WATER mrbb,geçmiş olsunn nöbet zaten başlı başına bir spor+ağrında başalmış,yat ,endini sıcak tut,dinlen ..en güzelii....biz başlamadık daha nöbtee falan..perş.cuma başlar daha ,,,cumada ben olurum kesin....+maydonoz yee ağrılara ii geliyomuşş,geeçn bi adam demişti tv de....
ay ben de dün tutanakalrımı güya tamamalayıp çıkarmıştımm,geçen yıli arkadaştan alıp düzenelmiştimmm,ama tarihini değiştirmemişimmmm,,ayy süpeimm ya şimdii yeniden çıkarcammmm.....
geçmiş olsun waterspider..bence karnını sıcak tutmaya bak sen sporu boşver..
bu arada boynum çok ağrıyo hala
canım sanırım mekık cekerken acımıstı boynun oyle hatırlıyrm. mekık cekerken karnını ıcıne cekeceksın , belin altında bosluk olmayacak ve tum agırlıgı karnına vereceksın boylece boynun agrımaz. bız genelde boynumuzu tutup kaldırıyrz kollarımızı kırıyrz cekyrz boynu. hatta parmak uclarınla dokun basına ve karnını ıcıne cek karnının nasıl yandıgını goreceksın. şimdi ise kas gevsetici krem varsa sür sıcak havlu sar yat gecer
ay waterciğimm yazıkk sanaa topukluyla nöbett,,ben okula kanvas pant,+spor/casual ayakabılarla giderim..çok öğretmen havamm yoktur maalesef...melahatt sen de bendensin ütüyüü zamanaa yaymaa onusunda....bence de iyi ki varsınızz,,
ay iştahım açıldıı 1 elma+1 mini şeftali yedimmm ve hala canım bişeyelr çekiyoooo....
Bende şimdi farkettim, kusura bakmayın pasaklıyımdır birazNUTCASECİM özel mesaj kutun dolmuş
vallahi akşama bozmadıysan menün çok güsel,sporuda belirtirsen süper olacakMerhaba,
ben de yeni katiliyorum, umarim sizlerin basarisi beni de kamcilandirir :))
kilom 55, boyum 1:58 falan, yasim 25.
07:30---> kahvalti---> 2 dilim kepek ekmegi, 2 zeytin, kibrit kutusundan da kucuk peynir :)) ama peynir biraz yagli bi peynir, bol süt ve kalsiyum iceriyor, %1.5 yag iceren sütten 1 bardak.
11:00--> ara--> muz
13:30--> öglen--> haslanmis sebze (havuc, brokoli, karnibahar) limonlu ve azcik zeytinyagli
16:30--> ara--> 2 adet biskrem
19:00--> aksam--> henuz ne pisirecegimi bilmiyorum boshayallersmile
şekerim o kadar kötü menü değilki sadece hem öğlen pilav hemde akşam pilav dikkatimi çekti,güya khidratı azaltıcaktıkiste zukseddincigim yazmaya cekindigim menum buydu:
cok sacmaliklar yaptim yaaa, bugunlerde istahim tavan yapti, sonum hayir olsunn ins..
sabah
1 kucuk kepekli kasarli corek
ara
yok
ogle
2 kasik pilav
2 kasik kremali tavuk yemegi
1 kase cacik
ara
turk kahvesi
1 kare cikolata
ara2
2 ad. corekotlu biskuvi
aksam
1 kase corba
2 kasik salata
2 kasik pilav
2 parca izgara tavuk gogsu
ara
miktarini hatirlamadigim bikac kare cikolata ve rulokat
cay
nesmecim menün çok güsel,çok beğendim sporlarda yapılmış ohh missmrbbb
ben de menümü ayzayımm,sonra egçmişi ouyummm
sabah:2 yeşil çay+peynir+zeytin+maydonoz+1 yumurta+1/2 dilim çavdar ekmekle kahvaltıı
ara:yapamadımmm(sadec 1 kupa yeşil çay içtimmm)
öğle:mercime çorbası+yoğurt+közlenmiş bibiber
ara: türk kahvesi+yaında 1 -2 parça bitter yemeyi düşünüyorum
ara:üzümm yerimm
akşamatlıcan kebab+salata+yoğurtt yerimmm
haret:sbah 1 saat10 dk yürüyerek güen başaldımmm..+gelince tibetimi yaptım.
yapacakalrım:akşamüstüü tekararr yüürüyüş yağpcammm+gece rump it up
geçmiş olsun canım sen iileşte sahalara dönersinyerimsenibenCanlarım eskisi kadar sık giremiyorum...okullar açılınca bende kendi işelrime daldım bir yandanda hastalık..
valla okadar kötü besleniyorumki yazmıyorum..kötü derken..midem bulantı vs olduğundan kötü kötü..iki lokmalık şeylerle geçiyor...birden canm buz gibi meyve istiyorrr mesela...yada hafiif şekerli buz gibi içecek... düzelene kadar beni idare edin..iyileşeyim adam akıllı bir sporada başlayacam..Sizelri çok öpüyorum...
tatlım o kadarda kötü değil menün vallaha bak,akşam az geçiştirdiysen bu menüyle kilo verilir.bugunku menum sevgili koc zukseddin
sabah
1 dilim kepekli ekmek
yarim kk beyaz, yarim kk kasar peynir
ceyrek domates, ceyrek salatalik
1 tatli kasigi nutella
limonlu yesil cay
ara
1 fincan ihlamur
1 parca ay coregi benzeri bi corek
ogle
1 kase ispanak corbasi
1 kase salata
ara
1 kucuk kepekli kasarli corek
noldu bana bilmiyorum kizlar, nazar degdi menulerime,
bugun de baktim da hamur isi agirlikli olmus :-(((
bu aksam pilates yapicam sozz
bu arada zukseddin cnm sen gecen hafta 1 kiloyu nasil verdin; bir ozet gecsen bize; 1 hafta ben de sen ne yapiyosan aynini yapsam da 1 kg versem yaa
sanirsam rump it up, pump it up yaptin diy mi? kac gun, ne kadar yaptin cnmm ???
az ve sağlıksız beslenmişssin hani meyven?akşam yemeğin fena değil amaBir kaç gündür yazamıyordum bugüne kısmetmiş.
