gunluk challange a basladik lachesis;
katil bize;
bu sekilde listemiz var;
hergun yaptigin sporu (suresini, ne yaptigini) bana bildiriyorsun ben liste yapiyorum
gun sonunda bakicaz kim cok spor yapti; kim kac kkilo verdi
TARIH-----------------------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCINEA----WATERS----NESME
22 EYL-CARSAMBA------40dk---------30dk---------?--------------- 40dk------------1saat?-------95dk
23 EYL-PERSEMBE
24 EYL-CUMA
25 EYL-CUMARTESİ
26 EYL-PAZAR
27 EYL-PZT.
28 EYL-SALI
29 EYL-CARS.
30 EYL-PRS.
1 EKM-CUMA
2 EKM-CMR.
3 EKM-PAZAR
*lachesis canim benimmm hosgeldinnn... en azindan denize girdin;; yuzdun; guneslendin. olsun. tatil tatildir.
ozledik seni, iyi ki dondun cnm.
*kahvekokusu cnm yoktun kac gundur; lachesis ve anchusa olmayinca bizlerle yazsmiyorsun sanirim.
*ulkerk selam cnm nasilsin? dikkatimi cekti, bikac gundur sana kac defa msj yazdim burdan, benim bir ustumdeki ya da altimdaki mesjai yanitlarken beni es gectin hep; biseye mi darildin, bisey mi oldu anlamadim ???
doğru diyorsun bebekim, yüzmek çok güzel bişey :)
sen nasılsın biraz alıngansın sanki regl mi olcaksın yoksa kuşum :)
aaaa çok ilginç resmen tatilden dönmemi beklemiş site.
tatil iyi gibiydi bir sürü macera, anlatıyım.
şimdi ilk gün gitti işte biz mekanı bilmiyorduk eşimin işyerinden hediyeydi biliyorsunuz, çekilişte çıktı. Mekana bir gittik şok olduk. Küçücük bir otel, odalar dökülüyor, hem eski hem pis, ben en çok temizliğe dikkat edince kafayı yedim tabi, eşim de lüks takıntılı olduğundan beğenmedi :) çıktık hemen yakında bir iki otele sorduk, kimisinde yer yok kimisi denize uzak bulamadık. sonra eşimin arkadaşının düğünü vardı izmirde o oraya gitti ben denize gidiyim gelince düşünürüz belki döneriz dedik. neyse ben tek başıma denize gittim, deniz çok sıcaktı havada ılıktı sahil baya keyifliydi, orda akşama kadar durdum. sonra döndüm, dedim şimdi dönmeyelim, odayı biraz temizleyip düzenledim, kalınca hale getirdim. sonra bilgisyarımı götürmüştüm nete girdim size baktım yoktunuz, boş boş oyun oynadım yalnızlıktan sıkıldım, bodrum merkeze gittim yemek yedim, orda biraz gezdim sonra eve geldim, yine oyun net falan sonra yatttım. eşim sabah geldi. sonra o gün iyiydi eşimle denize falan gittik. akşam bodrum merkezde gittik, zamansız plansız istediğin yerde takılmak güzel oluyor :)
sonra pazartesi salı eşim gündüzleri yine çalıştı denetimi vardı, tatile gidicez diye o bölgeyi almıştı, ben de gündüzleri yalnız denize girdim akşamları beraber gezdik güzeldi. sonra son gün beraber denize girdik ve dün yani hava baya soğumuştu, uçak biletlerimizi o güne almıştık biz de döndük, daha da o mekanda kalınmazdı.
gümbeti de çok sevemedik zaten çok gürültülü bir yer, bir daha herhalde oraya hiç gitmeyiz. çok yüzdüm ama umarım işe yaramıştır. ama orda normal yemek pek yoktu fast food beslendim ne yazık ki
böyle işte :)
lachesis ve anchusa olduğu zaman yazıştığımı ilk defa senden duyuyorum ,
regl dönemindesin sanırım ,
benim de psikolojim pek normal sayılmaz şu anda yarın izne çıkıyorum ve bir dolu iş birikti 1 haftadır onlarla uğraşıyorum..
neyse uzatmaya gerek yok..
