50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlarrrrr;

sporlarinizi yapmissiniz hepiniz;
afferiiinnnnnnnn

valla benim de dun sporu olum yapti sanki; bu liste olmasa kesin yapmazdim;

cok zorlandim; nefes nefese kaldim, bayilacak gibi oldum

neden boyle oldu bilmiyorum.

neyse;
20 dk start it up;
+20 dk winsor pilates- advanced body
slimming yaptim ben de.

sporlarinizi sure olarak yaziyorum listeye kizlar;
boylece 10 gun sonunda kim en cok sporu yapti ve ne kadar kilo verdi, karsilastirma sansimiz olacak. ok?

yeni gelen bi arkadas vardi, o da katilmisti listeye ama ses cikmadi ??

iste ilk gunku listemiz

TARIH-----------------------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCINEA----WATERS----NESME
22 EYL-CARSAMBA------40dk---------30dk---------?-------------- 40dk-----------1saat?-----95dk

*dulcinea cnm mesajini okudum;
gercekten de bu sirkete giren herkes kilo aliyor dedigin gibi benim korumam mucize; daha kahvaltilari yazmadim bile; ne omletler, kizarmis ekmekler;
bense peynir, maydonoz alip geciyorum )

sagol cnm, moral verdin bana..

üühüüüü :gitme:
en az ben yapmışıııımmmm
zaten midem ağrıyoooakannehir
ben sizee sorarımm:dance:

Günaydın kızlar nasılsınız, ben geldim tatilden, gerçi tatildede her gün baktım buraya ama site kapalıydı bu sabah açıldı, sadece bana mı kapalıydı acaba fisfisfis

Özledim yani sizi kuşlarım a.s.
tatil çok komikti bu arada, erken döndük farkındaysanız çünkü mekanı hiççç beğenmedik.
eşim de çalıştı hep işleri vardı, ben kendi kendime denizde yüzdüm durdum, biraz fazla çıkıyorum umarım şişliktir

Günaydın kızlar nasılsınız, ben geldim tatilden, gerçi tatildede her gün baktım buraya ama site kapalıydı bu sabah açıldı, sadece bana mı kapalıydı acaba fisfisfis

tatlım sadece sana kapalıydı galiba ,
sitede bir ara bakım yapıldı ama birkaç saat sürdü..
tatil nasıldı , nasıl geçti ,neler yaptın anlatsanazemuszemus

olsunn,
bugun de sen cok yaparsin; bizi gecersin cnmmm

hihoyyyt

gecmis olsun cnm

dun aksam da ben hatsa gibiydim, valla o halde yaptim sporumu.

sağol canımm sanada geçmiş olsun benim midem mekikten yanıyo galibaamirmirmirmir
bugün dk tutucam mekiğe bileesırnaşık şey

good morning..
bugün güzel bir olmalı:)
sabah yediklerim ,
2 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı polenopuyorumnanaktan

sanada günaydıın
hoşgeldiiinnnn canııımmmdelikafadulden
sanırsam sağaa kapalıydıı
ben gidem acuk spor yapem önümde zorlu rakipler var:dance: kaydirigubbakcemile3

tatlım sadece sana kapalıydı galiba ,
sitede bir ara bakım yapıldı ama birkaç saat sürdü..
tatil nasıldı , nasıl geçti ,neler yaptın anlatsanazemuszemus

aaaa çok ilginç resmen tatilden dönmemi beklemiş site.

tatil iyi gibiydi bir sürü macera, anlatıyım.

şimdi ilk gün gitti işte biz mekanı bilmiyorduk eşimin işyerinden hediyeydi biliyorsunuz, çekilişte çıktı. Mekana bir gittik şok olduk. Küçücük bir otel, odalar dökülüyor, hem eski hem pis, ben en çok temizliğe dikkat edince kafayı yedim tabi, eşim de lüks takıntılı olduğundan beğenmedi :) çıktık hemen yakında bir iki otele sorduk, kimisinde yer yok kimisi denize uzak bulamadık. sonra eşimin arkadaşının düğünü vardı izmirde o oraya gitti ben denize gidiyim gelince düşünürüz belki döneriz dedik. neyse ben tek başıma denize gittim, deniz çok sıcaktı havada ılıktı sahil baya keyifliydi, orda akşama kadar durdum. sonra döndüm, dedim şimdi dönmeyelim, odayı biraz temizleyip düzenledim, kalınca hale getirdim. sonra bilgisyarımı götürmüştüm nete girdim size baktım yoktunuz, boş boş oyun oynadım yalnızlıktan sıkıldım, bodrum merkeze gittim yemek yedim, orda biraz gezdim sonra eve geldim, yine oyun net falan sonra yatttım. eşim sabah geldi. sonra o gün iyiydi eşimle denize falan gittik. akşam bodrum merkezde gittik, zamansız plansız istediğin yerde takılmak güzel oluyor :)
sonra pazartesi salı eşim gündüzleri yine çalıştı denetimi vardı, tatile gidicez diye o bölgeyi almıştı, ben de gündüzleri yalnız denize girdim akşamları beraber gezdik güzeldi. sonra son gün beraber denize girdik ve dün yani hava baya soğumuştu, uçak biletlerimizi o güne almıştık biz de döndük, daha da o mekanda kalınmazdı.
gümbeti de çok sevemedik zaten çok gürültülü bir yer, bir daha herhalde oraya hiç gitmeyiz. çok yüzdüm ama umarım işe yaramıştır. ama orda normal yemek pek yoktu fast food beslendim ne yazık ki

