50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle çok değil, hatta öğle yemeğin az ve sağlıksız. Spor yapıyor musun?

dulcinea, spor yapmaya vaktim olmuyor. sabah 8 de evden cıkıyourm ve işten aksa 7 de donuyorum.
eve geldıgımde cok yorgun oluyorum. fakat fırsat buldukca yurumeye calısıyorum. kızlar sızım yaptıgınız ve onerebıleceğınız seyler var mı?

sitedeki bitmek tükenmek bilmeyen sorunlardan ötürü mesaj yollayamamıştım
ama ben de listeye dahil olmak istiyorum kendimi kontrol altında tutmak adına
kilom 52 ramazanın başında 53 tüm

Merhabaa,

ben de artik vücudumun cigrindan ciktigini vücudumdan da ziyade yeme aliskanligimin cok da cigrindan ciktigini düsünerek size katilmak istiyorum...

bana kisaca bilgi verebilir misiniz?

tesekkürler..........

merhaba kızlar.

bugün okul açıldı.mimiklerim gelmiş,özlemişim hepsini.

ayy okulda belim ağrıyor,üşüttüm herlade diyorum.biara tuvalete gideyim dedim adet olmuşum.ilk defa 21 günde adet oldum. son 3-4 gündür adaçayı içiyordum.kayınvalidem yayladan toplamıştı.galiba o yaptı doğal olmasından dolayı da böyle etki yaptı diye düşündüm.

yediklerime gelirsek.

evden çıkmadan 1sb süt

kahvaltı: 1 dilim çavdarekmeği, domates, biber, şekersiz çay

ara: 2 yulaflı bisküvi, çay

ara 2 : yarım armut

öğle: 4 ızgara köfte( buzluğa yapıp koymuştum. çok pratik geldi.son 3 gündür yiiyordum. çok da severim köfteyi. bitirdim iyi oldu hep aynı menü olacaktı :)), 1 dilim çavdar ekmeği, 1 sb kola( canım çekti)

ara: 2 madlen çikolata, yarım armut

Merhaba kızlar...
pepercim ne güzel çizelge böyle...ben c.tesiden beri evde hasta yatıyorum bugun yataktan kalkarak girdim... nasılsınız hanımlar...yeni koçumuz zukseddin sanırım..hatun bu yaz boyunca gözümün önünde eridi...ben bugun 57 çıktım ama hasta olduğum için bildirmiyorum cumaya bakalım ne olacak...ama yinede çizelgemi değiştircem..:jeyyar:

mrbb herkese,,
melahatcimm aynı şeyelri yaşamıışıız bugünn.
ben de özlemişim çocukalrımı,onlar da beniii tabiki..bizizim sözde toplantı vardı ama yine de gelmişler,sabah toplantı yarına ertelenmiş,bizim haberimiz olmadıı çocukların olmuş ve gelmiş hepsii okulaa...menümü yazayımm:
sbah:1 haşlanmış yumurta+maydonoz+1/2 dilim çavdar ekmği
ara:1 elma
öğle:tavuk oste+yoğurt+salata
ara:üzüm
ara:türk kahvesi+1 parça bitter
akşam:doamtes çorbası+patates salatasıı yiyceemmm
hareket:az önce rump it up yaptımmm+tibet sabah yapmıştım+4km yürüyüşş........

ayrıca ulkerk 1 kilo daha gitmiş. yavaş ver,iyoruz ama gidiyor kilolar.
bugün seminer döneminde gelmeyen arkadaşım çok zayıfladığımı söyledi bakıp bakıp çok güzel olmuşsun dedi. çok mutlu oldum demek ki baya fark var.

iyyii nesmecim. ben eve geldiğimde karın ağrısından ölüyordum.bi ilaç aldım.uyudum geçmişti.

evt bugün çocuklar çok yordu,i bi de kitapları falan dağıttık .tam curcunaydı.

ama sen baya zayıf oldun. boyun da uzun di mi senin? ben zayıflasam bile senin kadar zayıf olamam. boyum kısa ya .olsun şu kalçalarım biraz daha küçülsün,simitlerim erisin bi şey istemiyorum.

tamam canım önerilerinizi dikkate alıyorum merak etme.. artık gnde 1200-1400 kalori alıyorum e spor da yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…