50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi cozutmuşssun,olsun en azından hatanın farkındasın,sabah almadığın karbonhidratı akşam ziyadesiyle almaşın.yapabildiğin kadar spor yapmayada çalışta kalmasın üstünde kilocuklaryerimseniben

olsun sporunu yapmıssın ya burdan sıyırdın.kızlar bende yatyrm hepınıze iyi geceleropuyorumnanaktan

günaydın kızlaaar:) water,ülerk,dulcii geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :)
kızlar bu akşam 6da yeni çalışacağım dil kursunda toplantı varmış dersler 11 ekimde başlayacakmış.Ya uzun zamandır tatildeyim bi de yeni bir iş.biraz heyecan mı yaptım ne sanki...bi de ben normalde spor yapmazdım yürüyüşten başka.dün mekikte yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum ama çok fena boynum ağrıyo..karnım da ağrıyo ama boynumun ağrısı zorluyo biraz sağa sola fln dönerken.dünkü menümü yazayım şimdi :

10.15: limonlu ballı su
11.00 : 2 dilim kepek ekmek (evde o vardı), 4 zeytin, 1 üçgen peynir, domates, salatalık,biber
12.00 : slim &6 pack 12 dk sürüyo sadece mekik ve 1 bardak süt
14.00: 7 kaşık türlü, 1 tane activia
16.00: 1 tane şeftali
18.00: 1 tane havuç (eşim geç kaldı o yüzden ara yapayım dedim)
19.00: 7 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata
21.00: 1 fincan türk kahvesi (annemde misafirlikteydik o nefis çerezler cipsler varken hiçbir şey yememeyi başardım :) fakat geç gelince çok acıktım)
23.00: 1 tane activia (çok açtım)

kizlar gunaydin,

ben yine bir gorunup kacicam.

gecmisi yarim yamalak okudum

ulkerkcigim neyin var cnm? gecmis olsun

truf katil tabiki canim sen de listeye; hamis diye yazariz seni
ayrica beni de azimli olarak gordugun icin sagoll

spatz naptin? goturdun mu cikolatali tatliyi ??

melahatt yeni okul donemi hayirli olsun cnm?

nesmekaya, water, dulci naber kizlarr

zukseddin dunki menum kotu, yine de yazsam mi bilemedim; hic yazmayim en iyisi..

bu arada tartim normale dondu sanirim, makul tartmaya basladi sukur )

nilufert, water, misra, diger kizlar hepinizi optum

gunaydin kızlarrrrkaydirigubbakcemile2

peppermint'cim götürmedim valla çikolatalı tatlıyı, hakim oldum kendime.elma yedim üstüne tarçın döküp.aferin bana dimisempatiksalakcinni

gunaydin kızlarrrrkaydirigubbakcemile2

peppermint'cim götürmedim valla çikolatalı tatlıyı, hakim oldum kendime.elma yedim üstüne tarçın döküp.aferin bana dimisempatiksalakcinni

valla bravo canim,

ben olsam duramazdim canim o kadar isterken.

bu arada kizlar ben acayp halsizim yaa, uykum var, agzimi acmaya dermanim yok sanki, ise zor geldim :-((( havalardan sanirim :-(

günaydın canımm
işin hayırlı olsun mekik olayındada evet boynun rahatsızlanabilir dikkat etmek lazım bu bir
birde havalar serin yada terli iken biraz yel aldıysan tutulmaması olanaksıdır birazcık boynunu sıcak tut birazda esneme hareketlerine özen göster umarım kısa sürede geçer canımyerimseniben

valla bravo canim,

ben olsam duramazdim canim o kadar isterken.

bu arada kizlar ben acayp halsizim yaa, uykum var, agzimi acmaya dermanim yok sanki, ise zor geldim :-((( havalardan sanirim :-(

ben de öyleyim bugunlerde canım. yataktan kalkmak işkence gibi geliyor. havalardan sanırım evet.

herkezee günaydııııııınnnn:lepi:

gunaydin yaseminciğimmmm :)

yasemincim çok sağol cnm:) demin yaptım mekiğimi gene :) pes etmek yok..ama şimdi daha iyi hissediyorum boynumu

yasemincim çok sağol cnm:) demin yaptım mekiğimi gene :) pes etmek yok..ama şimdi daha iyi hissediyorum boynumu

zaten böylee tutulmalarda en rahatlatıcı olay sporun ta kendisi ama sen yinede tedbiri elden bırakmaakaydirigubbakcemile5
bende yürüyüş yaptım bugün bi aksilik olmassa zumba ve stepper da yaparım bugün hava çok güzel:dance:

ben de altıda toplantıya gideceğim temizliği bitirebilirsem erken gitmeden,yok eğer bitiremezsem gelince start it up yapacağım :)
sen yine bayağı vermişsin yasemincim darısı bana ya

selam selam herkese......uuzn bir aradan sonra tekrar döndüm tilki misali.....okulların açılmasıyla hem yediklerime dikkat etmeye hemde sporuma başladım...

vee.....aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum hala :sinifsinifkulla kapanmadan önceki halime döndüm ama neyseki....

dün 54.3 gördüm sonunda.....artık cuma yeni bildirimimi yaparım

sizlerde ne var ne yok.....

ben de altıda toplantıya gideceğim temizliği bitirebilirsem erken gitmeden,yok eğer bitiremezsem gelince start it up yapacağım :)
sen yine bayağı vermişsin yasemincim darısı bana ya

benimkisii çok yavaşşş canımyaa :kedi:
benimde bugün inanılmaz işim var ev işi pazar bide kışlık mutfak işleriii oooofff sormaa dün kızın istediğimiz lise yi kazandı 10 sınıf
kız meslek lisesi artık ağzım kulaklarımdaa hiç beklemiyorduk çok iyi bir lisee allah yardım ediyoo puan çok düşüktü ondan bi umut seçeneklere yazdık
ama benim de artık spora bir selam vermem lazım :sinifsinif:

aminnn canımmm:Saruboceq:

hoşgeldin şulee a.s.
senii altta görünce bi güldüm :jeyyar:bende koca yaz pek uğramadım havalar serinleyincee yuvamıza döndüükksırnaşık şey

kızlar sabah geç kalktım kahvaltı 11 i buldu
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
biraz domates ve salatalık tükettim
1 saat sonra egzersiz yapacağım

ben de çocuğun var mı dicektim kızın var sanırım demi yanlış anlamadıysam :) hayırlı olsun çok sevindim :) valla ben de çıkayım artık yoksa yetişmeyecek.toplantı konusunda da gerginim biraz dersler ekimin 10u gibi başlayacakmış fikir alışverişi yapacağız ne yapabiliriz diye dedi müdür ama bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…