50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar spora benide alın

dün akşam 5 dakika abrocketimle mekik yaptım
start it up yaptım 25 dakika sürüyo

herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin

aaa anchusacim gelmisss

slm cnmmm

bosver kiloyu, doyasiya ye orda, tatildesin.
yuzersin yakarsin

belekte nerdesiniz cnm, adam&eve mi yoksa ???

iyi eglencelerrr

kızlar spora benide alın

dün akşam 5 dakika abrocketimle mekik yaptım
start it up yaptım 25 dakika sürüyo

ok. alindin bilee

TARIH-----------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCI----WATERS----NESME----LACHSIS----SULE----FZNB

22 EYL-CRS------40dk---------30dk---------30dk------ 40dk--------1saat?-------95dk-------?----------1saat----30dk

tamam cnm.

bu arada dun yazamadim sana,

nasilsin, iyi misin?

iyiym canım sağolsın okullar açıldı işte bizde tatilden sonra alışmaya çalışyoruz.........Allah'tan dersim azda kendime daha çok zaman ayırabiliyorum......

herkese belekten merhaba.
benim tatilim gayet keyifli geciyor.donunce ayrintili rapor veririm.
tek problem yasadigim acik bufe sendromu. dun o kadar cok yemisim ki bu sabahi musli ogleni dw karpuzla gecistirdim.gobegim buyudikce buyudu. hoscakalin

boşver kiloyu yaaa tatilin tadını çıkar her zaman ele geçmiyor açık büfeler....opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar umarımm herkes iyidir keyifler yerindedir ben de bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşayım hemmencecik sizlerle,ve yorumlarını da alıyımmmm a.s.

Saat 11 de kalktım 11.15 te:
*1 dilim kepek ekmeği
*birazcık light peynir
*birazcık domates yedim, saat 12.15 te 15 dakikalık egzersiz yaptım tüm kaslarımı çalıştıran bir egzersiz.., saat 1 buçukta yarım kase yarım yağlı yoğurtla 1 adetten az elma yedim bu kadarrr

saat 4 e kadar birşey yemeyeceğim zaten sonra da erkek arkadaşımla buluşacağım,bütün gün beraber oluruz. Ama yine de yediklerime dikkat edip 1200-1300 kaloriyi geçmemeyi planlıorum
nasıl kızlaaarr :1hug:

bence gayet iyi yanlız miktar biraz az geldi bana....bide şu 15 dk egzersiniz bizle paylaşımısın tüm kaslrını çalıştıran.....

zukseddin;
bugunku menum canim:

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim domates
1 dilim dana jambon
yarim kk dil peyniri, yarim kk beyaz peynir

1 bardak limonlu yesil cay

ara
yarim kruasan

ogle
1 ad. izgara palamut
1 bardak visne suyu

ara
maydonoz+beyaz peynirim var

aksam
?

kızlar bu akşam menülerinizi yorumlacam sık nette olamıom malum sebebten dolayı,akşam bi boşluk bulup girmeye çalışcam.işe gidiom şimdi ben

mrbbb
benimde menüm gelsin bakalımmm...
sabah:1dilim çavadar ekmek+maydonzo+peynir+zeytin+1 yumurta
ara:1 elma
öğle:1 etli pide+salata+1 pet bardak fanta(2 yıldır hiiiçç içmemiştimmm)
ara:1 şaftali
ara:2 ceviz yiycemmmm
akşamatates slaatsı+mercimek çorbasıı yiycemmm
sonra da türk ahvemi i,çer yanında 1 kurabiye yerimm(yarın okul için yapıcam da.....)
hareket:sabah 55 dk yürüüyüş+akşam:leslii 3 mill yapcam....

lachesisim tatilden döndünüzmü
hayırdır niye sinirlisin

tatilden döndüm bebeğim dün gece. ya şimdi benim ben evlendim diye gaza gelip 3 ayda sevgili bulup evlenen ve herşeyini benimkileri taklit eden görümce vardı ya. normalde bebek düşünmüyorlardı daha tanışalı 1 sene olmadı haliyle. ben 1-2 ay önce çocuk düşünüyoruz dedim, hırs yapmış hamile kalmış, sırf ilk torun onunki olsun benden ve abisinden önce olsun diye ya, yuh yani şok oldum, nasıl becerdi anlayamadım, şimdi soğudum olaydan resmen. onunla aynı anda hamile kalıcam kalabilirsem. bir de kocası askere gidicek kasımda bizden başka kimsesi yok istanbulda biz ilgilenicez haliyle.
elini minicik kesme olay yaratan hatun şimdi neler yapar bilinmez
çok mu kötü niyetliyim ben ya

ben simdi geldim cnm;
cikicam gerci birazdan.

nolduu? neyin varr ????

yazdığım gibi işte canım. yeterince kaprisini çektim zaten, bıktım sinsiliğinden.
bir de kendimi kötü hissediyorum, ben mi kötü niyetliyim diyorum ama bu kadar tesadüf olur mu sizce?

yaa inanmiyorum yaaaa.

lachesisim seni daha fazla sinirlendirmek istemem ama ben bile uyuz oldum yaaaa..

bizim gelin de ben bebek dusunmeye baslayinca ise girdi ya, annem onun cocuguna baksin benimkine bakamasin diye :-(((

hayret yaaa boyle insanlara.

ayy bir de kocasi askerdeyken mi dogum yapacak, yaa belki sen de hamile kalacaksin, nasil kosturacaksin ınun pesine. ne acelesi varmis, oncelik senindi, 1 yillik evlisin..

neyse cnm, uzme canini, sen de hamile kal; onu da hic kafana takma; olmadi ailesinin yanina gider hamileliginde, ben de hamileyim, ona yardimci olamam dersinn

yaa evleneli daha 2 gun olmadi mi bu kizin yaa.

yok cnm sen kotu niyetli degilsin;

bu tipleri bilirim; varolus sebepleri resmen baskalarinin hayatini taklit etmek;
baskalarina endeksli yasiyorlar;

kendi zevkleri, begenileri, planlari, dusunceleri yok. kim ne yaparsa onu yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…