valla karbonhidrat nelerde var araştırdım ama pek bi bilgiye ulaşamadım.bu hafta karbonhidrat yok ya :)
mrb benide aranıza alın :)) 58 kg da başladım bugün sabah saat 8 de aç karınla elma sirkeli ılık su içtim ve 1 kg eksi yeşil elma aldım bir elmayı 8 parçada dilimledim üzerinede tarçın ektim :) arkadaşımın tavsiyesi tokluk hissi yaratıyormuş..ve şekeri dengeliyormuş... bugğn ilk günüm 6 gün uygulcm 5 kg fazlalığımın olduğunu düşünüyorum... hadi bana kolay gelsin
canım tekrardan aramıza hoşgeldin sayfayı f5 ile sürekli yenilersen daha rahat takib edersinyerimseniben
ben yinee kaçtıım
kızlar gaz problemi çeken var mı aranızda?
hoşbuldum :))) gerçektende hoşbuldum ama... ben elma diyetine başladım... sadece elma ve yeşil çay içiliyormuş araştırmalarımın sonunda bunu öğrendim çok zorlanırsanız 1-2 dilim kepek ekmeği yiyin diyordu ben ekmek yemiyorum.. onun yerine etimek aldım.. çok zorlanırsam bir tane yicem inşallah haftaya pazartesi tartıda 50 yi görürüm inşallah
menün çok kötü değil azcık kaçmış sadece,spor nie yapmadın haaazukseddin canım tebrikler bu haftada umarım isteğine kavuşursun olumunekankayizsmile
ben bugün sadece sporumu yapmadım ama gün içinde oldukça aktiftim :dance:
bugünkü menümü yazayım hemmensengözlerimebaksanab
sabah bi küçük salkım üzüm 4 kaşık yoğurt
ara ::sm_confused: vallahaa hatırlamıyorumm ama yaramaz bişi yok
öğlee: 2 dilim ekmek ruşeymli mercimek çorbası
ara : 2 bardak karanfilli çay 2 minik çukulata
ara 5 adeet hamsiiimirmirmirmir
akşam: 20.00: çorbaa ve bulgur pilavı
1 saat sonra misafir geldii orta şeker türk kahvesi
3 bardak çay 1 saat sonra birkaç tane çerez fındık vs...
1 saat sonraa 2 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt:tomato:bu saatte olmadı ama acıktım :ecrin_bebek:
canım bende makarnayla bundan 5 sene önce 13 kilo verdim hemde günde yarım paket makarna yiyodum hiç yağsız ama,bi kilo dondorma yiyodum deli gibi karpuz kiraz yiyodum,başka bişi yemiodum ama makarna tercih edildi mi başka bişi yemssen bırak kilo almayı verirsin bile,şimdi daha sağlıklı beslenios hani o yüzden yemiom(yemiom demiomda azallattım)canım temin makarnayaa laf söyletmem dedim yaa
ben makarna ile 24 yaşımda 6 ayda 13 ilaa 15 kilo verdim bunaa dansta dahildii
tek dikkat ettihim sossus ve yoğurtsuz yemek bide bol baharat atardım yerimseniben
işte öylee tatlımmmŞeniz
aferin canım sana valla maş. mekiği aradan çıkaracan temizlikten önceben kaçtım kızlar akşama kadar zor gelirim sanırım.temizlikte önce mekik işini halledeyim sonra temizlik ütü vs.öptm hepinizi
hayatım koç benim bu haftanilufert hosgeldin.
ozlemistik seni..
zoel ozel mesajina ynt yazamadim, sitede bir ariza oldu.
cnm ben bu aralar yogunum biraz, fazla giremiyorum siteye, ama ara ara ugramaya calisicam cnm
kizlar anchusa gitmeden koc secti mi? bu hafta koc kim ??
ben dun aksam 25 dk winsor pilates- total body slimming yaptim da, onu diycektim koca))))
saat 10.30
1 dilim kepekli ekmek
biraz light peynir üçgen şeklinde olanlardan
1 küçük salatalık
yarım domates :)
saat 11 buçukta yarım saat hızlı,10dk normal tempoda yürüyüş
saat 13.00 - 15 dk yoğun olarak kas egzersizi,daha sonra duş ..
saat 14.00 - bir paket form bisküvi ve şekersiz limonata.
şimdilik bu kadar
akşama pırasa yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek yemeyi planlıyorum
ara öğünleri de meyve ve düşük kalorili besinlerle geçiştireceğim umarım ..
bugün moralim bozuk olduğu için pek yiyemedim kızlar
koçumuz buradaymış ben de yazayım bari
saat 11.00 : 2 dilim kepek ekmek (evde o vardı), 4 zeytin, 1 üçgen peynir, domates, salatalık,biber
saat 12.00 : slim &6 pack 12 dk sürüyo sadece mekik ve 1 bardak süt
saat 14.00: 7 kaşık türlü, 1 tane activia
16.00da bir tane meyve
18.00da da 6-7 kaşık mercimek,salata,yoğurt yemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?