benimkisii çok yavaşşş canımyaa :kedi:
benimde bugün inanılmaz işim var ev işi pazar bide kışlık mutfak işleriii oooofff sormaa dün kızın istediğimiz lise yi kazandı 10 sınıf
kız meslek lisesi artık ağzım kulaklarımdaa hiç beklemiyorduk çok iyi bir lisee allah yardım ediyoo puan çok düşüktü ondan bi umut seçeneklere yazdık
ama benim de artık spora bir selam vermem lazım :sinifsinif:
aminnn canımmm:Saruboceq:
hoşgeldin şulee a.s.
senii altta görünce bi güldüm :jeyyar:bende koca yaz pek uğramadım havalar serinleyincee yuvamıza döndüükksırnaşık şey
kızlar sabah geç kalktım kahvaltı 11 i buldu
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
biraz domates ve salatalık tükettim
1 saat sonra egzersiz yapacağım
sagol canım evet artık günde 1200-1300 kalori alıyorum çünkü 250si felan zaten gidiyor..tatlıımm ne zamandır denk gelemedik şimdi aklıma geldii sen kaç doğumlusun acabaaboshayallersmile
bide artık çok güzel beslenmeyee başladın tebrik ederimmmkaydirigubbakcemile5
he he hehhhsırnaşık şeyheya şekercim döndük gene yuvamıza.......bizi burası paklar anca.....
hayırlı olsun kızının okuluda....hangi bölümde okuyacak...bende kız meslekte çalışıyorumda ondan merak ettim....
sagol canım evet artık günde 1200-1300 kalori alıyorum çünkü 250si felan zaten gidiyor..
1993 doğumluyum canımmm
hmm neden sordum benim kızımda 94 doğumluu bide başında ne kadar zor geliyoo 18 ine az lkaldıı bi garib oluyoo içimmbilmiyorumkismile
ben daha büyümedimmmmsempatiksalakcinni
he he hehhhsırnaşık şey
sağol canım giyim ve teknoloji
esas arzusu gıda idi giyimide çizimi iyi ve okula girebilsin diye yazmıştık ve güzel ve önü açık bir bölüm olduğunu öğrendim boshayallersmile
senin branşın ne canımm??
vaayyy be valla tebrik ederim seni ben burn ıt up hayatımda 2 defa yapabildim,canı çıkıo insanınof çok yorumdum öldümmm burn it öldürdü beni
mekiği çekerken boynuna ağırlık vermemeye çalış,zamanla geçer zaten ama dikkat et genedegünaydın kızlaaar:) water,ülerk,dulcii geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :)
kızlar bu akşam 6da yeni çalışacağım dil kursunda toplantı varmış dersler 11 ekimde başlayacakmış.Ya uzun zamandır tatildeyim bi de yeni bir iş.biraz heyecan mı yaptım ne sanki...bi de ben normalde spor yapmazdım yürüyüşten başka.dün mekikte yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum ama çok fena boynum ağrıyo..karnım da ağrıyo ama boynumun ağrısı zorluyo biraz sağa sola fln dönerken.dünkü menümü yazayım şimdi :
menün çok güsel gayet sağlıklı beslenmişin10.15: limonlu ballı su
11.00 : 2 dilim kepek ekmek (evde o vardı), 4 zeytin, 1 üçgen peynir, domates, salatalık,biber
12.00 : slim &6 pack 12 dk sürüyo sadece mekik ve 1 bardak süt
14.00: 7 kaşık türlü, 1 tane activia
16.00: 1 tane şeftali
18.00: 1 tane havuç (eşim geç kaldı o yüzden ara yapayım dedim)
19.00: 7 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata
21.00: 1 fincan türk kahvesi (annemde misafirlikteydik o nefis çerezler cipsler varken hiçbir şey yememeyi başardım :) fakat geç gelince çok acıktım)
23.00: 1 tane activia (çok açtım)
kimbilir neler götürdün gün içinde hminigıtrlaksırnaşık şeykizlar gunaydin,
ben yine bir gorunup kacicam.
