50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh canim oglen yemekhane o kadar kalabalikti ki, istedigim yemekleri almak icin siraya girmem gerekti; o yuzden bi corba salata alabildim ancak. sonra da aciktim dedigin gibi.

is hayati boyle canim naparsin.

gecen gun senin sozunu dusundum; hani benim ceyrek simit+peynirli arama, ben onunla ara degil ogun yaparim demistin;
aklima geldi ben de ogrencilik yillarinda 1 simitle tum gunu gecirdigimi bilirim; kah o dersten o derse kosturmaktan vakitsizlikten, kah parasizliktan tum gun bisey yemeden aksam eve donerdim.
ama acikmazdim da, bunyemiz o duzene alismisti.

simdi is hayatinda ise boyle duenli yemeye alistik, bak sen de is hayatinda birkac yil gecir, bu soylediklerimi hatirlayip hak vereceksin.

zukseddin cnm dun aksam yemegini gercekten hafif gecirdim;

corba+ ispanak yemegi

sonra 1 muz yedim.

gece yatmadan da 1 bardak sut ictim.

bugunlerde hasta gibiyim; spor yapamadim kac gundur :-((

zaten senin sporla verdigini tahmin ediyordum;
ben de senin gibi yapicam ; bir baslicam 10 gun araliksiz spor; ancak oyle kilo verilir sanirim.

benimle birlikte 10 gnluk bir challenge a baslamak isteyen var mi?
her aksam istisnasiz spor yapip buraya yazicaz; hangi gun baslayalim ????

günaydın peperr

canım banada bi el atın :mymeka:işlerimin yoğunluğu bitti havalarda mükemmel yanii spor beni çağırıyor delikafadulden
hadii akşam sabah frk etmezz:teytey:

hangi araya sıkıştırayım sütü karar veremedim dün.sütü sade içmekte çok zorlanrım kakao koysam mı biraz?
tartı bugün sabah yüzümü güldürdü:dance:

merhaba fznb

konuyu tamada bilmiyorum ama spordan sonra süt içmek istiyorsan ve sevmiyorsan onun yerine yoğurtta olur
tartı işine sevindim ne güzelkaydirigubbakcemile5

nilüfert snaırım sen şehir değiştirmiştinn,nasıll alıştın mı yeni evine kentine.*
ayy canım benim . zaten memleketime geldim pek alışma sıkıntısı olmadı ama ne kadar olsa yeni iş yen ortam biraz zaman istiyor
canim soylemesi ayip simdilik bebek calismalarina baslamadik biz :kedi:
yilbasinda sonra dusunuyoruz.

bikac ay daha haber yok benden yani a.s

senin neyin var canim; gecmis olsun
dikkat et kendinee
pepperrrrr sölemesi ayıp bizde hatta sana özelden mesaj atacaktım .

Günaydın herkese
Bugun evde işlerim var...sabah normal kahvaltı yaptım ama hemen gaz yaptı barsaklarım karnım şişti davul misali...ben gidip ütü vs lerimi halledeyim...şimdilik öptüm sizleri

günaydın peperr

canım banada bi el atın :mymeka:işlerimin yoğunluğu bitti havalarda mükemmel yanii spor beni çağırıyor delikafadulden
hadii akşam sabah frk etmezz:teytey:

canim bu aksam baslayalim mi?
ben belimden dolayi 1 saat cardio yapamiyorum oyle;

ama 25 dk start it up, ardindan 30 dk pilate syapabilirim.

crs-prs-cuma yapalim ardarda cmr-pazardan biri tatil olsun (k.valideye falan gidersek yapamam) sonra pzt.den cumaya yine yapalim. 9 gun eder. obur h.sonuda 1 gun yaparsak 10 eder.
var misin?

sen de sec bir spor.

Günaydinnnnn...

dün aksam yemegim varmis guzelcene onu yedim :)

19:30--> haslanmis sebze + 6 adet kücük boy köfte + 1 adet domates

bugun ise

07:30--> 2 dilim kepek ekmegi, 1 bardak yarim yagli sut, 3 zeytin

10:00--> yesil cay

13:00--> 6 adet köfte+2 dilim kepek ekmegi

17:00--> 2 adet biskuvi (dun yerim diye dusunmustum ama yemedim :))

19:30--> bu aksama gercekten yemegim yok, amaaa firinda balik olabilir 4 adet fingerfish

bu aralar acayip acikiyorum neden ben de anlamadim...
nasil dur demeliyim kendime
ara ara seker, cikolata atmazsam agzima olmuyor...

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz domates 1 erik biraz light peynir yedim birazdan egzersiz yapacağım kızlarrrr

küçük köfte derken ne kadar küçük canım 6 tene biraz fazla geldi bana sanki

evet canım ya aynen sporla verdim,herşeyide yedim tabiri caizze hayatımdan hiçbişiyi çıkarmadım(ne kokoreç ne söğüş ne döner,nede cola)zararlı şeler biliom ama gırtlağımı zor kesiom ben colayada gazozada dur diemiom.ben hep buraya menülerini yazıodum,işte o haftanın koçu kim olursa yada kim menüyü yorumlarsa sen kilo veremessin diodu,haklı tabi colayı gazozu bende görsem bende öle derim.bende menü yazmadım genelde,sağlıklı oldu mu yazdım ama yaptığım sporları hep belirttim.sporu hiç aksatmadım.

ohhh maş. sigara börekleri,kızartmalar,afiyet olsunlmaz:

olazmııııkaydirigubbakcemile5
ben ne zamandır düzenli bir şey yapmıyordum yürüyüş hariç :kedi:
ben birde 2 yada 3 gün yaptıklarımı ikiye bölerim ağır et kırıklığı istemembilmiyorumkismile
ilk günler göbeğe ağırlık ve zumba düşünüyorum

sonra pump ıt up yanlış yazmadıysam onu eklerim
plan güzel benimde hafta sonu ne yapacağım belli olmazyerimseniben

koçum ne desen haklısın inan nasıl koşuşturmaca evde düzgün yemekte yapamadım bugün telafi edicem

birde 3 gündür düzenlide uyuyamıyorum en fazla gün içinde 5 saatlik bir uykum var ama enerjim yerinde uyuşuk değilim yanidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…