50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

egzersizler icin ugrastim tablo yaptim.
kizlar 10 gun sonunda yayinlicam bu tabloyu artik gunluk yerine. ok

siz sporlari yazin, ben tabloyu guncellicem, 10 gun sonunda da yayinlarim.

hmm ben kilomu bu siralar ölcemem tartim yok, ama haftaya kesin olcer soylerim.

bu arada bu aksam, cumartesi ve pazar da yaparim sporumu ama pazartesi-sali ve carsamba icin 3 gunluk misafirim var. cok emin degilim amaaaa deneyecegim..

nete giremesem de toplu halde bildiririm...

herkese simdiden iyi haftasonlari..............

günaydın hanımlar
biraz önce kilomu bildirdim, çizelgemi ilk defa oynattım çok mutluyum:teytey:hihoyyyt

gunaydin kızlarrrr...

ben de işten güçten ancak fırsat buldum. ama yaşasınnn bugun cuma :)))

ben 52.2'yim. 300-400 gr almış gibiyim ama reglim yakın ondan da olabilir. o yuzden pepperciğimdan ricam geçen haftaki kilomda yazması beni listeye:)

gunaydin cnmmm

senden ricam ozel msj atar misin bana,

listeyi pazar gunu falan yapicam cunku, unutabilirim seni.

dün biraz fazla kaçırdm yediklerimi ama gece 100 yarım mekik 25 tam mekik çektlm,daha az yiyip,spor yapıp dengeleyeceğim kızlar

selam herkese....... ben da tartıda bugün 54.4 çıktım ama geçen haftaki kilomu bilmediğim için aldımmı verdim mi bilmiyorum...benim başlangıcımda bu olsun artık......

peppercim dün başka spor yapamadım malesef akşam yemeğinden sonra midem bulandı cesaret edipte spor yapamadım sadece 30 dk ile kaldı sporum

bugün boş günüm olunca temizlik yapıyorum.... sonra görüşürüz......

Canım ya, gece gece güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 İyi ki varsın Şeniz

gel bende bi öpeyimŞeniz
ohaoldumsmile yok yaa benim kaderim bu sporla bi türlü barışamıyorum bilmiyorumkismile

dün öğlen 30 dk kas çalştırdım ısınma ile birlikte akşamda bir yorgunluk çöktü 15 dk steeprı zor yaptım ben sizi zor geçerimm :bbo: :1ninca:

herkeze selam yerimseniben

dünkü sporum 30 dk ısınma il bir kas çalışması
akşamda 15 dk steepperr
bugünde yerimden kalkıcak gücüm yok

selam arkadaşlar ben de aranuza yeni katıldım bende dün yediklerimi yazayım önce

kahvaltı
kepekli ekmekten 1 adet tost az kaşarlı
zeytiin
domates 1 adet
ara öğün
meyve
akşam
domates çorbası
ızgara salata
bu günde kahvaltı aynı ara öğün elma akşamada salata falan heralde kızlar ben malesef hiç spor yapmıyorum o konuda bi raz tembelim

Hoşgeldin peacock opuyorumnanaktan Menü ve sporlarını ayrıntılı yazarsan daha iyi olur 1000 kalorinin dışından mı yürüyüş? Tebrikler alkisalkisalkis

Aylar önce yapmıştım callanetics. Çok güzel bi program. Kasları inceltiyor, vücuda esneklik kazandırıyor, selüliti azaltıyor, vücudu sıkılaştırıyor... daha ne olsun bayanssulusmile Yine aynı dönem 1 kiloluk dambılla da çalışıyordum. Çok fazla ağırlıkla dambıl çalışma sakın, kaslar şişer. Şu anda sadece zumba (danslı bi kardio :dance: )yapıyorum. Yakın zamanda bu ikisini de dahil edeceğim spor programıma guclubacismile

Bilgiler için teşekkürler (diğer uzun yazıyı henüz okuyamadım ama :)) Spor yaparken spor videolarında faydalanmak seni daha çok hırslandırabilir ve daha eğlenceli bi hal alır spor yapmak.

Daha ne olsun tontişkom, 45 dk eder. Ben dün 30 dk spor yapyım sadece yerimseniben Zumbayı ne yaptın, hala indiremediysen yardımcı olayım, çünkü çok seveceğini düşünüyorum.

Hoşgeldin damla opuyorumnanaktan Öğle yemeği nerde... Çok geç mi kalkıyorsun benim gibi yoksa :) Öğle yemeğinin eksikliğini saymazsak menün çok güzel. Ama kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, onn yerine tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeğini (hiç yemedim) tavsiye ediyorlar.

Öyle tembelim deyip sıyrılamazsın bu işte. Sporsuz güzel bi vücuda sahip olman imkansız, öncelikle bunu aklına sok. İlk etapda bi kaç spor videosu indir. Latin danslarını seviyorsan zumba tavsiye ederim:

Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set Rapidshare Downloads - Freshwap.Net

Denemek için 20 minutes ekspress i indirebilirsin ilk etapta.

Merhaba kızlar

Geçen hafta cumadan pazara 700 gram vermiştim. Ama sanırım ilacın etkisiyle iştahım açıldı ve geçen cumaya göre 100 gram fazla çıktım: 55.1 kiloyum.

Daha ne olsun tontişkom, 45 dk eder. Ben dün 30 dk spor yapyım sadece yerimseniben Zumbayı ne yaptın, hala indiremediysen yardımcı olayım, çünkü çok seveceğini düşünüyorum.

.

teter dimi delikafadulden
bugünüm uyuyarak geçiyo her yerim ağrıyo kafamçokkarıştı
şimdi ocağa yemek koydum birazdan dışarı çıkıcam gelince hemmen sporumuda yaparım :dance:

bende gçen haftadan beri 300 gr vermişim :icecream:
zumbanın videosunu indirmeyi 1 kere denedim olmadı bende videosu var dur onun linkini bi vereyim aynımı bir bak bakalım

selam kızlar bend zayıflaamak istiyorum 55kiloyum 52 51 olmam lazım cok değil 4kilo vermem lazım basaramıyorumm bana yardım edin kızlar lütfen....belki kilom fazla değil ama 60kiloymuscasına bir göbegim var.....nasıl ericek bu offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…