gecmisi yarim yamalak okudum
ulkerkcigim neyin var cnm? gecmis olsun
truf katil tabiki canim sen de listeye; hamis diye yazariz seni
ayrica beni de azimli olarak gordugun icin sagoll
spatz naptin? goturdun mu cikolatali tatliyi ??
melahatt yeni okul donemi hayirli olsun cnm?
nesmekaya, water, dulci naber kizlarr
zukseddin dunki menum kotu, yine de yazsam mi bilemedim; hic yazmayim en iyisi..
bu arada tartim normale dondu sanirim, makul tartmaya basladi sukur)
nilufert, water, misra, diger kizlar hepinizi optum
kahvaltın güsel edacım,sporlarını yap yeter, az yicem die kasma emiyerimsenibenkızlar sabah geç kalktım kahvaltı 11 i buldu
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
biraz domates ve salatalık tükettim
1 saat sonra egzersiz yapacağım
oyyy bende k.k da kızın olurum artık:)
çok güzel inş mezun olduğunuda görürsünüz......... benim bransım bilgisayar....
koçummmmmm
ben dünküü menümüü yazmıyayımmmohaoldumsmile
ama spor yaptımm tempolu merdiven inip çıkmalı yürüyüş hemde 2 saat
ama dünküü yedilerim biraz şişlik yaptı mısır püskülü falan tüketicemm birde yarına menümü kesin yazarımmyerimseniben
vaayyy be valla tebrik ederim seni ben burn ıt up hayatımda 2 defa yapabildim,canı çıkıo insanın
mekiği çekerken boynuna ağırlık vermemeye çalış,zamanla geçer zaten ama dikkat et genede
menün çok güsel gayet sağlıklı beslenmişin
kimbilir neler götürdün gün içinde hminigıtrlaksırnaşık şey
kahvaltın güsel edacım,sporlarını yap yeter, az yicem die kasma emiyerimseniben
tabii tatlım ne demek kaydirigubbakcemile:roflol:
inşllah canımm umarım önü açık bir meslektir zaten halkla ilişkiler falan hiç yazmadık bile çocuk gelişiminide istemiyordu:ecrin_bebek:
umarım istedği yere hayırlısı ile ulaşır
bilgisayarda çok göz yorar ama dimi o bölümüde yazmıştı çıkmasın diye dua etti
gözleri hassas çünkü boshayallersmile
ohaoldumsmile evet yoruyor .çok dikkatli bakıca özellikle....ben evde çok bilg başına geçmemeye çalışıyorum artık....
inş kızn için gelecek çok güzel olur....
canım özellikle onu içme dedi anneme
annem sürekli avmigran içerdi
arveles içeceksin ağrın olacak gibi olduğunda dedi
eğer migren nöbeti gelecek gibi olursa m.grex içeceksin dedi
zaten içinden 3 tane çıkıyor
ama sen de git herkese aynı tedavi olmaz
çok şükür annem rahat
hep adet olacağına yakın tutardı migreni
anaaa bi cadı gelmiş
nerelerdesin sen cadııııııı
Merhaba,
ben de yeni katiliyorum, umarim sizlerin basarisi beni de kamcilandirir :))
kilom 55, boyum 1:58 falan, yasim 25.
07:30---> kahvalti---> 2 dilim kepek ekmegi, 2 zeytin, kibrit kutusundan da kucuk peynir :)) ama peynir biraz yagli bi peynir, bol süt ve kalsiyum iceriyor, %1.5 yag iceren sütten 1 bardak.
11:00--> ara--> muz
13:30--> öglen--> haslanmis sebze (havuc, brokoli, karnibahar) limonlu ve azcik zeytinyagli
16:30--> ara--> 2 adet biskrem
19:00--> aksam--> henuz ne pisirecegimi bilmiyorum boshayallersmile
yasemincim çok sağol cnm:) demin yaptım mekiğimi gene :) pes etmek yok..ama şimdi daha iyi hissediyorum boynumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?