50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayran detoksunu ben yapmıştım ve o ara kabızdımm ,kabızlığımı 3 gün daha artırmıştı!acayip şişkinlik yapmıştı bnede.....

evet bi şişklik yapıyoo:CüvCüv:

gaz gidericii takviyeler almayı planlıyorumyerimseniben
kabızlığaa gelincee onada çare bulucaz artık kaydirigubbakcemile3

ben uuzn sürede verdimmm ,mayıstan şimdiyee 5 kg verdimm,artık korumadayımm...aslında 50kg da korumaya geçtimm ama yined de verdimm..şimdii 48 imm..inşallah uuzn üsrede veridğim için kalıcıı olur..

canım bende var o kremden 1 tane 100 milyon kadar verip almıstım 2 sene once hala oyle duruyor surmuyrm surdugumde de pek fark gormuyrm artık bu sene bıtsın dıye zorla surecegım spor spor spor en ıyısı bıraktıgın anda farkedıyor.

kocum sabah
kuru üzüm biraz fıstık(bağırsagım calıssın dıye aç karnı yedim ama fıstık anlamsız bılıyrm onu ben ekledım:)))

1 saat sonra
kepekli ekmekle kaşarlı ama yağsız tost (ekemek uno denge)
4ince dilim sucuk
1 zeytin
1 tatlı kaşğığ bal
şekersiz çay

şimdi ben kahvaltımı super yaptım çünkü 12 gibiydi öğle yemeği yerinede yedim akşam hafif geçiştireceğim büyük ihtimalle ton balıklı salata

sporum
rump it up
sonra 1 bardak süt

şimdi dısarı cıkacagım bol bol yururum

kepekli ekmekle kaşarlı ama yağsız tost

ben uuzn sürede verdimmm ,mayıstan şimdiyee 5 kg verdimm,artık korumadayımm...aslında 50kg da korumaya geçtimm ama yined de verdimm..şimdii 48 imm..inşallah uuzn üsrede veridğim için kalıcıı olur..

sen bir günlük yap canımm zaten baya verdinn olumunekankayizsmile

yaseminin verdiği bilgiler beni de gaza getirdi aslında 1 gün olsun deneyebilirim :) 1 gün de fayda eder sanırım

güle güleee yasmin,hoşgeldin waterrr...kahvaltınn güzellmişşşş....yüüürüüynce yakarsınn zatennnn..ben de sporla kilo verenlerdenimm kesinlikle spor olmalıı.....

ayran detoksuu bence aşırı tok tutuyoo,dayanılmayacak bir detoks değilll..hep bakliyat var çünkü..o topiktekileirn midesii bize göre daha büyüktürr belki o yüzden rahatsızlanmışlardırr..çünüü burda ben hatırlamıyorummm yapıppta rahatsızlanann..ebn hariç herkes menunn....benim meemnuniyetsiZLğimde şişkinik+kaBIZLIKK YANİİ AÇLIK DEĞİL....

kızlar kaçtım ben görüşürüz bi slim in 6 yapayım bi de evi toparlayım gelirim gene.dayanamıyorum ki bi iş yapıom bi gelip bakıyorum uzun süre ayrı kalamıyorum.

güle güleee yasmin,hoşgeldin waterrr...kahvaltınn güzellmişşşş....yüüürüüynce yakarsınn zatennnn..ben de sporla kilo verenlerdenimm kesinlikle spor olmalıı.....

hosbulduk nesmecim rumpımı da yaptım yuruyecegımde yakarım heralde akşamda hafif yiyeceğim.evet aslında spor yemek içmek gibi bir zorunluluk bence ama tembellik bazen ağır basıyor.

aynen canım süt yerine yoğurtta olabilir tabi

bence activia ile yeşil çay ağır gelmes gibi ama:S
benim detokstan kastım gün içinde sebze meyve tüketmek mümkün olduğunca çiğ,ben bu hafta bigün yapmayı düşünüorum
komple bütün mekik türlerini kapsayan videolar var googledan 8 dklık mskik videosunu aratıp yapabilrsin mesela yada slim pack videosunu netten indirebilrisin,çok faydasını görürsün canım.

kızlar nette araştırıyorum ama pek anlamadım detoks işini cahil miyim ben yaa bi de öğretmen olacağım
benimde detokstan anladığım gün içinde sebze meyve tüketmek ekmek,hayvansal protein yok.

okey canım bu hafta başaracağız inş,harikasın:enbuyukkk:
sevgili koçum ben de (detoks hariç) hepsine uyacağıma söz veriyorum
süpersin caymak yok ona göre:enbuyukkk:
sabah yediğin fıstık hakketen anlamasız,güldüm ayoldelikafadulden
kahvaltın güsel olmuş bitek şey hariç o da sucuk,bu hafta kaçamak yoklmaz:
sporun ve sonrasında içtiğin bi bardak süt için seni tebrik ediorum ama:lepi:
gün içinde 1 tanede olsa meyve yemeği ve bitki çayını sakın ama sakın unutma

evet kesinlikle bu hafta spor haftası olmalı:lepi:
kızlar kaçtım ben görüşürüz bi slim in 6 yapayım bi de evi toparlayım gelirim gene.dayanamıyorum ki bi iş yapıom bi gelip bakıyorum uzun süre ayrı kalamıyorum.

görüşürüz canım süpersin:lepi: spordan sonra süt yada ayran ihmal etmekaydirigubbakcemile2

bu arada bende naptığım söleim dışarı çıkıcam
sabah kahvaltımı ettim 3/4simit,domates salatalık beyaz peynir
2saat sonra 11dklık slimpack yaptım mekik işini sabahtan hallettim,aradan çıktı
şimdide maydonoz suyu hazırladım kendime onu içiorum
gideceğim yerede yürüyerek gididcem 25dk gidiş sonrasında 25dklık dönüş olmak üzere 50dk yürücem yani.
akşam ne yiceğim belli değil daha rumpı yapacağım kesin ama

kızlaaar 25 dk start it up yaptım sonunda 5 dk mekik hareketleri var.sütümü içtim duşa gidiyorum şimdi.
Bu arada nette aratınca 8dk mekik pek bişi bulamadım.benim yaptığım start it up yeterli değilse 8 dk mekik için link verebilir misinz.öptüümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…