50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok ya uuzn değilim 165 boyum.benim de basenelr vardıı onalr gittii ,diğer yerelrimde sorun yoktuz atenn..şimdii 2-3 yıl önceki halime döndümmm.ben yavaş yavaş almıştımm,yava yavaşta verdim..

slm kızlar;

sabah kalkar kalkmaz biraz su içtim
kahvaltı:2 minik küp peynir bir domates 1 dilim ekmek yedim
ara öğünden önce plates yaptım ardından bir şeftali yedim
öğlen: 1 porsiyon şinitzel bolca salata ve 3 ince dilim ekmek yedim.(sinitzeli hep yağda kızartırdım bugün tos makinesinde yaptım biraz hafiflettim)
ara öğün 1 elma

akşam menemen yapmam gereken domatesler var evde onları tüketeyim.yumurtalı yapmamda bi sakınca var mı?
yeşil çay içesim gelmedi bugün

çok değil bence gayet uygun yağda kızarmış sigara börğei hariç tabi
Merhabaa,

ben de artik vücudumun cigrindan ciktigini vücudumdan da ziyade yeme aliskanligimin cok da cigrindan ciktigini düsünerek size katilmak istiyorum...

bana kisaca bilgi verebilir misiniz?

tesekkürler..........
biz burda gün içinde yediğimizi içtiğimizi,yaptığımız hareketleri sölüoruz,daha sağlıklı beslenmeye daha sağlıklı yaşama yönünde birbirmizi motive edioruz,her cuma bi koçumuz oluo,o o günün menülerini yorumluo
çikolata hariç menün güsel bence,ben colaya bi laf edemiorum,çok seviom kolayı allah kahretsin

geçmiş olsun canım,vallahi çevremdekilerde öle gözümüzün önünde eridin die,hosumada gitmio değil hanizemuszemus
sporların ve yapmış olduğun hareketlerin çok iyi,sütünü içtin mi bakiim?
yumurtalı yapmanda tabiki bi sakınca yok,menün güsel ancak 3 dilim ekmek öğlen fazla geldi azıcık
yeşil çay veya bitki çayını ihmal etmelmaz:

yumurtalı yapmanda tabiki bi sakınca yok,menün güsel ancak 3 dilim ekmek öğlen fazla geldi azıcık
yeşil çay veya bitki çayını ihmal etmelmaz:

midemi ramazanda çok büyütmüşüm doyamadımcokacimcoook o yüzden 3 dilim oldu.acısını çıkarmak için kendimi sosyete pazarında deli divane gibi koşturdum:1rolleyes:

kızlar canım o kadar çok çikolatalı bi tatlı istiyor ki...tatlı sayfalarında gezinip duruyorum. biri beni durdursunnnopuyorumnanaktan

kızlar canım o kadar çok çikolatalı bi tatlı istiyor ki...tatlı sayfalarında gezinip duruyorum. biri beni durdursunnnopuyorumnanaktan

yaa aynen canım dehset tatlı ıstıyor evde sarelle var ama 1 hafta yemıyecegım dıye kendıme soz vermıstım ve yemıyorım kendımle ters dusmeyeyım dıye komsum fındık getırmıs tabagı gerı goturmek ıcın kek mı yapsam sıye bahaneler aryrm ama az kaldı gece bıtıyor dayan uzum falan ye bende oyle yapacagım

nesme seni çok azimli görüyorum vallahi süpersin!

canım bende senı ve trufı cok azımlı goruyrm aferım sıze hemen verdınız kıloları almadında anchusa da aynı sekılde

sağol canım..evet azimliydim gerçekten de! şimdi düşünüyorum da...ya asla kaçamak yapmıyordum. şimdi şaşırıyorum nası o kadar iradeli davranabildiğime. her gün spor yapıyordum. her gün bol meyve sebze yiyordum, tatlı yemiyordum. ama demekki bunları yapınca gerçekten oluyormuş, kilo veriliyormuş.

evet canım meyveyle idare edelim. benim de yumşamış elmaları var, onları rendeleyip tarçınlayıp yemeyi düşünüyorumhihoyyyt

aa teşekkür ederim

aslında burda azimli olmayan insan yok
benim de favorilerim
anchusa, pepper, spatz, zükseddin+, ülkerk(sadece menüleriylede olsa), melahat, sensewitch, nesmekaya, dulcicim azimli ama bazen gevşek, yasemincimi hiç sorma ha bi de yesa cadısı vardı onu hiç mi hiç sormayın acaba 60-69 topiğine mi geçti ve tabiki sen
daha var da mısra aaa lachesisisimi unutmuşum
neyse uzun lafın kısası

truf yakında kilonun babasını alacak sempatiksalakcinni

Teşekkürler kızlar...bir suru antibiotik kullanıyorum...barsaklarımda amip ve kanımda lökosit çok yuksekti...kanlı dizanteri kısacası...bugun kızımı okulada götüremedim:çok üzgünüm:

ama güzel bir amaç içinnnnnnnnnnnnnn alacakkkkkkkkk:CüvCüv:

Teşekkürler kızlar...bir suru antibiotik kullanıyorum...barsaklarımda amip ve kanımda lökosit çok yuksekti...kanlı dizanteri kısacası...bugun kızımı okulada götüremedim:çok üzgünüm:

Ülkerkcim çok geçmiş olsun. Ben de aynı hastalığa yakalanmıştım, gıda zehirlenmesinden olabiliyor. Ben tek tip antibiyotikle geçirmeyi başarmıştım ama sonrasında antibiyotik sebebiyle çok ciddi alerji oldum. Hastalığın kendisinden daha beterdi, o yüzden çok dikkat et canım kendine. Senin bağırsak problemini biliyordum da bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum. Şöyle bişi de var, çok fazla tuvalete çıkmaktan da bu sorun olabiliyor diye biliyorum.

TRUFCUM benim hakkımda ne dediysen haklısın valla, ama burdan sen hala efsanesin benim gözümde.. Sen kilo alsan da hiç dert etme, hiç olmadı tekrar iddaya girersiniz

canım sen bir insan dunyaya getıreceksın al artık onuda yoksa bız kızarız o bebek nasıl doyacak yoksa aç mı kalsın?

gecmıs olsun canım

off geçmiş olsun canım yaaa
umarım tamamen atlatırsın bu sefer de bi daha geri gelmez melun hastalık
kızın üzüldümü peki senle gidemediği için ilk gün

ama güzel bir amaç içinnnnnnnnnnnnnn alacakkkkkkkkk:CüvCüv:

aynen öyle

truf bence de en güzel şey için olacak.

canlarım inşallah sizlere de en kısa zamanda nasip olacak

TRUFCUM benim hakkımda ne dediysen haklısın valla, ama burdan sen hala efsanesin benim gözümde.. Sen kilo alsan da hiç dert etme, hiç olmadı tekrar iddaya girersiniz

efsane geri dönecek heh he
bu sefer 22 değil de en fazla 10 la kapatsam iyi olacak

canım sen bir insan dunyaya getıreceksın al artık onuda yoksa bız kızarız o bebek nasıl doyacak yoksa aç mı kalsın?

gecmıs olsun canım

hiç almamak olmaz zaten
ama abartmadan almalı değil mi
waterim spiderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…