yaa inanmiyorum yaaaa.
lachesisim seni daha fazla sinirlendirmek istemem ama ben bile uyuz oldum yaaaa..
bizim gelin de ben bebek dusunmeye baslayinca ise girdi ya, annem onun cocuguna baksin benimkine bakamasin diye :-(((
hayret yaaa boyle insanlara.
ayy bir de kocasi askerdeyken mi dogum yapacak, yaa belki sen de hamile kalacaksin, nasil kosturacaksin ınun pesine. ne acelesi varmis, oncelik senindi, 1 yillik evlisin..
neyse cnm, uzme canini, sen de hamile kal; onu da hic kafana takma; olmadi ailesinin yanina gider hamileliginde, ben de hamileyim, ona yardimci olamam dersinn
yaa evleneli daha 2 gun olmadi mi bu kizin yaa.
yok cnm sen kotu niyetli degilsin;
bu tipleri bilirim; varolus sebepleri resmen baskalarinin hayatini taklit etmek;
baskalarina endeksli yasiyorlar;
kendi zevkleri, begenileri, planlari, dusunceleri yok. kim ne yaparsa onu yaparlar
simdi cikmam lazim.
kusura bakma cnm
yarin konusuruz yine;
optum cok cok
trufcugum naberr?
bebeginin cinsiyeti belli oldu mu??
tatilden döndüm bebeğim dün gece. ya şimdi benim ben evlendim diye gaza gelip 3 ayda sevgili bulup evlenen ve herşeyini benimkileri taklit eden görümce vardı ya. normalde bebek düşünmüyorlardı daha tanışalı 1 sene olmadı haliyle. ben 1-2 ay önce çocuk düşünüyoruz dedim, hırs yapmış hamile kalmış, sırf ilk torun onunki olsun benden ve abisinden önce olsun diye ya, yuh yani şok oldum, nasıl becerdi anlayamadım, şimdi soğudum olaydan resmen. onunla aynı anda hamile kalıcam kalabilirsem. bir de kocası askere gidicek kasımda bizden başka kimsesi yok istanbulda biz ilgilenicez haliyle.
elini minicik kesme olay yaratan hatun şimdi neler yapar bilinmez
çok mu kötü niyetliyim ben ya
yaa inanmiyorum yaaaa.
lachesisim seni daha fazla sinirlendirmek istemem ama ben bile uyuz oldum yaaaa..
bizim gelin de ben bebek dusunmeye baslayinca ise girdi ya, annem onun cocuguna baksin benimkine bakamasin diye :-(((
hayret yaaa boyle insanlara.
ayy bir de kocasi askerdeyken mi dogum yapacak, yaa belki sen de hamile kalacaksin, nasil kosturacaksin ınun pesine. ne acelesi varmis, oncelik senindi, 1 yillik evlisin..
neyse cnm, uzme canini, sen de hamile kal; onu da hic kafana takma; olmadi ailesinin yanina gider hamileliginde, ben de hamileyim, ona yardimci olamam dersinn
canım 1 dk sakin ol lütfen
o bebeği veren Allah sana inat hamile kalmış bile olsa
bariz seni kıskanmış buna diyecek laf yok
hem senin için pek bir eksisi yok bence
1. küçük bebekler daha tatlı olur senin ki de sonra olacağı için senin ki daha tatlı gelecek
2. kocası askerdeyken geçirecek hamileliğini doğumunu ben asla böyle bişey istemezdim
doğru diyorsun canım kısmetmiş demekki. sakinleştim şimdi. biraz da korkuyorum eşini hiç tanımıyor ayrılıcaklar sonra ne olacak diye. umarım öyle bir şey olmaz. O zaman beni de eşimle ayırır herhalde, çok eskiden böyle bir denemesi olmuştu çünkü
Bu kız beni korkutuyor, umarım çok mutlu olurlar da asla bize bulaşmazlar :)
yani dediğin gibi daha tanımadan etmeden iyi cesaret
benim görümcek de hamile kalamıyodu 7 yıldır benden 10 gün sonra doğum yaptı nasıl
nasip kısmet işleri
şimdi yine son bebiş benim olacak nasipse
küçükler daha bi kıymetli oluyolar
nasıl geçti tatilin havalar nasıldı memnun kaldınmı
doğru diyorsun canım hem bebiş severiz, umarım annesine benzemez ehehe
uğur getirmişsin sen görümcene, belki bize de uğur getirir onların bebiş :)
inşallah sağlıkla doğar.
havalar güzeldi biz dönerken soğudu işte. mekanı hiç beğenmedik o yüzden 2-3 gün erken döndük, eşimin işleri vardı ben de bütün gün yüzdüm güneşlendim, eylül güneşi hiç bunaltmadı, normalde hiç güneşlenemem.
hayatımda ilk defa bronzluk bana yakıştı normalde çingene gibi olurum, eylül güneşini sevdim. ama mekan berbattı, gümbette pek iyi değildi.
ama eğlendik biz baya, çok gezdik, bir ara resimlerimi eklerim.
lachesis haklısın ben olsam ben de öyle düşünürdüm ama takma kafana.problemli bir hamilelik geçirirse annesi gelir heralde. sonuçta eşi yok yanında. onun işi daha kötü eşi yanında yokkken iyi cesaret yani. inşallah istediğin zaman senin bebiş olur da seni iki de bir rahatsız etmez.zaten Allah karralaşmaıştır her şeyi .zaman geçince umursamayacaksın bile. ben böyle olaylarda ilk başlarda çok kızıyorum. sonra boşuna takmışım kafama diyorum. ben istemedikten sonra rahatsız edecek şeyler yaşamıyorum çünkü.
