kızlar selammmm :)))
pepper'cim sollamak ne haddime, koşun yetişin bana, ben artık sabitim.
kızlar çok yoğunum,sık uğrayamıyorum foruma. bugun goz attıgım kadarıyla düzenli spora başlıyormuşuz? süperiz süperrr :)
dün 2 tane 27 beden kot aldım kızlar. 29'a bile zor girmeye başlamıştım kilo vermeye başlamadan önce.bu benim değil hepimizin başarısı bence.
sizi çok seviyorum!!!opuyorumnanaktan
dün 2 tane 27 beden kot aldım kızlar. 29'a bile zor girmeye başlamıştım kilo vermeye başlamadan önce.bu benim değil hepimizin başarısı bence.
sizi çok seviyorum!!!opuyorumnanaktan
TARIH----------------------------PEPPER-----YASEMN----GZNMC--- DULCINEA
22 EYL-CARSAMBA
23 EYL-PERSEMBE
24 EYL-CUMA
25 EYL-CUMARTESİ
26 EYL-PAZAR
27 EYL-PZT.
28 EYL-SALI
29 EYL-CARS.
30 EYL-PRS.
1 EKM-CUMA
2 EKM-CMR.
3 EKM-PAZAR
dulcii, seni de aldim listeye,
yok mu artirannn,
(ben de yesayi hatirladim ya )
cnm kendi sectigin icinde az da olsa cardio olan bi sporu yapicaksin
bir de h.sonu cmr.pazardan biri serbest gun, digerind yapilacak.
bu aksam basliyoruz;
yarin bana bildireceksiniz ben de listeyi doldurucam.
ok???
canım benide eklermisin önceden dulci yapıyordu böyle bir liste guzel spor yapıyrduk bende katılmak istiyorum
valla cnm artik yetissem fena olmayacak yaa..
ahh ahh genclik faktoru. siz gencsiniz kizim, yas 30 olunca verilmiyorp
ama spora basliyoruz ya artik tamamdir diy mi cnm
valla harikasin canim.
benim de sonbaharlik biseyler almam lazim, is icin etek, elbise almak istiyorum ama bir yandan da zayiflayip oyle almak istiyorum
kiyafet alamadigimdan ben de aksesuara sardim bu ara
swatchdan bi saat bir de secret code-alyans yuzuk aldim; bir de louis vuitton bileklik aldim kendime...)
bayanssulusmile
ne kadar zamanda başardınız bunu ? çok iyi ben de 29 giyiyorum şuanda bugün 27 beden pantolonuma girdim ama henüz sadece girdimdışarıda giyecek durumda değilim ama az kaldı umuyorum
ay yapma canım benim ya kaç yaşçık fark var aramızda şunun şurasında.
gule gule kullan tüm aldıklarını. arada insan kendini böyle ödüllendirmeli ama dimi?
bence de giyim alışverişini ertele biraz. sonra bol geliyor, çirkin oluyor aldıkların kısa süre sonra.
canım ben mart 15'te başladım 57,5 kilo filandım,temmuz 15te 52'ye inmiştim sanırım. 4 ayda yani. ama spor yaptım düzenli, ve yediklerime gerçekten dikkat ettim.
peppermintcim hepsini yapabilirsin bence. cumadan eve gidince yıkanacakları at yıkansın.
cmts sabah 9 gibi kalkıp eşin kahvaltıyı hazırlarken sen
yavaştan temizliğe başlrasanikahvaltıdan sonra devam edersin . öğlen 1 e kadar biter.sonra doğru alışverişe.önce kuaföre uğranacak , saçlar kesilecek.ordan alışveriş merkezinden eksiklikler alınacak.akşama da ütüler yapıldı mı tamam.
ya ben çk tembelim şu sizin spor grubuna katılsam mı ki??
içi dışı balık olmuş bir baaayaaaann geldi arkıdeşler..nassınız işşalah =)
selam cnm;
simdi blogundaki son yaziyi okudum da;
aynen benim de rujlarla pek aram yoktur ve istedigim mat-pastel renk ruju bir turlu bulamam;
bahsettigin flormar-supermatte'ye hemen yarin bakicam cnmm
)
kendi lokumlarimi bitirdim;
bu kez de sirkette getirip burnuma dayadilar lokumu.
suna bi son vermem lazim diy mi yaa
aaa hakkaten
eskiden de bir ara ayniydik; hatta yarisiyorduk; sen, spatz , ben,
sonra siz sptazla sollayip gittiniz beni.. :-(
)
Hoşgeldin opuyorumnanaktan doğru sebeplerle aramıza katılmışsın. Düzenli olarak menü ve sporlarını bekliyoruz yerimsenibenselam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 57 kiloyum boyum 1.55 zayıflamak istiyorum 5 kilo kadar fazlalığım var.evde ne kadar diyet yaparsam yapayım 2 gün sonra diyeti bozuyorum.işten ayrıldım ramazan falan derken gittikçede kilo almaya devam ediyorum tek başına olmuyo burda sizinle beraber daha olumlu ve daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.bende bundan sonra gün içinde yediklerimi sizinle paylaşacağım görüşmek üzere ...
:roflol: :roflol: :roflol:ne kadar zamanda başardınız bunu ? çok iyi ben de 29 giyiyorum şuanda bugün 27 beden pantolonuma girdim ama henüz sadece girdimdışarıda giyecek durumda değilim ama az kaldı umuyorum
içi dışı balık olmuş bir baaayaaaann geldi arkıdeşler..nassınız işşalah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?