Seni nasıl kırabilirim ki kaydirigubbakcemile3 Anlaştık, 10 dk da olsa yapacam bişiler
Herkes kafasına göre mi yapıyor sporu? (geçmişi pek okuyamadım canım)
tammam..
günde 40 dakka ile basliyim :) aksamlari süre tutarak..
sabahlari da bildiririm :)
guclubacismile :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Merhaba sporcu güzeller
Maşallah bomba gibisiniz. Daha vücudum tam alışmadı spora. Start it up ı bile hakkını vererek yapamadım tam. Yoksa kesin size katılırdım :lepi: Zaten hastasonu ben spor yapmıyorum. Ama şöyle olsun, haftaya haftaiçi size ayak uyduram
hobaaaabilmiyorumkismile yazınca yesa geldi aklımaasenağlama
niye gelmiyo yaaa:çok üzgünüm:
evet tatlışımm aynen öylee her telden çalıcak
peperın aklına geldii
banada bi el atıver dedim :mymeka:bendesırnaşık şey
kızlaarr nettemi bozukluk var forumdamı?????????????
yaa bağlanamıyor bir türlüklava:
Elbet gelir cimcime kaydirigubbakcemile
Sana yanıt yazmadı mı cimcime?
PEPPERCİM iyi düşünmüşsün bu işi, ben kaç gündür böyle bişi istiyordum zati
çok mutluyum bugün çookk topu topu 5 gündür çok sıkı çalıştırıyorum kaslarımı ama incelmişimmm . Okulum başladı önce herkes zayıflamışsın dedi bana ben de bir gazla evde giremediğim pantolonlarımı denedim ve giyebildimmm kaydirigubbakcemile3 hemen ölçü aldım tabi kalçadan 3 diğer yerlerden 2 şer cm incelmelerim varrr kilo da verdim zaten çok mutluyuuumm
bugün geç kalkmam sebebiyle kahvaltımı biraz daha abartıp öğle yemeği olarak da sayıyorum
2 kaşık çökelek, 3 zeytin, 1 dilim tahıl ekmeği 1 yumurta 1 kaşık kuşburnu ve tabibi mucizem yeşil çay
Bu yeşil çayın gerçekten mucize yarattıgını düşünüyorum bende şu incelmelerimde büyük katkısı oldugunu düşünüyorum herkese iyi günler
Elbet gelir cimcime kaydirigubbakcemile
Sana yanıt yazmadı mı cimcime?
PEPPERCİM iyi düşünmüşsün bu işi, ben kaç gündür böyle bişi istiyordum zati
yok yaaa yazmadııııı!!!!!!!!!!!!!!!bilmiyorumkismile
ben spora kaçayım yoksma oydu buydu kalırrkaydirigubbakcemile3
peper canım bildirimi yarın yaparımmyerimseniben
evet yaaa,
birara ben walk at home 10 days challange'a baslamistim esimle 3-4 gun yapmistik ardarda ve o zaman bile iyi kilo vermistim.
sonra belim agrimisti gerci.
simdi bu 10 gunde de kein kilo vericez;
sonra yeni bir program yapariz..
bi bakarsiniz hhoooğppppp 50 kiloyuz :Saruboceq:
Gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5 Darısı bizim başımıza tekrardan sempatiksalakcinni
Güne çok güzel başlamışsın, yeşil çay konusunda katılıyorum.
Peppercim güzel gidiyo menün, ama gördüğüm kadarıyla lokumlar 2 ye çıkmış
Bi de aynı kilodayız senle pepper, 2 gündür aklımda, bi türlü yazamadım yahu
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 57 kiloyum boyum 1.55 zayıflamak istiyorum 5 kilo kadar fazlalığım var.evde ne kadar diyet yaparsam yapayım 2 gün sonra diyeti bozuyorum.işten ayrıldım ramazan falan derken gittikçede kilo almaya devam ediyorum tek başına olmuyo burda sizinle beraber daha olumlu ve daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.bende bundan sonra gün içinde yediklerimi sizinle paylaşacağım görüşmek üzere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?