]
canim cok kirildim su yazdiklarina;
ben sana hafif yollu bir sitem ettim sadece kac gundur yoktun diyerek.
karsiliginda da "ben hic sizlerle yazismaz olur muyum canim yogundum " vs. seklinde bir ynt verirsin saniyordun, ben de sana "saka takiliyoum cnm, kac gundur yazmayinca ozledik de o yuzden" diyecektim karsiliginda.
bu -ne halin varsa gor, uzatmaya gerek yok" seklindeki cevabin gercekten kirici oldu,
regl doneminde degilim cnm,
alinilacak seylere alinirim, regl olmaya gerek yok.
her neyse,
benim acimdan da uzatmaya gerek yok.
burda kimse, kimsenin nazini cekmek zorunda degil, haklisin bu konuda
gunluk challange a basladik lachesis;
katil bize;
bu sekilde listemiz var;
hergun yaptigin sporu (suresini, ne yaptigini) bana bildiriyorsun ben liste yapiyorum
gun sonunda bakicaz kim cok spor yapti; kim kac kkilo verdi
TARIH-----------------------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCINEA----WATERS----NESME
22 EYL-CARSAMBA------40dk---------30dk---------?--------------- 40dk------------1saat?-------95dk
23 EYL-PERSEMBE
24 EYL-CUMA
25 EYL-CUMARTESİ
26 EYL-PAZAR
27 EYL-PZT.
28 EYL-SALI
29 EYL-CARS.
30 EYL-PRS.
1 EKM-CUMA
2 EKM-CMR.
3 EKM-PAZAR
hoşbulduk kuzum, bir spor çekişmesi yaşanıyor galiba, ben birinci olmuşumdur ama çok yüzdüm kaydirigubbakcemile3
aaaa çok ilginç resmen tatilden dönmemi beklemiş site.
tatil iyi gibiydi bir sürü macera, anlatıyım.
şimdi ilk gün gitti işte biz mekanı bilmiyorduk eşimin işyerinden hediyeydi biliyorsunuz, çekilişte çıktı. Mekana bir gittik şok olduk. Küçücük bir otel, odalar dökülüyor, hem eski hem pis, ben en çok temizliğe dikkat edince kafayı yedim tabi, eşim de lüks takıntılı olduğundan beğenmedi :) çıktık hemen yakında bir iki otele sorduk, kimisinde yer yok kimisi denize uzak bulamadık. sonra eşimin arkadaşının düğünü vardı izmirde o oraya gitti ben denize gidiyim gelince düşünürüz belki döneriz dedik. neyse ben tek başıma denize gittim, deniz çok sıcaktı havada ılıktı sahil baya keyifliydi, orda akşama kadar durdum. sonra döndüm, dedim şimdi dönmeyelim, odayı biraz temizleyip düzenledim, kalınca hale getirdim. sonra bilgisyarımı götürmüştüm nete girdim size baktım yoktunuz, boş boş oyun oynadım yalnızlıktan sıkıldım, bodrum merkeze gittim yemek yedim, orda biraz gezdim sonra eve geldim, yine oyun net falan sonra yatttım. eşim sabah geldi. sonra o gün iyiydi eşimle denize falan gittik. akşam bodrum merkezde gittik, zamansız plansız istediğin yerde takılmak güzel oluyor :)
sonra pazartesi salı eşim gündüzleri yine çalıştı denetimi vardı, tatile gidicez diye o bölgeyi almıştı, ben de gündüzleri yalnız denize girdim akşamları beraber gezdik güzeldi. sonra son gün beraber denize girdik ve dün yani hava baya soğumuştu, uçak biletlerimizi o güne almıştık biz de döndük, daha da o mekanda kalınmazdı.
