çok değil bence gayet uygun yağda kızarmış sigara börğei hariç tabikızlar ben dun sabah; 1 dılım kepeklı ekmek, 1 dılım beyaz peynır
ara: 1 armut
Öglem 2 adet sıgara boregı
ara: 1 adet armut + ayran
Aksam salata ve balık
yemekten 1 saat sonra 2 tane dev gıbı armut yedım. cok mudur sızce banada yorum yapar msınz?
biz burda gün içinde yediğimizi içtiğimizi,yaptığımız hareketleri sölüoruz,daha sağlıklı beslenmeye daha sağlıklı yaşama yönünde birbirmizi motive edioruz,her cuma bi koçumuz oluo,o o günün menülerini yorumluoMerhabaa,
ben de artik vücudumun cigrindan ciktigini vücudumdan da ziyade yeme aliskanligimin cok da cigrindan ciktigini düsünerek size katilmak istiyorum...
bana kisaca bilgi verebilir misiniz?
tesekkürler..........
çikolata hariç menün güsel bence,ben colaya bi laf edemiorum,çok seviom kolayı allah kahretsinmerhaba kızlar.
bugün okul açıldı.mimiklerim gelmiş,özlemişim hepsini.
ayy okulda belim ağrıyor,üşüttüm herlade diyorum.biara tuvalete gideyim dedim adet olmuşum.ilk defa 21 günde adet oldum. son 3-4 gündür adaçayı içiyordum.kayınvalidem yayladan toplamıştı.galiba o yaptı doğal olmasından dolayı da böyle etki yaptı diye düşündüm.
yediklerime gelirsek.
evden çıkmadan 1sb süt
kahvaltı: 1 dilim çavdarekmeği, domates, biber, şekersiz çay
ara: 2 yulaflı bisküvi, çay
ara 2 : yarım armut
öğle: 4 ızgara köfte( buzluğa yapıp koymuştum. çok pratik geldi.son 3 gündür yiiyordum. çok da severim köfteyi. bitirdim iyi oldu hep aynı menü olacaktı :)), 1 dilim çavdar ekmeği, 1 sb kola( canım çekti)
ara: 2 madlen çikolata, yarım armut
geçmiş olsun canım,vallahi çevremdekilerde öle gözümüzün önünde eridin die,hosumada gitmio değil hanizemuszemusMerhaba kızlar...
pepercim ne güzel çizelge böyle...ben c.tesiden beri evde hasta yatıyorum bugun yataktan kalkarak girdim... nasılsınız hanımlar...yeni koçumuz zukseddin sanırım..hatun bu yaz boyunca gözümün önünde eridi...ben bugun 57 çıktım ama hasta olduğum için bildirmiyorum cumaya bakalım ne olacak...ama yinede çizelgemi değiştircem..:jeyyar:
sporların ve yapmış olduğun hareketlerin çok iyi,sütünü içtin mi bakiim?mrbb herkese,,
melahatcimm aynı şeyelri yaşamıışıız bugünn.
ben de özlemişim çocukalrımı,onlar da beniii tabiki..bizizim sözde toplantı vardı ama yine de gelmişler,sabah toplantı yarına ertelenmiş,bizim haberimiz olmadıı çocukların olmuş ve gelmiş hepsii okulaa...menümü yazayımm:
sbah:1 haşlanmış yumurta+maydonoz+1/2 dilim çavdar ekmği
ara:1 elma
öğle:tavuk oste+yoğurt+salata
ara:üzüm
ara:türk kahvesi+1 parça bitter
akşam:doamtes çorbası+patates salatasıı yiyceemmm
hareket:az önce rump it up yaptımmm+tibet sabah yapmıştım+4km yürüyüşş........
yumurtalı yapmanda tabiki bi sakınca yok,menün güsel ancak 3 dilim ekmek öğlen fazla geldi azıcıkslm kızlar;
sabah kalkar kalkmaz biraz su içtim
kahvaltı:2 minik küp peynir bir domates 1 dilim ekmek yedim
ara öğünden önce plates yaptım ardından bir şeftali yedim
öğlen: 1 porsiyon şinitzel bolca salata ve 3 ince dilim ekmek yedim.(sinitzeli hep yağda kızartırdım bugün tos makinesinde yaptım biraz hafiflettim)
ara öğün 1 elma
akşam menemen yapmam gereken domatesler var evde onları tüketeyim.yumurtalı yapmamda bi sakınca var mı?
