50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam katılıyorum ben de, bu sefer kaçtım

doğru diyorsun bebekim, yüzmek çok güzel bişey :)
sen nasılsın biraz alıngansın sanki regl mi olcaksın yoksa kuşum :)

lachesis ve anchusa olduğu zaman yazıştığımı ilk defa senden duyuyorum ,
regl dönemindesin sanırım ,
benim de psikolojim pek normal sayılmaz şu anda yarın izne çıkıyorum ve bir dolu iş birikti 1 haftadır onlarla uğraşıyorum..
neyse uzatmaya gerek yok..

olsun tatlım her işte bir hayır vardır , denize girmişsin biraz da olsa kafanı dağıtmışsın ve en güzeli bir daha gümbete gitmemek konusunda tecrübe edinmişsin,tebdil-i mekanda her zaman ferahlık vardır..

canim cok kirildim su yazdiklarina;

ben sana hafif yollu bir sitem ettim sadece kac gundur yoktun diyerek.

karsiliginda da "ben hic sizlerle yazismaz olur muyum canim yogundum " vs. seklinde bir ynt verirsin saniyordun, ben de sana "saka takiliyoum cnm, kac gundur yazmayinca ozledik de o yuzden" diyecektim karsiliginda.

bu -ne halin varsa gor, uzatmaya gerek yok" seklindeki cevabin gercekten kirici oldu,

regl doneminde degilim cnm,

alinilacak seylere alinirim, regl olmaya gerek yok.

her neyse,
benim acimdan da uzatmaya gerek yok.

burda kimse, kimsenin nazini cekmek zorunda degil, haklisin bu konuda

bence hafif yollu bir sitem değil itham vardı..

merhabaaa,

ben de dun gece 15 dakika isinma hareketleri ve hizlandirilmir birkac figur+15 dakika cilginlar gibi dans :) + 50 mmekik tamamladim :)

hoşbulduk kuzum, bir spor çekişmesi yaşanıyor galiba, ben birinci olmuşumdur ama çok yüzdüm kaydirigubbakcemile3

bendce süper olmuşşyerimseniben
bazen değişik sıkıntılarda stres attırırsositososito
bence yüzmek yeterli o yediklerini yakmışındıralkisalkisalkis

bence süper olmuşşyerimseniben
bazen değişik sıkıntılarda stres attırırsositososito
bence yüzmek yeterli o yediklerini yakmışındıralkisalkisalkis

evet tatlı tatlı yarışıyoruz ama yarışmak işin şakası bi sebeb lazım bazen:kedi:
bende tatilde inanılmaz kola içmiştim sırnaşık şey
selilütleri cabası -tatlicadiarzu-
tatile daş gibim gittim löp olarak döndüm:roflol:

bugun sabah bulasik yikamaktan kahvalti edemedim.

9:00--> 200mL az yagli sut+1dilim kepek ekmegi
10:00--> sutun kalani :)
13:00--> 5 adet fingerfish+2dilim kepek ekmegi+1 domates
17:00--> yarim yagli yogurt
19:30--> cook yorgun olacagimdan sadece kiymali yumurta yapabilirim sanirim+yogurt

merhabaaa,

ben de dun gece 15 dakika isinma hareketleri ve hizlandirilmir birkac figur+15 dakika cilginlar gibi dans :) + 50 mmekik tamamladim :)

ekledim cnm seni de

TARIH-----------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCI----WATERS----NESME----LACHSIS
22 EYL-CRS------40dk---------30dk---------30dk------ 40dk--------1saat?-------95dk

bu kadar uzatmayın bence kızlar, önemsiz şeyleri büyütmenin manası yok, sonbahar geldi havalar bir garip hassas olabiliriz biraz. Aile gibiyiz burda, tatilde bile özledim sizi, birbirimizin değerini bilelim. olumunekankayizsmile

umarım yakmışımdır kuşum, evet kola içtim baya, diyet içtim ama selülit yapmıştır yine, patates kızartması yedim bir de, ya her menün yanına patates kızartması mı koyulur yahu, bodrumun genelinde böyle bir kural var galiba:) ben de yedim önüme gelince napıyım bilmiyorumkismile

Senin neyin var kuşum, anlatsana :1hug:
yıllık izne mi çıkıcaksın ne güzel :)

merhabaaaa herkese......

pepperim beni de listeye alın demiştim ama görmedin sanırım bende 1 saat spor yaptım dün.....

sabah dersim geç olduğu için güzel bir kahvaltı yaptım 2-3 dilim tam buğday ekmeği peynir domates salatalık maydanoz ve çok az nutella ile

okula yürüyerek geldim 30 dk şimdilik bu kadar günlük aktivem.....

cnm gormemisimmm

dunku sporunu ekliyorum.

bugunkunu de ekleyim mi yoksa baska seylerde yapar misin aksam falan?

herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin

herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin

iyi tatiller kuzum sıkma kendini ye, tatilin tadını çıkar, bol yüz yakarsın, gelince de diyete devam edersin kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…