50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanbela hoşgeldin :) nilufertcim evet yeniyim bir hafta oldu henüz katılalı:)diğer arklar okulda genelde.yumurtlama döneminde şişkinlik olduğunu burada da okumuştum canım öyledir muhtemelen

valla karbonhidrat nelerde var araştırdım ama pek bi bilgiye ulaşamadım.bu hafta karbonhidrat yok ya :)

canım temin makarnayaa laf söyletmem dedim yaa
ben makarna ile 24 yaşımda 6 ayda 13 ilaa 15 kilo verdim bunaa dansta dahildii
tek dikkat ettihim sossus ve yoğurtsuz yemek bide bol baharat atardım yerimseniben
işte öylee tatlımmmŞeniz

canım tekrardan aramıza hoşgeldin sayfayı f5 ile sürekli yenilersen daha rahat takib edersinyerimseniben

süper yasemincim yaa ben de 24üm denesem mi ben de bugün temizlik yapacağım kızlar pek gelemeyebilirim.Yakında da işe başlayacağım kısmetse

canım tekrardan aramıza hoşgeldin sayfayı f5 ile sürekli yenilersen daha rahat takib edersinyerimseniben

hoşbuldum :))) gerçektende hoşbuldum ama... ben elma diyetine başladım... sadece elma ve yeşil çay içiliyormuş araştırmalarımın sonunda bunu öğrendim çok zorlanırsanız 1-2 dilim kepek ekmeği yiyin diyordu ben ekmek yemiyorum.. onun yerine etimek aldım.. çok zorlanırsam bir tane yicem inşallah haftaya pazartesi tartıda 50 yi görürüm inşallah

nilüfercim aslında bu sık yaşana bir durumummus bayanlarda. ben buaralar cok fazla karın sıskınlıgı yasıyorum. ck az yesemde karnım rahatsız edıcı sekılde sıs oluyor. aslında proteinıde dengelı tuketıyorum ama

ben kaçtım kızlar akşama kadar zor gelirim sanırım.temizlikte önce mekik işini halledeyim sonra temizlik ütü vs.öptm hepinizi

nilufert hosgeldin.

ozlemistik seni..

zoel ozel mesajina ynt yazamadim, sitede bir ariza oldu.

cnm ben bu aralar yogunum biraz, fazla giremiyorum siteye, ama ara ara ugramaya calisicam cnm

kizlar anchusa gitmeden koc secti mi? bu hafta koc kim ??

ben dun aksam 25 dk winsor pilates- total body slimming yaptim da, onu diycektim koca ))))

saat 10.30
1 dilim kepekli ekmek
biraz light peynir üçgen şeklinde olanlardan
1 küçük salatalık
yarım domates :)
saat 11 buçukta yarım saat hızlı,10dk normal tempoda yürüyüş
saat 13.00 - 15 dk yoğun olarak kas egzersizi,daha sonra duş ..
saat 14.00 - bir paket form bisküvi ve şekersiz limonata.
şimdilik bu kadar
akşama pırasa yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek yemeyi planlıyorum
ara öğünleri de meyve ve düşük kalorili besinlerle geçiştireceğim umarım ..
bugün moralim bozuk olduğu için pek yiyemedim kızlar

Merhaba kızlar

Hoşgeldin bayanbela opuyorumnanaktan Tek tip diyetler çok sağlıksız. Okuduğum kadarıyla insan tek tip ne ile beslenirse beslensin kilo verirmiş, ama tabi ömür boyu o şekilde beslenilmeyeceğinden veriler kilolar da fazlasıyla alınırmış

Burda amacımız dengeli ve sağlık beslenme programı oluşturmak... kaydirigubbakcemile5

menün çok kötü değil azcık kaçmış sadece,spor nie yapmadın haaalmaz:

canım bende makarnayla bundan 5 sene önce 13 kilo verdim hemde günde yarım paket makarna yiyodum hiç yağsız ama,bi kilo dondorma yiyodum deli gibi karpuz kiraz yiyodum,başka bişi yemiodum ama makarna tercih edildi mi başka bişi yemssen bırak kilo almayı verirsin bile,şimdi daha sağlıklı beslenios hani o yüzden yemiom(yemiom demiomda azallattım)
ben kaçtım kızlar akşama kadar zor gelirim sanırım.temizlikte önce mekik işini halledeyim sonra temizlik ütü vs.öptm hepinizi
aferin canım sana valla maş. mekiği aradan çıkaracan temizlikten önce
hayatım koç benim bu hafta

hakketen çok yaz yemişin edacım kahvaltın çok güzel ama nerde öğle yemeğinlmaz:
şu etiformları çok kullanıosun hayatında,öğlen şöle güsel yoğurtla sebze yemeği yeseydin keşke

koçumuz buradaymış ben de yazayım bari
saat 11.00 : 2 dilim kepek ekmek (evde o vardı), 4 zeytin, 1 üçgen peynir, domates, salatalık,biber
saat 12.00 : slim &6 pack 12 dk sürüyo sadece mekik ve 1 bardak süt
saat 14.00: 7 kaşık türlü, 1 tane activia
16.00da bir tane meyve
18.00da da 6-7 kaşık mercimek,salata,yoğurt yemeyi planlıyorum

süper canım yediklerin ve yemeği plandıkların
üstünede tatlı niyetine bi start ıt up çakarsan dahada süper oluryerimseniben

kızlar ben dun sabah; 1 dılım kepeklı ekmek, 1 dılım beyaz peynır
ara: 1 armut
Öglem 2 adet sıgara boregı
ara: 1 adet armut + ayran
Aksam salata ve balık
yemekten 1 saat sonra 2 tane dev gıbı armut yedım. cok mudur sızce banada yorum yapar msınz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…