o da sen de inşallah alırsınız bebişlerinizi kucağınıza belki onun kıskançlığının ortadan kalkmasına vesile olur bu bebiş bilinmez hayırlısı
son andamı yaptırmıştınız rezervasyonu
bir dahaki seneye tavsiye üzerine bi yere gidersiniz artık
resimlerini bekliyorum dört gözle
ben de fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
sony ile canon arasında kaldım
büyük bi şey istemiyorum iki bebekle bi de onu taşıyamam
sony tx9 aklıma yattı gibi bakalım ne zaman alırım
hediyeydi canım tatil, eşimin işyerinden çekilişle kazandık, bedava diye pek takmadık o yüzden
ben de canon var ama benim model biraz ağır, yarı profosyonel çok da kullanışlı değil. küçükleri bana da daha iyi geliyor bazen.
neyse kaçmam lazım yemek falan yapıyım, görüşürüz yine çok sağol kuzum çok öptüm
*water cnm sen pump it yapmissin; 1 saat mi suruyor o? sure yazmamissin..
ama şekerim yürümekte bir spor üzülme o yüzden...kızlarrr ben bi dil kursunda çalışıyorum ve dün okullara tanıtım gezisine çıkmaya başladık sabah 9 akşam 5 hem de yürüyerek.düzenim altüst oldu valla menülerimi bağışlayın.iki gündür tersim döndü yürüyerek gezince akşam yemek bulaşık derken spora halim kalmıo gerçi dün mekikleri yaptım 12 dk ama bugün hiçbi şey çıkmıcak galiba benden söz 1 2 güne toparlancam.Menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim oturmaya fırsatım olmadı ki:S neyse yazayım sonra bi geçmişe göz atıp çıkayım.öpüyorum sizi...sık giremezsem unutmayın beni lütfen..
sabah: nesfit
öğlen: 1 tabak (dolu deildi) azıcık salçalı makarna (kursta onu yapmışlar mecburen)
ara: meyve suyu
akşam:1 kase çorba, 5 kaşık taze fasülye
kime ne yazdırıyoruz nesmecimpepeprr beni de yaz ve spor yaptım.30dk pialtes+ardından 20dk karışık mekikler yaptımm....+birazdan duş+süütmü içipp yatcammmmm
Hoşgeldin.....Herkese merhabalar,kk forumlarını bir süredir takip ediyorum ve beğeniyorum.Bugünden itibaren de daha aktif şekilde kullanmaya karar verdim. 24 yaşındayım ve ergenlikten sonra 54 kilo civarlarındaydım.2008 yazında, 3 ayda 5-6 kilo alarak 60 kg'ye kadar çıktım.Şu an 58 kilodayım.Boyum 1,63 yani balık etliyim,çevremdekiler kilomun iyi olduğunu söylüyor ama ben biraz daha zayıf olduğum hali tercih ederim.Tabi bu sadece istemekte kaldı.İşin garibi sürekli zayıflamak istediğimden bahsettiğim için kendimi olduğumdan daha kilolu algılıyorum artık.Bu yüzde bu işe bi nokta koymaya karar verdim.Zayıflamak için de aklıma gelen en güzel yerlerden birisi burası:)Gerçekten çok samimi paylaşımlar var.Elbette hepsini okuyamadım ama mesajımı yazdıktan sonra biraz daha okuyacağım.Benimde denemek isteyeceğim öneriler var.
Neticede en az 4 en fazla 6 kilo vermek istiyorum.Yağ , şeker ve proteinden oluşan beslenme düzenimi değiştirmek ve diyetimi sporla desteklemek istiyorum.
Görüşmek üzere
Hoşgeldin kuzucum....hediyeydi canım tatil, eşimin işyerinden çekilişle kazandık, bedava diye pek takmadık o yüzden
ben de canon var ama benim model biraz ağır, yarı profosyonel çok da kullanışlı değil. küçükleri bana da daha iyi geliyor bazen.
neyse kaçmam lazım yemek falan yapıyım, görüşürüz yine çok sağol kuzum çok öptüm
Hoşgeldin kuzucum....
MENÜM
sabah
biraz cherose
öğle
şeftali
simit ve peynir
akşam
mantı
hareket= temzilik ve tül perde vs yıkama asma ütütleme sayılırmı???? yeni oturdum ve belim tutuldu
inanın koşturmaktan yemek gelmio aklıma ne zaman fırsatım olursa ve o an önümde ne varsa onu yemek zorunda kalıyorum bu da beni çok rahatsız ediyo bakalım napcam ama en kısa zamanda döneceğim yanınıza söz..kızmayın bana lütfen..
selam kızlar.
ülkerk daha iyisin sanırı m canım?
bugün yediklerimi yazayım
evden çıkmadan 1 sb yy süt
kahvaltı: tam buğday ekmeğine yağsız peynirli tost
ara: 1 armut
öğle: 2 kaşık makarna, fırnda 3 parça patatesle 1 parça tavuk, soda
ara: 5 fındık
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği,2 çatal brokoli, 2 çatal börülce salatası, 3-4 dilim kavun
ara: çay içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?