50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler açıklama için ben de katılmak istiyorum size

iyi geceler kızlar
kocacım mutfakta karpuz doğramakla meşgul yatma vakti geldi ayy ben nasıl dayanacağım

mrbb kızlarrr,
biiiiiiirrrsürüü ütü yaptım ardından tutanakalrımı hazırladımm..çok çalıştımm çoook...az sonra da yatcamm,,artuıık erken yatmaya alışmam lazımm...ozgis hoşgeldinn melahat gzüel açıklamış+sık aralılarla az az yiyoruz..en önemlsiii bribirimizii motive ediyoruz.....

neden depoluyosun ki,varmı bir yaararıı?????????merak ettimm...
sen de çok çalışkansın nesmem. e...h.ne diye site var ya ben ordan çok yararlanıyorum.
ben de ordan yararlanıyorum+eğtm neferi burası da çok güzel,kitapların da taranmış halleri varrrr...
bu haftaki 11 kisilik yogun katilimdan dolayi kutluyorum

haftanin sampiyonu 1 kg ile zukseddinn :hooray:
tebrikler zuksedddiinnnnnn
tebrikelr zükseddinn,,ben unutmuşum bilidrimii olsun bakalımmm,hafatya bilidirimm..ben de almadımm verenelrdenim....
iyi geceler kızlar
kocacım mutfakta karpuz doğramakla meşgul yatma vakti geldi ayy ben nasıl dayanacağım
sana yarın şişkinli olarak geri geleceğini+şekerin maaalesef yağa dönüşerek depolanacağını düşün ve yeme...........ya da küçük 1 dilim ye üstüne su iç.......
+10 mekik çek....seç birirni....iyi geceelr....

ben çok sıkı uyamıyorum diyet listelerine kendimde olabildiğince kaloriyi azaltmaya çalışıyorum ama canım bişey yemek de isteyince tutamıyorum kendimi ama pilates aerobik dans her gün yaptığım şeyler yeşil çay falan içiyorum bol su, size de oluyor mu bilmiyorum ama günde 10-15 kere wc ye gitmem gerekiyor suyu içer içmez 10 dk sonra çıkıyor resmen

spor yapman,dans etmen ve bol sıvı tüketmen güzel,zaten diyet listeelriyle biz de uğraşmıyoruz,,ana öğünlerde güzel yiyiyp,aralrda meyve ya da düşük kalorili gıdalarla besleniyoruz,,uzun süre aç kalmıyoruz...

koçummm günah çıkarmak istityorumm 8 tane fındık yedimmm+rum it up yapmadımm ama yerine lesli 3 mil yaptımmm.

benim ee ee saatim geldi,aslında uykum yokk ama yatcammm,kendineiz ii bakınn,hadi melahattt yatağınaa sen çok erken kalkcannnnn,,,,,herkese ii geceler...

Liste için teşekkürler peppercim, ben dediğim ya lachesis ya yasemin ya ben diye... Bana kısmet oldu sondan birincilik sempatiksalakcinni

Niye üzülelim, el birliğiyle hızlıca veririz, yakın zamanda alınan kiloları vermekte ne var bayanssulusmile :)) Ben 700 gramını verdim bilem zemuszemus

menün bence çok kötü değil ama baştata dediğim gibi bu hafta khidrat minumumdu makarna yulaflı bisküvi olmamışlmaz:

şekerim bahane yok artık fön çektirmeden önce yapsaydın sporunu banane bananesempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
bu haftaki 11 kisilik yogun katilimdan dolayi kutluyorum

haftanin sampiyonu 1 kg ile zukseddinn :hooray:
tebrikler zuksedddiinnnnnn
teş.ederim:enbuyukkk:

tebrikler zukseddinn sorma melahatcim yaa napcam bilmiom çok üzüldüm
saol canım

teş.ederim canım
koçummm günah çıkarmak istityorumm 8 tane fındık yedimmm+rum it up yapmadımm ama yerine lesli 3 mil yaptımmm.
ahh nesme oldu mu şimdi yaa,bende ne güsel rump yapacan die sevinmiştim(bu arada şaka maka koç olmak iice gazladı beni sizler spor yapınca cidden mutlu oluom ya kendim yapmış gibi)

Zukseddin, tebrikler :lepi:

teş.ederim canım inş.bu haftada veririm:lepi:

kızlar hepinize ii geceler bugün kurallarım hepiciğine uydum içim çok rahat o yüzden
sabahtan mekiğimi çektim yürüyüş yaptım gün içinde
maydonoz suyu,form çayı içtim
1 saat öncede rump ıt up yapıp üstüne bi bardak sütte içtim

zukseddin canım tebrikler bu haftada umarım isteğine kavuşursun olumunekankayizsmile
ben bugün sadece sporumu yapmadım ama gün içinde oldukça aktiftim :dance:

bugünkü menümü yazayım hemmensengözlerimebaksanab

sabah bi küçük salkım üzüm 4 kaşık yoğurt

ara ::sm_confused: vallahaa hatırlamıyorumm ama yaramaz bişi yok

öğlee: 2 dilim ekmek ruşeymli mercimek çorbası
ara : 2 bardak karanfilli çay 2 minik çukulata

ara 5 adeet hamsiiimirmirmirmir

akşam: 20.00: çorbaa ve bulgur pilavı

1 saat sonra misafir geldii orta şeker türk kahvesi
3 bardak çay 1 saat sonra birkaç tane çerez fındık vs...
1 saat sonraa 2 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt:tomato:bu saatte olmadı ama acıktım :ecrin_bebek:

kızlarrr nerdesin yaaa kimse yok benden başkaaaaa?

kızlarrrr size ihtiyacım varrr mahvoldum bennn.
geçen hafta tatildeydik.
ya aşırı yemedimçok da hareket yaptım yürüyüşler yüzmelerasansörü bile kullanmadım. ya dnşte 54-55 çıktım. insan 2 haftada 2 kilo alırmuuu deli olcam

ben varım canım.Sakin ol o tatildi oluyo işte tatillerde öyle şeyler.hep birlikte elbirliği ile veririz canım.şimdi artık sağlıklı beslenmeye konsantre ol.regl dönemi değil demi şişkinlik olmasın.kiminin yumurtlama döneminde de oluyor şişkinlik

merhaba canım yenisin sanırım hoşeldin.
evet aslında yumurtlama dönemindeyim ondanmıki?
offf offf

mrb benide aranıza alın :)) 58 kg da başladım bugün sabah saat 8 de aç karınla elma sirkeli ılık su içtim ve 1 kg eksi yeşil elma aldım bir elmayı 8 parçada dilimledim üzerinede tarçın ektim :) arkadaşımın tavsiyesi tokluk hissi yaratıyormuş..ve şekeri dengeliyormuş... bugğn ilk günüm 6 gün uygulcm 5 kg fazlalığımın olduğunu düşünüyorum... hadi bana kolay gelsin

kızlar makarnayı biliyorum da yulaflı bisküvide de mi kötü karbonhidrat var

yulaflı biskiviyi bilmem ama makarnayaa laf söyletmem vallaaaa:lepi:

merhabaa canımmmm hoşgeldiiinn

ben 10 günde 3 kilo aldım yaaa şimdiki kalan eseri bol selilüt:umursamaz::1ninca:

merhabaa canımm hoşgeldinn aramızaa.s.
çok güzel bir tariffmişşşyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…