50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir kaç gündür yazamıyordum bugüne kısmetmiş.
Bugünkü menüm;
Sabah:Yarım salatalık,yarım domates,1 kkdan daha az peynir,1 dilim üzeri acıkalı buğday ekmeği
ara öğün:iki kepekli çubuk kraker(Form)

Öğleakkette geriye kalan çubuk krakerler,1 tane ayran (arkadaşlarımda benden otlanmıştır tam olarak hepsinide yemedim gibi .)

Ara öğün:Fındıklı gofret(Şu 9 kat tatlardan.Bunu yerkende arkadaşarıma ikram ettim.Ben ne kadar yedim bilmiyorum ama 1 paketten az.)

Akşam:1 kepçe mercimek çorbası,1 kepçe mısır çorbası,salata,1 dilim buğday ekmeği

Sabah yarım saatlik bir yürüyüş yaptım.

selam şekerler........koçum akşam yemeğimide yedim hemen yazayım

sabah kaşarlı tost domates salatalık taze sıkılmış portakal suyu

ara bir küçük elma

öğle barbunya ( 532 kaloriymiş evde yemek yoktu bimden aldım okuldan gelirken) 2 dilim kızarmış ekmek

ara bir meyveli yoğurt

akşam 3-4 kaşık etli patlıcan yemeği, 3 kaşık pilav yoğurtlu salata (semizotlu kabak,havuç ve tavuk göğüs eti) malesef 1 bardakta gazı gitmiş gazoz

spor olarak sadece 30 saat yürüyüş yaptım...6000 tanede adım atmışım....çok başım ağrıyor sabahtan beri o yüzden evde dinlendim... dün pilates yapmıştım.karın kaslarım zorlanmış o yüzden bu gün mekik çekmemicem

canım ya hiç bir şey yememişsin bugün sen...hep aperatif şeylerle geçiştirmişin bari akşam daha sağlam şeyler yeseydin.......

Aa öylemi canım ?
Bilmem ben pek açlık hissetmedim.Okulda olduğum için zaman çabuk geçiyor bende anlamıyorum. Öğlende o yüzden kraker falan yedim.Ama mecburiyet normalde kendime kepekli ekmekten sandviç yapıyordum.Ara öğünede elma götürüyordum ama bugünlük böyle oldu 1 kaç güne düzelticem inşallah.Gerçi akşam yedim.1 saat falan olmuştur yemek yiyeli ama tok hissediyorum.

suleulku senin 30 dk 30 saat olmuşşş.........spordan olayı karnın acıyınca sırt üstü yarım saat yat ve dinlen....karnına da azcık bebe yağıyla masaj yapp,ertesi güne bieşy kalmıyo....

kizlar gecen gun tvde izledim;

sabah 9 dan once ne yerseniz yiyin yakiliyormus, isterseniz 1 kg baklava yiyin; kilo yapmiyormus.

aksam 9 dan sonra yediklerimizse mide de ertesi gune kadar sindirilmeden kaliyormus :-((

O kadarı da abartı yahu, ama tabi illa bol kalorili bişi yiyeceksek erken saatte yemeliyiz.

Peppercim senin menün hamur işi ağırlıklı değil. Öğlen o kadar hafif yersen, tabi ara olacak çörek yersin Kahvaltı ve öğle yemeği çok önemli.

suleulku senin 30 dk 30 saat olmuşşş.........spordan olayı karnın acıyınca sırt üstü yarım saat yat ve dinlen....karnına da azcık bebe yağıyla masaj yapp,ertesi güne bieşy kalmıyo....

anaaaa hakkaten şimdi fark ettim hihihi......karın için dediklerini yazdım bir kenera çok sağol.....

bugün acıktıran menüm

sabah
dün akşamdan kalmış menemen 3 yemek kaşığı kadardır
1 dilim ekmek

ara
2 incir
yeşil çay

öğle
bir kase çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

ara
bir şeftali
2 kaşık yoğurt

akşam

bir kase çorba
tavuklu mantar sote(mantar sevmediğim için tavukları ayırdım yedim)

ara
bir elma veya bir porsiyon karpuz yerim

netten start it up indirdim bugün yaptım ama çok hamlamışım karnım ağrıyo

Hoşgeldin şule, bayadır yoktun... neyseki kilo almamışsın Tatilin başında ne aldıysan o... Bilgisayara bakma pek başın ağrıyorsa.

FZNB menün çok güzel bence. Genelde incir 1 adet yeter ama erken saatte yemişsin ve öğlen de hafif yiyerek dengelemişsin. Ben de start it up yaptım bugün ŞULE Senin senin de menün güzel, gazoz hariç SINNERANGEL senin menün ne yazık ki iyi değil. Azıcık abur cuburla geçiştirmişsin koca günü.

Hoşgeldin şule, bayadır yoktun... neyseki kilo almamışsın Tatilin başında ne aldıysan o... Bilgisayara bakma pek başın ağrıyorsa.

hoşbulduk şekerim.....valla yüzüm olmadığı için buraya yazamadım.....tatilde aldığım kiloları verdim çok şükür şimdi sıra eski kilolarda......

gazoz konusunda haklısn bitisin diye içtim....bayram da misafirlere almıştık normalde biz içmiyoruz misafirler gitti merşubatları kaldı yarım yarım.......

bilgisayr başında pek oturmıcam ara gidip geliyorum.....

sen napıyorsun iş eş durumları ne alemde varmı bir gelişme.....

Peki öğlen okulda olduğum için böyle oluyor.Ne önerirsiniz?Yemek tarzı bişey yiyemiyorum doğal olarak okulda.E:uhm:n fazla evden kepekli ekmeğe sandviç yapıp götürebilirim ara öğünlerdede meyve yiyebilirim.Bunu uygulamayı düşünüyorum.Bu nasıl ?

Ay keşke zamanında gelseydin de birlikte verseydik. Gazoz olayını doğru tahmin etmişim kaydirigubbakcemile3

İş olayı teknik çeviri yapıyorum. Eş olayı seneye evlenecez inşallah :)

Senin önerine tamamiyle katılıyorum kaydirigubbakcemile5 Bundan daha iyi nolsun. Meyve nin yanına fındık ceviz badem falan götürebilirsin. Onun dışında süt de içebilirsin.

eşim markete gitmişti biraz önce geldi.
kapıdan girer girmez ben karıma ara öğün aldımmm diye sevinçle girdi.(süpriz yapıyo güya)
bir bakarım ki elindekine, bardakta mısır almış bide mayonez koydurmuş.ufak bi çığlık attım.

yemesem üzülecek,yesemde spor mu yapsam ekstradanfisfisfis

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız ben bugun nobetçiydim ustune nöbetde birde zımbırtı basladı sızce bugun spor yapayımmı bıraz kasıgım agrıyor ve ılk gunu

WATER mrbb,geçmiş olsunn nöbet zaten başlı başına bir spor+ağrında başalmış,yat ,endini sıcak tut,dinlen ..en güzelii....biz başlamadık daha nöbtee falan..perş.cuma başlar daha ,,,cumada ben olurum kesin....+maydonoz yee ağrılara ii geliyomuşş,geeçn bi adam demişti tv de....

ay ben de dün tutanakalrımı güya tamamalayıp çıkarmıştımm,geçen yıli arkadaştan alıp düzenelmiştimmm,ama tarihini değiştirmemişimmmm,,ayy süpeimm ya şimdii yeniden çıkarcammmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…