öncelikle merhaba.
her hafta bir koçumuz oluyor. koçumuz yazdığımız menüleri yorumluyor. asıl amacımız sağlıklı ve dengeli beslenmek ve bunu hayat felsefesi haline getirmek.birçok arkadaşımız spor yaparak zayıfladı.malesef ben düzenli yapamadım şimdiye kadar ama bundan sonra yapmayı düşünüyorum.
teşekkürler açıklama için ben de katılmak istiyorum size
neden depoluyosun ki,varmı bir yaararıı?????????merak ettimm...bugünü kalsiyum depolama günü ilan ettim:)))
sabah kahvaltısında 1 yumurta bir dilim ekmek 1 dilim peynir ve 4 zyetin yedim.iki bardak çay ve 1 fincan şekersiz kahve içtim şimdiye dek.akşama kadar da yoğurt yiyeceğim.başka bişey yemeği düşünmüyorum .
ben de ordan yararlanıyorum+eğtm neferi burası da çok güzel,kitapların da taranmış halleri varrrr...sen de çok çalışkansın nesmem. e...h.ne diye site var ya ben ordan çok yararlanıyorum.
tebrikelr zükseddinn,,ben unutmuşum bilidrimii olsun bakalımmm,hafatya bilidirimm..ben de almadımm verenelrdenim....bu haftaki 11 kisilik yogun katilimdan dolayi kutluyorum
haftanin sampiyonu 1 kg ile zukseddinn :hooray:
tebrikler zuksedddiinnnnnn
sana yarın şişkinli olarak geri geleceğini+şekerin maaalesef yağa dönüşerek depolanacağını düşün ve yeme...........ya da küçük 1 dilim ye üstüne su iç.......iyi geceler kızlar
kocacım mutfakta karpuz doğramakla meşgul yatma vakti geldi ayy ben nasıl dayanacağım
sabah kahvaltın çok güsel,revaniye gözüm takıldı ama öğle yemeği yerine olduğu için bişi demiorum
yaptığın spor ve gün içi hareketliliği tam bu haftaya yaraşır olmuş,sporlarını beğendim:lepi:
Selam kizlar,
haftanin listesini yayinliyorum.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
kilo alanlara uzulmeyin diyorum (kendimde dahil) hepbirlikte yeniden veririz.
ben bu hafta iyi beslendim ama ne zamandir tartilmamistim sanirim ramazan da aldim bu kiloyu :-(( saglik olsun
İsmi--------------- önceki kg---- yeni kg------- verilen/alinan
Ndrcn-------------59 kg----------59 kg----------yeni katildi
Spatz--------------51,8 kg--------51,8 kg------- kilosunu koruyor
Yasem76----------56,5 kg-------56 kg----------500 gr vermis
Lachesis----------56 kg----------57,6 kg--------1,6 kg almis
Kahvekokusu-----?--------------51,2 kg --------?
Dulcinea----------53 kg---------55kg------------2 kg almis
Misra99-----------57 kg---------57 kg-----------regl siskinligi var
Zukseddin---------51 kg---------50 kg----------1 kg vermis
Melahatt-----------55,6 kg-------55 kg----------600 gr vermis
Anchusa-----------51,7 kg-------51,7 kg--------kilosunu koruyor
Peppermint--------53,7 kg-------54,3 kg--------600 gr almis
menün bence çok kötü değil ama baştata dediğim gibi bu hafta khidrat minumumdu makarna yulaflı bisküvi olmamışkızlarrr ve özellikle de sevgili koçum beni nasıl affedeceksiniz bilmiyorum.siz affetseniz de kendim nasıl affedeceğim onu hiç bilmiyorum. menüyü yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama dürüst olmam gerektiğine karar verdim.baştan belirtiyim kocamın tek izin günüydü o yüzden biraz cozuttum ısrarları karşısında.akşam da dışarda yedik.işte rezil menüm:
sabah: 1 tane milföy böreği (hiç yağsız,peynir ve domatesli),
1 bardak yeşilçay, 3 zeytin,domates,salatalık ve 1 tane haşlanmış yumurta..
