herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin
kızlar spora benide alın
dün akşam 5 dakika abrocketimle mekik yaptım
start it up yaptım 25 dakika sürüyo
tamam cnm.
bu arada dun yazamadim sana,
nasilsin, iyi misin?
herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin
Merhaba kızlar umarımm herkes iyidir keyifler yerindedir ben de bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşayım hemmencecik sizlerle,ve yorumlarını da alıyımmmm a.s.
Saat 11 de kalktım 11.15 te:
*1 dilim kepek ekmeği
*birazcık light peynir
*birazcık domates yedim, saat 12.15 te 15 dakikalık egzersiz yaptım tüm kaslarımı çalıştıran bir egzersiz.., saat 1 buçukta yarım kase yarım yağlı yoğurtla 1 adetten az elma yedim bu kadarrr
saat 4 e kadar birşey yemeyeceğim zaten sonra da erkek arkadaşımla buluşacağım,bütün gün beraber oluruz. Ama yine de yediklerime dikkat edip 1200-1300 kaloriyi geçmemeyi planlıorum
nasıl kızlaaarr :1hug:
ay kızlar çok sinirliyim kimse yok mu?
lachesisim tatilden döndünüzmü
hayırdır niye sinirlisin
lachesisim tatilden döndünüzmü
hayırdır niye sinirlisin
ben simdi geldim cnm;
cikicam gerci birazdan.
nolduu? neyin varr ????
tatilden döndüm bebeğim dün gece. ya şimdi benim ben evlendim diye gaza gelip 3 ayda sevgili bulup evlenen ve herşeyini benimkileri taklit eden görümce vardı ya. normalde bebek düşünmüyorlardı daha tanışalı 1 sene olmadı haliyle. ben 1-2 ay önce çocuk düşünüyoruz dedim, hırs yapmış hamile kalmış, sırf ilk torun onunki olsun benden ve abisinden önce olsun diye ya, yuh yani şok oldum, nasıl becerdi anlayamadım, şimdi soğudum olaydan resmen. onunla aynı anda hamile kalıcam kalabilirsem. bir de kocası askere gidicek kasımda bizden başka kimsesi yok istanbulda biz ilgilenicez haliyle.
elini minicik kesme olay yaratan hatun şimdi neler yapar bilinmez
çok mu kötü niyetliyim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?