50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben mi abartıyorum acaba şimdi de buna taktım
bu kızın sürekli beni kendine rakip görmesi acaip sinirlerimiz bozuyor, ben ne ablamdan ne arkadaşımdan böyle şeyler yaşamadım. çok basit geliyor ve işin içinde olduğum için kendimi basit görmeye başladım tepem attı iyice alsanaalsanasmile

evet muhtemelen biz koşturcaz peşinde çünkü o çok nazlıdır nezle olsa bütün aileyi ayağa kaldırır, ben uğraşamıycam tabiki de, muhtemelen abisini sürekli arayıp yanına çağırcak.
neyse napıyım ya, buz kız bir ömür benim başıma bela olcak anladım ben, anadolu yakasını hayatta taşınmam artık :)

evet hep öyle, sürekli her konuda birileri örnek verir zaten, şu şöyle yapmış, bu böyle yapmış, komik ya.

simdi cikmam lazim.
kusura bakma cnm

yarin konusuruz yine;

optum cok cok

görüşürüz canım ben de öptüm çok Şeniz

trufcugum naberr?

bebeginin cinsiyeti belli oldu mu??

iyidir canım yok daha 3 hafta var ama o zaman da belki

canım 1 dk sakin ol lütfen
o bebeği veren Allah sana inat hamile kalmış bile olsa
bariz seni kıskanmış buna diyecek laf yok
hem senin için pek bir eksisi yok bence
1. küçük bebekler daha tatlı olur senin ki de sonra olacağı için senin ki daha tatlı gelecek
2. kocası askerdeyken geçirecek hamileliğini doğumunu ben asla böyle bişey istemezdim

senin yengende tam yengeymiş haaa

doğru diyorsun canım kısmetmiş demekki. sakinleştim şimdi. biraz da korkuyorum eşini hiç tanımıyor ayrılıcaklar sonra ne olacak diye. umarım öyle bir şey olmaz. O zaman beni de eşimle ayırır herhalde, çok eskiden böyle bir denemesi olmuştu çünkü
Bu kız beni korkutuyor, umarım çok mutlu olurlar da asla bize bulaşmazlar :)

yani dediğin gibi daha tanımadan etmeden iyi cesaret
benim görümcek de hamile kalamıyodu 7 yıldır benden 10 gün sonra doğum yaptı nasıl
nasip kısmet işleri
şimdi yine son bebiş benim olacak nasipse
küçükler daha bi kıymetli oluyolar

nasıl geçti tatilin havalar nasıldı memnun kaldınmı

lachesis haklısın ben olsam ben de öyle düşünürdüm ama takma kafana.problemli bir hamilelik geçirirse annesi gelir heralde. sonuçta eşi yok yanında. onun işi daha kötü eşi yanında yokkken iyi cesaret yani. inşallah istediğin zaman senin bebiş olur da seni iki de bir rahatsız etmez.zaten Allah karralaşmaıştır her şeyi .zaman geçince umursamayacaksın bile. ben böyle olaylarda ilk başlarda çok kızıyorum. sonra boşuna takmışım kafama diyorum. ben istemedikten sonra rahatsız edecek şeyler yaşamıyorum çünkü.

doğru diyorsun canım hem bebiş severiz, umarım annesine benzemez ehehe
uğur getirmişsin sen görümcene, belki bize de uğur getirir onların bebiş :)
inşallah sağlıkla doğar.

havalar güzeldi biz dönerken soğudu işte. mekanı hiç beğenmedik o yüzden 2-3 gün erken döndük, eşimin işleri vardı ben de bütün gün yüzdüm güneşlendim, eylül güneşi hiç bunaltmadı, normalde hiç güneşlenemem.
hayatımda ilk defa bronzluk bana yakıştı normalde çingene gibi olurum, eylül güneşini sevdim. ama mekan berbattı, gümbette pek iyi değildi.
ama eğlendik biz baya, çok gezdik, bir ara resimlerimi eklerim.

