50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Lancesis şimdi pişman olup daha cok yeme...tamam bugun boyle hergun yemediğine göre....kızlar ilacımı içitm ben yaıtorum herkese tatlı ruyalar........

tamam canıım, iyi geceler, tatlı rüyalar sana.

yaparım demii*12 olmadan başlayımm,kalkıyommmm...lesli 3 mil seviyom bunu.....

kolay gelsin tatlım sana da:)

lachesis ben cok çikolata yediğimde sporumu yapıyorum ve ertesi gün dikkatli davranıyorum içim rahatlıyor sende yarın dikkat edersin şimdide spor yapmadıysan en azından mekik falan cek karnın yandıkca çikolatalar yok oluyor gıbı hıssedıyorsun.kaydirigubbakcemile2

tatildeydim datlım =)olumunekankayizsmile

malum yazsempatiksalakcinni

iyi bakalaım dinlemişsindir umarım.

1 mil yürüdüm ama yetmemiştir tabi, yarın koşuya falan çıkarım artık bakalım :)

kızlar bende cıkıyorum sizlere iyi geceler

iyi geceler hayatım, ben de çıkıyorum öptüm herkesi opuyorumnanaktan

saol canım benim...ben bazen çok güzel dizginliyoreum kendimi iradem çok sağlam oluyo..ama bazen de çok istiyo canım yiyorum...pişman olmıcam diyorum kendime ama yine de oluyorum...:1ninca:

bence gayet iyi yanlız miktar biraz az geldi bana....bide şu 15 dk egzersiniz bizle paylaşımısın tüm kaslrını çalıştıran.....
ayy bugün çok yedim çok
yarım mekik 100 tane
yan mekik 50 tane
normal tam mekik 10 tane
bacak açıp kapama hareketi 50 tane
popo kaldırma kol sıkılaştırma ağırlık felan da var

Ayy canım ya, yorgun düşüp uyuya kalıyorsun demek :1hug: Bi süre sonra bünyen alışır... Watercım kiran çok fazla değilse bence değmez. Tamam hepimiz spor yapmayı, yürümeyi özellikle çok seviyoruz, ama olay mecburiyete binince işler karışır. Bi de sen topuklu giyiyorsun okulda kaydirigubbakcemile3 Mecbur dolmuşa binersin çoğu zaman. Dolmuşa binmekse apayrı bi eziyet. Bence daha yakın ve şu an oturduğun evden daha ucuz evler çıkacaktır karşına, bu hiç uygun bi alternatif değil. Düzenini bozman için daha cazip edici olmalı. Ev aramaya devam kaydirigubbakcemile5
Buarada çok az yemişsin bi taraftan ikaz ediyorum ama bi taraftan sana özeniyom valla. Ben tabiri caizse hayvan gibi yiyom sempatiksalakcinni Kahvaltıyı hiç aksatma zaten

PEPPERCİM liste mükemmel olmuş :lepi: ellerine sağlık. Dk olarak yazma fikri çok orjinal alkisalkisalkis Ben bugün 30 dk yaptım :dance: Bugün zaten bundan sonra günde 2 kez spor yapayım diye karar almıştım, listeyi görünce tam isabet olmuş diyorum. :icecream: Saat gece 1 olmuş yahu, bugün değil dün demeli

Herkese merhaba:)Yazdıklarınızı okuyup olaya adapte olmaya çalışıyorum ama henüz tam uyumlanamadım,beni bir süre mazur görün lütfen.
Bugün ilk günüm olduğu için gayet hevesliydim tabi ilk günün verdiği enerjiyle biraz fazla yüklendim galiba.Yaklaşık 1000 cal tüketmişim.Bir saat de yürüyüş yaptım.10 dakika kadar da AbRocket kullandım.

Aranızda Callanetics yapan var mı?Onu denemeyi düşünüyorum.

Bir de dambılla çalışanlar var mı?
Genelde sağlıkla ilgili programları takip ediyorum,sıkça söylenen şeylerden birkaçı şöyle;
En sağlıklı sporlar tempolu yürüyüş ve ağırlık kaldırmak.Yürüyüş malum kardiyo egzersizi oluyor ve dayanıklılığımız artıyor.Ağırlık kaldırmak ise direncimizi artıyor.Ben yürüyüşü çok severim ama hiç ağırlık çalışmadım bu konuda deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.:)
Görüşmek üzere

Tekrar merhaba, sizinle paylaşmak istediğim bir yazı var.Biraz uzunca ama faydalı bilgileri içeriyor.
(ALINTIDIR * Bu yazıyı bir arkadaşım mail atmıştı bana kaynağını tam olarak bilemiyorum)

