50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))

fatmagül ün suçu ne başladı. içim daralıyor ama yine de izleyeceğim

mrbb kızlar,,
melahatcimm alıştımm xcanımm ,ama tam başalmadımm derslere,kitapalr eksikk,,problem çözüp,sunu -video izleityorum..sen??????
lachesiss,düşüncelrinde haklısın canım,kim olsa sen gibi düşünür,,ayy inşalalhh fazla bulaşmaz sizee,,uyuz görümce.....
ulerkciğimm yaptığımız sporu dakkiasıyla bereaber yazıyoruzz buraya peerr liste yapıyoo..bu arada dünün 1.isi ben olmuşum....vay bee .....
anchusa iii ttaillerr
kahve kouus sana da ii ttaillelrr....

izleyince kritiğini yaparız melahtcimm....
uler ayy sen hastasınn ne diye öyle işlerlle uğraşığpp yoruyosun kii endini...

AYY rezaletii açıklayımm melahatcimm,,gııck oluyorummmm mebe...ya düşünsenee türkçe ılavuz kitapla öğrencielrin kitabını farklı yolamışlarr,,ben de geçen hAFTA ılavuza göre planımı hazırladımm ete tek metin adlarını falan yazdımm,dün çıkardım imzalalttımm,,aaaa bugün çocukların kitapalrına bir baktım farklı yayaınevinin ve metinelr farklı......yuhhhhh yaniiiii...müüdüre deiimm ilçeyii aradıı tüm okullaraa aynı yollamışlarrr kimse bişey demmemiş,,hocahanım idare etsinn bakalımm dmeişelrr.....mantığa bak yaaa.....müüdre e ilii arttırdımmm yollaralrr heralde p.tesiye.....il merkezdekiler uyumluu biizmkiii uyumsuz............

iyi akşamlar kızlar
bugünkü vasat menüm

sabah:2 dilim ekmek, bi domates,4 minik küp peynir
ara: 1 incir
öğlen:4 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt 3 tane kornişon turşu
ara : 1 incir
akşam: 1 tane lahmacun
ara :meyveli soda

5 dakika mekik, 4 saat alışveriş(ayy buda sayılsın spordan haşadım çıktı) birazdan start it up yağacağım

ayy psikoloji bozuyor gerçekten ama merak ediyorum dayanamıyorum. normalde dizi izlemezdim hiç .bu sene izleyeceğim gibi. şimdilik öyle bir geçer zaman ki e bu var.

aaa nesme gerçekten çok ilginç.senden başka kimsenin farketmemsi daha da iilginç. ama beklenir yani .o kadar umursuyorlar ki kitaplarının yayınevlerinin bile farklı olduğunu kontrol etmeden dağıtmışlar. ne var yani idare ediver dedikleri gibi. yuhh bi de öyle demişler. kusura bakmayın yanlışlık falan olmuş demeke yok.

Merhaba kızlar

Bugün dışardan yorgun argın gelmeme rağmen 30 dk Zumba- Cardio Party yaptım :dance: Anlayacağınız spor süper ama beslenme felaket. Hiç olmadığım kadar oburum son günlerde. Bugün saat 1 de yaklaşık yarım ekmek tost yedim beyaz peynirle. Saat altıda felaket acıkmıştım, evde yemeğe saldırdım sempatiksalakcinni Yasmin den şüpheliyorum, sanırım iştahımı açtı (ya da mazeret uydurmak işime geliyo ) Daha önce de 2 yıl falan kullanmıştım, böyle bi etki olduğunu hatırlamıyorum. Belki bi kaç hafta sonra bünyem alışır ve bu etki ortadan kalkar.

FZNB normalde menün güzel olurdu, bugün daha çok miktar olarak güzel.

LACHESISCİM tatil güzeli, hoşgeldin

TRUFCUM tuvalet eğitimi nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile3

WATERCIM nasılsın, kendine geldin mi sonunda yahu

Antibiotiklerimi içmek için bekliyorum..bende düriyenin güğümlerine bakıyorum...Normalde Starı izliyordum reklamda Fatma güle rastladım aaaaaaaaa diziyi seyretmişim sinir şekilde...yarın kilo bildirimi yapacaz demi???

aaa ben ilk defa bildireceğim.nasıl yapıyoruz buraya mı yazıyoruz yoksa özelden birine mesaj mı atıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…