50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın herkese. zukseddincim ne guzel kurallar koymussun bak sutu duyuyordum ama gercekcı gelmıyordu hemen sute başlamalıyım benım evde de sütü bozup çöpe atarım ben genelde:)) artık spordan sonra hergüz içiyorum. karbondidrat konusunda cok hakılısın bende bu sıralar ona ozen gosterıyorum. spor konusunda cok haklısın 1 haftadır duzenli spor yapıyorum ve bugun karnım duzlesmeye belim incelmeye basladıgını farkettimsempatiksalakcinni ama bırazdaha ıyı hıssedeyim baskülü öyle alacagım yoksa şımarıyorum

yawrular günaydın opuyorumnanaktan nasılsınız napıyonuz bakalım özledim sizi Şeniz memlekette net yoktu giremdedim
koçum darbe yapmış sempatiksalakcinni banada lazımdı böle bi şey..1 aydır ne spor ne yeşil çay-su ne de dengeeli beslendim ödülümüde aldım tabe kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- önümüzdeki maçlara bakalım artık gamyoncuiremsu

merhaba kızlar spordan sonra süt içme işini anlamadım izah eder misiniz ne işe yarıyor ? şimdiden çok teşekkür ederim

ne inceltici krem ne korse tek incelten gerçek spor bencede,benim buraya takılalı 4 ay olmuştur belki belim 9 cm inceldi
zararın neresinden dönülürse kardır şekerim:lepi:
merhaba kızlar spordan sonra süt içme işini anlamadım izah eder misiniz ne işe yarıyor ? şimdiden çok teşekkür ederim
ya ben spordan süt içme işini burdan öğrenmiştim sonra gazatede falan okudum,ve spordan sonra süt içtiğim hafta kilolarımın daha kolay söküldüğünü farkettim.tam emin değilim ama duyduğuma göre spordan sonra süt içilirse,süt yağların yıkımını sağlayan enzimin sentezi için gerekli bi gıda takviyesiymiş

spordan sonra alınan kalsiyum süt,yoğurt kas yapımına yardımcı oluyo canım bide yağ yakımını kolaylaştırıyomuş.. yogurdun özellikle göbüşte toplanan yağları eritmeye faydası olduğunu okumuştum bi ara.. hatta burdaki bazı arkadaşlar içine pulbiner koyarak yiyolardı sporcular öle yapıyomuş.. acı da metabolizmayı hızlandırıyo ya o yüzden opuyorumnanaktan

oooooo hoşgeldin tatlımmmopuyorumnanaktan
bak bidahaa kaybolmaa biyereee alsanaalsanasmile

aynen katılıyorummmm yazdıklarınaa tatlım bu yoğurtta olabilir

detoks işinide evet mutlakaa yapıcam ayranlı tercihim :lepi:
bide meyveden yedikten sonrada süt yada yoğurt tüketelim meyvedeki şekerin yağa dönüşümünü engelliyomuşşhihoyyyt
canım bende bu hafta gayet istikrarlı olacağım
akşama neler yapıp yapmadığımı yazarım şimdi çıkıcam tatlımyerimseniben

kızlar ikinize de çok teşekkür ederim. sizlere kilo vermede kolaylıklar dilerim. opuyorumnanaktan benim hedefime sadece 200 gr kaldı bakalım. 64.5 kg dan 58.2 kg ya geldim. 58 kg olursam başlangıç kilomun % 10 nunu vermiş olacağım 58 kg yi de uzunca bir süre korumak hedefim ama kilo verirsem de hayır demem

hoşbuldum çiçeeem a.s. kaybolmaya niyetim yok sırnaşık şey
nasılsın bakiim ne war ne yok topikte ben girmeyeli :hulya:

bende bu yaz pek giremedim bahaneler bayaa çok şakkıdı
truf hamileee:lepi:

ben 4 kilo verdimmm birini aldımmbuyrunnnnnnnnn
dulside kesin döüş yaptı topiğe
yesa ortada yokkk

başkaaa :sm_confused:şu anda bu kadarı aklımdaaa:sm_cool:

rica ederim cnm...hedefine ulaşmışsın tebrikler :lepi: inş. çıkmassın bi daha o rakamlara a.s.