İnsanoğlu 24 saatte tam 24 kez değişiyor. Ruh hali, vücut ısısı, tansiyon, kalp atışı, hormonlar sürekli uğraş halinde oluyor.
Biyologlar, doktorlar ve farmakologlar bu olağanüstü duruma "Kronobiyoloji" adını veriyorlar.
İşte bedenin 24 saatlik faaliyet raporu...
06.00: Kortizon salgılamasıyla organizma uyanıyor. Bu uyanma vücut için kendini yavaşca kalkmaya hazırlama işareti. Metabolizma hareketleniyor, günün işleri için enerji ve protein hizmete hazır oluyor.
07.00: Vücut hâlâ zayıf. Spor yapmaktan kaçının. Kalbe ve dolaşıma gereksiz yüklenirsiniz. Spor yerine kahvaltı edin, sindirim bu saatte mükemmel çalışıyor.
08.00: Fazla miktarda hormon salgılanıyor. Sigara tiryakileri için de durum aynı. Kahvaltı sigarası damarları her zamankinden daha fazla daraltıyor.
09.00: Vücudun dinç, kuvvetli olduğu saat. Herhangi bir hastalık için iğne olacaksanız bu en doğru zaman. İğnenin ateş ve şişme gibi yan etkileri ender olarak görülüyor, vücut röntgen ışınlarına karşı daha dirençli oluyor.
10.00: Organizmanın kendine gelme, 'ben burdayım' deme saati. Fazla enerjik, vücut en yükes ısı seviyesinde. Verimliliğimiz de öyle. 'Kısa süre belleği' iyi durumda. Bir önemli ayrıntı: 10.00 ile 12.00 arası enfarktüs olaylarına sık rastlanıyor.
HAZIR CEVAPLIK SAAT
11.00: Vücudun tam formunda olduğu, verimli olmaya programlı bir saat. Kalp ve dolaşım o kadar zinde ki yapılan muayenelerde kalpteki bir bozukluk gözden kaçabilir. Hazır cevaplık tavan yapar, özellikle hesap işleri, matematik ödevleri rahat ve iyi bir şekilde, zorlanmadan çözülür.
12.00: Dinlenme saati. Dikkat azalıyor ve insanı uyku basıyor. Midedeki asit miktarı fazlalaşıp, beyindeki kan akımı azalıyor. Zira kan sindirim organlarını desteklemesi için mide tarafından kullanılıyor. Öğle uykusu uyuyabilen kişilerde istatistiklere göre enfarktüse %30 oranında az rastlanyor.
13.00: Vücut formdan düşüyor. Verimlilik gün ortalamasının %20 aşağısına iniyor. Bütün organlar en alt düzeyde çalışıyor, sadece safra öğle yemeğini hazmetme faaliyeti gösteriyor.
14.00: Bitkin oluruz. Çünkü tansiyon ve hormon düzeyi düşüyor. Diş doktorundan korkanlar için en uygun randevu saati. Çünkü bu saatte acı az hissediliyor. Lokal anestezi uzun süre devam ediyor (30 dk.).
HOŞ GELDİN ENERJİ
15.00: Enerji geri geliyor, bellek tam formunda. İkinci verimlilik dönemi başlıyor ama sabahkinden az
16.00: Spor için en iyi saat. Tansiyon ve dolaşım çok iyi durumda.
17.00: Organların faaliyeti üst düzeye çıkıyor.Kuvvet artıyor, oksijen harcanıyor, böbrekler ve mesane çok çalışıyor. Tırnaklar ve saçın en çabuk uzadığı zaman. Midedeki asit miktarı fazlalaşıyor. 17.00'ye doğru mide kanaması geçirme riski artıyor.
18.00: Akşam yemeği için ideal saat. Pankreas bu saatte özellikle aktif.
19.00: Kan basıncı ve nabız tembelleşiyor. Bu nedenle kan basıncı düşüren ilaçlara dikkat, tehlikeli olabiliyorlar. Antidepresanların tesiri de bu saatte daha fazla.
20.00: Karaciğerdeki yağ düzeyi düşüyor ve kirli kan kalbe her zamankinden daha fazla akıyor. Alerjisi olanlar ve astımlılar ilaçlarını bu saatte almalı. Etkisi hemen görülüyor. Antibiyotikler de az dozda alınsa bile etkileri en üst düzeyde oluyor.
YEMEĞİ KESİYORUZ
21.00: Sindirim organlarının günlük görevi sona eriyor. Gelen herşey midede sabaha kadar hazmedilmeden kalıyor ve bu çok tehlikeli. Kalan yemekler bağırsak sahasındaki mukozaya hücum ediyor.
22.00: Vücudun polisi akyuvarlar aktif hale geliyor. Sigara içenler dikkat! Bu saatten sonra vücut nikotin gibi zehirleri çok zor atıyor.
23.00: Organizma gün boyunca aktif faaliyet gösteren stres hormonunun salgılamasını durduruyor. Sakinleşip, rahatlıyoruz.
TATLI RÜYALAR
24.00: Uyurken deri hücreleri durmadan çalışıyor, gündüz olduğundan daha sık bölünüyor. İlk rüya safhası, yarım saat içinde rüya görmeye başlıyoruz.
01.00: Verim en alt düzeyde. Bu saatte çalışanlar hata yapabiliyor, dikkat azalıyor, çünkü vücut kendini uyumaya programlıyor.
02.00: Araba kullananlar dikkat: görme zayıflıyor, tepkiler yavaşlıyor, kazalar bu saatte çok oluyor.
03.00: Bedenin de ruhun da en karanlık safhası. Melatonin hormonunun salgılanması tembel ve kararsız yapıyor. İntihar edenlerin sayısı fazlalaşıyor.
04.00: Stres hormonundan enerji kazanıyoruz. Enfarktüs krizleri saat 04.00 ile 06.00 arasında çok oluyor; çünkü kan basıncı oldukça yükselip, damarlar geriliyor. Doğum yapma olasılığının en yüksek saati.
05.00: Stres hormonu bizi faaliyete geçiriyor ve gündüz değerinin tam 6 katına çıkıyor. Vücudumuz harekete geçiyor kaybolan enerji yeniden geri geliyor. Gelsin, yeni bir gün başlıyor
*ALINTIDIR

