50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugünkü menümü yazayım:
kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu ballı su
sabah: 1 yumurta, 1 küçük dilim kepek ekmeği, domates, 4 zeytin
12 dk slim&6 pack ardından 1 bardak süt
ara: armut
öğlen: 4 kaşık mercimek, 1 aktivia
ara: muz
ara: 1 tane eti cin
akşam: karışık salata tabağı, ayran (toplantı 6 da başladı 7 buçukta bitti dışarda yedik mecburen)
birazdan da birkaç kaşık dondurma yiyeceğim...start it up bugün de kaldı acayip yorgunum

canım bızım dunden ders ve nobet basladı. hersey hazırdı ve bu hafta basladık.bırde topuklu ayakkabıyla super bir nöbetdi:))

ay ben de dün tutanakalrımı güya tamamalayıp çıkarmıştımm,geçen yıli arkadaştan alıp düzenelmiştimmm,ama tarihini değiştirmemişimmmm,,ayy süpeimm ya şimdii yeniden çıkarcammmm.....

yaa bende şimdi yıllık planları duzenledım bırde şube yaparz haftaya en nefret ettiğim tutanak şubedir.tüm sınıfı tek tek anlatyrz.

geçmiş olsun waterspider..bence karnını sıcak tutmaya bak sen sporu boşver..

sagol canım tamamdır sozlerınızı tutacagım. kızlar yaa ıyıkı varsınız aklıma bırsey takıldımı dusunyrm cvp bulamıyrm buraya yazyrm hemen yardımcı oluyrsnuz bızım grup harıka bence opuldunuzopuyorumnanaktan

bu arada boynum çok ağrıyo hala

canım sanırım mekık cekerken acımıstı boynun oyle hatırlıyrm. mekık cekerken karnını ıcıne cekeceksın , belin altında bosluk olmayacak ve tum agırlıgı karnına vereceksın boylece boynun agrımaz. bız genelde boynumuzu tutup kaldırıyrz kollarımızı kırıyrz cekyrz boynu. hatta parmak uclarınla dokun basına ve karnını ıcıne cek karnının nasıl yandıgını goreceksın. şimdi ise kas gevsetici krem varsa sür sıcak havlu sar yat gecer

bugün kü menümü bildiriyorum

sabah 50 dk pilates
yeşilçay, 1,5 kib kutusu tulum pey. 3 siyah zeytin, 4 dilim salatalık

öğlen mercimek çorbası, 2 kaşık ezme, 1 ekmek, biraz lavaş

akşam acıkmadım bi türlü 4 dilim salatalık ve 1 kib. tutusu tulum peyniri yedim muhtemelen birazdan meyveli soda içicem

merhaba kızlar. yeni geldim daha eve ablamdaydım.ay kaç gündür ütü masası kurulu salonda bir bitiremedim. biraz ütü yapayım. yarına da azcık kalsın okul çıkışı hemen bitireyim.

yedikleriklerim

sabah: evden çıkmadan 1 sb yy süt

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine dil peynirli , maydonozlu yağsız tost( yapıp okula götürdüm)

ara: yarım armut

öğle: 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 parça şinitzel, 1 sb ayran

ara: yarım armut

akşam: 1 parça ızgara et, 1 dilim ekmek,salata, 1 sb hoşaf

ayy canım çok sağol valla yaa valla çok doğru yazdıkların...aynen öyle yapmışım dikkatli olacağım artık :) hakikaten valla bu grup süper kızlar hepiniz iyi ki varsınızzz:1hug:

Kızlar size bişey danışcam kalori bilgilerinden haberdarsanız eğer haşlanmış nohutun kalorisi ne kadardır paylaşabilir misiniz acaba,,şimdiden teşekkürler a.s.

ay waterciğimm yazıkk sanaa topukluyla nöbett,,ben okula kanvas pant,+spor/casual ayakabılarla giderim..çok öğretmen havamm yoktur maalesef...melahatt sen de bendensin ütüyüü zamanaa yaymaa onusunda....bence de iyi ki varsınızz,,

googleden kalori cetveli yaz ve tüm gıdalara baksana..
.60 gr haşlanmış Nohut (4 çorba kaşığı çiğ) 200 kaloriymiş......