ara: 1 tane armut
öğlen: 4 kaşık makarna, 1 küçük kase yoğurt
ara: 4 yulaflı burçak bisküvi
akşam : 1 tabak sebzeli kebap (sulu bir yemek olacağını düşünmüştüm ama yağlı çıktı malesef ve bulunduğumuz yerde içinde sebze olan tek yemekti büyük hayal kırıklığıydı ama yedim işte off off)
1 kase mercimek çorbası, yağsız salata
hafta içi telafi edeceğim söz veriyorum...
şekerim bahane yok artık fön çektirmeden önce yapsaydın sporunu banane bananesempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyakşama kadar iyi beslenmişsin bence de akşam fena bozmuşsun.keşke yarısını yeseymişsin.
ben de akşam tavuklu nodle diye bi şey yedim.daha doğrusu yiyemedim.soyalı , tavulu,spagetti çıktı karşıma:) beğenmedim çok az yiyebildim. koçum spor yine yapamayacağm malesef . föön çektirdim. terlerim şimdi ama duş alamam.bundan sonra yapacağım ama söz.
teş.ederim:enbuyukkk:bu haftaki 11 kisilik yogun katilimdan dolayi kutluyorum
haftanin sampiyonu 1 kg ile zukseddinn :hooray:
tebrikler zuksedddiinnnnnn
saol canımtebrikler zukseddinnsorma melahatcim yaa napcam bilmiom çok üzüldüm
teş.ederim canımneden depoluyosun ki,varmı bir yaararıı?????????merak ettimm...
ben de ordan yararlanıyorum+eğtm neferi burası da çok güzel,kitapların da taranmış halleri varrrr...
tebrikelr zükseddinn,,ben unutmuşum bilidrimii olsun bakalımmm,hafatya bilidirimm..ben de almadımm verenelrdenim....
sana yarın şişkinli olarak geri geleceğini+şekerin maaalesef yağa dönüşerek depolanacağını düşün ve yeme...........ya da küçük 1 dilim ye üstüne su iç.......
+10 mekik çek....seç birirni....iyi geceelr....
ahh nesme oldu mu şimdi yaa,bende ne güsel rump yapacan die sevinmiştim(bu arada şaka maka koç olmak iice gazladı beni sizler spor yapınca cidden mutlu oluom ya kendim yapmış gibi)koçummm günah çıkarmak istityorumm 8 tane fındık yedimmm+rum it up yapmadımm ama yerine lesli 3 mil yaptımmm.
Zukseddin, tebrikler :lepi:
ben varım canım.Sakin ol o tatildi oluyo işte tatillerde öyle şeyler.hep birlikte elbirliği ile veririz canım.şimdi artık sağlıklı beslenmeye konsantre ol.regl dönemi değil demi şişkinlik olmasın.kiminin yumurtlama döneminde de oluyor şişkinlik
kızlar makarnayı biliyorum da yulaflı bisküvide de mi kötü karbonhidrat var
kızlarrr nerdesin yaaa kimse yok benden başkaaaaa?
kızlarrrr size ihtiyacım varrr mahvoldum bennn.
geçen hafta tatildeydik.
ya aşırı yemedimçok da hareket yaptım yürüyüşler yüzmelerasansörü bile kullanmadım. ya dnşte 54-55 çıktım. insan 2 haftada 2 kilo alırmuuu deli olcam
mrb benide aranıza alın :)) 58 kg da başladım bugün sabah saat 8 de aç karınla elma sirkeli ılık su içtim ve 1 kg eksi yeşil elma aldım bir elmayı 8 parçada dilimledim üzerinede tarçın ektim :) arkadaşımın tavsiyesi tokluk hissi yaratıyormuş..ve şekeri dengeliyormuş... bugğn ilk günüm 6 gün uygulcm 5 kg fazlalığımın olduğunu düşünüyorum... hadi bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?