50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TRUFCUM zaten sağlıklı ve dengeli beslenmenin nasıl bişi olduğunu çok iyi biliyorsun, bebek için oturup hamur işi yemedikçe hadefine ulaşacağına inanıyorum

WATERCIM nasılsın, daha iyi oldun mu?

canım ben sana guvenıyorum sen dıkkatlı ve saglıklı beslenırsen dogumdan sonra kalanları da burda hallederizopuyorumnanaktan

TRUFCUM zaten sağlıklı ve dengeli beslenmenin nasıl bişi olduğunu çok iyi biliyorsun, bebek için oturup hamur işi yemedikçe hadefine ulaşacağına inanıyorum

WATERCIM nasılsın, daha iyi oldun mu?

canım ıste bırgun ıyı bırgun kotu okul basladı bugun topukluyla yurudum 1 saat kadar gurultu derken hoooppp mıgren basladı eve geldım ılac aldım sımdı bomba gıbıyım uyku hallerımde havalar soguyunca bıraz duzeldı ama bugun yıne cok sıcaktı sen neler yaptın

canım migren için nöroloji doktoruna gittin mi ?

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar

canım migren için nöroloji doktoruna gittin mi ?

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar

canım gitmistim daha önce ilaç vermişti sonra tomografiydi heralde onu cektırelım dedı bende ilaç agrıma ıyı gelınce randevu gunu gıtmemıstım yorgunlukda ve sıcakda cok artıyor dıkkat ettıgımde gunes gozlugu falan taktıgımda sorun olmuyor tabi herzaman dıkkat etmek mumkun degıl

Geçmiş olsun watercım, bu sıralar çok fazla sorun yaşıyorsun... Diyeti falan unut, bağışıklı sistemini kuvvetlendir iyice. Malum mevsim değişimden daha bi kırılgan oluyo vücudumuz.

Bugün hep araştırma yapmakla geçti watercım. Kafam hep orda yani... Pcos için tekrar yasmine başladım, bi taraftan saç dökülmesiyle uğraşıyorum, kafam davul gibi şu an Doktorlar çok ilgisiz cidden. Normalde onlarla konuşup bilgi almak gerek ama bi an önce bi sonraki hastaya geçiş yapmak istiyorlar resmen. (ben hala araştırma yapıyorum, geç yanıt yazarsam kusura bakma

annem de gitti tomo filan çekildi
sonuçta ilaç verdi
bütün ilaçları kesiceksin bunun dışında hiçbir ağrı kesici içmeyeceksin dedi
annemin çok şükür yıllardır süren migreni kesildi

ulkerkciğim çok çok geçmiş olsunn,demk ki ishal olman ondan aynakalnıyomuşş...çok iiyi,dikkkatli beslenn,boşver diyetii falan..
waterciğim san da çok geçmiş olsunn,ayy baş ağrııs hayatımda sadec3 kere yaşadımm,amam berbattııı...tüm dengen bozuluyo,ben bulantıya benztettimm..ihaml etme tedavii ol bnecee...
truf cuğumm,,sen en azından bir maç için kilo alcaksınnn,,o amamcın yanında aldığın kilonun hiç önemi olmıycaktır tabikiii ama yine de en az hasarla atlatmakk önemliii,,,,sen geçekten süper azimlisin..sanıırm araba sahibi olmuştunnnn....bizim verilen kilolar boşa gitt.........

+kilo verince masrafa girdi,eski kıyafetler olmadıı,kıyafet yeniledikk.....(bu arada havamı da atmış oldumm....artıkkk eskiler bol geliyo...hihihhih.....)

yaa bence bir insan önce kendinin doktoru olmalı kendini tanımalı evet mevsım gecıslerı hep kotu oluyor ama bız sıkı dıyet yapmıyrz saglıklı beslenıyrz unutmayayım ben yine dikkat edeyim bol meyve yıyorum zaten.yaa hastane ısını bende hıc sevmem ıyıce hasta olurum.sac dokulmesi için badem yağı falan yap bitkisel yağlar faydalı olabilir pek de bilgim yok .bende derse hazırlık yapıyrm gec bakabılıyrm sorun yok canım
annem de gitti tomo filan çekildi
sonuçta ilaç verdi
bütün ilaçları kesiceksin bunun dışında hiçbir ağrı kesici içmeyeceksin dedi
annemin çok şükür yıllardır süren migreni kesildi

banada relpax diye bir ilac vermıstı ayda sadece 1 kere kullan demıstı cok etkılıydı sonra saglık ocagında bunu yazmadıkları ıcın avmigren yazdırmıstım bu da ıyı ama

