meyvende ara menülerinde güsel,aferin sporlarınıda yapmışın,seninde hani sütüüüüünnnn?
O kadarı da abartı yahu, ama tabi illa bol kalorili bişi yiyeceksek erken saatte yemeliyiz.
Peppercim senin menün hamur işi ağırlıklı değil. Öğlen o kadar hafif yersen, tabi ara olacak çörek yersinKahvaltı ve öğle yemeği çok önemli.
günaydın peperrzukseddin cnm dun aksam yemegini gercekten hafif gecirdim;
corba+ ispanak yemegi
sonra 1 muz yedim.
gece yatmadan da 1 bardak sut ictim.
bugunlerde hasta gibiyim; spor yapamadim kac gundur :-((
zaten senin sporla verdigini tahmin ediyordum;
ben de senin gibi yapicam ; bir baslicam 10 gun araliksiz spor; ancak oyle kilo verilir sanirim.
benimle birlikte 10 gnluk bir challenge a baslamak isteyen var mi?
her aksam istisnasiz spor yapip buraya yazicaz; hangi gun baslayalim ????
hangi araya sıkıştırayım sütü karar veremedim dün.sütü sade içmekte çok zorlanrım kakao koysam mı biraz?
tartı bugün sabah yüzümü güldürdü:dance:
ayy canım benim . zaten memleketime geldim pek alışma sıkıntısı olmadı ama ne kadar olsa yeni iş yen ortam biraz zaman istiyornilüfert snaırım sen şehir değiştirmiştinn,nasıll alıştın mı yeni evine kentine.*
pepperrrrr sölemesi ayıp bizde hatta sana özelden mesaj atacaktım .canim soylemesi ayip simdilik bebek calismalarina baslamadik biz :kedi:
yilbasinda sonra dusunuyoruz.
bikac ay daha haber yok benden yani a.s
senin neyin var canim; gecmis olsun
dikkat et kendinee
merhaba fznb
ayy canım benim . zaten memleketime geldim pek alışma sıkıntısı olmadı ama ne kadar olsa yeni iş yen ortam biraz zaman istiyor
pepperrrrr sölemesi ayıp bizde hatta sana özelden mesaj atacaktım .
merhaba fznb
günayydıınnn nilüüüü
nasılsın canımm yenii işin hayırlısı olsun:lepi:
günaydın peperr
canım banada bi el atın :mymeka:işlerimin yoğunluğu bitti havalarda mükemmel yanii spor beni çağırıyor delikafadulden
hadii akşam sabah frk etmezz:teytey:
ayy canım benim . zaten memleketime geldim pek alışma sıkıntısı olmadı ama ne kadar olsa yeni iş yen ortam biraz zaman istiyor
pepperrrrr sölemesi ayıp bizde hatta sana özelden mesaj atacaktım .
merhaba fznb
cnm benim hayirlisi olsun.
valla bu aralar da herkes bana bebek soruyor; dusunmuyoruz diyemiyorum cunku dusunuyoruz; e yilbasinda baslicaz da denmez cok ayip, ne diyecegimi sasiriyorum.
biraz daha zaman var sonra dusunuyoruz falan diyorum, o zaman da beni kariyer delisi, bebek istemiyor saniyorlar.
istiyoruz desem, o zaman da istiyoruz da olmuyor saniyorlar
ayy valla ne zor seymis
Günaydın herkese
Bugun evde işlerim var...sabah normal kahvaltı yaptım ama hemen gaz yaptı barsaklarım karnım şişti davul misali...ben gidip ütü vs lerimi halledeyim...şimdilik öptüm sizleri
cnm dikkat et kendine;
sana neler dokunuyosa onlari yeme bari, tespit etmeye calis da nelerin dokundugunu
küçük köfte derken ne kadar küçük canım 6 tene biraz fazla geldi bana sankiGünaydinnnnn...
dün aksam yemegim varmis guzelcene onu yedim :)
19:30--> haslanmis sebze + 6 adet kücük boy köfte + 1 adet domates
bugun ise
07:30--> 2 dilim kepek ekmegi, 1 bardak yarim yagli sut, 3 zeytin
10:00--> yesil cay
13:00--> 6 adet köfte+2 dilim kepek ekmegi
17:00--> 2 adet biskuvi (dun yerim diye dusunmustum ama yemedim :))
19:30--> bu aksama gercekten yemegim yok, amaaa firinda balik olabilir 4 adet fingerfish
bu aralar acayip acikiyorum neden ben de anlamadim...
nasil dur demeliyim kendime
ara ara seker, cikolata atmazsam agzima olmuyor...
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
evet canım ya aynen sporla verdim,herşeyide yedim tabiri caizze hayatımdan hiçbişiyi çıkarmadım(ne kokoreç ne söğüş ne döner,nede cola)zararlı şeler biliom ama gırtlağımı zor kesiom ben colayada gazozada dur diemiom.ben hep buraya menülerini yazıodum,işte o haftanın koçu kim olursa yada kim menüyü yorumlarsa sen kilo veremessin diodu,haklı tabi colayı gazozu bende görsem bende öle derim.bende menü yazmadım genelde,sağlıklı oldu mu yazdım ama yaptığım sporları hep belirttim.sporu hiç aksatmadım.zukseddin cnm dun aksam yemegini gercekten hafif gecirdim;
corba+ ispanak yemegi
sonra 1 muz yedim.
gece yatmadan da 1 bardak sut ictim.
bugunlerde hasta gibiyim; spor yapamadim kac gundur :-((
zaten senin sporla verdigini tahmin ediyordum;
ben de senin gibi yapicam ; bir baslicam 10 gun araliksiz spor; ancak oyle kilo verilir sanirim.
benimle birlikte 10 gnluk bir challenge a baslamak isteyen var mi?
her aksam istisnasiz spor yapip buraya yazicaz; hangi gun baslayalim ????
yi geceler işlerimi anca toparladım mirmirmirmir
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates yeşillik
ara
üzüm yoğurt
öğle
3 sigara böreği çay
ara meyva süt
ara
2 çatal yemek tattım 3 incir
akşam
2 dilim ekmek çorba kızartma
ara
yoğurt
çay
mirmirmirmir
canim bu aksam baslayalim mi?
ben belimden dolayi 1 saat cardio yapamiyorum oyle;
ama 25 dk start it up, ardindan 30 dk pilate syapabilirim.
crs-prs-cuma yapalim ardarda cmr-pazardan biri tatil olsun (k.valideye falan gidersek yapamam) sonra pzt.den cumaya yine yapalim. 9 gun eder. obur h.sonuda 1 gun yaparsak 10 eder.
var misin?
sen de sec bir spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?