50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peppercim sabahki mesajını yeni okudum. Çeyrek simit dediysem abartmışım ama yarım simitle cidden öğün oluyo

Anladım canım, neyseki iş yerinde bu tarz sorunları fazla yaşamıyorsun

))))

isyerinde secenegim bol; yemek konusu cok rahat. pizzasindan, sebze corbasina, izgarasina, kadar cok cesit var. otel acikbufesi gibi bizim burasi.

ama isyerinde belli kahvalti belli ogle yemegi hatta belli cay saati olunca ve herkes o saatlerde yiyince sen de o duzene alisiyorsun bir sure sonra.
mesela ogleden sonra 15.30 cay saatimiz ve yemekhanede kurabiye, acma, tatli, tost, pogaca vss cesitleri cikiyor; herkes inip biseyler aliyor; oyle ki ac olmasan da sartlaniyorsun sanki o saatte yemeye.
neyseki bunu kirdim biraz ben..
sositososito

hic ekmek yememissin cnm,
belki de ondan yaniyordur miden.

mide asidini alir ; 1-2 dilim kepekli ekmek yeseydin keske kahvaltida ya da oglen.

bir de elma benim midemi cok kotu yapar yiyemem pek, sana da belki dokunuyordur

PEPPERCİM ben senin yerinde olsam istikrarlı bi şekilde kilo alırdım sempatiksalakcinni Mükemmel bi irade var sende Bi ara millet reddettiklerini yazıyordu ya, sen hergün bunları reddediyorsun. Şahsen açma ve pizzaya dayanamam hayatta
Saat olarak düzenli olması daha çok senin yarına. Ara öğünlerin aksamıyo en azından.

iyi dalsicim hiç kilo almadım aksine verdim...=)

maşallah bendeki irade değil çelik çeliksositososito

Hayır demeye o kadar alışmışım ki iradem dışında hayır diyorum herşeye...=)
Ben bugün bir adet poğaçaya, bir adet çikolataya..kakaolu süte hayır dedim....

verrim değil mi...cokacimcoook

Şimdi hatırladım korumada olduğunu, tebrikler canım.

Ben aynı tas aynı hamam Evden çeviri yapmaya başladım, teknik çeviri yapıyorum. Aksilik olmazsa seneye evlilik... Özetle bu kadar

Senin nasıl gidiyo?

hayırlısı olsun canım...sağlık olsun da gerisi hep oluyo...

bende de her şey aynı..biraz eşim rahatsız onun dışında iyilikler mutluluklar var bizdeolumunekankayizsmile

senin için çok sevindim..isteme fln oldu mu:kedi:

Teşekkürler cadıcım. Çok doğru diyorsun.
Geçmiş olsun eşin için, ama senin gibi karısı varken hiçbişicikler olmaz ona

Mayıs ayında gelsinler diye plan yaptık Bizim seneye ertlenme işi, evle alakalı, yani istesek de evliliği erkene alamadığımız için, evlilikle isteme işi birbirine yakın dönemlerde olsun istiyoruz.

Sağol canım benim...Allah korusun onsuz yaşayamam...

Senin için de çok sevindim...İsteme işinden sonra çok uzatmamak lazım zaten...hadi hayırlı uğurlu olsun...boshayallersmile

Teşekkürler fıstık opuyorumnanaktan Tekrardan hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Ben yemek yicem, sonra görüşürük

geçmişe bakıyodummm,,,evet ben de ben de spor gudunda olmak istiyorumm,,byu şekilde daha düzenli yaparım..listeye beni de al dulciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…