böyle işte :)

*lachesis canim benimmm hosgeldinnn... en azindan denize girdin;; yuzdun; guneslendin. olsun. tatil tatildir.

ozledik seni, iyi ki dondun cnm.

*kahvekokusu cnm yoktun kac gundur; lachesis ve anchusa olmayinca bizlerle yazsmiyorsun sanirim.

*ulkerk selam cnm nasilsin? dikkatimi cekti, bikac gundur sana kac defa msj yazdim burdan, benim bir ustumdeki ya da altimdaki mesjai yanitlarken beni es gectin hep; biseye mi darildin, bisey mi oldu anlamadim ???

doğru diyorsun bebekim, yüzmek çok güzel bişey :)
sen nasılsın biraz alıngansın sanki regl mi olcaksın yoksa kuşum :)

hoşgeldiiinnnn canııımmmdelikafadulden
sanırsam sağaa kapalıydıı
ben gidem acuk spor yapem önümde zorlu rakipler var:dance: kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kuzum, bir spor çekişmesi yaşanıyor galiba, ben birinci olmuşumdur ama çok yüzdüm kaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun bebekim, yüzmek çok güzel bişey :)
sen nasılsın biraz alıngansın sanki regl mi olcaksın yoksa kuşum :)

canim bayag macerali olmus gidisiniz; ama tatili guzellestirmeyi bilmissin;
afferin benim arkadasima.

cnm gumbette- sene once kalmistim; o zaman daha sakindi; aksam gezmesi icin guzel bir yerdi. ama gecen sene balayimizda torbada kalirken bir aksam da gumbeti gezmeyi gittik; cok degismis; her tarafta barlar ve barlarin onunde danseden ustu ciplak erkek danscilar; asiri gurultulu. cok acayip bi yer olmus; daha gidilmez

yaa cnm alingan miyim bilmem; arada tutuyor benim, alistiniz artik, regliye gerek yok ))
reglime daha hafta var

neyse kızlar ben eşim uyanmadan kahvaltı hazırlıyım, ekmek de yok krep, pankek falan yapıyım çok sever sürpriz olsun, çok öptüm sizi, gelirim yine opuyorumnanaktan

gunluk challange a basladik lachesis;

katil bize;

bu sekilde listemiz var;

hergun yaptigin sporu (suresini, ne yaptigini) bana bildiriyorsun ben liste yapiyorum
gun sonunda bakicaz kim cok spor yapti; kim kac kkilo verdi

TARIH-----------------------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCINEA----WATERS----NESME
22 EYL-CARSAMBA------40dk---------30dk---------?--------------- 40dk------------1saat?-------95dk
23 EYL-PERSEMBE
24 EYL-CUMA
25 EYL-CUMARTESİ
26 EYL-PAZAR
27 EYL-PZT.
28 EYL-SALI
29 EYL-CARS.
30 EYL-PRS.
1 EKM-CUMA
2 EKM-CMR.
3 EKM-PAZAR

ay evet ne komik dimi, o erkekler dans ediyor, kıro takımı, ingiliz dobiş kızlar da peşinde :)
ingiliz kızlar da, köylü, erkek bulamayıp oraya gelmişler, bir de acaip dombililer, hala da yiyorlar, ingilterede şişmanlık moda olmuş diye geyik yaptık hatta, hepsi mi şişman olur yahu. onlara bakınca kendime ama incesi sen lachesis dedim kaydirigubbakcemile3

biraz alıngansın kuzum, alıştık evet :) aman sen kendini üzme de önemli olan o. olumunekankayizsmile

neyse kaçıyım eşim uyanmadan hazırlayım sofrayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…