiğimden çok eğlenceli
koç işine gelince zukzettin yapmamış hiç zaten topikte yoğunlukta yok olmassa özelden mesaj atalım
Pump it up ı ben hiç yapmadım canım, ama zumbayı seveceğine emin :dance: Pump it up ı indirem ben de bi ara. 20 dk expres den başlayabilirsin, seversen tüm videoları indirirsin...
Ben az evvel özelden mesaj attım, 600 sn beklemem gerek yeni mesaj atmak için, sen hallet canım şimdi, sonra unutmayak
bak ben ya bugün yada dün özelden mesaj attım neredesin diyee bi bakayım saat kaçta göndermişim msjıKızlar yesa dün girmiş foruma, yazmadan çıkmış, yakın takipteyim
bak ben ya bugün yada dün özelden mesaj attım neredesin diyee bi bakayım saat kaçta göndermişim msjı
Evet hala insan çok terliyo, biraz daha serinlese iyi olacak tontişkom...
Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set ********** Downloads - Freshwap.Net
Burda videolar 3 farklı siteden indirilebiliyo. Mesela 20 dk lık program 3 parça ya, o 3 farklının herbirini farklı yerden indirebilirsin. Eksik olan parçaları öyle tamamlayabilirsin yani
YASEMİNCİM linklerle ilgili hala problem yaşarsan sorarsın bana
hımmmmbide bende bi link var bide onu deneyeyim ben olmassa burayada yazarım canım sağol :hulya:
bence o kadarda vahim değil menün akşama makarnayı tercih etmeseydin keşkebugünkü menüm sanırım pek parlak değil ama :
sabah: nesfit
ara: 1 adet elma
öğlen: 5 kaşık kurufasülye
ara: 1 adet mandalina
akşam: 7 kaşık bol sebzeli ve tonbalıklı makarna (sadece soğanı kavururken 1 tatlı kaşığı kattım başka yağ yok), yağsız narekşili salata, 1 tane activia
şimdi dolaşmaya çıkıyoruz sanırım ara olarak 1 top dondurma yiyeceğim :)
ne kadar kötü bi menü oldu emin değilim
görüşürüz kızlar
ayy evet ya alt tarafı bi dizi benim bozdu psikolojimşayyy dizininn içine ne kadar girmişimmm ben öyle..............kınıyorum kendimiiiii evevt watercimm alt tarafı bir diziii......
yasemincim geçmişe bakarken gördüm mesajını okudum tabiki yaparım bu hafta en istekli olduğum dönem benim kilo vermek için hemde haftaya koçiş gelecek çünkimerhabaaa tatlışımmm
ben zaten pump ıt lı bişey yapıyordum yanii dansı sevdiğimden çok eğlenceli
koç işine gelince zukzettin yapmamış hiç zaten topikte yoğunlukta yok olmassa özelden mesaj atalım
tamam tatlışım
ben özelden msj attım zukzettine burada galibaa şincikk gelirboshayallersmilebuyrunnnnnnnnn
Watercım ütüyü yarın yap bence, gece gece yorma kendin, yat uyu kaydirigubbakcemile3
Kızlar yesa dün girmiş foruma, yazmadan çıkmış, yakın takipteyim
bu gece girmiiiişşş allaaa allaaa:sm_confused:
Kızlar bana aşırı yorgunluk çöktü, kaçıyorum o yüzden. İyi geceler
Yasemincim bugün halledemezsen yarın akşam bakarız yine linklere
kızlarrrrrrrrrrrrr yarından itibaren herkesin menülerini yaorumlamaya çalışacam ve bende bu hafta kilo verme konusunda çok istekliyim herkese duyurulurrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:
koçluğun hayırlı olsun canım bende bu hafta uslu uslu durayımm da
şu üzerime yapışan 1 kilo gibi bir fazlalığımı atayım
ben 2 günlük detox ta yapabilirim
varmı bana katılannnnn
koçluğun hayırlı olsun canım bende bu hafta uslu uslu durayımm da
şu üzerime yapışan 1 kilo gibi bir fazlalığımı atayım
ben 2 günlük detox tayapabilirim
varmı bana katılannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?