o da sen de inşallah alırsınız bebişlerinizi kucağınıza belki onun kıskançlığının ortadan kalkmasına vesile olur bu bebiş bilinmez hayırlısı

son andamı yaptırmıştınız rezervasyonu
bir dahaki seneye tavsiye üzerine bi yere gidersiniz artık
resimlerini bekliyorum dört gözle

ben de fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
sony ile canon arasında kaldım
büyük bi şey istemiyorum iki bebekle bi de onu taşıyamam
sony tx9 aklıma yattı gibi bakalım ne zaman alırım

haklısın canım benim de kızgınlığım geçti, işin komik yanı annemlerle teyzemlerle konuştuğumuzda onlar, tanıdığımız kadarıyla o senden önce hamile kalır hırs yapar dediler, dedikleri çıktı, anlatınca çok gülecekler :)
neyse kızlar ben kaçıyım gelirim yine, çok sağolun hepiniz çok öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

hediyeydi canım tatil, eşimin işyerinden çekilişle kazandık, bedava diye pek takmadık o yüzden

ben de canon var ama benim model biraz ağır, yarı profosyonel çok da kullanışlı değil. küçükleri bana da daha iyi geliyor bazen.

neyse kaçmam lazım yemek falan yapıyım, görüşürüz yine çok sağol kuzum çok öptüm

eee o zaman süper
bedava sirke baldan tatlıdır
benim de bi canon a 540 vardı makineye attım yıkadım bi güzel yanlışlıkla
en kısa zamanda alabilirim inşallah
ben de çok öptüm
ben de yemek hazırlıycam
ben de kaçtım

kızlar geldim hemen çıkmalıyım..ama acayip özledim sizi ve diyetimi sporumu yemin ederim öyle çok özledim ki :) en kısa zamanda döneceğim.menümü yazmaya yüzüm yok en kısa zamanda yanınızdayım tekrar unutmayın lütfen beni

ama şekerim yürümekte bir spor üzülme o yüzden...
pepeprr beni de yaz ve spor yaptım.30dk pialtes+ardından 20dk karışık mekikler yaptımm....+birazdan duş+süütmü içipp yatcammmmm
kime ne yazdırıyoruz nesmecim
Hoşgeldin.....
Hoşgeldin kuzucum....

MENÜM
sabah
biraz cherose

öğle
şeftali
simit ve peynir

akşam
mantı

hareket= temzilik ve tül perde vs yıkama asma ütütleme sayılırmı???? yeni oturdum ve belim tutuldu

inanın koşturmaktan yemek gelmio aklıma ne zaman fırsatım olursa ve o an önümde ne varsa onu yemek zorunda kalıyorum bu da beni çok rahatsız ediyo bakalım napcam ama en kısa zamanda döneceğim yanınıza söz..kızmayın bana lütfen..

selam kızlar.
ülkerk daha iyisin sanırı m canım?

bugün yediklerimi yazayım

evden çıkmadan 1 sb yy süt

kahvaltı: tam buğday ekmeğine yağsız peynirli tost

ara: 1 armut

öğle: 2 kaşık makarna, fırnda 3 parça patatesle 1 parça tavuk, soda

ara: 5 fındık

akşam: 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği,2 çatal brokoli, 2 çatal börülce salatası, 3-4 dilim kavun

ara: çay içerim.

Hoşgeldin kuzucum....

MENÜM
sabah
biraz cherose

öğle
şeftali
simit ve peynir

akşam
mantı

hareket= temzilik ve tül perde vs yıkama asma ütütleme sayılırmı???? yeni oturdum ve belim tutuldu

hoşbulduk hayatım. canım niye yordun kendini o kadar yahu, büyük spor sayılır tabiki :)
geçmiş olsun dikkat et kendine.

evet o kötü birşey elden bişey gelmiyor, anlamıyorum seni.

yine süper bir melahat menüsü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…