yeşil çay içesim gelmedi bugün
yumurtalı yapmanda tabiki bi sakınca yok,menün güsel ancak 3 dilim ekmek öğlen fazla geldi azıcık
yeşil çay veya bitki çayını ihmal etmelmaz:
kızlar canım o kadar çok çikolatalı bi tatlı istiyor ki...tatlı sayfalarında gezinip duruyorum. biri beni durdursunnnopuyorumnanaktan
nesme seni çok azimli görüyorum vallahi süpersin!
yaa aynen canım dehset tatlı ıstıyor evde sarelle var ama 1 hafta yemıyecegım dıye kendıme soz vermıstım ve yemıyorım kendımle ters dusmeyeyım dıye komsum fındık getırmıs tabagı gerı goturmek ıcın kek mı yapsam sıye bahaneler aryrm ama az kaldı gece bıtıyor dayan uzum falan ye bende oyle yapacagım
canım bende senı ve trufı cok azımlı goruyrm aferım sıze hemen verdınız kıloları almadında anchusa da aynı sekılde
yaa aynen canım dehset tatlı ıstıyor evde sarelle var ama 1 hafta yemıyecegım dıye kendıme soz vermıstım ve yemıyorım kendımle ters dusmeyeyım dıye komsum fındık getırmıs tabagı gerı goturmek ıcın kek mı yapsam sıye bahaneler aryrm ama az kaldı gece bıtıyor dayan uzum falan ye bende oyle yapacagım
canım bende senı ve trufı cok azımlı goruyrm aferım sıze hemen verdınız kıloları almadında anchusa da aynı sekılde
aa teşekkür ederim
aslında burda azimli olmayan insan yok
benim de favorilerim
anchusa, pepper, spatz, zükseddin+, ülkerk(sadece menüleriylede olsa), melahat, sensewitch, nesmekaya, dulcicim azimli ama bazen gevşek, yasemincimi hiç sorma ha bi de yesa cadısı vardı onu hiç mi hiç sormayın acaba 60-69 topiğine mi geçti ve tabiki sen
daha var da mısra aaa lachesisisimi unutmuşum
neyse uzun lafın kısası
truf yakında kilonun babasını alacak sempatiksalakcinni
aa ülkerk çok geçmiş olsun.senin bağırsaklarınla ilgili uzun süredir problemin vardı.belirtisi miydi acaba?
Teşekkürler kızlar...bir suru antibiotik kullanıyorum...barsaklarımda amip ve kanımda lökosit çok yuksekti...kanlı dizanteri kısacası...bugun kızımı okulada götüremedim:çok üzgünüm:
aa teşekkür ederim
aslında burda azimli olmayan insan yok
benim de favorilerim
anchusa, pepper, spatz, zükseddin+, ülkerk(sadece menüleriylede olsa), melahat, sensewitch, nesmekaya, dulcicim azimli ama bazen gevşek, yasemincimi hiç sorma ha bi de yesa cadısı vardı onu hiç mi hiç sormayın acaba 60-69 topiğine mi geçti ve tabiki sen
daha var da mısra aaa lachesisisimi unutmuşum
neyse uzun lafın kısası
truf yakında kilonun babasını alacak sempatiksalakcinni
Teşekkürler kızlar...bir suru antibiotik kullanıyorum...barsaklarımda amip ve kanımda lökosit çok yuksekti...kanlı dizanteri kısacası...bugun kızımı okulada götüremedim:çok üzgünüm:
ama güzel bir amaç içinnnnnnnnnnnnnn alacakkkkkkkkk:CüvCüv:
truf bence de en güzel şey için olacak.
TRUFCUM benim hakkımda ne dediysen haklısın valla, ama burdan sen hala efsanesin benim gözümde.. Sen kilo alsan da hiç dert etme, hiç olmadı tekrar iddaya girersiniz
canım sen bir insan dunyaya getıreceksın al artık onuda yoksa bız kızarız o bebek nasıl doyacak yoksa aç mı kalsın?
gecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?