bravoo canımmvereliniortak
gel hep beraber koruyalım kilolarımızıı bölümde çok eğlenceli ve keyifli bir bölümümüz var buyrunnnnnnnnn

bide benim kafama kafama vuruyodun az önce bi daha kaybolma diye delikafadulden sende gitme bak kaydirigubbakcemile5 herkesler toparlanıyo demek :teytey:
trufcan hamile demek :CüvCüv: allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:

yawruuu sende 4 kilo ii wermişsin haa tebrikler :lepi:

gel hep beraber koruyalım kilolarımızı çok eğlenceli ve keyifli bir bölümümüz var şutarafagitti
buyrunnnnnnnnn

he he hehh sırnaşık şey

evet canım hamilee şekerikkk

teşekkürleerrr tatlımmm
oo bi kiloyudaa selilüt ve bıngıllarla bir aldımm nası olduuu anlamadım dersem yalan olurrr:roflol:

günaydın kızlar.zukseddin tebrikler canım koçluğun ben de dikkat edeceğim.zaten iyi başladığımı düşünüyorum :) gerçi dünkü makarna ve bu sabah kocamı üzmemek için yediğim 1 tane milföy böreğini (hiç yağsız,peynir ve domatesli) saymazsak.eşim haftada bir gün evde oluyor o yüzden beraber güzelce kahvaltı yapalım dedi...yanında da 1 bardak yeşilçay içtim,3 zeytin,domates,salatalık ve yumurta..umarım abartmamışımdır.

canım detoks hakkında bilgim yok malesef araştıracağım ve imkanım olursa eşlik edeceğim.
günde kaç mekik tavsiye edersin ve yarım mekik dimi?çarpraz mı yoksa.

kızlarr bi de meyveli yoğurt mu aktivia mı? kararsız kaldım. meyveli yoğurt zararlı mı diyet için?? bağırsak sorunum yok hem activia hem yeşilçay ağır gelir die korktum..

son olarak da spordan sonra 1 bardak süt içeceğiz ya da birkaç kaşık yoğurt değil mi?yanılıyor muyum.

ne olur benden bıkmayıııınnnn

gel hep beraber koruyalım kilolarımızı çok eğlenceli ve keyifli bir bölümümüz var şutarafagitti
buyrunnnnnnnnn

teşekkürler canım.
zaten bu kiloları verirken en çok bana destek verenler de 60 - 69 kg arası zayıflayan gruptaki arkadaşlardı .
topicler gerçekten çok güzel olgular kilo vermede . ben çok sevdim buradaki arkadaşları.herkes birbirine bir şekilde yardımcı oluyor moral motivasyon açısından.üzerimde emeği geçenlere ve sizlere teşekkür ederimopuyorumnanaktan

he he hehh sırnaşık şey

evet canım hamilee şekerikkk

teşekkürleerrr tatlımmm
oo bi kiloyudaa selilüt ve bıngıllarla bir aldımm nası olduuu anlamadım dersem yalan olurrr:roflol:

hepimiz anladım kadarıyla son zamanlarda aldık kiloları ..yerleşmeden atarız üzerimizden nasıl olsa guclubacismile

böreği sabahtan yediğin için sorun yok bence gün içinde nasıl olsa yakarsın kaydirigubbakcemile2
mekik için slim&6pack veya 8 minute abs videoları gayet güzel mekiğin her türlüsü war..ama ilkini daha çok sewiyorum ben..

meyweli yoğurt sewmedim için bi fikrim yok bi ara sindirim problemim için activia denedim ama çokta bi faydası olmadı ..

ewet 1 bardak süt veya yoğurt 4-5 kaşık olabilir sanırım....yarım yağlı olursa daha iyi olur tabi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…