gunaydin kızlarrrr...
ben de işten güçten ancak fırsat buldum. ama yaşasınnn bugun cuma :)))
ben 52.2'yim. 300-400 gr almış gibiyim ama reglim yakın ondan da olabilir. o yuzden pepperciğimdan ricam geçen haftaki kilomda yazması beni listeye:)
Canım ya, gece gece güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 İyi ki varsın Şeniz
Herkese merhaba:)Yazdıklarınızı okuyup olaya adapte olmaya çalışıyorum ama henüz tam uyumlanamadım,beni bir süre mazur görün lütfen.
Bugün ilk günüm olduğu için gayet hevesliydim tabi ilk günün verdiği enerjiyle biraz fazla yüklendim galiba.Yaklaşık 1000 cal tüketmişim.Bir saat de yürüyüş yaptım.10 dakika kadar da AbRocket kullandım.
Aranızda Callanetics yapan var mı?Onu denemeyi düşünüyorum.
Bir de dambılla çalışanlar var mı?
Genelde sağlıkla ilgili programları takip ediyorum,sıkça söylenen şeylerden birkaçı şöyle;
En sağlıklı sporlar tempolu yürüyüş ve ağırlık kaldırmak.Yürüyüş malum kardiyo egzersizi oluyor ve dayanıklılığımız artıyor.Ağırlık kaldırmak ise direncimizi artıyor.Ben yürüyüşü çok severim ama hiç ağırlık çalışmadım bu konuda deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.:)
Görüşmek üzere
gel bende bi öpeyimŞeniz
ohaoldumsmile yok yaa benim kaderim bu sporla bi türlü barışamıyorum bilmiyorumkismile
dün öğlen 30 dk kas çalştırdım ısınma ile birlikte akşamda bir yorgunluk çöktü 15 dk steeprı zor yaptım ben sizi zor geçerimm :bbo: :1ninca:
selam arkadaşlar ben de aranuza yeni katıldım bende dün yediklerimi yazayım önce
kahvaltı
kepekli ekmekten 1 adet tost az kaşarlı
zeytiin
domates 1 adet
ara öğün
meyve
akşam
domates çorbası
ızgara salata
bu günde kahvaltı aynı ara öğün elma akşamada salata falan heralde kızlar ben malesef hiç spor yapmıyorum o konuda bi raz tembelim
Daha ne olsun tontişkom, 45 dk eder. Ben dün 30 dk spor yapyım sadece yerimseniben Zumbayı ne yaptın, hala indiremediysen yardımcı olayım, çünkü çok seveceğini düşünüyorum.
.
http://video.google.com/videoplay?do...82371475443946
bak bakalım canım aynımı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?