Lancesis şimdi pişman olup daha cok yeme...tamam bugun boyle hergun yemediğine göre....kızlar ilacımı içitm ben yaıtorum herkese tatlı ruyalar........
yaparım demii*12 olmadan başlayımm,kalkıyommmm...lesli 3 mil seviyom bunu.....
aaa kuşum nerelerdeydin sen ya, napıcaz, nasıl kurtulcaz bu huyumuzdan
anladım canım olur tabi arada, ben de izleyecek bişiyler bakıyorum, yabancı dizilerimin sezonu başladı allahtan.
tatildeydim datlım =)olumunekankayizsmile
malum yazsempatiksalakcinni
lachesis ben cok çikolata yediğimde sporumu yapıyorum ve ertesi gün dikkatli davranıyorum içim rahatlıyor sende yarın dikkat edersin şimdide spor yapmadıysan en azından mekik falan cek karnın yandıkca çikolatalar yok oluyor gıbı hıssedıyorsun.kaydirigubbakcemile2
kızlar bende cıkıyorum sizlere iyi geceler
iyi bakalaım dinlemişsindir umarım.
1 mil yürüdüm ama yetmemiştir tabi, yarın koşuya falan çıkarım artık bakalım :)
iyi geceler hayatım, ben de çıkıyorum öptüm herkesi opuyorumnanaktan
ayy bugün çok yedim çokbence gayet iyi yanlız miktar biraz az geldi bana....bide şu 15 dk egzersiniz bizle paylaşımısın tüm kaslrını çalıştıran.....
evet geldim canım spor listesi yapınca hırslanıyrm spor konusunda ama okuldan gelince 2 saat uyuyorum zor zar kalkıp spor yapıyorum:)))) dulci yaa kafam cok karısık simdi bir ev buldum ev okuldan 20 dakıka kadar yurume mesafesi birde yokus yukarı. evi anlatayım giriş kat kapıdan gırınce bır taraf mutfak salon seklınde ordan 2 odaya kapı acılıyor kucuk kutu gıbı bır ev kırası ve yakıtı benım evın yarısı kadar.ama karar veremedım benım ev carsıya okula cok yakın ve buyuk rahat fakat dıger yer ekonomık fakat carsıya okula uzak genelde dolmus kullanacagım. bende yurumeyı cok severım dolmusu hıc sevmem napsam sence yaa karar veremedım rahatlık mı ekonomi mi?
üühüüüü :gitme:
en az ben yapmışıııımmmm
zaten midem ağrıyoooakannehir
ben sizee sorarımm:dance:
gelelim dunku sporuma;
gece yatmadan hemen once saat 12 de 20dk. winsor pilates- advanced body slimming yaptim sadece..
onu da yapamayacaktim da liste isi icin zor bela yaptim)) iyi oldu bu liste isi.
TARIH-----------PEPPER----YASEMN----GZNMC---- DULCI----WATERS----NESME----LACHSIS----SULE----FZNB
22 EYL-CRS------40dk---------30dk---------30dk------ 40dk--------49dk-----------95dk-------?----------1saat-------30dk
23 EYL-PERS-----20dk------- ---------- --------30dk--------104dk--------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?