gümbeti de çok sevemedik zaten çok gürültülü bir yer, bir daha herhalde oraya hiç gitmeyiz. çok yüzdüm ama umarım işe yaramıştır. ama orda normal yemek pek yoktu fast food beslendim ne yazık ki
böyle işte :)
ay evet ne komik dimi, o erkekler dans ediyor, kıro takımı, ingiliz dobiş kızlar da peşinde :)
ingiliz kızlar da, köylü, erkek bulamayıp oraya gelmişler, bir de acaip dombililer, hala da yiyorlar, ingilterede şişmanlık moda olmuş diye geyik yaptık hatta, hepsi mi şişman olur yahu. onlara bakınca kendime ama incesi sen lachesis dedim kaydirigubbakcemile3
biraz alıngansın kuzum, alıştık evet :) aman sen kendini üzme de önemli olan o. olumunekankayizsmile
neyse kaçıyım eşim uyanmadan hazırlayım sofrayı :)
merhabaaa,
ben de dun gece 15 dakika isinma hareketleri ve hizlandirilmir birkac figur+15 dakika cilginlar gibi dans :) + 50 mmekik tamamladim :)
merhabaaa,
ben de dun gece 15 dakika isinma hareketleri ve hizlandirilmir birkac figur+15 dakika cilginlar gibi dans :) + 50 mmekik tamamladim :)
canim cok kirildim su yazdiklarina;
ben sana hafif yollu bir sitem ettim sadece kac gundur yoktun diyerek.
karsiliginda da "ben hic sizlerle yazismaz olur muyum canim yogundum " vs. seklinde bir ynt verirsin saniyordun, ben de sana "saka takiliyoum cnm, kac gundur yazmayinca ozledik de o yuzden" diyecektim karsiliginda.
bu -ne halin varsa gor, uzatmaya gerek yok" seklindeki cevabin gercekten kirici oldu,
regl doneminde degilim cnm,
alinilacak seylere alinirim, regl olmaya gerek yok.
her neyse,
benim acimdan da uzatmaya gerek yok.
burda kimse, kimsenin nazini cekmek zorunda degil, haklisin bu konuda
bence süper olmuşşyerimseniben
bazen değişik sıkıntılarda stres attırırsositososito
bence yüzmek yeterli o yediklerini yakmışındıralkisalkisalkis
evet tatlı tatlı yarışıyoruz ama yarışmak işin şakası bi sebeb lazım bazen:kedi:
bende tatilde inanılmaz kola içmiştim sırnaşık şey
selilütleri cabası -tatlicadiarzu-
tatile daş gibim gittim löp olarak döndüm:roflol:
lachesis ve anchusa olduğu zaman yazıştığımı ilk defa senden duyuyorum ,
regl dönemindesin sanırım ,
benim de psikolojim pek normal sayılmaz şu anda yarın izne çıkıyorum ve bir dolu iş birikti 1 haftadır onlarla uğraşıyorum..
neyse uzatmaya gerek yok..
olsun tatlım her işte bir hayır vardır , denize girmişsin biraz da olsa kafanı dağıtmışsın ve en güzeli bir daha gümbete gitmemek konusunda tecrübe edinmişsin,tebdil-i mekanda her zaman ferahlık vardır..
az sonra yola çıkıyoruz kızlar..
yaklaşık 20 gün yokum , kendinize iyi bakın..
merhabaaaa herkese......
pepperim beni de listeye alın demiştim ama görmedin sanırım bende 1 saat spor yaptım dün.....
sabah dersim geç olduğu için güzel bir kahvaltı yaptım 2-3 dilim tam buğday ekmeği peynir domates salatalık maydanoz ve çok az nutella ile
okula yürüyerek geldim 30 dk şimdilik bu kadar günlük aktivem.....
cnm gormemisimmm
dunku sporunu ekliyorum.
bugunkunu de ekleyim mi yoksa baska seylerde yapar misin aksam falan?
yapabilirim ozyüzden ekleme akşam kesin durumu söylerim.....
herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?