Bir kaç gündür yazamıyordum bugüne kısmetmiş.
Bugünkü menüm;
Sabah:Yarım salatalık,yarım domates,1 kkdan daha az peynir,1 dilim üzeri acıkalı buğday ekmeği
ara öğün:iki kepekli çubuk kraker(Form)
Öğleakkette geriye kalan çubuk krakerler,1 tane ayran (arkadaşlarımda benden otlanmıştır tam olarak hepsinide yemedim gibi .)
Ara öğün:Fındıklı gofret(Şu 9 kat tatlardan.Bunu yerkende arkadaşarıma ikram ettim.Ben ne kadar yedim bilmiyorum ama 1 paketten az.)
Akşam:1 kepçe mercimek çorbası,1 kepçe mısır çorbası,salata,1 dilim buğday ekmeği
Sabah yarım saatlik bir yürüyüş yaptım.
kizlar gecen gun tvde izledim;
sabah 9 dan once ne yerseniz yiyin yakiliyormus, isterseniz 1 kg baklava yiyin; kilo yapmiyormus.
aksam 9 dan sonra yediklerimizse mide de ertesi gune kadar sindirilmeden kaliyormus :-((
suleulku senin 30 dk 30 saat olmuşşş.........spordan olayı karnın acıyınca sırt üstü yarım saat yat ve dinlen....karnına da azcık bebe yağıyla masaj yapp,ertesi güne bieşy kalmıyo....
Hoşgeldin şule, bayadır yoktun... neyseki kilo almamışsınTatilin başında ne aldıysan o... Bilgisayara bakma pek başın ağrıyorsa.
FZNB menün çok güzel bence. Genelde incir 1 adet yeter ama erken saatte yemişsin ve öğlen de hafif yiyerek dengelemişsin. Ben de start it up yaptım bugün ŞULE Senin senin de menün güzel, gazoz hariç SINNERANGEL senin menün ne yazık ki iyi değil. Azıcık abur cuburla geçiştirmişsin koca günü.
hoşbulduk şekerim.....valla yüzüm olmadığı için buraya yazamadım.....tatilde aldığım kiloları verdim çok şükür şimdi sıra eski kilolarda......
gazoz konusunda haklısn bitisin diye içtim....bayram da misafirlere almıştık normalde biz içmiyoruz misafirler gitti merşubatları kaldı yarım yarım.......
bilgisayr başında pek oturmıcam ara gidip geliyorum.....
sen napıyorsun iş eş durumları ne alemde varmı bir gelişme.....
Peki öğlen okulda olduğum için böyle oluyor.Ne önerirsiniz?Yemek tarzı bişey yiyemiyorum doğal olarak okulda.E:uhm:n fazla evden kepekli ekmeğe sandviç yapıp götürebilirim ara öğünlerdede meyve yiyebilirim.Bunu uygulamayı düşünüyorum.Bu nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?