50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocaammmmmm geliooooooooooooooooo,şoktayım yani süpris yapmış bana sabahtan beri koşturom hazırlancam die,ay çok heyecanlıyım,karşılamaya gidicem 2saat sonra,öptüm hepinizopuyorumnanaktan

kızlarrr ben bi dil kursunda çalışıyorum ve dün okullara tanıtım gezisine çıkmaya başladık sabah 9 akşam 5 hem de yürüyerek.düzenim altüst oldu valla menülerimi bağışlayın.iki gündür tersim döndü yürüyerek gezince akşam yemek bulaşık derken spora halim kalmıo gerçi dün mekikleri yaptım 12 dk ama bugün hiçbi şey çıkmıcak galiba benden söz 1 2 güne toparlancam.Menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim oturmaya fırsatım olmadı ki:S neyse yazayım sonra bi geçmişe göz atıp çıkayım.öpüyorum sizi...sık giremezsem unutmayın beni lütfen..
sabah: nesfit
öğlen: 1 tabak (dolu deildi) azıcık salçalı makarna (kursta onu yapmışlar mecburen)
ara: meyve suyu
akşam:1 kase çorba, 5 kaşık taze fasülye

zukseddinim kuzum benim nazar değil valla akşama kadar okul geziyoruz yürüyerek ayaklarım şişiyo eve gel yemek yap topla uyuyakalıom zaten..bir iki gün içinde düzene gircem derslere bi başlask.Okul gezileri çok yorucu yaa

kızlar artık sadece akşamları girip menü yazmaya fırsatım oluyo haberiniz olsun bazı günler hiç giremeyebilirim ama sağlıklı beslenmeye devam ve söz en geç cuma döneceğim spora ve o düzenli yaşamıma...beni özleyin unutmayın olur muu

selam kızlarrr menüm

sabah
1 kk köy peyniri hiç yağ filan yok kupkuru
yarım domates
1 dilim ekmek
2 zeytin

ara
1,5 incir ( yarısı çöpe gitti çürümüş)
yeşil çay

öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
2 ızgara kanat
2 kaşık yoğurt

ara
dışardaydım yarım çikolata yedim(kalorisi çokmuş sonradan baktım,pişman oldum.)

akşam
mantı çorbası bi porsiyon ve yanında sarımsaklı yoğurt

spor bugün 15 dakika yürüdüm birazdan mekik çekeceğim.

vayyyy ne guzel ama sen iddia için uğraqsıyordun senı pes ettırmeye calısabılır sakın kanma bunlara yaa insan bazen surprızlere sınır oluyor benım sevgılı de bazen yapar evde paspal paspal otururken canım ben geldım dıye arar bende aaa ne guzel cook sasırdım derım ama ıcımden ınsan hbr verır bır hazırlanırım daha ıslerım var ne zaman yetıstırecegım dıye dusunurum.senın yıne 2 saatın varmıs gözün aydın.

peppercım ben spor yaptım hemde rump it up bu liste olmasaydı bugun yapmazdım ınan cok sagolun

pepeprr beni de yaz ve spor yaptım.30dk pialtes+ardından 20dk karışık mekikler yaptımm....+birazdan duş+süütmü içipp yatcammmmm

ben bi menümü yazayım...

Sabah:2 dlm kepekli ekmek
1 domates
1 ince dilim peynir
Öğlen:100 gr ton balıklı yağsız bol salata
1 dlm ekmek
ara:üzüm
ara:keyfi tahıl
akşam 4 kaşık haşlanmış fasulye
2 kaşık yoğurt
yatmadan da 2 kuru kayısı yicem

selam herkese...koçum gözün aydın..çok sevindim senin adına sen şimdi kocan geldi diye bizide unuturusun ya neyse değer unutulmayazemuszemus

bende spor listesine katılmak istiyorum benide alın bugün okulda nöbetçiydim 7000 adım atmışım + evde leslie 4 mil+ slim pack 6 yaptım

menüme gelince...

sabah tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost bir bardak süt domates salatalık

ara bir elma

öğle 1 dilim tam buğday ekmeği yoğurtlu salata dünden kalan

akşam bir tabak patlıcan yemeği 2-3 kaşık pilav ve hosaf

spordan sonra meyveli yoğurt yedim

2 büyük bardak elmalı çay içtim ( selahattin dönmezin metabolizma çayı)

az öncede meyvemi yedim kapattım günümü birer elma şeftali armut ( eşimle ortak yedik)

bugun kimse yokkkk herkes nerde bende sporun üstüne sütümü içtim ama ben bitki çayı içemiyorum yaa aklıma bile gelmiyor aslında siyah çay da içmiyorum. kahvaltı da yapmayınca çay içilmiyor okulda 1 bardak içiyorum sadece

bende menüme yazayımmm

sabah:1 dilim ekmek peynir domates falan
ara : yesil çay yoğutlu yulaf
öğlee : ayran az bamya 3 kaşık bulgur pilavı
ara. çay bisküvi

ara :ayran
akşam :3 kaşık bamya 2 dilim ekmek
ara: çay yatmadan önce yeşil çay

spor :10 dk ısınma 20 dk pump ıt up
20 mekik

yatmadan önce 20 mekikohaoldumsmile
bunları ben yaptııımmm:1ninca: laelaelaelaelae

Herkese merhabalar,kk forumlarını bir süredir takip ediyorum ve beğeniyorum.Bugünden itibaren de daha aktif şekilde kullanmaya karar verdim. 24 yaşındayım ve ergenlikten sonra 54 kilo civarlarındaydım.2008 yazında, 3 ayda 5-6 kilo alarak 60 kg'ye kadar çıktım.Şu an 58 kilodayım.Boyum 1,63 yani balık etliyim,çevremdekiler kilomun iyi olduğunu söylüyor ama ben biraz daha zayıf olduğum hali tercih ederim.Tabi bu sadece istemekte kaldı.İşin garibi sürekli zayıflamak istediğimden bahsettiğim için kendimi olduğumdan daha kilolu algılıyorum artık.Bu yüzde bu işe bi nokta koymaya karar verdim.Zayıflamak için de aklıma gelen en güzel yerlerden birisi burası:)Gerçekten çok samimi paylaşımlar var.Elbette hepsini okuyamadım ama mesajımı yazdıktan sonra biraz daha okuyacağım.Benimde denemek isteyeceğim öneriler var.
Neticede en az 4 en fazla 6 kilo vermek istiyorum.Yağ , şeker ve proteinden oluşan beslenme düzenimi değiştirmek ve diyetimi sporla desteklemek istiyorum.
Görüşmek üzere

merhabaaa aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnna.s.

önerilerini bekliyoruz canımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…