off geçmiş olsun canım yaaa
umarım tamamen atlatırsın bu sefer de bi daha geri gelmez melun hastalık
kızın üzüldümü peki senle gidemediği için ilk gün
aynen öyle
canlarım inşallah sizlere de en kısa zamanda nasip olacak
efsane geri dönecek heh he
bu sefer 22 değil de en fazla 10 la kapatsam iyi olacak
hiç almamak olmaz zaten
ama abartmadan almalı değil mi
waterim spiderim
TRUFCUM zaten sağlıklı ve dengeli beslenmenin nasıl bişi olduğunu çok iyi biliyorsun, bebek için oturup hamur işi yemedikçe hadefine ulaşacağına inanıyorum
WATERCIM nasılsın, daha iyi oldun mu?
canım migren için nöroloji doktoruna gittin mi ?
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar
canım ıste bırgun ıyı bırgun kotu okul basladı bugun topukluyla yurudum 1 saat kadar gurultu derken hoooppp mıgren basladı eve geldım ılac aldım sımdı bomba gıbıyım uyku hallerımde havalar soguyunca bıraz duzeldı ama bugun yıne cok sıcaktı sen neler yaptın
canım gitmistim daha önce ilaç vermişti sonra tomografiydi heralde onu cektırelım dedı bende ilaç agrıma ıyı gelınce randevu gunu gıtmemıstım yorgunlukda ve sıcakda cok artıyor dıkkat ettıgımde gunes gozlugu falan taktıgımda sorun olmuyor tabi herzaman dıkkat etmek mumkun degıl
Geçmiş olsun watercım, bu sıralar çok fazla sorun yaşıyorsun... Diyeti falan unut, bağışıklı sistemini kuvvetlendir iyice. Malum mevsim değişimden daha bi kırılgan oluyo vücudumuz.
Bugün hep araştırma yapmakla geçti watercım. Kafam hep orda yani... Pcos için tekrar yasmine başladım, bi taraftan saç dökülmesiyle uğraşıyorum, kafam davul gibi şu anDoktorlar çok ilgisiz cidden. Normalde onlarla konuşup bilgi almak gerek ama bi an önce bi sonraki hastaya geçiş yapmak istiyorlar resmen. (ben hala araştırma yapıyorum, geç yanıt yazarsam kusura bakma
annem de gitti tomo filan çekildi
sonuçta ilaç verdi
bütün ilaçları kesiceksin bunun dışında hiçbir ağrı kesici içmeyeceksin dedi
annemin çok şükür yıllardır süren migreni kesildi
süper yasemincim yaa ben de 24üm denesem miben de bugün temizlik yapacağım kızlar pek gelemeyebilirim.Yakında da işe başlayacağım kısmetse
buradayım fıstığım sen yoksuncanımın içi nerelerdesin neler yapıyosun yaaaa.
geçmişe baktımda geçen haftalar buralardaymışsın
menün çok kötü değil azcık kaçmış sadece,spor nie yapmadın haaalmaz:
canım bende makarnayla bundan 5 sene önce 13 kilo verdim hemde günde yarım paket makarna yiyodum hiç yağsız ama,bi kilo dondorma yiyodum deli gibi karpuz kiraz yiyodum,başka bişi yemiodum ama makarna tercih edildi mi başka bişi yemssen bırak kilo almayı verirsin bile,şimdi daha sağlıklı beslenios hani o yüzden yemiom(yemiom demiomda azallattım)
/QUOTE]
bugünkü menümee görmeeee:1ninca:bilmiyorumkismile akannehir
yaa bence bir insan önce kendinin doktoru olmalı kendini tanımalı evet mevsım gecıslerı hep kotu oluyor ama bız sıkı dıyet yapmıyrz saglıklı beslenıyrz unutmayayım ben yine dikkat edeyim bol meyve yıyorum zaten.yaa hastane ısını bende hıc sevmem ıyıce hasta olurum.sac dokulmesi için badem yağı falan yap bitkisel yağlar faydalı olabilir pek de bilgim yok .bende derse hazırlık yapıyrm gec bakabılıyrm sorun yok canım
banada relpax diye bir ilac vermıstı ayda sadece 1 kere kullan demıstı cok etkılıydı sonra saglık ocagında bunu yazmadıkları ıcın avmigren yazdırmıstım bu da ıyı ama
yaa bence bir insan önce kendinin doktoru olmalı kendini tanımalı evet mevsım gecıslerı hep kotu oluyor ama bız sıkı dıyet yapmıyrz saglıklı beslenıyrz unutmayayım ben yine dikkat edeyim bol meyve yıyorum zaten.yaa hastane ısını bende hıc sevmem ıyıce hasta olurum.sac dokulmesi için badem yağı falan yap bitkisel yağlar faydalı olabilir pek de bilgim yok .bende derse hazırlık yapıyrm gec bakabılıyrm sorun yok canım
ulkerkciğim çok çok geçmiş olsunn,demk ki ishal olman ondan aynakalnıyomuşş...çok iiyi,dikkkatli beslenn,boşver diyetii falan..
waterciğim san da çok geçmiş olsunn,ayy baş ağrııs hayatımda sadec3 kere yaşadımm,amam berbattııı...tüm dengen bozuluyo,ben bulantıya benztettimm..ihaml etme tedavii ol bnecee...
truf cuğumm,,sen en azından bir maç için kilo alcaksınnn,,o amamcın yanında aldığın kilonun hiç önemi olmıycaktır tabikiii ama yine de en az hasarla atlatmakk önemliii,,,,sen geçekten süper azimlisin..sanıırm araba sahibi olmuştunnnn....bizim verilen kilolar boşa gitt.........
Doğru diyon watercım, zaten şu ana kadar doktorlardan bilmediğim bişi öğrenmedim. Keşke gerekli testleri kendi kendimize yapabilsek de en sağlam tanıları pat diye kendimiz koyabilsek. Doğru diyon, ama yine de sen ekstra dikkatli ol, iş dönemine de olumlu yaklaşo da seni çökertti gibime geliyor. Koley gelsin.
Canım benim dökülme hormonal olduğundan işe yaramıyo yağ falan...
YASEMİNCİM hoşgeldin ama ben kaçıyorum iyi geceler herkeslere opuyorumnanaktan
+kilo verince masrafa girdi,eski kıyafetler olmadıı,kıyafet yeniledikk.....(bu arada havamı da atmış oldumm....artıkkk eskiler bol geliyo...hihihhih.....)
yaa sana bisürü bişey yazmıştım sayfada hataa oluştuuu :sinifsinif:
hayırlı geceler herkese.....
banada relpax diye bir ilac vermıstı ayda sadece 1 kere kullan demıstı cok etkılıydı sonra saglık ocagında bunu yazmadıkları ıcın avmigren yazdırmıstım bu da ıyı ama
hayırlı geceler herkese.....
canım özellikle onu içme dedi anneme
annem sürekli avmigran içerdi
arveles içeceksin ağrın olacak gibi olduğunda dedi
eğer migren nöbeti gelecek gibi olursa m.grex içeceksin dedi
zaten içinden 3 tane çıkıyor
ama sen de git herkese aynı tedavi olmaz
çok şükür annem rahat
hep adet olacağına yakın tutardı migreni
anaaa bi cadı gelmiş
nerelerdesin sen cadııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?