50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol cnm bilgiler çok işime yarayacak :) a.s.

bana bugünkü kahvaltın zararsız geldii canımm bencee normal bir kahvaltıı
bide ben activia dan pek anlamam meyveli olanına gerek yok yidiğin yoğurdun yanında meyvenide yiyince ara öğün gibi olur hem o zaman

yeşil çay ve activia neden ağır gelsinkiii:sm_confused:

bi kaşık yerinee yarım kase gibi daha iyi
yulafıda tavsiye ederim canım süpper bir besinn
etininkini kullanıyorum bencokacimcoook
ben ayranlı detox yapıcam canımm ilgilenirdsen ayrıntıları yazarım akşama
birşey değil canımmopuyorumnanaktan

hepimiz anladım kadarıyla son zamanlarda aldık kiloları ..yerleşmeden atarız üzerimizden nasıl olsa guclubacismile
aynen kuzucukkkk heleebu haftaa süpper olacak gibime geliyoooo

start it up yapmıştım 1 kere bu hafta sonuna gelememiştim.onun sonunda var mekik hareketleri.sonuna kadar start it up yapmam yeterli olacak sanırım :)

mrbbb herkesse,,
uamrım keyfiniz yerindedir..
ndrcn ,activia yı ben kullandımm yararrı olmadı hiç.evde kendi yoğurduna meyve püresi ekleyip ye bnece daha yarrlı olur,yada kuru meyve daha güzel olur..evvet spordan sonra süt ürünü tüetirsen yağ yakımı hızlanır.detoksun amacı vücudu dinlnidmrek boşaltmak.1-2 gün den fazla yapılmaıyoo,b şeki,şekilde mide bir süre idnleniyoo ve vücut zararlı maddeleri boşaltıyo..sık sık yapılmammalı.bu arada meslektaşmışız hoş geldin.....

sağol cnm bilgiler çok işime yarayacak :) a.s.

sende saol cnm opuyorumnanaktan

hee walla acayip gaza geldim bak sempatiksalakcinni sırnaşık şey

selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

yasemincim çok çok sağol cnm... kızlar hep söylüyorum iyi ki varsınız çok sağolun..

bi de meyveli yoğurt sormamın nedeni çok severim de meyveli yoğurdu o yüzden vazgeçmeyim diye.normal meyveli mi activia mmı yiyeyim bilemedim o yüzden sordum :)))

activia da yeşil çay da bağırsakları çalıştırıyo ya korktum bi an :)

ayyyy ben ne çok konuşuyorum yaa:) işe başlamalıyım çenem düştü

yasemin nasıl detoks yapıyorsun bize de yazar mısın ?opuyorumnanaktan

tamam canım söylediklerini uygulayacağım.ilk geldiğim günden beri herkes öyle yardımcı oldu ki fena hırslıyım bu aralar :) 54 olacağım:) geçen yz seninle aynı kilodaydım canım yaa nişandan sonra fena kilo aldım ahh ahh keşke dönebilsem o kilolara ama şu anda hayalim 54 :):lepi:

y<aseminn nasılsınnn?uuzn süreir karrşılaşmadı senlee,,koç sen misin?

iyiyim canım sen nasılsınnkaydirigubbakcemile5
yok canım zuzettin koç bu haftaa kocişi gelecekte onun için gaza gelip bir kiloyuda acilen vermesi lazıımş ondan canımm

sende iyiki varsın canım opuyorumnanaktan
vallahaa anlamam sen kendin karar ver artık o olaya
bide bak bende ne çok konuşuyorumm bide bak bilgiler geliyooo
%100 detoks diyeti deneyimlerimizzzz

Mesaj Linki

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

alıntıdır

linguistt hoşgeldinnn ttail çabucak geçtiiiii...artık ttalicler topiğe dönmeye başldıı..yaz tatilinde burda biz top oynuyodukk bir kaç kkişiydik......koç züksedidin mişş uamrım güzel bir hafta olur,,aldığı kakrlar çok gzell ve söyledikleirne uycağıma söz veriyorum....(detoks hariç.)..

yasemin nasıl detoks yapıyorsun bize de yazar mısın ?opuyorumnanaktan

canım ben bir kere yaptım bu detoxu çok memnun kaldım bir bölümünü geri alıyorsunohaoldumsmileörneğin 1.5 kilo verdin ki bizler anca 1 kilo veririz ortalama 500 ü hoop geriyee amaa istikrar meselesii ona bunaa saldırmassak geriyede alınmıyookaydirigubbakcemile3

iyiki hepimiz warız :1hug: opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım tşkler a.s. inş. güzel olur cnm herkes pek bi istekli ...
sende iyi kilo wermişsin cnm tebrikler kaydirigubbakcemile5

ayran detoksunu ben yapmıştım ve o ara kabızdımm ,kabızlığımı 3 gün daha artırmıştı!acayip şişkinlik yapmıştı bnede.....

sende iyiki varsın canım opuyorumnanaktan
vallahaa anlamam sen kendin karar ver artık o olaya
bide bak bende ne çok konuşuyorumm bide bak bilgiler geliyooo
%100 detoks diyeti deneyimlerimizzzz

Mesaj Linki

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

alıntıdır[/QUOTE]

süpersin valla :) çok çok çok sağol canım tekrar tekrar :)

bu arada herkese iyi bir dönem diliyorum arkadaşlar.a.s.

çok teşekkürler canımcım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…