canım bugun 7. sınıfa dersım vardı cocuklar masaallah bızden uzun topuklu gıyınce daha ıyı oluyor:))) sizin cocuklar kucuk olunca rahatsınız bizimkiler yanımıza geldiklerinde tepeden bakıyorlar.

ay iştahım açıldıı 1 elma+1 mini şeftali yedimmm ve hala canım bişeyelr çekiyoooo....

canım bence yat uyu sen şeytana uyma:))) yada 1 bardak tarçınlı süt iç

vallahi akşama bozmadıysan menün çok güsel,sporuda belirtirsen süper olacak

şekerim o kadar kötü menü değilki sadece hem öğlen pilav hemde akşam pilav dikkatimi çekti,güya khidratı azaltıcaktıklmaz:spor yaptın mı bare
nesmecim menün çok güsel,çok beğendim sporlarda yapılmış ohh miss

geçmiş olsun canım sen iileşte sahalara dönersinyerimseniben

tatlım o kadarda kötü değil menün vallaha bak,akşam az geçiştirdiysen bu menüyle kilo verilir.
canım ben kilo verme çalışmalarıma hız vermiş bulunmaktayım kocamın gelmesinden ötürü,son 2 haftadır sporsuz günüm geçmedi,özellikle geçen haftasporumu düsenli yaptım,ayy çok üşeniom ay yapmıom die tembellik yapmadım,bitki çayına başladım bide hergün onu içiom(mısır püskülü kiraz sapı,avakodo yaprağı,maydonoz karışımlı bişi)son 3 gündürde start ıt up ı rump ıt upa çevirdim ayrıca ekstradan slim pack yapıom hergünkaydirigubbakcemile2

az ve sağlıksız beslenmişssin hani meyven?akşam yemeğin fena değil ama

sütünü içmeyi unutmuşun bugün,menün güsel beğendim,sağlıklı olmuş(gazoz hariç tabi o kadarda nazar boncuku olsun)

meyvende ara menülerinde güsel,aferin sporlarınıda yapmışın,seninde hani sütüüüüünnnn?
hayatım kahvaltın çok güsel eti cin olayı bozuo bi,bide şekerim nazar mı değmeye başladı snaa,hemen bahane bulmaya başlamışın spora bahana bulmayalım arkadaşlar,emek olmadan yemek olmaz,kimse kolay zayıflamıo elbette yorulcaz ama sonuçta inceceik olucazzemuszemus(biraz gazlıyımsırnaşık şey)

menün eh işte öğlen hem ekmek hem lavaş aynı karede,akşam yemeğin yok gibi bişi ama çokta vasat değil idare eder yani:bbo:sabahki sporundan sonra sütün neeeeeerrrdeee?

tatlım menün her zamanki gibi çok güsel,senindemenün örnek teşkil edebilecek menülerden ,spor yok amalmaz:

kızlaaaarrr biraz gevşek görüdüm sizi,gevşemeyelim ya tam gaz devam edelim bu hafta herkes kilo versin yaaaaa düşünsenize bu hafta tartıda gramların eksik geldiğini ne büyük bi keyif
HER YEMEK YEDİĞİNİZDE,HER SPOR YAPMADIĞINIZDA BU HAFTA TARTIDA ALACAĞINIZ GRAMLARI DÜŞÜNÜN,kilolu halleriniz aklınıza gelsin ve korkun sakıncalı sağlıksız yemek davranışlarından( ne kötüyüm demi,hehehehehe)

yi geceler işlerimi anca toparladım mirmirmirmir

bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates yeşillik
ara
üzüm yoğurt
öğle
3 sigara böreği çay
ara meyva süt
ara
2 çatal yemek tattım 3 incir
akşam
2 dilim ekmek çorba kızartma
ara
yoğurt
çay
mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…