selam herkese bugün cozurttum ben resmen bir de şu mevcut kilo listesine beni de ekler misiniz 57 kiloyum.
Sabah 1,5 kib. kutusu tulum peyniri, 3 zeytin, yarımdan az salatalık , yeşilçay, ekmek yok
öğle bira zyağlı bir yemek yedim 2 kaşık püre yağlı bir sebze kavurma gibi birşey yarım göğüs tavuk, meyveli soda(75 cal)
akşam daha da cozurttum 5 elma dilim patates, 1,5 sebzeli börek (pek yağlı bişey değildi), 2 meyveli soda biraz da bira varpuf
şimdi de yeşilçay içiyorum yine
gün içinde yarım saat de dans ettim pilates ve aerobik yapcam 45 dk birazdan
kızlar ii geceler hepinize bugü gene tek yaptığım ii şeler sabah mekiğimi çektim maydonoz suyum,form çayım(bu çayıda sadece 1 hafta içiçem bi daha içmicem) şu andada rump ıt upı bitirdim üstüne bi bardak stümü içtim.yemek olarak istediğim gibi beslenmedim
yarın detoks yapmayı planlıorum
gunaydin kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
peppermint'cim götürmedim valla çikolatalı tatlıyı, hakim oldum kendime.elma yedim üstüne tarçın döküp.aferin bana dimisempatiksalakcinni
günaydın kızlaaar:) water,ülerk,dulcii geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :)
kızlar bu akşam 6da yeni çalışacağım dil kursunda toplantı varmış dersler 11 ekimde başlayacakmış.Ya uzun zamandır tatildeyim bi de yeni bir iş.biraz heyecan mı yaptım ne sanki...bi de ben normalde spor yapmazdım yürüyüşten başka.dün mekikte yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum ama çok fena boynum ağrıyo..karnım da ağrıyo ama boynumun ağrısı zorluyo biraz sağa sola fln dönerken.dünkü menümü yazayım şimdi :
valla bravo canim,
ben olsam duramazdim canim o kadar isterken.
bu arada kizlar ben acayp halsizim yaa, uykum var, agzimi acmaya dermanim yok sanki, ise zor geldim :-((( havalardan sanirim :-(
herkezee günaydııııııınnnn:lepi:
ben de öyleyim bugunlerde canım. yataktan kalkmak işkence gibi geliyor. havalardan sanırım evet.
gunaydin yaseminciğimmmm :)
yasemincim çok sağol cnm:) demin yaptım mekiğimi gene :) pes etmek yok..ama şimdi daha iyi hissediyorum boynumu
ben de altıda toplantıya gideceğim temizliği bitirebilirsem erken gitmeden,yok eğer bitiremezsem gelince start it up yapacağım :)
sen yine bayağı vermişsin yasemincim darısı bana ya
selam selam herkese......uuzn bir aradan sonra tekrar döndüm tilki misali.....okulların açılmasıyla hem yediklerime dikkat etmeye hemde sporuma başladım...
vee.....aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum hala :sinifsinifkulla kapanmadan önceki halime döndüm ama neyseki....
dün 54.3 gördüm sonunda.....artık cuma yeni bildirimimi yaparım
sizlerde ne var ne yok.....
benimkisii çok yavaşşş canımyaa :kedi:
benimde bugün inanılmaz işim var ev işi pazar bide kışlık mutfak işleriii oooofff sormaa dün kızın istediğimiz lise yi kazandı 10 sınıf
kız meslek lisesi artık ağzım kulaklarımdaa hiç beklemiyorduk çok iyi bir lisee allah yardım ediyoo puan çok düşüktü ondan bi umut seçeneklere yazdık
ama benim de artık spora bir selam vermem lazım :sinifsinif:
aminnn canımmm:Saruboceq:
hoşgeldin şulee a.s.
senii altta görünce bi güldüm :jeyyar:bende koca yaz pek uğramadım havalar serinleyincee yuvamıza döndüükksırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?