slmm
güzel beslenmişsinnn..benim de canım fınıdk çektiii,,araya sıkıştırayımm bari....bakımlı öğretmenim benimmmm tabiii güzell görünnmek lazımm çocuklaraa..bziim yarın dar bölge toplantımız var,çocuklar salı başlayacak ,ben de planalrı düzenliyorum+zümre yazmaya çalışıyorummm....
halletmişin canım mekik işini,sporun ve sonrasındaki sütün süperkızlaaar 25 dk start it up yaptım sonunda 5 dk mekik hareketleri var.sütümü içtim duşa gidiyorum şimdi.
Bu arada nette aratınca 8dk mekik pek bişi bulamadım.benim yaptığım start it up yeterli değilse 8 dk mekik için link verebilir misinz.öptüümm
sabah kahvaltın çok güsel,revaniye gözüm takıldı ama öğle yemeği yerine olduğu için bişi demiorumben de azcık ütü yapıp geldimm,kolum ağrıdıı devamını akşama yapcammmm...ay çok tembelim yaaa....koçum gelmiş ben de yediklerimi ayzayımmm
sabaheynir+zeyitn+domates+salalık+maydonoz+kırmızıı biber sosu+1 haşlanmış yumnurta+1 dilim tam buğday ekemği+3 yeşill çay
ara:1 erik
ara:1 dilim revani+1 türk kahvesi(öğle yemeği sayılır)
ara:şeftali düşünüyorum
akşam:karnıyarkı+salata+yoğurt var...
gece sporlarımdan sonra tarçınlı süt içerim...
harekey:süpüürp silmeli ev temziliği+azcık ütü+tibet+25dk pilates yaptım...akşam azcık daha ütü +rump it yapcammm +50 mekikkk yapcammmmm.....
menünü beğendim canım akşama bozmassan süper,birazda hareket olursa ii oluryerimsenibenselam kızlar. biraz temizlik yaptım.birazdan duş alıp kuaföre gideceğim .yarın okullar açılıyor ya fön çektireyim dedim.çocuklar güzel güzel görsün.
sonra ablamlarla dışarı çıkacağız.yemeği dışarda yeriz sanırım. hafif bi şeyler yerim.salata -çorba olabilir. şimdiye kadar yediklerimi yazayım.
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim peynir, domates, biber, 1 dilim sucuk(canım çekti eşim yapmış), 1 tatlı kaşığı kuşburnu pekmezi
ara: 5 fındık
öğle: 3 ızgara köftei 2 kaşık yoğurt, söğüş, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: amut yiyeceğim
akşam: belirsiz
bencee çoookkkk az yemişssin metabolizmanı harekete geçirmek istiorsan 2de bi az az bişiler yebugünü kalsiyum depolama günü ilan ettim:)))
sabah kahvaltısında 1 yumurta bir dilim ekmek 1 dilim peynir ve 4 zyetin yedim.iki bardak çay ve 1 fincan şekersiz kahve içtim şimdiye dek.akşama kadar da yoğurt yiyeceğim.başka bişey yemeği düşünmüyorum .
yeteri kadar derken ne kadarsempatiksalakcinni,menün fena değil canım,spor bugün alışveriş die geçiştirme eve gidince mekik çeeeekkslm
sabah; bi fincan çay biraz sucuklu yumurta,4 zeytin yeteri kadar ekmek :)
ara; bir şeftali ve 1 tane bayram şekeri( ayyy tutamıyorum kendimi.)
öğle; bir kase sebze çorbası,yoğurtlu erişte,salata yedim
akşama ikea ya gidiyoruz orada bi salata yerim diye düşünüyorum.
sporda bugünlük alışveriş
selam bayanlar bende bugün yediklerimi yazayım gerçi ben pek diyette gibi değilim de gün içinde pilates dans falan kalori yakmaya çalışıyorum sabah 1,5 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin bir çay kaşığıkuşburnu 2 ekmek yedim. Öğleni geiştirdim meyveli soda içtim 75 kalori falan o da, akşam da pazı yemeği ve 2 ekmek yedim bir meyvel isoda içtim çok mu yiyorum sizce ?
kızlarrr ve özellikle de sevgili koçum beni nasıl affedeceksiniz bilmiyorum.siz affetseniz de kendim nasıl affedeceğim onu hiç bilmiyorum. menüyü yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama dürüst olmam gerektiğine karar verdim.baştan belirtiyim kocamın tek izin günüydü o yüzden biraz cozuttum ısrarları karşısında.akşam da dışarda yedik.işte rezil menüm:
sabah: 1 tane milföy böreği (hiç yağsız,peynir ve domatesli),
1 bardak yeşilçay, 3 zeytin,domates,salatalık ve 1 tane haşlanmış yumurta..
ara: 1 tane armut
öğlen: 4 kaşık makarna, 1 küçük kase yoğurt
ara: 4 yulaflı burçak bisküvi
akşam : 1 tabak sebzeli kebap (sulu bir yemek olacağını düşünmüştüm ama yağlı çıktı malesef ve bulunduğumuz yerde içinde sebze olan tek yemekti büyük hayal kırıklığıydı ama yedim işte off off)
1 kase mercimek çorbası, yağsız salata
hafta içi telafi edeceğim söz veriyorum...
gecmisi okuyamadim kizlar,
haftanin kocu kim??
bana biraz bahseder misiniz tam olarak nasıl hareket ediyorsunnuz bu başlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?