ayran detoksunu ben yapmıştım ve o ara kabızdımm ,kabızlığımı 3 gün daha artırmıştı!acayip şişkinlik yapmıştı bnede.....
ne inceltici krem ne korse tek incelten gerçek spor bencede,benim buraya takılalı 4 ay olmuştur belki belim 9 cm inceldi
zararın neresinden dönülürse kardır şekerim:lepi:
ya ben spordan süt içme işini burdan öğrenmiştim sonra gazatede falan okudum,ve spordan sonra süt içtiğim hafta kilolarımın daha kolay söküldüğünü farkettim.tam emin değilim ama duyduğuma göre spordan sonra süt içilirse,süt yağların yıkımını sağlayan enzimin sentezi için gerekli bi gıda takviyesiymiş
ben uuzn sürede verdimmm ,mayıstan şimdiyee 5 kg verdimm,artık korumadayımm...aslında 50kg da korumaya geçtimm ama yined de verdimm..şimdii 48 imm..inşallah uuzn üsrede veridğim için kalıcıı olur..
güle güleee yasmin,hoşgeldin waterrr...kahvaltınn güzellmişşşş....yüüürüüynce yakarsınn zatennnn..ben de sporla kilo verenlerdenimm kesinlikle spor olmalıı.....
benim canımm hiç detoks çekmiyooooo...ben yapmmamm......
aynen canım süt yerine yoğurtta olabilir tabiaynen katılıyorummmm yazdıklarınaa tatlım bu yoğurtta olabilir
detoks işinide evet mutlakaa yapıcam ayranlı tercihim :lepi:
bide meyveden yedikten sonrada süt yada yoğurt tüketelim meyvedeki şekerin yağa dönüşümünü engelliyomuşşhihoyyyt
canım bende bu hafta gayet istikrarlı olacağım
akşama neler yapıp yapmadığımı yazarım şimdi çıkıcam tatlımyerimseniben
bence activia ile yeşil çay ağır gelmes gibi ama:Sgünaydın kızlar.zukseddin tebrikler canım koçluğun ben de dikkat edeceğim.zaten iyi başladığımı düşünüyorum :) gerçi dünkü makarna ve bu sabah kocamı üzmemek için yediğim 1 tane milföy böreğini (hiç yağsız,peynir ve domatesli) saymazsak.eşim haftada bir gün evde oluyor o yüzden beraber güzelce kahvaltı yapalım dedi...yanında da 1 bardak yeşilçay içtim,3 zeytin,domates,salatalık ve yumurta..umarım abartmamışımdır.
canım detoks hakkında bilgim yok malesef araştıracağım ve imkanım olursa eşlik edeceğim.
günde kaç mekik tavsiye edersin ve yarım mekik dimi?çarpraz mı yoksa.
kızlarr bi de meyveli yoğurt mu aktivia mı? kararsız kaldım. meyveli yoğurt zararlı mı diyet için?? bağırsak sorunum yok hem activia hem yeşilçay ağır gelir die korktum..
son olarak da spordan sonra 1 bardak süt içeceğiz ya da birkaç kaşık yoğurt değil mi?yanılıyor muyum.
ne olur benden bıkmayıııınnnn
benimde detokstan anladığım gün içinde sebze meyve tüketmek ekmek,hayvansal protein yok.kızlar nette araştırıyorum ama pek anlamadım detoks işinicahil miyim ben yaa bi de öğretmen olacağım
okey canım bu hafta başaracağız inş,harikasın:enbuyukkk:linguistt hoşgeldinnn ttail çabucak geçtiiiii...artık ttalicler topiğe dönmeye başldıı..yaz tatilinde burda biz top oynuyodukk bir kaç kkişiydik......koç züksedidin mişş uamrım güzel bir hafta olur,,aldığı kakrlar çok gzell ve söyledikleirne uycağıma söz veriyorum....(detoks hariç.)..
süpersin caymak yok ona göre:enbuyukkk:sevgili koçum ben de (detoks hariç) hepsine uyacağıma söz veriyorum
sabah yediğin fıstık hakketen anlamasız,güldüm ayoldelikafaduldencanım bende var o kremden 1 tane 100 milyon kadar verip almıstım 2 sene once hala oyle duruyor surmuyrm surdugumde de pek fark gormuyrm artık bu sene bıtsın dıye zorla surecegım spor spor spor en ıyısı bıraktıgın anda farkedıyor.
kocum sabah
kuru üzüm biraz fıstık(bağırsagım calıssın dıye aç karnı yedim ama fıstık anlamsız bılıyrm onu ben ekledım:)))
1 saat sonra
kepekli ekmekle kaşarlı ama yağsız tost (ekemek uno denge)
4ince dilim sucuk
1 zeytin
1 tatlı kaşğığ bal
şekersiz çay
şimdi ben kahvaltımı super yaptım çünkü 12 gibiydi öğle yemeği yerinede yedim akşam hafif geçiştireceğim büyük ihtimalle ton balıklı salata
sporum
rump it up
sonra 1 bardak süt
şimdi dısarı cıkacagım bol bol yururum
kepekli ekmekle kaşarlı ama yağsız tost
evet kesinlikle bu hafta spor haftası olmalı:lepi:güle güleee yasmin,hoşgeldin waterrr...kahvaltınn güzellmişşşş....yüüürüüynce yakarsınn zatennnn..ben de sporla kilo verenlerdenimm kesinlikle spor olmalıı.....
kızlar kaçtım ben görüşürüz bi slim in 6 yapayım bi de evi toparlayım gelirim gene.dayanamıyorum ki bi iş yapıom bi gelip bakıyorum uzun süre ayrı kalamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?