gunaydin kizlarrr,

aksam bayag kaynatmissiniz;

fatmamagul'un sucu ne hkk. ben de yorumumu yapmak istedim.
Yillar once bu filmi hulya avsar oynadiginda izlemistim; cok etkilenmis, cok begenmistim. tecavuzculer sucu iclerinden birinin uzerine atiyorlardi, hakim de onun kizla evlenmesine karar veriyordu. adam evleniyordu ama olanlari unutamiyor ve kizi kirli olarak goruyor ondan nefret ediyordu. hatta kiz hamile kalmisti ve dove dove kiza cocugunu dusurtuyordu. birgun etraftaki dedikodulardan vs.lerden kacmak icin adadan tasinmaya karar veriyorlardi, cocuk kayigini hazirliyordu fatmagulede esyalarini getirmesini soyluyordu; surukleye surukleye ceyiz sandigini tasimisti evden fatmagul; en cok etkilendigim sahne buydu; hala tuylerim diken diken oluyor.

ben hic turk dizilerini izlemem tvde ama bu filmi bildigim icin dizisini cok merak ettim ve 2 bolumdur izledim.
birincisi oyunculuklar harika, tecavuz sahnesinde bile hic bacak, gogus gostermeden de bu sahnenin cekilebilecegini ispatlamislar; fatmagulun en son hickirisi, gozunden suzulen yas beni bitirdi zaten :-(( ve biz bunu izlemeye bile dayanamazken biryerlerde bunu kucuk cocuklara yapiyorlarr.... kiz tecavuze ugramis k.validesi oglumu yaktilar diye ogluna agliyor; yengesi itibarimiz gitti artik mal da satamayiz diye kendisini dusunuyor ve bu gercek hayatta aynen bu sekilde oluyor. bu gercekleri ortaya koymasi bakimindan guzel bir dizi bence. o kiz degil ona bunu yapanlar kirleniyor bence..

neyse daha uzatmayayim.. sadece sunu soyleyeyim; zulfu livanelinin mutluluk kitabini begendiyseniz , film uyarlamasi olan ozgu namal'in oynadigi mutlulugu begendiyseniz bu diziyi de begenirsiniz.

lachesisim sakinlesmissin cnm okudum, sevindim. truf cok olgun hakikaten bazen cok farkli acilardan bakabiliyor olaylara, iyi ki var. seni de sakinlestirmeyi basarmis.

gelelim dunku sporuma;

gece yatmadan hemen once saat 12 de 20dk. winsor pilates- advanced body slimming yaptim sadece..

onu da yapamayacaktim da liste isi icin zor bela yaptim )) iyi oldu bu liste isi.

TARIH-----------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCI----WATERS----NESME----LACHSIS----SULE----FZNB
22 EYL-CRS------40dk---------30dk---------30dk------ 40dk--------49dk-----------95dk-------?----------1saat-------30dk
23 EYL-PERS-----20dk------- ---------- --------30dk--------104dk--------

günaydın kızlar

bugün midemle pek barışık değiliz
hiç birşey kabul etmiyo
umarım öğlene kadar geçer
açım ama yemeye korkuyorum
3 kere çıkardım sabahtan beridir

gunaydinnn,

dun aksam ki sporum:

25 dakika kol, bacak, basen calistiran hareketlerden 50 ser adet. 10 dakika dans :) sevdim bu dans olayini birakamicam sanirim ama korkum giderek apachi danscilarina benzemek P hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

60 yarim mekik

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar nasılsınız? ben dün 15 dk spor yaptım. bugün de temizliği erken bitirirsem koşmaya gidicem umarım.

kizlar,

bu hafta da bildirimler bana lachesiscigimi biraz dinlendiriyoruz, cok yoruldu o.

hadi bakalim yine gecen haftaki gibi uzuunn bir liste olsun tmm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…