50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nesme o kadın yüzüğü niye saklıyor ne düşüncesi var ki yengesinin çok sinir oldum o kadına
para koparcaktırrrr..kkzın psikolojisii falan umrunda değilkiiii....
evet yaaa,devlet bedava kitap dağıtıyoo,hizmete bak..........
evet ya saçma sapan ahlaksızlıkları millete izletiyorlar, izlemeyin görüntü kirliliğinden kurtulalım.
haklısınn aslındaa,,ama direkk verilmişş sahnelelr yokkk,konuusu kçük yerlerde yaşanılan şeyelr aslında...çok ta kötüü değill....bilmiyorumkismile(ben izledimm ya hemenn savunmaya geçtimm....)

LACHESISCİM tatil güzeli, hoşgeldin

hoşbulduk kuzum :)

vaktiniz varsa izleyin o zaman, sen yalnızdın bir de galiba, zaman geçmez dizi falan izlemeden hak veriyorum.

kızlar plates yaptım 59 dakika sabahta 45 dakika kadar yurudum şimdi sütümü içeyim:)) spor yapmak ne guzel bir mutluluk

Herkese cici akşamlar dilerim kızlar...
Ben de çalışıyordum hemen arada biraz tvye bakayım biraz da buraya yazayım dedim...
menümü yazayım önce

Sabah:1 simit 1 bardak ayran
ara:1 mürdüm eriği
öğlen:2 kaşık yoğurt
5 kaşık barbunya
ara:2 adet çikolatalı eti form bisküvi
akşam:1 adet köfte biraz yağlıcaydı fazla yemedim
2 dlm ekmek
bugünlük bu kadar fena değil sanki

lachesisciğimm ailemle yaşıorumm,zmanım artık olmaz,dersler başaldıkça tvyi açmam genelde pc de olurumm.inna ben herkese çok kızarım bu adar dizikolik olanalra...amm aişte bazen ben de izliyom..waterciğim darısı bana,sabahki yürüyüş dışında henz spor yok....yapcammmm ama.........

evet geldim canım spor listesi yapınca hırslanıyrm spor konusunda ama okuldan gelince 2 saat uyuyorum zor zar kalkıp spor yapıyorum:)))) dulci yaa kafam cok karısık simdi bir ev buldum ev okuldan 20 dakıka kadar yurume mesafesi birde yokus yukarı. evi anlatayım giriş kat kapıdan gırınce bır taraf mutfak salon seklınde ordan 2 odaya kapı acılıyor kucuk kutu gıbı bır ev kırası ve yakıtı benım evın yarısı kadar.ama karar veremedım benım ev carsıya okula cok yakın ve buyuk rahat fakat dıger yer ekonomık fakat carsıya okula uzak genelde dolmus kullanacagım. bende yurumeyı cok severım dolmusu hıc sevmem napsam sence yaa karar veremedım rahatlık mı ekonomi mi?

yaa bende rastladım ve sınır sekılde ızledım

evet haklıymıssınız ben bunu yapamaz dıyrdum ama yapacak vicdansız.:)))nasılda kaptırıyoruz kendımızı

yaa kıtaplar konusunda haklısın mebın hangı ısı dogruki kitaplar doğru olsun

nesme o çocuk da tecavüz etmiş . etmemiştir diyorduk ya.

bence o yapmadı ve bunu bılıyorlar ama onun üstüne atmak için yalan soyyluyorlar

Lancesis şimdi pişman olup daha cok yeme...tamam bugun boyle hergun yemediğine göre....kızlar ilacımı içitm ben yaıtorum herkese tatlı ruyalar........

canım ben sana guvenıyorum yaparsın sen.kaydirigubbakcemile2

ay ben o duyguyu çok iyi tanıyorum..hiç hoşlaşmıyoruz birbirimizden...mafoldumben

aaa kuşum nerelerdeydin sen ya, napıcaz, nasıl kurtulcaz bu huyumuzdan

anladım canım olur tabi arada, ben de izleyecek bişiyler bakıyorum, yabancı dizilerimin sezonu başladı allahtan.

kızlar menümü yazayım

sabah
kepekli kaşarlı tost
kahve(bu uyanmak içindi)

öğle
1 elma

akşam
taze fasulye
yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 elma

spor sonrası süt

kızlar biraz saçma menü ama iştahım oyle acıktı ki şimdi de kapandı akşam bile gece acıkacagım diye zorla yedim. yada kahvaltıyla alakalı kahvaltı yapınca cok acıkmıyorum bunu daha deneme asamasındayım tam emin degılım.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…