50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:gitme:kızlar ya sizde siteye girerken sorun yaşıyormusunuz. ben çozuttum kızlar .yiyorum bu aralarr.çok moralim bozuk. siz sporlardan falan bahsediyorsunuz bende hiç onlardan yok:gitme::gitme:

10 GUNLUK EGZERSİZ PROGRAMI

TARİH
----------------
PEPPERMINT
YASEMN76
22 Eylül 2010 Çarşamba
23 Eylül 2010 Perşembe
24 Eylül 2010 Cuma
25 Eylül 2010 Cumartesi
26 Eylül 2010 Pazar
27 Eylül 2010 Pazartesi
28 Eylül 2010 Salı
29 Eylül 2010 Çarşamba
30 Eylül 2010 Perşembe
01 Ekim 2010 Cuma
02 Ekim 2010 Cumartesi
03 Ekim 2010 Pazar

yasemincigim sporlarimizi yaptikca buraya tik koyariz.
baska katilmak isteyen arkadaslar olursa onlari da ekleriz ;-)

yok burdan talo yapilmiyor;

neyse ben word ya da excel de yaparim. buraya kopyalarim.

yeter ki katilim olsun.

yerimseniben

TARIH----------------------------PEPPER---------------------YASEMN
22 EYL-CARSAMBA
23 EYL-PERSEMBE
24 EYL-CUMA
25 EYL-CUMARTESİ
26 EYL-PAZAR
27 EYL-PZT.
28 EYL-SALI
29 EYL-CARS.
30 EYL-PRS.
1 EKM-CUMA
2 EKM-CMR.
3 EKM-PAZAR

her aksam sporunu yaptikca bana bildir, buraya tik koyucam. ok yasemincigim

nilufert site de zaman zaman sorun oluyor evet tatlim

gel katil bize birlikte egzersiz yapalimm

ben plates yapıyorm.. çok işe yarıyor.. koşuya da başlıyorum inşallah..boyum 1.65 kilom 63...4 kilo fazlam var...bir ayda havasını attırırm ama çok aç olduğum zamanlar çok yiyiorum..bilmiyorumkismile

başlamam şart ama şimdi evde bilgisayar yok. indirip bilgisayardan yapıyordum önceden. neyse ben yarından itibaren şu yediklerime dikkat edeyimde.öğlen bile iş yerinde yedim tıka basa.yemeklerde yağlı ağır ama çok iştah acıcıydı.
kızlar yaa öğlen için evden işe getirilebilecek şeyler söyleyin bana . tavuk göğsü alıcam bugün onu haşlıcam yarın. alatalık domates başka???

ben plates yapıyorm.. çok işe yarıyor.. koşuya da başlıyorum inşallah..boyum 1.65 kilom 63...4 kilo fazlam var...bir ayda havasını attırırm ama çok aç olduğum zamanlar çok yiyiorum..bilmiyorumkismile

spor yapiyorsan kolay verirsin cnmm

canim ezbere bildigin pilates hareketlerini falan yapsan; yediklerine dikkat etmenin yaninda ..

z.yagli yemeklerden goturebilirsin cnm.
kepek ekmegi yaninda yogurtlu semizotu salatasi
yada yogurtlu havuc salatasi goturebilirsin
firinda karisik sebze kizartmasi yapip goturebilirsin

aklima bunlar geldi simdilik

ben de katilmak istiyoum..
programi siz belirler misiniz, görev ve de sorumluluk bilinciyle daha iyi calisirim ama kendi kendime olusturdugum programlara pek uymuyorum.

