para koparcaktırrrr..kkzın psikolojisii falan umrunda değilkiiii....nesme o kadın yüzüğü niye saklıyor ne düşüncesi var ki yengesinin çok sinir oldum o kadına
evet yaaa,devlet bedava kitap dağıtıyoo,hizmete bak..........ayy psikoloji bozuyor gerçekten ama merak ediyorum dayanamıyorum. normalde dizi izlemezdim hiç .bu sene izleyeceğim gibi. şimdilik öyle bir geçer zaman ki e bu var.
benim 3 dizim vardır:deniz yıldızı,un utma beni,türk malı,+bu yıl yeni başalyanalrıı n 1.bölümleirnnii izledimm hepp,,o diziide güzelll,,bakalımm hangileirne devamm etcem....
aaa nesme gerçekten çok ilginç.senden başka kimsenin farketmemsi daha da iilginç. ama beklenir yani .o kadar umursuyorlar ki kitaplarının yayınevlerinin bile farklı olduğunu kontrol etmeden dağıtmışlar. ne var yani idare ediver dedikleri gibi. yuhh bi de öyle demişler. kusura bakmayın yanlışlık falan olmuş demeke yok.
haklısınn aslındaa,,ama direkk verilmişş sahnelelr yokkk,konuusu kçük yerlerde yaşanılan şeyelr aslında...çok ta kötüü değill....bilmiyorumkismile(ben izledimm ya hemenn savunmaya geçtimm....)evet ya saçma sapan ahlaksızlıkları millete izletiyorlar, izlemeyin görüntü kirliliğinden kurtulalım.
LACHESISCİM tatil güzeli, hoşgeldin
haklısınn aslındaa,,ama direkk verilmişş sahnelelr yokkk,konuusu kçük yerlerde yaşanılan şeyelr aslında...çok ta kötüü değill....bilmiyorumkismile(ben izledimm ya hemenn savunmaya geçtimm....)
bugün yine çok tatlı çikolata yedim, nefret ettim kendimden
neler yedin çok ama ne kadar
bugün yine çok tatlı çikolata yedim, nefret ettim kendimden
Merhaba kızlar
Bugün dışardan yorgun argın gelmeme rağmen 30 dk Zumba- Cardio Party yaptım :dance: Anlayacağınız spor süper ama beslenme felaket. Hiç olmadığım kadar oburum son günlerde. Bugün saat 1 de yaklaşık yarım ekmek tost yedim beyaz peynirle. Saat altıda felaket acıkmıştım, evde yemeğe saldırdım sempatiksalakcinni Yasmin den şüpheliyorum, sanırım iştahımı açtı (ya da mazeret uydurmak işime geliyo) Daha önce de 2 yıl falan kullanmıştım, böyle bi etki olduğunu hatırlamıyorum. Belki bi kaç hafta sonra bünyem alışır ve bu etki ortadan kalkar.
FZNB normalde menün güzel olurdu, bugün daha çok miktar olarak güzel.
LACHESISCİM tatil güzeli, hoşgeldin
TRUFCUM tuvalet eğitimi nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile3
WATERCIM nasılsın, kendine geldin mi sonunda yahu
Antibiotiklerimi içmek için bekliyorum..bende düriyenin güğümlerine bakıyorum...Normalde Starı izliyordum reklamda Fatma güle rastladım aaaaaaaaa diziyi seyretmişim sinir şekilde...yarın kilo bildirimi yapacaz demi???
para koparcaktırrrr..kkzın psikolojisii falan umrunda değilkiiii....
evet yaaa,devlet bedava kitap dağıtıyoo,hizmete bak..........
haklısınn aslındaa,,ama direkk verilmişş sahnelelr yokkk,konuusu kçük yerlerde yaşanılan şeyelr aslında...çok ta kötüü değill....bilmiyorumkismile(ben izledimm ya hemenn savunmaya geçtimm....)
nesme o çocuk da tecavüz etmiş . etmemiştir diyorduk ya.
lachesisciğimm ailemle yaşıorumm,zmanım artık olmaz,dersler başaldıkça tvyi açmam genelde pc de olurumm.inna ben herkese çok kızarım bu adar dizikolik olanalra...amm aişte bazen ben de izliyom..waterciğim darısı bana,sabahki yürüyüş dışında henz spor yok....yapcammmm ama.........
Lancesis şimdi pişman olup daha cok yeme...tamam bugun boyle hergun yemediğine göre....kızlar ilacımı içitm ben yaıtorum herkese tatlı ruyalar........
ay ben o duyguyu çok iyi tanıyorum..hiç hoşlaşmıyoruz birbirimizden...mafoldumben
lachesisciğimm ailemle yaşıorumm,zmanım artık olmaz,dersler başaldıkça tvyi açmam genelde pc de olurumm.inna ben herkese çok kızarım bu adar dizikolik olanalra...amm aişte bazen ben de izliyom..waterciğim darısı bana,sabahki yürüyüş dışında henz spor yok....yapcammmm ama.........
yaparım demii*12 olmadan başlayımm,kalkıyommmm...lesli 3 mil seviyom bunu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?