süper yasemincim yaa ben de 24üm denesem mi ben de bugün temizlik yapacağım kızlar pek gelemeyebilirim.Yakında da işe başlayacağım kısmetse

boşver sen canım yaaa nolur nolmaz ters etkii falan yapar sonraa biliyorsun bünyeden bünyeye değişiyoo bu işler
amaa makarnana bu dönemde sos eklemessen buna yoğurtta dahil pekte zararı yok
yanında yeşillik al sana bir öğün

canımın içi nerelerdesin neler yapıyosun yaaaa.
geçmişe baktımda geçen haftalar buralardaymışsın
buradayım fıstığım sen yoksun
o sıcaklarda pc ye geçmek yürek istiyorduu vallaha:1shok:

yaa sana bisürü bişey yazmıştım sayfada hataa oluştuuu :sinifsinif:

Doğru diyon watercım, zaten şu ana kadar doktorlardan bilmediğim bişi öğrenmedim. Keşke gerekli testleri kendi kendimize yapabilsek de en sağlam tanıları pat diye kendimiz koyabilsek. Doğru diyon, ama yine de sen ekstra dikkatli ol, iş dönemine de olumlu yaklaş o da seni çökertti gibime geliyor. Koley gelsin.

Canım benim dökülme hormonal olduğundan işe yaramıyo yağ falan...

YASEMİNCİM hoşgeldin ama ben kaçıyorum iyi geceler herkeslere opuyorumnanaktan

canım aynen yani tuttumu dehset mıde bulandırıyor eve kendımı atıp tuvalete kosuyorum ama cok ılerlemeden ılacımı alırsam rahatlıyrm bırde tek baş olmuyor boynum da agrıyor ıkısı bırlıkte ve tek taraflı ıgrenc oluo aman dıkkat edın

evet erken kalk coluk cocuk sesi alısacagız mecburen.iyi geceler tatlımopuyorumnanaktan

+kilo verince masrafa girdi,eski kıyafetler olmadıı,kıyafet yeniledikk.....(bu arada havamı da atmış oldumm....artıkkk eskiler bol geliyo...hihihhih.....)

waavvv işte bunun keyfi hiçbirseye benzemez iyi gunlerde giy cicilerini

yaa sana bisürü bişey yazmıştım sayfada hataa oluştuuu :sinifsinif:

olsun canın sagolsun ugraşın yeter:))
hayırlı geceler herkese.....

ıyı geceler

canım özellikle onu içme dedi anneme
annem sürekli avmigran içerdi
arveles içeceksin ağrın olacak gibi olduğunda dedi
eğer migren nöbeti gelecek gibi olursa m.grex içeceksin dedi
zaten içinden 3 tane çıkıyor
ama sen de git herkese aynı tedavi olmaz
çok şükür annem rahat
hep adet olacağına yakın tutardı migreni

hayırlı geceler herkese.....

anaaa bi cadı gelmiş
nerelerdesin sen cadııııııı

banada hafif agrılarda thomopraphyn diye bır ılac verdı bunu kullan demıstı ama o cok hafıf benımkını fılmden once verdıgı ıcın daha hafıf ılaclar olabılır fılmden sonra tekrar bakalım demıstı. bana ıyı geldi avmigren zaten az kaldı yakında bende bır uzmana gıderım olmazsa fılm de cektırırım. annenın daha ileri safha olabılır belkı. benım yorgunlukda sıcakda sıkıntıda streste hatta nem dehset etkılıyor bugun sankı ayakkabının topukları tık tık yaptıkça beynime civi cakılıyor gıbıydı neyse ama sımdı superımmmm

selam herkese bugün cozurttum ben resmen bir de şu mevcut kilo listesine beni de ekler misiniz 57 kiloyum.

Sabah 1,5 kib. kutusu tulum peyniri, 3 zeytin, yarımdan az salatalık , yeşilçay, ekmek yok
öğle bira zyağlı bir yemek yedim 2 kaşık püre yağlı bir sebze kavurma gibi birşey yarım göğüs tavuk, meyveli soda(75 cal)

akşam daha da cozurttum 5 elma dilim patates, 1,5 sebzeli börek (pek yağlı bişey değildi), 2 meyveli soda biraz da bira var puf
şimdi de yeşilçay içiyorum yine
gün içinde yarım saat de dans ettim pilates ve aerobik yapcam 45 dk birazdan

kızlar ii geceler hepinize bugü gene tek yaptığım ii şeler sabah mekiğimi çektim maydonoz suyum,form çayım(bu çayıda sadece 1 hafta içiçem bi daha içmicem) şu andada rump ıt upı bitirdim üstüne bi bardak stümü içtim.yemek olarak istediğim gibi beslenmedim
yarın detoks yapmayı planlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…