kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocaammmmmm geliooooooooooooooooo,şoktayım yani süpris yapmış bana sabahtan beri koşturom hazırlancam die,ay çok heyecanlıyım,karşılamaya gidicem 2saat sonra,öptüm hepinizopuyorumnanaktan
Herkese merhabalar,kk forumlarını bir süredir takip ediyorum ve beğeniyorum.Bugünden itibaren de daha aktif şekilde kullanmaya karar verdim. 24 yaşındayım ve ergenlikten sonra 54 kilo civarlarındaydım.2008 yazında, 3 ayda 5-6 kilo alarak 60 kg'ye kadar çıktım.Şu an 58 kilodayım.Boyum 1,63 yani balık etliyim,çevremdekiler kilomun iyi olduğunu söylüyor ama ben biraz daha zayıf olduğum hali tercih ederim.Tabi bu sadece istemekte kaldı.İşin garibi sürekli zayıflamak istediğimden bahsettiğim için kendimi olduğumdan daha kilolu algılıyorum artık.Bu yüzde bu işe bi nokta koymaya karar verdim.Zayıflamak için de aklıma gelen en güzel yerlerden birisi burası:)Gerçekten çok samimi paylaşımlar var.Elbette hepsini okuyamadım ama mesajımı yazdıktan sonra biraz daha okuyacağım.Benimde denemek isteyeceğim öneriler var.
Neticede en az 4 en fazla 6 kilo vermek istiyorum.Yağ , şeker ve proteinden oluşan beslenme düzenimi değiştirmek ve diyetimi sporla desteklemek istiyorum.
Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?