Bugünkü menüm;
Sabah:Yarım salatalık,yarım domates,1 kkdan daha az peynir,1 dilim üzeri acıkalı buğday ekmeği
ara öğün:iki kepekli çubuk kraker(Form)
Öğleakkette geriye kalan çubuk krakerler,1 tane ayran (arkadaşlarımda benden otlanmıştır tam olarak hepsinide yemedim gibi .)
Ara öğün:Fındıklı gofret(Şu 9 kat tatlardan.Bunu yerkende arkadaşarıma ikram ettim.Ben ne kadar yedim bilmiyorum ama 1 paketten az.)
Akşam:1 kepçe mercimek çorbası,1 kepçe mısır çorbası,salata,1 dilim buğday ekmeği
Sabah yarım saatlik bir yürüyüş yaptım.
sütünü içmeyi unutmuşun bugün,menün güsel beğendim,sağlıklı olmuş(gazoz hariç tabi o kadarda nazar boncuku olsun)selam şekerler........koçum akşam yemeğimide yedim hemen yazayım
sabah kaşarlı tost domates salatalık taze sıkılmış portakal suyu
ara bir küçük elma
öğle barbunya ( 532 kaloriymiş evde yemek yoktu bimden aldım okuldan gelirken) 2 dilim kızarmış ekmek
ara bir meyveli yoğurt
akşam 3-4 kaşık etli patlıcan yemeği, 3 kaşık pilav yoğurtlu salata (semizotlu kabak,havuç ve tavuk göğüs eti) malesef 1 bardakta gazı gitmiş gazoz
spor olarak sadece 30 saat yürüyüş yaptım...6000 tanede adım atmışım....çok başım ağrıyor sabahtan beri o yüzden evde dinlendim... dün pilates yapmıştım.karın kaslarım zorlanmış o yüzden bu gün mekik çekmemicem
meyvende ara menülerinde güsel,aferin sporlarınıda yapmışın,seninde hani sütüüüüünnnn?bugün acıktıran menüm
sabah
dün akşamdan kalmış menemen 3 yemek kaşığı kadardır
1 dilim ekmek
ara
2 incir
yeşil çay
öğle
bir kase çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
ara
bir şeftali
2 kaşık yoğurt
akşam
bir kase çorba
tavuklu mantar sote(mantar sevmediğim için tavukları ayırdım yedim)
ara
bir elma veya bir porsiyon karpuz yerim
netten start it up indirdim bugün yaptım ama çok hamlamışım karnım ağrıyo
hayatım kahvaltın çok güsel eti cin olayı bozuo bi,bide şekerim nazar mı değmeye başladı snaa,hemen bahane bulmaya başlamışın spora bahana bulmayalım arkadaşlar,emek olmadan yemek olmaz,kimse kolay zayıflamıo elbette yorulcaz ama sonuçta inceceik olucazzemuszemus(biraz gazlıyımsırnaşık şey)kızlar bugünkü menümü yazayım:
kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu ballı su
sabah: 1 yumurta, 1 küçük dilim kepek ekmeği, domates, 4 zeytin
12 dk slim&6 pack ardından 1 bardak süt
ara: armut
öğlen: 4 kaşık mercimek, 1 aktivia
ara: muz
ara: 1 tane eti cin
akşam: karışık salata tabağı, ayran (toplantı 6 da başladı 7 buçukta bitti dışarda yedik mecburen)
birazdan da birkaç kaşık dondurma yiyeceğim...start it up bugün de kaldı acayip yorgunum
menün eh işte öğlen hem ekmek hem lavaş aynı karede,akşam yemeğin yok gibi bişi ama çokta vasat değil idare eder yani:bbo:sabahki sporundan sonra sütün neeeeeerrrdeee?bugün kü menümü bildiriyorum
sabah 50 dk pilates
yeşilçay, 1,5 kib kutusu tulum pey. 3 siyah zeytin, 4 dilim salatalık
öğlen mercimek çorbası, 2 kaşık ezme, 1 ekmek, biraz lavaş
akşam acıkmadım bi türlü 4 dilim salatalık ve 1 kib. tutusu tulum peyniri yedim muhtemelen birazdan meyveli soda içicem
merhaba kızlar. yeni geldim daha eve ablamdaydım.ay kaç gündür ütü masası kurulu salonda bir bitiremedim. biraz ütü yapayım. yarına da azcık kalsın okul çıkışı hemen bitireyim.
yedikleriklerim
sabah: evden çıkmadan 1 sb yy süt
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine dil peynirli , maydonozlu yağsız tost( yapıp okula götürdüm)
ara: yarım armut
öğle: 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 parça şinitzel, 1 sb ayran
ara: yarım armut
akşam: 1 parça ızgara et, 1 dilim ekmek,salata, 1 sb hoşaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?