sabah 7 de kalkip, 8 de evden cikmaliyim. 9 da is basi aksam da 6 gibi cikip 7 gibi evde oluyorm.
bilgisayarim yok ama egzersizleri print out alip da yapabilirim :))

merhaba fznb

konuyu tamada bilmiyorum ama spordan sonra süt içmek istiyorsan ve sevmiyorsan onun yerine yoğurtta olur
tartı işine sevindim ne güzelkaydirigubbakcemile5

ayy yoğurdu çok seviyorum yemekleri yoğurdun hatrına yiyorum denilebilir.
bu yüzden yoğurdu öğünlerde yiyorum,sütüme bi kaşık kakao katsam ne olur ki:1rolleyes:

canim gunde 40 dkdan az olmamak uzere herkes kendi sectigi bir egzersizi yapsin diyorum ben.
ve bunun 15 dksi cardio olsun ki yag yakalim.

sen de calisitign icin mecburen aksamlari yaparsin cnm.
sabah da bana bildirirsin dun su sporlari yaptim diye ben de listeyi doldururum.

bilg.in yoksa sana tavsiyem 15 dk tvden muzik acip dans etmen ardindan da soyledigin yontemle cikti alip pilates, karin kalca hareketleri yapman

ayy yoğurdu çok seviyorum yemekleri yoğurdun hatrına yiyorum denilebilir.
bu yüzden yoğurdu öğünlerde yiyorum,sütüme bi kaşık kakao katsam ne olur ki:1rolleyes:

inan bilmiyorm şekersiz içebilecekmisin peki??
sevmiyorsan niye içiyorsun ?
ne çok sordummm dimi

:gitme:kızlar ya sizde siteye girerken sorun yaşıyormusunuz. ben çozuttum kızlar .yiyorum bu aralarr.çok moralim bozuk. siz sporlardan falan bahsediyorsunuz bende hiç onlardan yok:gitme::gitme:

evet canım yaa bende şimdi girmedim sabahleyin :sm_confused:
sonra mozilla firefox tan girdim
googleden olmuyorbilmiyorumkismile
ha gayet nilüü at şu rehavetinii bide yulaf yemeni taviye ediyorum kendimi çok dinç hissediyorum

tamam canım ben sana haber ederim aslında şimdi kalkıp başlamam lazımda çeneden kalkamıyorumlaelaelaelaelae

tammam..

günde 40 dakka ile basliyim :) aksamlari süre tutarak..
sabahlari da bildiririm :)

guclubacismile :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Merhaba sporcu güzeller

Maşallah bomba gibisiniz. Daha vücudum tam alışmadı spora. Start it up ı bile hakkını vererek yapamadım tam. Yoksa kesin size katılırdım :lepi: Zaten hastasonu ben spor yapmıyorum. Ama şöyle olsun, haftaya haftaiçi size ayak uyduram

merhaba fıstık delikafadulden
hadii hadi kaydirigubbakcemilebahane uydurmaa zaten bendede iş yok ağır olmayan sporları yapıcaz kaydirigubbakcemile2
peperın sebebi belli bende kocaz spor bir elim 10 parmağını geçmez
yanii tamda bizliksin artı bizde hafta sonu zaten yapmıyoruuuuzzsempatiksalakcinni

kızlar yoğurt insanı acıktırırmı?
.
beni acıktırıyor mu bilmiyorum ama ara öğün olarak yediğimde doyurmuyor.

selam kızlar. okuldan geldim size bakayım dedim.bügün kesin kararlıyım ütülerimi bitireceğim.akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum. dondurucuda börülcem var yemeğini mi yapsam? yanına ya fırında patetes yaparım ya da mantı gibi bi şey!

şimdiye kadar yediklerim.

sabah evden çıkmadan 1 sbb yy süt

kahvaltı: çavdar ekmeğiyle yağsız tost, şekersiz çay

ara: yarım armut

öğle: 1 tabak yoğurtlu kepekli makarna, soda

ara: yeşil elme yiyeceğim

akşam:??

kızlar canım kola istediğinde soda içiyorum .gazlı ya benim isteğimi kesiyor.soğuk soğuk ,bazen limon da sıkıyorum.mmmmm cokacimcoook

Seni nasıl kırabilirim ki kaydirigubbakcemile3 Anlaştık, 10 dk da olsa yapacam bişiler

Herkes kafasına göre mi yapıyor sporu? (geçmişi pek okuyamadım canım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…