50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heya şekercim döndük gene yuvamıza.......bizi burası paklar anca.....

hayırlı olsun kızının okuluda....hangi bölümde okuyacak...bende kız meslekte çalışıyorumda ondan merak ettim....

kızlar sabah geç kalktım kahvaltı 11 i buldu
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
biraz domates ve salatalık tükettim
1 saat sonra egzersiz yapacağım

tatlıımm ne zamandır denk gelemedik şimdi aklıma geldii sen kaç doğumlusun acabaaboshayallersmile
bide artık çok güzel beslenmeyee başladın tebrik ederimmmkaydirigubbakcemile5

tatlıımm ne zamandır denk gelemedik şimdi aklıma geldii sen kaç doğumlusun acabaaboshayallersmile
bide artık çok güzel beslenmeyee başladın tebrik ederimmmkaydirigubbakcemile5
sagol canım evet artık günde 1200-1300 kalori alıyorum çünkü 250si felan zaten gidiyor..
1993 doğumluyum canımmm

heya şekercim döndük gene yuvamıza.......bizi burası paklar anca.....

hayırlı olsun kızının okuluda....hangi bölümde okuyacak...bende kız meslekte çalışıyorumda ondan merak ettim....
he he hehhhsırnaşık şey

sağol canım giyim ve teknoloji
esas arzusu gıda idi giyimide çizimi iyi ve okula girebilsin diye yazmıştık ve güzel ve önü açık bir bölüm olduğunu öğrendim boshayallersmile
senin branşın ne canımm??

sagol canım evet artık günde 1200-1300 kalori alıyorum çünkü 250si felan zaten gidiyor..
1993 doğumluyum canımmm

hmm neden sordum benim kızımda 94 doğumluu bide başında ne kadar zor geliyoo 18 ine az lkaldıı bi garib oluyoo içimmbilmiyorumkismile
ben daha büyümedimmmmsempatiksalakcinni

çok güzel inş mezun olduğunuda görürsünüz......... benim bransım bilgisayar....

koçummmmmm
ben dünküü menümüü yazmıyayımmmohaoldumsmile
ama spor yaptımm tempolu merdiven inip çıkmalı yürüyüş hemde 2 saat
ama dünküü yedilerim biraz şişlik yaptı mısır püskülü falan tüketicemm birde yarına menümü kesin yazarımmyerimseniben

of çok yorumdum öldümmm burn it öldürdü beni
vaayyy be valla tebrik ederim seni ben burn ıt up hayatımda 2 defa yapabildim,canı çıkıo insanın

mekiği çekerken boynuna ağırlık vermemeye çalış,zamanla geçer zaten ama dikkat et genede
menün çok güsel gayet sağlıklı beslenmişin

kimbilir neler götürdün gün içinde hminigıtrlaksırnaşık şey
kızlar sabah geç kalktım kahvaltı 11 i buldu
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
biraz domates ve salatalık tükettim
1 saat sonra egzersiz yapacağım
kahvaltın güsel edacım,sporlarını yap yeter, az yicem die kasma emiyerimseniben

oyyy bende k.k da kızın olurum artık :)

tabii tatlım ne demek kaydirigubbakcemile:roflol:
çok güzel inş mezun olduğunuda görürsünüz......... benim bransım bilgisayar....

inşllah canımm umarım önü açık bir meslektir zaten halkla ilişkiler falan hiç yazmadık bile çocuk gelişiminide istemiyordu:ecrin_bebek:

umarım istedği yere hayırlısı ile ulaşır

bilgisayarda çok göz yorar ama dimi o bölümüde yazmıştı çıkmasın diye dua etti
gözleri hassas çünkü boshayallersmile

tünaydın kızlar
uzun zamandır ilk defa dün spor yapmıştım bugün yataktan çıkasım gelmedimirmirmirmir

tamam canım olsun spor yapmışssın en azından ben yemekten çok spora bakıom zatidelikafadulden

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 tamamdr canım

ohaoldumsmile evet yoruyor .çok dikkatli bakıca özellikle....ben evde çok bilg başına geçmemeye çalışıyorum artık....

inş kızn için gelecek çok güzel olur....

benim zilim çaldı ben kaçar evde işler beni bekler......herkese bol sporlu günler.....

koçum menümü akşam yazacam merak etme.....

Merhaba,

ben de yeni katiliyorum, umarim sizlerin basarisi beni de kamcilandirir :))

kilom 55, boyum 1:58 falan, yasim 25.

07:30---> kahvalti---> 2 dilim kepek ekmegi, 2 zeytin, kibrit kutusundan da kucuk peynir :)) ama peynir biraz yagli bi peynir, bol süt ve kalsiyum iceriyor, %1.5 yag iceren sütten 1 bardak.

11:00--> ara--> muz

13:30--> öglen--> haslanmis sebze (havuc, brokoli, karnibahar) limonlu ve azcik zeytinyagli

16:30--> ara--> 2 adet biskrem

19:00--> aksam--> henuz ne pisirecegimi bilmiyorum boshayallersmile

tatildeydim canım benim =)
ne var ne yok nasılsınız bakalım

hoşgeldn canım...kolay gelsn...menü güzel..

yasemincim çok sağol cnm:) demin yaptım mekiğimi gene :) pes etmek yok..ama şimdi daha iyi hissediyorum boynumu

mekiği yaparken boynunuzu çekiyor olabilirsiniz farkında olmadan dirsekler açık olacak başın yanlarında eller , ben öyle yapıyorum o zaman farkında olmadan otomatiğe bağlayıp boynumu çekmeye kalkmıyorum geçmiş olsun

bende kahvaltımı yazayım sabah güne pilatesle başladım 45 dk
1 kupa yeşil çay
1,5 kib. kutusu tulum peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kuşburnu
1 çay kaşığı bal
4 kısa dilim salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…