böreği sabahtan yediğin için sorun yok bence gün içinde nasıl olsa yakarsın kaydirigubbakcemile2
mekik için slim&6pack veya 8 minute abs videoları gayet güzel mekiğin her türlüsü war..ama ilkini daha çok sewiyorum ben..
meyweli yoğurt sewmedim için bi fikrim yok bi ara sindirim problemim için activia denedim ama çokta bi faydası olmadı ..
ewet 1 bardak süt veya yoğurt 4-5 kaşık olabilir sanırım....yarım yağlı olursa daha iyi olur tabi kaydirigubbakcemile5
bana bugünkü kahvaltın zararsız geldii canımm bencee normal bir kahvaltııgünaydın kızlar.zukseddin tebrikler canım koçluğun ben de dikkat edeceğim.zaten iyi başladığımı düşünüyorum :) gerçi dünkü makarna ve bu sabah kocamı üzmemek için yediğim 1 tane milföy böreğini (hiç yağsız,peynir ve domatesli) saymazsak.eşim haftada bir gün evde oluyor o yüzden beraber güzelce kahvaltı yapalım dedi...yanında da 1 bardak yeşilçay içtim,3 zeytin,domates,salatalık ve yumurta..umarım abartmamışımdır.
canım detoks hakkında bilgim yok malesef araştıracağım ve imkanım olursa eşlik edeceğim.
günde kaç mekik tavsiye edersin ve yarım mekik dimi?çarpraz mı yoksa.
kızlarr bi de meyveli yoğurt mu aktivia mı? kararsız kaldım. meyveli yoğurt zararlı mı diyet için?? bağırsak sorunum yok hem activia hem yeşilçay ağır gelir die korktum..
son olarak da spordan sonra 1 bardak süt içeceğiz ya da birkaç kaşık yoğurt değil mi?yanılıyor muyum.
ne olur benden bıkmayıııınnnn
birşey değil canımmopuyorumnanaktanteşekkürler canım.
zaten bu kiloları verirken en çok bana destek verenler de 60 - 69 kg arası zayıflayan gruptaki arkadaşlardı .
topicler gerçekten çok güzel olgular kilo vermede . ben çok sevdim buradaki arkadaşları.herkes birbirine bir şekilde yardımcı oluyor moral motivasyon açısından.üzerimde emeği geçenlere ve sizlere teşekkür ederimopuyorumnanaktan
aynen kuzucukkkk heleebu haftaa süpper olacak gibime geliyoooohepimiz anladım kadarıyla son zamanlarda aldık kiloları ..yerleşmeden atarız üzerimizden nasıl olsa guclubacismile
kızlar nette araştırıyorum ama pek anlamadım detoks işinicahil miyim ben yaa bi de öğretmen olacağım
sağol cnm bilgiler çok işime yarayacak :) a.s.
bana bugünkü kahvaltın zararsız geldii canımm bencee normal bir kahvaltıı
bide ben activia dan pek anlamam meyveli olanına gerek yok yidiğin yoğurdun yanında meyvenide yiyince ara öğün gibi olur hem o zaman
yeşil çay ve activia neden ağır gelsinkiii:sm_confused:
bi kaşık yerinee yarım kase gibi daha iyi
yulafıda tavsiye ederim canım süpper bir besinn
etininkini kullanıyorum bencokacimcoook
ben ayranlı detox yapıcam canımm ilgilenirdsen ayrıntıları yazarım akşama
birşey değil canımmopuyorumnanaktan
aynen kuzucukkkk heleebu haftaa süpper olacak gibime geliyoooo
mrbbb herkesse,,
uamrım keyfiniz yerindedir..
ndrcn ,activia yı ben kullandımm yararrı olmadı hiç.evde kendi yoğurduna meyve püresi ekleyip ye bnece daha yarrlı olur,yada kuru meyve daha güzel olur..evvet spordan sonra süt ürünü tüetirsen yağ yakımı hızlanır.detoksun amacı vücudu dinlnidmrek boşaltmak.1-2 gün den fazla yapılmaıyoo,b şeki,şekilde mide bir süre idnleniyoo ve vücut zararlı maddeleri boşaltıyo..sık sık yapılmammalı.bu arada meslektaşmışız hoş geldin.....
mrbbb herkesse,,
uamrım keyfiniz yerindedir..
ndrcn ,activia yı ben kullandımm yararrı olmadı hiç.evde kendi yoğurduna meyve püresi ekleyip ye bnece daha yarrlı olur,yada kuru meyve daha güzel olur..evvet spordan sonra süt ürünü tüetirsen yağ yakımı hızlanır.detoksun amacı vücudu dinlnidmrek boşaltmak.1-2 gün den fazla yapılmaıyoo,b şeki,şekilde mide bir süre idnleniyoo ve vücut zararlı maddeleri boşaltıyo..sık sık yapılmammalı.bu arada meslektaşmışız hoş geldin.....
y<aseminn nasılsınnn?uuzn süreir karrşılaşmadı senlee,,koç sen misin?
yasemincim çok çok sağol cnm... kızlar hep söylüyorum iyi ki varsınız çok sağolun..
bi de meyveli yoğurt sormamın nedeni çok severim de meyveli yoğurdu o yüzdenvazgeçmeyim diye.normal meyveli mi activia mmı yiyeyim bilemedim o yüzden sordum :)))
activia da yeşil çay da bağırsakları çalıştırıyo ya korktum bi an :)
ayyyy ben ne çok konuşuyorum yaa:) işe başlamalıyım çenem düştü
yasemin nasıl detoks yapıyorsun bize de yazar mısın ?opuyorumnanaktan
yasemincim çok çok sağol cnm... kızlar hep söylüyorum iyi ki varsınız çok sağolun..
bi de meyveli yoğurt sormamın nedeni çok severim de meyveli yoğurdu o yüzdenvazgeçmeyim diye.normal meyveli mi activia mmı yiyeyim bilemedim o yüzden sordum :)))
activia da yeşil çay da bağırsakları çalıştırıyo ya korktum bi an :)
ayyyy ben ne çok konuşuyorum yaa:) işe başlamalıyım çenem düştü
linguistt hoşgeldinnn ttail çabucak geçtiiiii...artık ttalicler topiğe dönmeye başldıı..yaz tatilinde burda biz top oynuyodukk bir kaç kkişiydik......koç züksedidin mişş uamrım güzel bir hafta olur,,aldığı kakrlar çok gzell ve söyledikleirne uycağıma söz veriyorum....(detoks hariç.)..
canım ben bir kere yaptım bu detoxu çok memnun kaldım bir bölümünü geri alıyorsunohaoldumsmileörneğin 1.5 kilo verdin ki bizler anca 1 kilo veririz ortalama 500 ü hoop geriyee amaa istikrar meselesii ona bunaa saldırmassak geriyede alınmıyookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?